2012/08/25

سميفردوي انبه و پسته



سميفردو رو توضيح دادم كه چيه و يه نمونه اش رو هم ديديم و خيلي از دوستان هم درست كردن و لذت بردن. اينبار سميفردوي انبه رو ياد بگيريد كه بسيار بسيار خوشمزه است و شايد از هر بستني انبه اي كه تا به حال خورديد هم بيشتر بهتون بچسبه

انبه بزرگ دو عدد
هل يك چهارم ق چ
زعفران
شكر سه ق غ
زرده تخم مرغ 3 عدد
سفيده تخم مرغ سه عدد
شكر سه ق غ
وانيل 1 ق چ
خامه 200 ميلي ليتر
پودر خامه يك بسته
مغز پسته سه چهارم ليوان



انبه ها رو فيله ميكنيم
هل و زعفران و سه ق غ شكر رو اضافه كرده و پوره اش ميكنيم




زرده هاي تخم مرغ رو به پوره انبه اضافه كرده و باز هم ميزنيم تا كاملا مخلوط شن



سفيده تخم مرغ و سه ق غ شكر رو توي يه ظرف ريخته و روي بخار آب داغ قرار ميديم و هم ميزنيم (كمي كف ميكنه) تا زماني كه شكرش ذوب شه (هدف اينه كه سفيده تخم مرغ تا حدي بپزه)


سفيده تخم مرغ رو با همزن اينقدر هم ميزنيم تا كاملا كف كنه و سفت شه و سرد شه
وانيل رو اضافه ميكنيم

سفيده رو توي مخلوط انبه و زرده ميريزيم

به آرومي فولد ميكنيم
توجه داشته باشيد كه نبايد هم بزنيم چون پف سفيده ميخوابه
پس فقط فولد ميكنيم



زياد هم فولد نكنيد اگر احساس ميكنيد كه هنوز تيكه هايي از سفيده باقي مونده كه مخلوط نشده نگرانش نباشيد و فقط دست نگه داريد


خامه فرم گرفته درست ميكنيم
من 200 ميلي ليتر خامه رو با يك بسته پودر خامه خوب هم زدم تا فرم گرفت
شما ميتونيد به اين شيوه اي كه گفتم 200 ميلي ليتر خامه رو با يك چهارم شكر مخلوط كرده و بزنيد تا فرم بگيره
يا به هر شيوه ديگه اي دو ليوان خامه فرم گرفته تهيه كنيد

خامه رو هم به مخلوط انبه اضافه ميكنيم

و به آرامي و با حوصله فولد ميكنيم



مقداري از مغز پسته رو كنار گذاشته و بقيه رو به مخلوط اضافه ميكنيم

قالب رو با دو لايه سلفون ميپوشونيم
ابتدا دو لايه سلفون رو روي هم قرار ميديم. قالب رو خيس ميكنيم. سلفون رو توي قالب ميذاريم و هواي زيرش رو خالي ميكنيم تا سلفون به قالب بچسبه. حتما خيسش كنيد كه كارتون راحت تر باشه

اون مقدار مغز پسته اي كه كنار گذاشته بوديد رو كف قالب پخش ميكنيم

سميفردو رو توش ميريزيم
سايز قالب مهم نيست. اصلا ميتونيد توي چند تا ظرف بريزيدش. به اشكال مختلف.



لبه هاي سلفون رو روي سميفردو برميگردونيم كه روي سميفردو كاملا پوشونده شه
توي فريزر ميذاريم به مدت چند ساعت يا تا زماني كه به خوبي ببنده



لبه هاي سلفون رو باز ميكنيم و با گرفتن لبه هاي سلفون سميفردو رو از قالب بيرون ميكشيم. سلفون رو جدا كرده و دور ميندازيم
سميفردو رو برش زده و سرو ميكنيم



تيكه هاي سفيدي كه توي برشها ميبينيد همون تيكه هاي مخلوط سفيده تخم مرغه كه گفتم نيازي نيست كاملا ميكس شن

