2012/08/28

تارت شليل


تارتهاي تابستونه تارتهاي سرد و خامه اي و ميوه اي هستن كه اتفاقا به دليل عدم نياز به پخت طولاني خيلي هم ساده هستن.
(متاسفم اگه براي شما دير شده انشالا سال ديگه. همينطور كه گفتم اينجا حالا حالاها تابستونه)
بعضي از رسپي هايي كه توي كارگاه آشپزسازي هستن فوق العاده كاربردين و متاسفانه مورد كم لطفي قرار ميگيرن. من همون اوايل ايجاد وبلاگم يه مدل تارت تابستانه گفتم كه خيالم راحت باشه يه مرجع عالي داريد خيلي از دوستان هم ازش استفاده كردن و لذت بردن اگر شما جزء اون دسته نبوديد حتما اين رسپي رو به عنوان مرجع به ياد داشته باشيد.
 در اينجا يه نمونه ديگه از تارت ميوه اي تابستانه رو با هم ميخوريم ميبينيم.



براي شروع مطابق دستور خمير تارت رو آماده ميكنيم
نكاتش رو مثل هميشه يادآوري ميكنم:
كره بايد نرم اما سرد باشه. اگر از قبل بيرون نذاشتيدش ميتونيد رنده اش كنيد
با تمام نيرو جلوي خودتون رو بگيريد و ورز نديد! رمز موفقيتتون در همينه. خمير تارت اگه ورز داده بشه گلوتن توش ايجاد شده و بعد موقع خوردن سفت خواهد بود و دندونها رو اذيت ميكنه
كراستهايي كه نسبت كره به آرد توشون زياده (مثل اين كراست) كراستهاي ترد و پوك و بيسكويت مانندي هستن كه به راحتي خورد ميشن و توي دهن پودر شده با تركيب شدن با كرم و ميوه طعم عالي اي رو بوجود ميارن.

خمير رو فقط در حدي كه يه گلوله ايجاد كنه ورز ميديم و نه بيشتر



با دست توي قالب تارت پهنش ميكنيم
خمير رو تا جايي كه ميتونيد نازك پهن كنيد چون در هنگام پخت پف كرده و حدودا دو برابر ميشه
 اگر ظرفتون واسه خمير كوچيكه بقيه خمير رو با سلفون پيچيده توي زيپ لاك در فريزر نگهداري كنيد براي تارتهاي بعدي
سايز ظرف اصلا مهم نيست. ميتونيد هر بار تارتهاتون رو توي يه قالب جديد درست كنيد

با چنگال سرتاسر و ديواره هاي خمير تارت رو آبكش ميكنيم

توي فر قرارش ميديم تا زماني كه از رنگ طلاييش راضي باشيم. توجه داشته باشيد كه هرچي طلايي تر بشه ترد تر و خوشمزه تر خواهد بود پس زود از فر بيرون نياريدش



متناسب با قطر تارت به سه يا چهار شليل نياز داريم
از شليلهايي استفاده كنيد كه زياد نرم نباشن كه موقع برش له نشن. اما اينقدر هم سفت نباشن كه به هسته چسبيده باشن و طعم ترشي داشته باشن. پس خوب بگرديد سه چهار تا درشت و آبدار رو رسيده اش رو دستچين كنيد

شليل ها رو نازك برش بزنيد



تا كراست توي فره در اين فاصله كرم رو آماده ميكنيم
 كاسترد رو درست ميكنيم: پودر كاسترد و شكر رو مخلوط كرده شير سرد رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم. روي حرارت گذاشته اينقدر هم ميزنيم تا كاملا غليظ شه
براي دونستن تمام نكات به پست كاسترد مراجعه كنيد

يه كاسه بزرگ رو روي يه ظرف پر از يخ و آب قرار داده كاسترد رو توش ميريزيم
وانيل يا اسانس مورد نظر رو اضافه ميكنيم

