2012/08/09

اگپلنت بالز - كوفته بادمجان


اگر شما هم عاشق بادمجون هستيد مطمئنم اين كوفته هاي شكم پر رو دوست خواهيد داشت. يه كوفته با بادمجون و پارمزان و جعفري با مغز پنير و گردو... فقط با شنيدنش هم مشتريش ميشيم!
بادمجان دو عدد
جعفري ربع ليوان
تخم مرغ يك عدد
آرد سوخاري ربع ليوان
پارمزان يك چهارم ليوان
اورگانو يا آويشن 1 ق چ
پودر پياز ربع ق چ
فلفل قرمز
آب ليمو 2 ق غ
براي فيلينگ:
گردو نصف ليوان
پنير چدار 100 گرم
براي كاور:
آرد 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاري 2 ق غ



پنير چدار رو رنده ميكنيم
گردو ها و چدار  رو توي بلندر ميريزيم و بلند ميكنيم
اگر چدار نداريد يا با شوريش مشكل داريد از پنيرهاي ديگه مثل گودا استفاده كنيد



بادمجونها رو حلقه ميكنيم
نمك ميزنيم و توي آبكش به مدت نيم ساعت قرار  ميديم تا آب بندازه و تلخيش از بين بره



با دستمال كاغذي آشپزخونه بادمجونها رو خشك ميكنيم



توي سيني فر قرار داده و در فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت قرار ميديم تا كبابي شن



بادمجانها و جعفري و آرد سوخاري و پارمزان و اورگانو و پودر پياز و فلفل قرمز و يك عدد تخم مرغ و آب ليمو رو توي بلندر ميريزيم.



چند تا پالس ميزنيم تا مخلوط شن
ولي نه زياد كه كاملا له شه يعني تيكه هاي كوچيك بادمجون بايد ديده شه. مطابق تصوير



دستهامون رو خيس ميكنيم
اندازه يك گردوي درشت از خمير بادمجون برميداريم و كف دست پهن ميكنيم


مقداري از مخلوط پنير و گردو رو روش قرار ميديم


به همون اندازه از خمير بادمجون روش ميذاريم و  با انگشتان خيس خوب درزهاش رو ميگيريم و كف دست ميغلتونيم . طوري كه فيلينگ كاملا با مخلوط بادمجون پوشونده بشه
نكته: كمك ميشه اگر دستمون رو مرتب خيس كنيم و اينكار مانع از چسبيدن مواد به دستهامون ميشه


سه تا كاسه رو جلو رومون ميذاريم. توي يكي آرد دومي تخم مرغ و سومي آرد سوخاري
تخم مرغ رو با چنگال كمي هم ميزنيم تا باز شه
گلوله هاي كوفته رو توي كاسه آرد ميندازيم و كاسه رو ميچرخونيم تا كل سطح كوفته با آرد پوشونده شه


حالا كوفته رو توي تخم  مرغ ميندازيم و با چنگال توي كاسه تكونش ميديم تا كل سطحش به تخم مرغ آغشته شه


كوفته رو توي كاسه آرد سوخاري ميندازيم


 كاسه رو ميچرخونيم تا كوفته با آرد سوخاري كاور شه


من با اين ميزان مواد 5 تا كوفته به سايز نارنگي به دست آوردم
همينطور كه ميبينيد اون شيوه چرخوندن كوفته توي كاسه بدون تماس دست يا چنگال باعث ميشه كه كوفته هاي خوشگلي داشته باشيم


دونه دونه كوفته ها رو توي حمام روغن سرخ كرده و روي دستمال كاغذي آشپزخونه قرار ميديم تا روغن اضافيش گرفته شه


حرارت روغن نبايد زياد باشه تا كوفته ها فرصت داشته باشن كه مغزپخت شن . اگر حرارت خيلي بالا باشه كاور كوفته ها سريع طلايي ميشه بدون اينكه خوب بپزه پس حرارت رو تنظيم كنيد


كوفته هاي بامجوني با طعم پارمزان و جعفري با مغز چدار و گردو . به به!