رنگ زرد و سبز و سفيد تركيب بسيار زيبايي ايجاد ميكنه
 تركيب انبه و زعفران و هل طعم و عطر خيلي خوبي رو بوجود مياره
سميفردو بافت نيمه يخي اي داره و تقريبا مثل بستنيه
لطفا ميزان شكر رسپي رو با توجه به ميزان شيريني انبه ها تنظيم كنيد



سميفردو رو تا چند هفته ميتونيد توي زيپ لاك در فريزر نگهداري كرده و هر بار يك اسلايس ازش جدا كرده و ميل كنيد.
به دليل وجود هواي بسيار زياد در بافت سميفردو حتي پس از گذشت روزها به هيچ وجه يخ نميزنه و نيمه يخي باقي ميمونه. يعني دقيقا مثل اسمش!
اين سميفردو رو حتما امتحان كنيد و لذت كافي رو از اين بستني انبه ببريد



پي.اس. ميگن آدم با تجربه به تكامل ميرسه. من يادمه اونبار كه داشتم از سميفردوي رزبري عكس ميگرفتم بك گراوند رو سفيد انتخاب كردم. ظرف سروم هم سفيد بود. خود سميفرو هم سفيد. نتيجه اين شد كه چيزي كه توي عكس ديده ميشه سفيد اندر سفيد اندر سفيده! الان كه بهش فكر ميكنم ميبينم با يه تصميم احمقانه زيبايي اين دسر بسيار خوشمزه رو نابود كردم.  اينبار ولي از تجربه ام استفاده كردم و از ظرف و بك گراوند مناسب استفاده كردم. ميگن زندگي كن و عبرت بگير!
و همينطور ميگن از تجربيات ديگران درس بگير. اين رو گفتم كه بدونيد هم اين سميفردو خيلي خوشمزه است و ارزش امتحان كردن رو داره. هم اينكه قبل از اينكه غذاهاتون رو سرو كنيد در مورد انتخاب ظرف و پس زمينه كمي فكر كنيد. انتخاب صحيح ظرف و سفره هم در مورد چيدمان ميز براي مهماني ها مهمه هم براي عكاسي جهت به نمايش گذاشتن آثار هنري. راست ميگن كه آدم اول با چشمش غذا ميخوره!
سميفردوي انبه رو تا فصل انبه تمام نشده از دست نديد كه از كفتون رفته

69 comments:

آخخخخخخخخخخ جوووووووون...اووووووووووول 
به به...انبه
عاشقشـــــــم
دستت طلا

حتما میچسبه ... اونم انبه تو این گرما.... خدائیش میچسبه

 سلام
من انبه دوست ندارم، اما عاشق بستنی انبه میهنم!
بافتش تا چه خحد یخیه؟
اگه بخوایم بافتش بستنی ای تر شه باید خامه اش رو زیاد کنیم یا تخم مرغ یا هر و؟
یه سؤال دیگه هم اینکه سایز ظرفتون چه قدره؟

خیلی چشمنواز و اشتهابرانگیزه،من سیمفردوی قبلی رو از ترس کالریش امتحان نکردم اما مطمئن نیستم بتونم در برابر این طاقت بیارم چون عاشق انبه ام
دستت درد نکنه طیبه جون عالی بود مثل همیشه

سلام.عزیزم که این غصه نداره.فقط با یک تکنیک در فتوشاپ می تونی رنگ ظرف یا بک گراند رو تغییر بدی به هررنگی که دوست داری.اصلا خودتو ناراحت نکن

ممنونم طیبه جان بازم مثل همیشه عالی از کارتون خیلی لذت میبرم و دوستتون دارم اینجا کمتر ادمی پیدا میشه که اینطور ی همهی اونچه که در توانش هست و داره انجام میده رو بدون هیچ چشم داشتی ذر اختیار کسی قرار بده عاشق کاراتونم و بیشتر دستوراتونم امتحان میکنم مگر وسایلشو نداشته باشم و از این کار هم لذت میبرم جالبه که بدونید من سه تا دختر کوچولو دارم و تمام مدتی که من تو اشپز خونه هستم اونا هم با منن و خیلی علاقه دارند و کمکم میکننن الان 4 سالشونه و در کنار اونا با وبلاگ خوب شما دارم از شیرینی پزی و اشپزی لذت میبرم بازم ممنونم