هم ميزنيم تا كرم كاملا سرد بشه وقتي كه كاسترد سرد شد خامه رو بهش اضافه كرده و هم ميزنيم كرم يكنواختي بدست بياد



 كراست كه پخت و طلايي شد (نور بد اتاق رنگ طلاييش رو نشون نميده)  از فر خارج كرده ميذاريم سرد شه (اگه عجله داريد ميتونيد بذاريد توي فريزر)



كرم بعد از مدتي تقريبا سفت ميشه (ولي بايد هر از گاهي همش بزنيم تا سرما به كل كرم منتقل شه)



كرم رو توي كراست بريزيد
اگر خمير رو خوب نازك پهن كرده باشيد الان تقريبا كل كرم توي شكم كراست جا ميشه. خيلي مهمه كه نازك پهنش كنيد چون كمتر كسي پيدا ميشه كه خوردن كراست كلفت و قطور رو دوست داشته باشه. از ما گفتن بود

اوه راستي... من عمدا ديواره كراست تارت رو كلفت تر گرفتم كه خوشگلتر بشه چون اين قالبهاي تارت ارتفاعشون خيلي كمه ديواره رو كلفت بگيريم مزه رو خراب نميكنه و تازه قيافه اش هم خوشگلتر ميشه

قاچهاي شليل رو روي تارت ميچينيم. به طوري كه لبه قاچها روي هم بياد (مطابق تصوير)

دور تا دور تارت رو شليل ميچينيم

حالا براي رينگ داخلي جهت شليلها رو عوض ميكنيم

يك قاشق مارمالاد زردآلو رو با يك قاشق آب مخلوط كرده توي مايكروفر يا روي حرارت قرار ميديم تا روان شه بعد با برس روي شليلها ميماليمش تا شليلها براق باقي بمونن
يا اينكه از پودر گليز آماده استفاده ميكنيم



كراست ترد و پوك ... كرم لطيف و خامه اي كم شيرين.... شليلهاي نرم و ترش و شيرين آبدار... ياااامـــي!

همينطور كه گفتم تارتهاي تابستوني بسيار ساده و سريع هستن اما جلوه خاصي دارن. به خوبي توي يخچال عمر ميكنن و به خاطر كم شيرين بودن زير دل نميزنن

اگر اجازه بديد كاسترد به خوبي روي حرارت سفت و غليظ بشه بعد از سرد شدن حسابي سفت ميشه و بعد از تركيب با خامه يه كرم غليظ رو بوجود مياره. اينه كه برش تارت زيبا ميشه. اگر ديديد كرمتون در نهايت شل از آب در اومد بدونيد كه خوب روي حرارت غليظش نكرديد



اين تارته رو برديم خونه يكي از اقوام اينه كه نشد برش بزنم انشالا تو تارتهاي بعدي برشش رو هم نشونتون ميدم كه زيباييش رو ببينيد

تارتهاي تابستونه رو هميشه توي يخچال نگهداري كنيد كه هم كرمش سفت بمونه هم ميوه خنك باشه
نوش جان


62 comments:

سلام استا د بزرگ خسته نباشید ممنون که این تارت زیبا و حتما خوشمزه رو اموزش دادید بوس بوس     

شف طیبه عزیز سلام 

دستور این خمیر مینی تارتلت های شما رو من چندین بار استفاده کردم الان که گفتی مورد کم لطفی قرار گرفته شرمنده شدم که چرا نگفتم و عکس نگذاشتم . متاسفانه عکس در حال تزیین دارم و عکس از پایان کار نشد بگیرم . اما این خمیر عالی و ترد هستش من همیشه با کاسترد درست می کنم روش کمپوت میوه می ذارم اینبار هم می خوام میوه طبیعی بذارم . همیشه تو فریزر یا یخچال نگه می دارم مهمون که داره می یاد سریع درست می کنم اما حقیقت اینه که خیلی توی تزیین تنبلم  و بی سلیقه . مزه غذا هام و شیرینی هام خوب می شه اما تزیین ندارن که عکسشون خوشگل بشه . خیلی سایت شما رو دوست دارم و از شما چیز های فراوانی یاد گرفتم . بهترین ها را برایتان آرزو مندم  


سلام.شف عزیزم. من برگشتم. به قول شما جنوب حالا حالاها تابستونه انشالله سر یه فرصت درست میکنم .دلم براتون تنگ شده بود.

