2012/09/13

گرانولاي سيب و مويز



براي ايجاد تنوع در گرانولا ما ميتونيم از انواع ميوه هاي تازه يا خشك استفاده كنيم. در گرانولايي كه به زودي خواهيد ديد سيب و پوره سيب با حرارت بسيار كم در فر خشك شده و تركيب جديدي رو بوجود مياره


جو پرك 300 گرم
سيب دو عدد
عسل نصف ليوان
هل 1 ق چ
روغن مايع 2 ق غ
تخمه هندوانه 40 گرم
بادام 50 گرم
كنجد 40 گرم
تخمه كدو 45 گرم
مويز دو ليوان


سيبها رو به تيكه هاي يك سانتي متري خورد ميكنيم. نصفش رو كنار ميذاريم و بقيه رو توي ديگ ريخته و با يك ليوان آب و نصف ق چ هل روي حرارت ميذاريم تا بجوشه. زماني كه سيبها كاملا له شدن و آبش گرفته شد همه رو پوره ميكنيم. عسل رو اضافه كرده روي حرارت قرار ميديم به جوش كه اومد از روي حرارت بر ميداريم
(به جاي عسل ميتونيد از شكر استفاده كنيد. و ميزانش رو هم بيشتر كنيد)




جو پرك و بادام و كنجد و تخمه هندوانه و تخمه كدو و تيكه هاي سيب رو روي كاغذ روغني توي سيني فر قرار داده و مخلوط ميكنيم




سس سيب رو روش ميريزيم و با دو قاشق چوبي هم ميزنيم. روغن رو هم اضافه كرده و خوب همه رو مخلوط ميكنيم
(هر چه روغنش بيشتر باشه گرانولا تردتر ميشه)

توي فر 150 درجه سانتيگراد قرار داده و هر پانزده دقيقه يكبار هم ميزنيم به مدت 45 دقيقه يا تا زماني كه رنگش قهوه اي بشه
هر چه قهوه اي تر بشه جو بيشتر ميپزه و كاراملي تر شده و در نتيجه كرانچي تر خواهد بود
تيكه هاي سيب در اثر حرارت ملايم توي فر خشك ميشه و در نهايت توي گرانولا تيكه هاي خشك سيب خواهيم داشت



بعد از اينكه كاملا پخت از فر خارج كرده مويز يا كشمش  و بقيه هل رو اضافه كرده و اجازه ميديم سرد بشه
من معمولا براي اينكه تردتر بشه ميذارم توي خود فر سرد شه. منتها باز هر از گاهي همش ميزنم

توي زيپ لاك بسته بندي كرده و در يخچال نگهداري ميكنيم



همينطور كه گفتم گرانولا رو براي صبحانه يا به عنوان اسنك با شير يا ماست ميل ميكنيم. من مويز رو به كشمش ترجيح ميدم چون شيرينيش كمتره و طعم جالبتري داره و چون از بچگي روزهاي امتحان مامانم صبحها بهم مويز ميداد تا باهوش تر بشم و امتحانهام بهتر شه (ميدونيد كه مويز آدم رو با هوش ميكنه؟)

اين مدل گرانولا رو بسيار مفيد ميدونم با علم به اين كه گرانولاي شكلاتي خوشمزه تره! 


43 comments:

سلام طیبه عزیزم
من مدت هاست که سایت شمارو دنبال می کنم و با تمام مشکلات فیلترینگ کل رسپی های شمارو با عکس هاش واسه خودم آرشیو کردم و روزی صد بار می خونمشون
عاشق کاراتونم
خیلی هنرمندین
یک دنیا سپاس

من نمی خواستم با اسم ای میلم ثبت بشه
لطفا پاکش کن طیبه جون

من می خواستم واسه خودم یه اسم کاربری داشته باشم

من عاشق مویز ممممممممممممم ، باید هلی خصوهمازه باشه

vaaay in kheili khoobe, merci ke share kardin:*** hatman emtehanesh mikonam.

خيلي ممنونم از شما طيبه جان
منم اين سريل ها رو خيلي دوست دارم
فقط دوتا سوال داشتم
تا چند قاشق مجازيم و بهتره روغن اضافه بشه تا تردتر بشه
واينكه چرا بايد توي يخچال نگهداري بشه
باز هم از لطف و محبتت بي نهايت سپاسگزارم

دست گلتون درد نکنه.باز هم بیسته.

ziadi moghavio estandarde
masalan engar vase bache mosbatast:)
 

طیبه  جون  کارهات حرف نداره
محشری  معرکه ای

باز هم دستت درد نکنه . این جو پرک همان است که برای سوپ جو استفاده می کنیم؟ و یک جو هم هست که برای شیرینی استفاده میشه اسم انو می فرمایید؟ ممنون عزیزم

سلام خانم با سلیقه وفعال .عاشق این پستای ارگانیکو وخوشمزه ام،خدا قوتت بده
اگه کسی لطف کنه و یک رسپی ترشی انبه رسیده که خیلی طعم سرکه نده و بدون تمر باشه و شبیه ترشی آماده ها باشه رو مختصر 2 خطی بتایپه ممنون میشم.  ممنون از همه

طیبه جونم من گرانولا درست کردم همش چسبید به کاغذ به نظرتون باید چی کار کنم

راستی دوستم رفته بود شیر تبخیر شده نداشتن

علاشقتم طیبه مهربون

دليلي نداره پاك شن. نام خانوادگيتون كه ديده نميشه كسي هم به ايميل شما دسترسي نداره
در لينك بالاي صفحه ميتونيد ياد بگيريد كه چطوري عوض ديسكاس بشيد