 خیلی عالیه، ظاهرش که هوش و دل آدم می بره، مزه ش هم که دیگه گفتن نداره مسلماً خوشمزه س چون انبه داره و دیگه حرفی واسه گفتن نمی ذاره:)
طیبه جون یه سوال. من تا بحال فکر می کردم که:
تو پلمبیر هم از سفیده و هم از زرده تخم مرغ استفاده می شه؟
و سمیفردو فقط سفیده تخم مرغ هست، اما راستش الان تو این رسپی سمیفردو انبه که شما گزحمتشو کشیدی از زرده و سفیده با هم استفاده کردی ولی تو سمیفردو که قبلاً یاد داده بودی فقط سفیده بود.
می شه برای اطلاعات عمومی خود بگی فرقش چیه؟
مرسی :*

سلام طیبه جان. من یه سوال داشتم و چون یه کم عجله داشتمو ترسیدم نبینی به این زودیا همینجا مینویسمش. میخواستم بپرسم که من چیز کیکِ ساده ای که گفتی رو چند بار درست کردم و واسه زیرش بیسکوییت ساقه طلایی استفاده کردم اما خیلی خیلی سفت شد. همه ی کامنتای چیز کیکای مختلفو خوندم انگار همه مشکلشون بر عکس من بود واسه همین پرسیدم. مثه سنگ میشه زیرش و به سختی تیکه میشه. این ماله چی میتونه باشه به نظرت؟

آخخخخخخخخخخخخ انبه که تمووووووووووووم شد که
من امسال فریز هم نکردم از بخت بدم....الان من چه کنم آخه؟؟؟؟؟؟ من دیوونه انبه هستم آخه

اتفاقا منم همیشه با خودم م یگفتم چرا طیبه جون اون عکس رو همش سفید کرد و کاش ظرفش حداقل تیره بود....یه جورایی نورانی شده :))))))

حالا هم اشکال نداره...دوباره که درست کردین عکسش رو عوض کنین
میشه یه سوالی هم ازتون بپرسم طیبه جون؟ می تونم براتون ایمیل کنم یا آی دی تون رو داشته باشم؟

 سلاااااااااااااااام !!!!!

من کیک کره ای رو درست کردممم ....خوشمزه بود
خوب شده ؟

اینم شکلات نوتلا

 فقط مزه ی نوتلا نمیداد :( خوشمزه بود اما مزه ی نوتلا نبود ...من جایی اشتباه کردم ؟

من عاشق انبه ام ، تا میخریم  سریع همش تموم میشه روزی چند  تا  گنده شومیخورم ، ولی بعد خوردنش داغ میکنم بعد جور :د آخه خیلی گرمه ولی خدا رو شکر جوش موش نمیزنم :د ، حالا اینو دیدم دهنم آب افتاد ،  خیلی خوشمزه به نظر میاد ،, ،   

شف جون دستت طلا ولی کاش میشد زرده ی خام توش استفاده نشه! من با تخم مرغ خام تو دسرها خیلی خیلی مشکل دارم

سلام طیبه جون.واقعا دستت درد نکنه.من هر وقت میام اینجا افسردگی می گیرم.اخه این چه وضعشه...من حسودیم میششششششششششه...چقد چیزای خوشگل خوشگل درس می کنی......حالا به یه سوال من جواب میدی لطفا؟نمیدونم شاید تو یه جای سایتت باشه...ولی من اینجا می پرسم..من هر وقت کیک درس میکنم پف که می کنه روش می ترکه...خیلی بدم میاد ...دلیلش چیه؟درسته که به خاطر دمای بالای فره؟من میذارم کیک رو تو مایکروفر با حالت کانوکشن.....البته شنیدم دمای فر برقی 20 درجه کمتر از فر گازی باید باشه...واقعا درسته؟ممنون که جواب میدی

Awesome! and don't worry about the previous one, because that one also looks yummy wanna try it soon and will let you know ,

Love 
Venus 

بايد حسابي خوشمزه باشه 

تو محشری خیلی دوست دارم 
مریم

سلام طیبه جان
اصلا ربطی به آشپزی نداره.
اگه میشد، چی میشد.......