بسيار زيبا با تشكر ازشما طيبه عزيزبراي تمام دستورهاي خوب وخوشمزه اي كه مينويسيد
موفق وسربلند باشيد

مثل همیشه بسیار بسیار عالی.
عکساش که دلبری می کنه منم که شکمو! فکر کنم الاناست که غش کنم

besyar aaaaliii
in ham ye model ke man ghablan roo web dide bodam:
http://ciaochowlinda.blogspot.nl/2010/06/nectarine-tart.html

طیبه جون ممنون.من عاشق تارتهای تابستونی ام.با هر میوه ای یا بهتر از همه با مخلوط میوه ها..یعنی یه جیزی مثل پیتزای میوه:دی
فقط خانوم!این کراستهای ترد و نازک دراوردنش سخته.وقتی قالبت زیرش در میاد باز بهتره.قالب شما به نظر میاد از مدلیه که زیرش ثابته.این قالبها رو چطوری ازش کراست ترد رو در میارین که نشکنه؟

وااااای دلم
 خواستش ، اینجا هلو و شلیل نیست چیکار کنم :(( ، ۲ ساله نخوردم هر موقع میایم ایران زمستونه :( 

عالی بود
چون اولین بارم بود بعد از15دقیقه بیرن آوردم واسه همین کراستم طلایی نشد
دفعه بعد بهتر درست میکنم
سپاس

به به...این یکی رو قبلا درست کردم
:دی

سلام عزیزم یک دنیا ممنون بابت همه چیز عالی بیست ماه
فقط یه سوال تنبلانه دارم. ببین میشه به جای خمیرش از خمیر آماده ی پاف پیستری استفاده کرد؟ بعدا کرم رو ریخت روش 

 سلام طیبه جون، اگه بخواهیم کراست تارت رو توی قالب ۱۱ اینچی‌ درست کنیم چه
جوری باید مادر رو افزایش بدیم ؟ درجه حرارت فر و زمان پخت چطور؟

من این تارت رو درست کردم، یکم بیشتر از 15 دقیقه گذاشتمش تو فر. چون فر من بالا پایینش همزمان روشن نمی‌شه که از همه جهت حرارت بگیره. بعد وقتی تارت رو از فر خارج کردم شکست. یک اینکه نمی‌دونم چیکارش باید بکنم که نشکنه. خیلی ورز ندادم اصلا.
دوم اینکه  کراست خیلی مزه‌ی کره می‌داد، من خودم کره رو خالی خالی می‌خورم یعنی مشکلی با کره ندارم ولی خوشمزه نشده بود و تارت‌های بیرون این مزه رو نمی‌دن. از همین کره‌های صبحانه استفاده کردم. باید کره دیگه‌ای باشه؟

سلام
میشه به وبلاگ من بیاید و آخرین مطلب که در مورد قالب هست رو بخونید و اگه اطلاعات یا نظری دارید منو راهنمایی کنید
ممنون میشم

من واقعا از این سایت لذت می برم! ممنون. خیلی دوس دارم به غیر ازمطالب تخصصی این سایت با ویژگی های شخصیتی شما هم آشنا بشم. برام خیلی جذاب هست که یک خانم جوان و شاغل و شف به تمام عیار چند زبان خارجی هم مسلط هست و ....یعنی یه جورایی اینجا الگوی ما شدین! 