بله شيريني مويز متعادلع

من تا نصف ليوان هم ريختم ولي به نظرم روغنش كه زياد شه بعدا عطر ناخوشايندي بهش ميده

من اونهاييش كه ميوه دارن رو پيشنهاد ميكنم توي يخچال باشن
البته بوشهر همه چيز حشره ميزنه و بايد توي يخچال نگه داشت وگرنه بايد بريزيم دور

بله يه جو پرك داريم يه جو فوري
اون جو فوري اصلا پختي نداره
در واقع خودشون يه بار پختنش
ولي جو پرك رو فقط با غلطك له كردن

ماركهاي 
كويكر
و 
كاپتن اوك
هم معروفن

من امتحان نكردم شرمنده

من با فويل و همينطور انواع كاغذها امتحان كردم و مرتب هم دارم درست ميكنم جالبه كه هيچوقت نميچسبه
شايد كمك بشه اگر اول توي يه كاسه همه چيز رو مخلوط كنيد و بعد روي كاغذ روغني چرب شده بريزيدشون

اتفاقا من ديشب نادر بودم 
داشتن
مغازه نزديك چهار راه نادر سايز بزرگ ابوقوس رو داشت يك عالمه هم داشت

مغازه هاي روبروي جلودار هم سايز كوچيك ابوقوس رو داشتن
ولي مارك نستله رو نداشتن كه زياد هم مهم نيست

راستي پودر خامه دريم ويپ هم دارن ها
و اون چايهاي چيني گلدار فانتزي
و انواع كنسرو فلفلها و سس ها
همه چي آوردن
به جز شكلات تلخ كه من لازم داشتم
هميشه همينطوره

واییییییی طیبه جون چه حیف شد
دوستم از بوشهر راه افتاده بود نتونستم از اون چای گلدار سفارش بدم
گریههههههههه

قیمت اون چای ها چنده
امیدوارم گرون باشه :دی

متاسفانه قيمت نكردم
آخه من از اون آدمايي هستم كه تا چيزي نميخوان قيمت نميكنن

عزيزم اينا كه وزني نداره
ميتونن واستون پست كنن
مثل پر كاه سبكه

طیبه جون عالی بود مرسی . مال من الان تو فره :)
میشه به جای سیب از میوه ی دیگه ای هم استفاده کرد ؟راستی دستور گرانولای شکلاتی رو پیدا نکردممن داشتم هم میزدم کاغذ روغنی ام پاره شد :( دعا کن خراب نشه که دپرس میشم 
بازم دست هنرمندت درد نکنه

بله موز گزينه خوبيه
آلو يا زردآلو هلو آناناس
ولي همه دوست ندارن

به نظرم بدون ميوه بهتره ولي چون من يه عمر از اين چزيا ميخورم براي تنوع مدلهاش رو تغيير ميدم
شكلاتي رو هم انشالا پست ميكنم عكسهاش آماده است

نگران نباشيد ظرفتون رو خيس بديد درست ميشه

مرسی عزیزم
عالی شده بود
به 10 روز نکشید خوره شد 
جناب همسر شدیدا دوست داشتن
فقط من 4-5 ساعت تو فر گذاشتم تا رنگش یه ذره طلایی شد اما بعد طعم و بوی سوختگی گرفته بود
ولی به هر حال دستت درد نکنه عالی بود

اگر هر يك ربع بهش سر بزنيم ديگه ميزان تست شدنش كاملا تحت كنترل خواهد بود
نوش جان

شف طیبه نازم
سلام
من هر هفته مشتری پرو پا قرص گرانولا هستم خیلی عالی هست من در طول روز میخورم بعدش هم میوه الان وزنم داره برمیگرده سرجاش تقریبا جدای از وزن و رزیم به نظر من غذای کامل است برا خود من دست گلتون دردنکنه  خیلی عالییییییییییییییییییییییی شده مخصولا با مویز که من تو کشمشها همین ویز رو بیشتر از همه طعمش رو دوست دارم . میبوسسسسسسسسسسسسسسسسسمتون

دقيقا توي رژيم كاهش وزن اشاره ميشه كه جايگزين كردن يك وعده روزانه با گرانولا و سريل باعث لاغري ميشه خودشون ميگن دو كيلو در ماه كه البته براي بي ام اي بالاي 30 ولي خب لاغر ميكنه
بله مويز به مراتب بهتر از كشمشه شيرينيش

سلام طیبه جان
بسیار عالی و دلچسب بود. صبحانه با شیر خوردیم ولی به نظرم خال خالیش خوشمزه تره. البته من حواسم نبود به جای تخمه کدو تخمه گل آفتاب خریده بودم ولی با همون هم خوشمزه شد. روغن رو نصف قاشق بیشتر ریختم میخواستم تردتر بشه. مرسی عزیزم مثل همیشه از آموزش عالیت.

بسيار زيبا
ترد و طلايي
عزيزم تخمه ها و آجيلها ميتونند مرتب عوض شن
من انواع تركيبات رو براي خودم توليد ميكنم پس جاي حساسيت نداره

 مرسی گُلم
مثل همیشه شما زیبا میبینید.

سلام..میشه مدل دوربین و لنزتون رو بدونم؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...