يعني راست چين شه؟
من كدش رو بلد نيستم. البته دنبالش هم نبودم . شايد ساده تر از اين حرفا باشه و من بلد نيستم. يه مورد ديگه هم هست كه ميترسم كدش رو بيش از حد دستكاري كنم همه چي واسه بعضي براوزرها يا دوستاني كه سيستم عاملشون فرق ميكنه به هم بريزه
ولي البته تلاش هم نكردم. انشالا سر فرصت بهش رسيدگي بيشتري ميكنم

يخي نيست بافتش مثل بستنيه
بله ميتونيد هرچقدر دوست داريد خامه اضافه كنيد
نه تخم مرغ نه
حدودا 33 در 9 سانت

منم انبه خيلي دوست دارم با وجود اينكه گرميش دهنم رو له ميكنه و بدنم خارش ميگيره ازش دست نميكشم

مرسي از توجه تون
من به فتوشاب تسلط دارم منتها  دوست ندارم عكسهام رو دست بزنم چون ميخوام طبيعي باشن. اينطوري بيشتر به دل ميشينه. البته همه عكسهام رو اديت ميكنم چون نور اتاق بايد حتما فيلتر بشه تا عكسها قابل قبول شن. ولي به چيز ديگه اي تو عكسها دست نميزنم
بهترين گزينه انتخاب ظرف و بك گراوند مناسب و نور طبيعيه كه كمترين اديت رو ميخواد

واي الهييييييييييييييي
من اگه سه تا دختر داشتم ديگه خودم دست به سياه و سفيد نميزدم
:p
الانم منتظرم مهدي زودي بزرگ شه خودش آشپزخونه رو دست بگيره من بازنشست شم
:D
انشالا مهدي كه بزرگتر شد پروژه هاي ني ني پسند اجرا ميكنم واسه مادرهايي كه بچه كوچولوي علاقمند به آشپزي دارن

در مورد پلمبير تخصصي ندارم و تحقيق هم نكردم اما سميفردو رو ميدونم كه هم از سفيده و هم از زرده درست ميشه يا فقط سفيده
تو همين رسپي هم ميتونيد زرده رو حذف كنيد
و البته من سفيده رو پختم وگرنه خام استفاده شه مزه اش عوض نميشه
زرده هم حذف شه طعمش عوض نميشه

فرقي نميكنه عزيزم من يك روز رو به كامنت اختصاص ميدم همه كامنتها هر جا كه باشن همون روز جوابش رو ميدم
رطوبت ناشي از پخت
به خوبي با فويل چند لايه زير و دور قالب كمربندي رو بپوشونيد كه مطمئن باشيد آب از زير وارد كراست نميشه
اندكي هم حررات رو بالا ببريد كه كراست فرصت نداشته باشه خيس شه
مقدار كره اش رو كمتر كنيد
تا اونجايي كه براتون امكان داره كراست رو نازك بگيريد. وقتي خيلي نازك باشه ديگه اصلا اون مشكل به وجود نخواهد اومد

اينجا هنوز هست كه. آخي! انشالا سال بعد
و البته من اينقدر انبه دوست دارم كه به فريز نميرسه

حماقت! من بعد كه ديگه كلش خورده شد عكسها رو ديدم . هميشه تو دلم بود كه بگم دوستان اين اشتباه رو تكرار نكنن

عزيزم با ايميل آقاي شوهر تماس بگيريد با من درميون ميذارن

از عكسها كاملا مشخصه كه عالي شدن
نوتلا خودش از روغن پالم استفاده ميكنه و طعم دهنده
در اصل شما موقع خوردن نوتلا بايد احساس فندق خوردن بهتون دست بده
پيشنهادم اينه كه مواد ديگه رو كم كم به كرم فندق اضافه كنيد كه به طعم مورد نظرتون برسيد

منم بعد از بارداري سيستم بدنم عوض شده. تمام دهنم له ميشه كل بدنم به خارش ميافته
ولي اگه انبه نخورم روزم شب نميشه