اتفاقا خوبي تارتهاي تابستونه به اينه كه شلوغ و بدون تزئين باشه
بينظمي هم زيبايي خودش رو داره

انشالا كه خوش گذشته باشه
بله اينجا تازه اول گرماست
نميشه نفس بكشي

نه اتفاقا كف متحركه
ولي بنا به تجربه من اين مدل كراست يه كم جمع ميشه اينه كه از لبه جدا ميشه و راحت ميشه وارونه اش كرد
اما حتي اگر نشد هم ميشه توي قالب تزئينش كرد بعد يه اسلايس ازش جدا كرد و بقيه رو راحت بيرون آورد
بعد اون يه دونه اسلايس رو براي تزئين كنار ظرف تارت گذاشت
ولي قالب كف متحرك زندگي رو راحت ميكنه

من كنسرو هلو رو خيلي دوست دارم برششهاش خوشگلن و طعمش عاليه

به به 
با چه سرعتي هم درست كرديد
احسنت
نگران كراست نباشيد اين چيزها به ذائقه بستگي داره
تا تجربه هم درست ميشه

بله چرا كه نه
ولي بايد با چنگال قبل از پخت كفش رو سوراخ كنيد و ديواره اش رو سوراخ نكنيد
اينطوري مدل تارت ميشه

نيازي به تغيير رسپي نيست همين مقدار كاملا واسه اش مناسبه
دماي فر همون باشه
زمان مهم نيست به رنگ كراست توجه كنيد

اين كه شكسته نشون ميده كيفيتش خوب بوده
جاي نگراني نيست بايد همين جور ترد و شكننده باشه كه توي دهن پودر شه
اگر ميخوايد نشكنه يا اينكه مزه كره نده از رسپي كراست كيش اسفناج يا پاي ميگو استفاده كنيد
ولي مطمئن باشيد همين رسپي رو هم بعد از چند بار تجربه ميتونيد يك تيكه در بياريد و ديگه نميشكنه
همه چيز با تجربه درست ميشه

مرسی طیبه جان. به جای کره می‌تونم روغن جامد استفاده کنم؟ (سئوالم خنده‌داره احتمالا)

این تارت رو دوستش دارم. بیشتری طعم تارت رو که درست می کنم همین تارت شلیل هست و من هم دقیقاً با کاسترد می سازم؛ و تا بحال برای هر دوست و آشنایی پیشکش بردم خیلی خوششون اومده. تارت کم شیرین و سبکی هست.
البته طیبه جون کار شما خیلی شیک تر و حرفه یی تر هست ـا :)

بله ميتونيد و موردي نداره

موافقم براي هديه به دوستان گزينه مناسبيه
و البته اينم بگم كه بينظمي هم زيبايي خودش رو داره پس نگران نباشيد
تارتهاتون فرانسوي بودن
:D

طیبه جان نگفتین که چقدر خامه باید استفاده کنیم؟..ممنون از زحمتاتون

جدي؟
البته از تصوير مشخصه يك پاكت 200 گرمي از اين پاكت صورتي هاي معمولي
ولي تو رسپي تارتلتها گفتم ها

طیبه جان این کرم هم خوب برش میخوره؟آخه به خاطر اضافه کردن خامه غلظت کرم کم میشه میخواستم بدونم بعد از اینکه رفت توی یخچال و خودشو گرفت خوب هم برش میخوره یا نه؟

اگر ميخوايد كاملا قالبي باشه كه خامه اضافه نكنيد
ولي خامه طعمش رو زير و رو ميكنه به نظرم مي ارزه به قيافه اش

میشه زحمت بکشین سایز قالبتون رو بگین؟
 

در واقع ایت تارت ، بزرگ شده یا یک تکه شده ی تارتلت های استوایی است . دقیقا همون میزان موارد فقط یکجا ...
درسته؟