اينم يه نما از مركزش. و البته اگر از پنير گودا يا متزارلا استفاده كنيد بعد از اينكه كوفته رو باز ميكنيد يه مركز مذاب خواهد داشت كه خيلي زيبا ميشه. ولي من طعم چدار رو ترجيح ميدم


در صورتي كه با شوري پنير ميونه خوبي نداريد ميتونيد پارمزان رو كم كنيد و به جاي چدار از پنير خامه اي يا پنير پيتزا استفاده كنيد
ميتونيد با نون يا برنج يا از اون بهتر با پاستا ميل كنيد

نوش جان



برگرفته از cookincanuck

34 comments:

دستت درد نکنه
بااین همه رسپی جدید تلافی پارسال ماه رمضان رو کردین
حتما این رسپی رو امتحان میکنم 
میشه بجای پارمزان از چدار استفاده کرد

سلام
من یه سوال آشپزی دارم که به این پست مربوط نیست ولی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
من چند روز پیش برای اولین بار می خواستن با پودر ژلاتین دسر درست کنم.
آب طالبی و شکر رو مخلوط کردم. کمی هم خامه با شکر زدم که البته فرم نگرفت و فقط مخلوط شد. پودر ژلاتین رو هم به همون روش بنماری توی آب حل کردم و مواد رو با مخلوط کن با هم قاطی کردم و ریختم توی قالب. ولی نبست. البته مزش خوبه ولی خب شل و وله دیگه.
می خواستم بدونم دلیل نبستنش چیه؟
ژلاتین باید به چیز داغ اضافه بشه که ببنده؟ یا مثلا به خاطر فرم نگرفتن خامه ژلاتین باهاش حال نمی کنه یا اصلا ژلاتینش کم بوده یا چی؟
و اینکه در موارد مشابه میشه کاری کرد یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
و ممنون از وبسایت خوشمزتون :)

همه موادشو خیلی دوست دارم و قطعا ترکیب خوشمزه‌ای خواهد داشت، مرسی طیبه جان
من متاسفانه کمی درگیر شدم و نمیتونم آشپزی کنم اما هر روز سر میزنم و کیف میکنم
آرشیوم کم کم کامل میشه و بالاخره همشونو درست میکنم
مرسی طیبه عزیز

 دوست عزیز،ژلاتین با خامه معمولی یا فرم گرفته در هر دو حالت میبنده.به نظر میرسه مشکل از اندازه ژلاتینت بوده باشه.در صورتی که ژلاتینتون مرغوب باشه به ازای هر لیوان مایعات و...شما نیاز به یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین داشته باشین.اگر ژلاتین به قدر کافی بریزین دسرتون به راحتی میبنده.و نیازی به خامه فرم گرفته ندارین.ضمنا شف طیبه عزیز روش درست کردن خامه فرم گرفته رو هم کامل توضیح دادن.
پودر ژلاتین رو باید روی کمی اب سرد بپاشین تا حالت اسفنجی پیدا کنه.بعد میتوینن همینجوری به مایعات گرم یا بعد از حل کردنش به روش بن ماری به مایعات سرد اضافه کنین.

وااای به به.بادمجون،پنیر چدار،پارمسان و گردو و جعفری..چه شود!من که درست کنم خالی خالی میخورمش و عمرا روی پاستا یا برنج و..نمیذارمش:دیمرسی طیبه عزیز..خدا قوت خانوم.

 


سلام طیبه جون مرسی از رسپی و نکات ...


من تازه کارم  و میخوام یه  کیک  مرطوب و لطیف درست کنم شما کدوم رسپیو پیشنهاد
می کنین


مرسی
 

به به چه کردی خانوم

نیمچه جون همچین نیمچه آشپز هم نیستی ها آشپزی کاملی :د

AAAAAAAAAAAlllllllliiiiiiiiiiiiii

شما لطف دارین.درس پس میدیم به اساتید فن.ممنون.

آره كلي به خودم فشار آوردم
غذاها وقتگير نيستها. آماده كردن پستها وحشتناك وقت ميخواد
ولي آرمانم اينه كه هر روز پست داشته باشيم. انشالا سال ديگه بهتر ميشه

بله ماشالا استاد هستيد

منم همينطور. خاليش لطف ديگه اي داره
ولي اين مفتول رو هم بايد حتما آموزش بدم
چيز جالبيه
امسال منال يه مدل سريعش رو آموزش داد كلي حال كردم

مرطوب و لطيف كاكائويي ميشه " كيك شكلاتي بدون شكلات" مرطوب و لطيف ساده ميشه "كيك وانيلي " كه هنوز پستش نكردم و كمي بايد صبر كنيد 
اما اگه عجله داريد كيكهاي موزي لطيف از آب درميان به رسپي كيك موزي مراجعه كنيد

 سلام.خسته نباشید.طاعات و عباداتتون قبول.قبلا ازتون خواسته بودم اون اسنک موز و کره بادام زمینی که گفتید رو آموزش بدید ولی خبری نشد.اگه زودتر آموزش بدید ممنون میشم.