زرده اش رو هم به روش بن ماري بپزيد يا اصلا حذفش كنيد

بله دليلش دماي زياد فره
بايد كمترش كنيد
بله معمولا 25 درجه بايد كمتر باشه
ولي شما با سعي و خطا قلق فر خودتون رو بايد دستتون بياد نه تجربه ديگران

 طیبه جون اگر - اگر - اگر خواستی در مورد راست چین کردن تو سایت کاری انجام بدی برو سر وقت تنظیمات direction یا dir. که در واقع rtl راست به چپ و ltr چپ به راست ـش می کنه.
اگر هم دوست داشتی من در خدمتم، شما اونقددددددددددددددر به گردن ما حق داری که حاضرم خودم برات یه سایت کامل طراحی کنم :*

 سلام
بله طیبه جان کاملا فارسی بشه. آره خیلی ساده هست بلدی هم نمیخواد کافیه توی اون فایل
html
 هر جا "لِفت" نوشته "رایتش" کنید البته نه همه جا رو ها! اون جاهایی که مربوط به چینش ستون و نوشته ها و هدر و کامنتها هست.
راست چین کردن توی کد تغییری ایجاد نمیکنه که برای بروزرها مشکل به وجود بیاد ولی یه راهش اینه که شما روی یه دامین مجانی قبلا این تغییرات رو اعمال کنید و در صورت درست کار کردن میتونید روی دامین خودتون ریپلیسش کنید.
طیبه جان ببخشید فِضولی میکنم ولی شما اگه روی وردپرس شیفت کنید خیلی عالیه. اسکریپتش فول فوله + از فارسی هم پشتیبانی میکنه + کار باهاش بسیار ساده هست و پوسته و افزونه فارسی هم زیاد داره.
با وردپرس میشه فیل هوا کرد.
باز ببخشید من فضولی کردم آخه دیدم توی یکی از پستهاتون نوشته بودید کرم کامپیوتردارید(البته با عرض پوزش نوشته خودتون بود) گفتم یه حالی هم با این اینترنت بازی بکنیم. مطالب این سایت برای نحوه انتقال مفید هست:
http://web3b.wordpress.com/2008/12/17/export-import-blogger-wordpress/
البته من باز هم توصیه میکنم اول روی یه دامین مجانی فرایند انتقال رو تست کنید در صورتیکه مشکلی نبود روی دامین اصلی برید.

واقعا عالی است ظاهرش که بسیار بسیار آب دهن مارو راه انداخت .حیف که این روزا فقط واسه خوابیدن میرسم خونه و وقت هیچ کاری رو ندارم و نمی تونم روی کسی امتحانش کنم!!!

 مثل همیشه عالی طبق معمول همون پریروز درست شد البته تنبلی اجازه عکس انداختن به من نمیده هنوز یه اسلایس کوچیکش مونده .شاید ایندفعه همت کنم و عکس بگیرم ....بی نظیر بود شف عزیزبازهم ممنون برای همه چیز

طیبه جان من چند روز کلا دنبال مارشمالو سفید بودم گیرم نیومد که این مطلبو دیدم.میشه لطفا بهم بگید جواب میده یا نه .به نظر اسون میاد یا لااقل اسونتر از چند روز وقت گذاشتن واسه پیدا کردن مارشمالو تو این تعطیلاته.
اینم لینکشه:http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=653:marshmallow&catid=64:sweet&Itemid=118

 من امروز درستش کردم!
بافتش واقعاً عالیه. عین بستنی میمونه!
میشه تو این دستور به جای انبه از هلو استفاده کنیم؟ اون وقت طعم و عطردهنده هماهنگ باهاش چیه؟ زعفرون و هل فکر نکنم طعمش با هلو جالب در بیاد.
اینم عکسش، البته عکسای ما به خوبی مال شما نمیشه. پسته هم چون نداشتیم توش نریختم.  از شانسم هم این انبه هایی که گرفته بودیم همه زرد کمرنگ بودن! اون اوایل که انبه می گرفتیم یه زرد پر رنگی  بود که به نانجی می زد .