يه چيزي حدود بيست تا بيست و هفت مناسبه

مشق شب:

 https://lxm2qa.sn2.livefilestore.com/y1pSHaQQ2VATZYZnSMbSmV82yjpIvjIDoVsbS4kAFGVW-v3Bigcahh603bjSgbEuG1mk1XGlx1BWTToJg0iyHgCs0vrcrUoKSJD/%d8%aa%d8%a7%d8%b1%d8%aa%20%d8%b4%d9%84%db%8c%d9%84.JPG?psid=1

تابستان امسال  برای ما پر از خاطرهای زیباست ،دوست بسیار نازنینم را  چند روزی در کنارمان داشتیم که هر چند که بسیار ان چند روز سریع گذشت ولی هنوز که هنوزه همه جای خونه ما پره از یاد حضور ایشون و توی دلمون پره از ارزوی دیدار دوباره
این قالب خوشکل  و خوشرنگ من رو هم دوستم برام زحمت کشیدن اوردن که من عاشقشم و این تارت رو هم بعد از رفتن ایشون
درست کردم که واقعا به من لذت داد و حالمو خیلی خیلی خوب کرد ،البته چون بعد از رفتنشون تا چند روز دست و دلم به
کاری نمیرفت شلیلها تازگیشون رو از دست دادن ،  ،
به هر حال چون میدونم که این کامنت رو میبینن باز همینجا به خاطر همه محبتها ازشون تشکر میکنم و باید بگم که به یاد
ایشون این تارت زیبا رو همراه با پدر و مادر و همسرم  خوردیم و توی ان لحظه ها و خیلی لحظه های دیگه همچنان  یادشون میکنیم

دست شف عزیز واقعا درد نکنه
بسیار بسیار عالی ؛،زیبا و خوشمزه بود

چقدره اشتها برانگیزن بهاره جون. دستتون درد نکنه.

بوس

به به عجب تارت خوشگلي و عجب قالب كاربردي اي
منم مرده اين قالبا شدم
نوش جانتون و انشالا هر سال از اين خاطره هاي خوش داشته باشيد

اینم از تارت من!!!
منتها الآن دیگه فصل شلیل نیست.
ولی این خمیره عجب خمیریه ها! هم آسونه هم ترد. من که دیگه تنبلیم میاد برای تارت سراغ دستورات دیگه برم.
 

موافقم
در اصل یک رسپی بیسیک برایکراست کافیه
بقیه فقط برای تنوع خوبن
احسنت

سلام طیبه جان.
اینکه دوستان میگن این خمیر ترده یعنی چی؟ یعنی شکنندست مثل بیسکوییت؟اخه برام یه جعبه شیرینی از تهران فرستادن به اندازه همین تارتای استوایی که شما زحمتشو کشیدی. خیلی خوشمزه بودن اما کراستش اصلاً شکننده نبود و وقتی میزاشتی تو دهنت آب می شد.این خمیرم همینطوریه؟
گوهر جان؟این پرتقال/نارنگی ها رو چه طور پوست گرفتی؟خیلی هوس انگیزن.

اون کراست از جنس شرت برد بوده
از اون رسپی استفاده کنید توی دهن آب میشه
این بیشتر ترد و بیسکویتیه

 عزیزم ببخشید من اینجا دیر باومدم سؤالتون رو تازه دیدم!
اینا نارنگی هستن. من نارنگی رو انتخاب کردم چون رحخوشرنگ تر و نارنجی تر از پرتقال بود.
پوست نکندم فقط هر پر رو از وسط نصف کردم.
البته من آخرش چون مارمالاد نداشتم، روش یه خورده ژله بی رنگ با قلم مو مالیدم.

 عزیزم ببخشید من اینجا دیر اومدم سؤالتون رو تازه دیدم!
اینا نارنگی هستن. من نارنگی رو انتخاب کردم چون خوشرنگ تر و نارنجی تر از پرتقال بود.
پوست نکندم فقط هر پر رو از وسط نصف کردم.
البته من آخرش چون مارمالاد نداشتم، روش یه خورده ژله بی رنگ با قلم مو مالیدم.