سلام شف جان،‌چطور مي تونم توي فر درستش كنم بخاطر اينكه نخوام از حمام روغن استفاده كنم مي گما. آخه مي دوني كه خيلي وقته به خاطر آقاي شوهر ديگه چيزاي چرب و چيلي را يه جورايي رژيمي درستش ميكنم . ميشه كوفته هاي كوچيك درست كرد، روش را چرب كرد و گذاشت توي فر تا بپزه ؟ صد البته مزش با سرخ شده خيلي فرق داره ولي چاره چيه بايد يه جورايي كنار بيام باهاش. 

طیبه جون بجای پودر پیاز می تونم از پیاز رنده شده یی که آبش رو گرفته باشم استفاده کنم؟
در ضمن خیلی هیجان انگیز شده. ایشالا من اینو امشب درست می کنم و  البته با پاستا سرو می کنم.

اگر اسنك ميكر داريد كه خيلي ساده درستش كنيد
چون يه اسنك زمستونه است انشالا صد درصد هوا كه سرد شد پستش ميكنم

نه مزه اش خوب ميشه
من خودم سرخ كردني خيلي كم ميخورم
واسه خودم توي فر ميذارم
روش رو كه يك بار چرب كنيم زياد طلايي نميشه
رنگش كمي روشنه
ولي طعمش خوبه
البته هيچي جاي حمام روغن رو نميگيره اما با توجه به رژيمي بودنش خوب ميشه

اصلا ميتونيد پودر پياز نريزيد. و از ساير ادويه ها استفاده كنيد
و بله ميتونيد از پياز رنده شده استفاده كنيد

این خوشمزه ها خیلی عالی بودن 

به به چه تصويري! عاليه
نوش جان و احسنت

هر چی بشه به پای عکس های خوشگل شما نمی رسه / ما نور خونه تو شب برای عکاسی مناسب نیست / همیشه عکس ها تاریک میشن / اما من اصولا معتقدم عکس مهم نیست :دی مهم مزه خوب غذاست / این کوفته ها عالی بودن ... ایده اش برای ما عشاق بادمجون خیلی عالی بود / و به نظرم به زحمتش برای سرخ کردن و درست کردن با زبون روزه می ارزید :دی

منم ميگم كيفيت عكس مهم نيست
و البته بعد از كلي عكس گرفتن با شرايط نوري بد من متوجه ميشم كه اصل كار چه كيفيتي داشته و اين نور بوده كه باعث تغيير رنگ در عكسها شده پس نگران هيچي نباشيد
من قول ميدم بعد از مدتي دستتون بياد كه كجاي خونه عكس بگيريد كه عكس بهتري داشته باشيد

این کوفته ها بسیــــــــــــــــــــــــاذر خوشمزه بودن. طعم واقعاً متفاوت و خاصی داشت مخصوصاً با اون گردو و و پنیر وسطش واااااااااااای.
جون من درست کنید، یه بار امتحان کنید حتماً خوشتون میاد :))
طیبه جون دستت درد نکنه همسرم همیشه بابت دستورای خوبتون دورادور تشکر می کرد اما برای این لزتون تشکر ویژه کردن.

ممممممم يامي! مخصوصا با سس روش اشتها برانگيز شده
مثل هميشه كارهاتون حرف نداره

و سلام مخصوص من رو خدمتشون برسونيد
ما كوچيك شماييم

طیبه جون اگه غذاهایی مثل این رو به جای حمام روغن اسپری روغن بپاشیم و تو فر بذاریم چی میشن؟خیلی بد میشن؟


من واسه خودم توي فر ميذارم
روش رو كه يك بار چرب كنيم زياد طلايي نميشه
رنگش كمي روشنه
ولي طعمش خوبه
البته هيچي جاي حمام روغن رو نميگيره اما با توجه به رژيمي بودنش تا اون حد خوب ميشه

سلام. من الهام هستم. از طریق یکی از دوستام که تو مهمونیش تست کاپ میگو درست کرده بود با شما آشنا شدم. واقعا آفرین. من اینو درست کردم امشب که شب یلداست و منتظرم تا همسر گرامی از سر کار تشریف بیارن و نوش جان کنیم. البته خودم یکیشو الان خوردم. محشره. بهتر از این نمیشه. خوشحالم از آشناییتون.

احسنت بر شما
و نوش جانتون و همسر عزيزتون

ممنون . فوق العاده بود.
یه چیز جالب اینکه دخترم بادمجان دوست نداره .اما وقتی این کوفته ها رو درست کردم خیلی خوشش اومد و البته که بهش نگفتم با بادمجان درستش کردم.
از بس که خوشمزه بود طعم بادمجان رو متوجه نشد. مرسی

خيلي خوشحال شدم اينو شنيدم
اتفاقا منم معتقدم نبايد به كسي بگيم داره چي ميخوره
اين  بهترين استراتژيه

اصلا میکس نمیشه.نیم ساعتعه دارم میزنمش بی فایدست...................
 

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...