 راستی یه سؤال دیگه.
مال من تیکه های سفیده ام توش کم بود. البته سعی کردم زیاد فولد نکنم .
میشه اول خامه رو با مخلوط انبه مفولد کنین بعد سفیده رو اضافه کنیم؟

طيبه جان واقعا خسته نباشيد
انشالله خدا مهدي ات را برايت حفظ كنه با اينهمه محبتت و سخاوتت در به اشتراك گذاشتن دانسته هات آنهم به اين كاملي
ميبوسمت ي عالمه

 اوا..دور از جونتون....

ممنون شف جونم...ایمیل ایشون رو از کجا داشته باشم؟

 من انبه دوست ندارم.خیلی بده که دوست ندارم.ولی چیکار کنم.ولی به جاش همسر جان هر روز انبه میخورن و دوست داره شدیدا.الانم سه تا انبه خوشگل توی یخچاله.پاشم برم سورپرایزش کنم و براش اینو درست کنم که حسابی خوشش میاد .مرسی طیبه جون.میگم این تیکه های سفید همش سفیده است.نمیتونه خامه باشه؟یعنی خامه رو کم فولد کنیم؟یه مثل بستنی سنتیها توش خامه یخ زده بریزیم؟!.

ممنون از پاسخت طیبه ی نازنین

شف جان نمیشه به جای هل چیز دیگه ای استفاده کرد؟ مثلا دارچین؟
آخه من زیاد از هل خوشم نمیاد!! نمیدونم البته اگه خیلی هل مهمه که هیچی. همون هل استفاده کنم :)

 مزه اش با هل و زعفرون خوب میشه، ولی به نظرم مزه انبه رو تحت تأثیر قرار میده
اگر یک بار دیگه خواست درست کنم، هل و زعفرون نمی زنم ببینم چطور میشه.

شف جان یه سوال دیگه، کاش زودتر اینجا رو ببینی و بگی
میشه بجای انبه از آناناس استفاده کرد؟
آخه انبه پیدا نکردم :(

بله اين رسپي بيسيكه با همه ميوه ها مچ كنيد
اسانسها رو حذف كنيد وانيل رو باقي بذاريد
بله اينجا هم همينطوره
اوايل انبه ها نارنجي بودن از ماه رمضون به اينور زرد شدن اما مزه شون خيلي خوبه
اين عكسها هم مال خيلي وقت پيشه واسه همين انبه هام نارنجي هستن

مرسي از هر دو تون
هر وقت فرصت كردم چشم حتما بهش ميپردازم

رسپي مارشملو توي اينترنت زياده
اين هم مشابه همونهاست
بله جواب ميده
مارشملو چيز خيلي ساده ايه

كم فولد كنيم هم اين مدلي نميشه ولي ايده تيكه هاي خامه يخ زده جواب ميده

ميتونيد فقط با وانيل درستش كنيد

سميفردو رو با همه ميوه ها ميشه درست كرد

اينكه از تركيب طعمي همه ميوه ها خوشتون بياد يا نه بحث ديگه ايه

من قبلا سمیفردو که توش پسته بود درست کرده بودم و خیلی خوشمزه بود. اینبار این دستورو درست کردم.کارم چندتا ایراد داشت ک انشالله بقیه دوستان اونارو تکرار نکنن. یکی اینکه من یه ذره کوشولو وسواس بخرج دادم و متاسفانه سفیده ها روی بخار پخت!!!! و مجبور شدم اون مرحله رو تکرار کنم. دیگه اینکه از خامه قنادی آماده استفاده کردم و بنظرم مشکل داشت یا اونکه من زیادی همش زدم و بیش از حد پفکی شد. چون در نهایت که سمیفردو رو میخوردی ی طعم توپ انبه رو داشتی اما احساس میکردی بافتش یه جوریه!!! و مث قبلیه نبود.شبیه خامه هایی ک روی نوشیدنیای کافی شاپ هس شده بود. انشالله دفعه بعد بهتر میسازمش. ازتون خیییییلی ممنونم.