سلام،يك
دنيا ممنون سرآشپز سوپر حرفه اى عزيز، حقيقت اينه كه من عاشق آشپزي ام
خصوصاً شيريني پزي اما از طرفي دلم نمي خواد كلي كره و خامه و شكر به همسر
عزيز بدم يه جورايي عذاب وجدان مي گيرم واسه همين رو اوردم به اينكه كيك و
شيريني رو خودم درست كنم و آردم سبوس دار باشه به جاي شكر عسل بريزم يا شكر
سرخ و به جاي كره روغن هسته انگور، حتي ژله رو هم خودم با آب ميوه تازه
درست مي كنم در واقع مى خوام با چيزاى سالم طعم عالى داشته باشم وگرنه اگه
مثل بيرون بپزم نمي خورم اما خيلييي دوست دارم بلد باشم تمام فوت و فن ها و
اصول رو تا خودم بتونم جايگزين كنم،٢ تا سوال دارم١ اينكه شما كلاس هم
داريد؟ ٢ اينكه ميشه تارت رو به جاي كره با روغن مايع درست كرد گرچه قبلاً
درست كردم و خيلي هم خوب شد اما فوت و فن خاصي داره؟ يعني همين دستور شمارو
با روغن درست كنم مشكلي نيست؟ يك دنيا ممنون واسه همه چي
آرزو دارم يه روز اين همه منم بلد باشم
 

مرسي از محبتي كه به من داريد
بله ميتونيد از آردي كه فرمديد استفاده كنيد
شكر هم همينطور
منتها اگر به جاي كره از روغن مايع استفاده كنيد كراست سفت و منسجم خواهد بود و اين بافت بيسكويتي ترد و پوك رو نخواهد داشت
ولي ميتونيد در ابعاد كوچيك آزمايش كنيد شايد اصلا همون بافت رو پسنديديد

خير عزيزم با بچه كوچيك تمكان گذاشتن دوره آموزشي برام وجود نداره

اگر ميفرماييد از روغن مايع خيلي راضي هستيد پس چرا كه نه انجامش بديد

   یک دنیا ممنون از لطف شما، الهی همیشه سلامت باشید راستش من یه سوال کلی
دارم که می خوام بدونم غیر از بحث زیبایی کیک، کی میشه در شیرینی پزی
دستورهارو کره رو با روغن و شکر رو با عسل یا شکر سرخ جایگزین کرد یا مثلاً
کی استفاده از آرد سبوس دار ممکنه کار رو خراب کنه، راستش من عاشق شیرینی
پزی ام اما از بچگی مامانم هیچوقت نمی ذاشت من آشپزی کنم همسرمم الان خیلی
دست پختم رو می پسنده اما دوست داره من همراهش تو کارای علمی باشم نه اینکه
اینهمه به آشپزی کشش داشته باشم در حالیکه من همیشه آرزوم این بوده که یه
سرآشپز حرفه ای بشم و حاضرم براش هر بهایی بدم و هرجای دنیا برم اما فعلاً
مجبورم ذوقم رو کور کنم تا هروقت خدا کمک کنه من به آرزوم برسم. واسه همین
دلم می خواد یه قاعده کلی بدونم که حداقل خیالم راحت باشه با این محدودیت
ها کدوم رسپی رو اگه عوض کنم بازم نتیجه خوب می گیرم، راستی عکس تارتم رو
هم اگه بتونم می ذارم اما فیلینگش رو از پای انبه و لیمو برداشتم که با شکر سرخ درستش
کردم واااااااااااااااااااااااااای عال بود رنگشم
خیلییییییییییییییییییییییییییییی زیبا شد و طعمش عالی، تارتمم خیلی خوب
بود اما شدیییییییییییییییییییییییداً ترد و پوک و شکننده!!!
یه دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا فداتون و خوش به حال همسرتون با این فرشته ای که داره :*
با
اجازه چندتا عکس از کارای دیگمم می ذارم که خیلیییییییییییییییییی لطف می
کنید اگه ببینید، من خیلی تازه کارم یکسال و نیمه که زندگی خودم رو شروع
کردم در حالیکه قبلش حتی یکبارم نذاشته بودن حتی برنج دم کنم :(

 این از عکس تارتم،البته اگه درست اومده باشه!!!