بله سفيده يه كم حساسه وقتي زياد روي حرارت بمونه هم ممكنه املت شه هم ممكنه بعدا بوي بدي بده كه مجبوريد وانيلش رو زيادتر بريزيد
من براي اين جور دسرها هميشه خامه تبيعي رو پيشنهاد ميكنم چون آدم خيالش راحته كه داره چي ميخوره
حتي فرم هم نگيره زياد مهم نيست كمي توش هوا بره كافيه پس همون شيوه كه گفتم رو امتحان كنيد
انشالا عالي ميشه

 امروز درست کردم طیبه جون، برای بار اول بود که سمیفردو و خامه زده شده درست میکردم، با اینکه همزنم وسط زدن خامه شهید شد، ولی خامه اش خوب و سبک شده بود و خیلی لطیف و خوشمزه بود، حجمش حدود 4 برابر شده بود دیگه به 6 برابر نرسید :)
سفیده ها رو هم مجبور شدم با دست بزنم که خب اونا هم خیلی راضی کننده نبودن، ولی روی هم رفته هم طعم و هم بافت سمیفردو عالی شده بود، بافتش عین بستنی بود، حتی نیمه یخی هم نبود، خیلی پوک شد.
فقط چون خانواده ما عاشق طعم انبه هستن گفتن دفعه دیگه توش نه زعفرون بزن و نه هل تا مزه غلیظ خود انبه رو بده :)))
خیلی خیلی تشکر میکنم از رسپی های خوبت عزیزم
:************

خيلي خيلي ناراحت شدم
باور كنيد جيگرم آب ميشه وقتي ميشنوم وسايل برقي كسي خراب ميشه چون هميشه ترسش رو داشتم كه وسايلم بسوزن
انشالا كه بلا دوره و به جون نخوره

بله حتما اسانسها رو حذف كنيد
فقط وانيل رو بذاريد باشه كه تخم مرغ بو نده
و احسنت و نوش جان

طیبه جون خسته نباشی خانم
من هنوز این دسر رو درست نکردم چون کمی توی قسمت سفیده های باقی مونده شک داشتم ! اول که عکسش رو دیدم فکر کردم خامه خشک هستن که توی بستنی سنتی ریخته میشه . اونا طعم تخم مرغ نمیدن ؟ 

نه اصلا
به هيچ وجه
ولي ميتونيد كاملا مخلوطشون كنيد
موردي نداره

این عالیییییییییییییییییییی بود.
طیبه جون دست گلت درد نکنه. واقعاً عاشقش شدم. به محض اینکه انبه در دسترسم باشه مطممئناً نه تنها اولین گزینه بلکه دومی و سومین گزینه همین خواهد بود.  :))

 

واي چه عالي
منير جون هم خودش خيلي خوب شده هم عكسهاش
احسنت

 https://zgkpew.blu.livefilestore.com/y1p4hDA5BFNBfiQ0RUv-CX5ywfS-1Dl8Bm7PYtJVoo16g6cUpciKwXcJwAegbMdbxqqZ6brjsUDsVVw9JMwALW1wspg7YsNuKQE/semifreddo%20mango.jpg

فوق العاده خوش طعم بود. ممنون شف عزیز

نازنین جون،

رد شما رو توی این سایت پیدا کردن خیلی راحت شده.

هر جا بوی خامه بیاد، شما رو هم می شه پیدا کرد.

:D  :D

:))

سمیفردوتون هم خیلی خیلی عالی شده. دستتون درد نکنه.

 :)) 
عجب دقتی دارید مروارید جون:دی
البته واقعیت اینه که دارم تمام تلاشم را می کنم که خامه خوری رو ترک کنم
اما مثل اینکه موضوع ژنتیکی هست و یکی از نیازهای روزانه:دی

چه دقتي داريد ماشالا
:p

واو! عجب رنگي! واقعا كه خوشرنگ شده و مشخصه طعمش هم عالي بوده
و البته از شما عجيب هم نيست چون هميشه كارهاتون عالي هستن
احسنت و نوش جان

سلام .خب انبه مسلاما تو این فصل نیست منم هم با موز درستش کردم.فقط میترسم رنگش تیره بشه

سلام من با موز درستش کردم واسه عید، خوب شد، مرسی ممنون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...