 و اینم یکی از کیکام:

 ببخشید انگار عکسام لود نشده بودن همه رو اینجا گذاشتم اما نتونستم پستای قبلی رو پاک کنم عذر می خوام. :*

سلام شف عزیز
میخواستم قبل از خرید قالب تارت و قالب کمربندی با شما مشورت کنم . چون سعی می کنم از ظرفهای تفلون و آلومینیومی استفاده  نکنم یه سرچ تو نت کردم و دیدم سایت فروشنده قالب کمربندی سرامیک داره.قالب تارت سرامیکی و استیل هم داره. استیل هم دو نوع بود:کف متحرک و کف سوراخدار
میشه راهنماییم کنید که چه نوع و چه سایزی بگیرم ؟ من هیچ قالبی یرای تارت ندارم و چون در این مساأل تجربه  ندارم مزاحمتون شدم که نکنه چیزی بگیرم که به دردم نخوره و پشیمون بشم. اونم با این اوضاع قیمتها . باز هم از لطفتون ممنونم   

 دوست عزیز،

در مورد جایگزینی کره با روغن شف خیلی در قسمت کامنت ها توضیح دادن. ازتون خواهش می کنم از گزینه جستجوی سایت استفاده کنید و مطالب رو مطالعه کنید باز هم اگر سوالی بود بپرسید.

در مورد جایگزینی آرد سبوس دار با آرد معمولی: آرد سبوس دار بافت کیک ها رو فشرده تر و سنگین تر می کنه. نمی شه یه نسخه عمومی پیچید و گفت در همه کیک ها و شیرینی ها می شه آرد سبوس دار رو جایگزین آرد سفید کرد. بعضی از شیرینی ها خیلی حساسن.


 قالب تارت کف متحرک خیلی کاربردی هست.

استیل هم گزینه خوبی هست.

سایزش بستگی به میزان استفاده اتون داره. مثل اندازه قابلمه که در خانواده های پر جمعیت تر، قابلمه های بزرگتر استفاده می کنن. بستگی داره شما برای چند نفر می خواهید تارت درست کنید.

ولی معمولا اندازه های 23 تا 26 سانتی مناسب هستن.

سلام
خیلی خیلی خیلی ممنون از توجه و پاسخ سریعتون

اي ول بسيار نيكو
مرسي كه زحمت ميكشيد و كارهاتون رو آپلود ميكنيد

انشالا به زودي شاهد كارهاي بيشتر و موفقيتهاي روز افزونتون باشيم

سلام طیبه جان.من امرور حدود 4 ساعت وقت گذاشتم واسه درست کردن این تارت البته با هلو...اصلا یه وضعی ذوق داشتم واسشا...همه چیز داشت خوب و عالی پیش میرفت تا وقتی که تارتو برش زدم..اصلا اب سرد ریختن رومااااا....تمام مایع وسط تارت شر شر ریخت پایین عکسو ببینین میفهمین....اصلا نمیفهمم چرا؟ تمام اندازه هارو مو به مو طبق دستور جلو رفتم ریز به ریزشو...20 دقیقه هم حدودا داشتم همونجوری که گفتی هم میزدم تو اب
یخم گداشتم....اه چرا واقعا؟؟؟؟ولی خمیرش بد نشد فقط یه کم مزه کره میداد....چرا این جور شد طیبه جان؟؟؟؟؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...