2012/09/07

سس كاراملي با شكر قهوه اي


من اين كارامل رو براي تهيه اين چيزكيك درست كرده بودم. در اينجا تبديل به يه پست جداگانه اش ميكنم كه راحت تر بتونيد در مبحث كاراملها بهش رجوع كرده و در دسرها و كيكها ازش استفاده كنيد


شكر قهوه اي سه چهارم ليوان


كره 50 گرم


خامه 100 گرم


شير 3 ق غ




شكر قهوه اي رو توي ظرف ميريزيم



كره رو اضافه ميكنيم
خامه و شير رو مخلوط كرده و به مواد اضافه ميكنيم






همش ميزنيم ميذاريم روي حرارت متوسط






مرتب هم ميزينم. مرتب! اين بعد از 2 دقيقه است






و بعد از دو دقيقه ديگه






و بعد از دو دقيقه ديگه






و سرانجام بعد از دو دقيقه ديگه






و از روي حرارت بر ميداريم






تا حالا ديگه كارامل كاملا غليظ شده و رنگش هم كاراملي شده






من واجبه باز هم تاكيد كنم... لطفا اگه كاراملتون خراب شد غصه نخوريد. كارامل درست كردن تجربه ميخواد و هميشه اين امكان وجود داره كه زير دستتون خراب شه.
اين كارامل عطر و بوي فوق العاده خوبي داره و آدم از درست كردنش لذت ميبره. طعمش هم عاليه. واقعا خوشمزه است. خوب هم عمر ميكنه يعني ميتونيد توي ظرف در بسته توي يخچال نگهش داريد واسه روي كيكها يا تارتها يا بستنيها.
 اين سس كاراملي به دليل داشتن خامه نرم و روانه . وقتي توي يخچال ميره سفت تر و كشدار تر ميشه اما ميتونيد هنگام استفاده زودتر از يخچال بيرون بياريدش تا روانتر بشه. من مراحل رو مصور نشون دادم اما تا خودتون دست به كار نشيد فايده اي نداره.
 يكي از مواردي كه تاثير به سزايي روي كيفيت كارامل داره ميزان حرارت ديدن كارامله. اگه حرارت كم باشه بعد از مدتي كه توي يخچال موند كاراملتون شكرك ميزنه. اگه حرارت خيلي زياد باشه كارامل زودتر از اينكه غلظت پيدا كنه تلخ ميشه. خلاصه اينكه براتون آرزوي موفقيت ميكنم!


27 comments:

استاد بزرگ سلام وخسته نباشید  میخواستم بگم اگه میزان مواد این کارامل رو این قسمت میزاشتید بهتر نبودجسارت من رو  ببخشید فقط یه پیشنهاد بود   بوس بوس 

سلام شف مهربون. کار شما که بی نقص و کامله اما نحوه عکاسیتون از یه مرحله به بعد جهش شگفت انگیزی کرد و خیلی خیلی حرفه ای شد. میشه در مورد عکاسیتونئ و اینکه چطوری بک گراند رو محو میکنین توضیح بدین. آخه من وبلاگ اشپزی دارم اما عکسام خوب نیستن.. مرسی عزیز مهربونم

سلام طیبه عزیز
من همیشه از دستورات عالیتون استفاده میکنم  باید بگم واقعا شما محشرید
من چن ماه میشه که با وبلاگِ بی نظیرتون اشنا شدم پیش از اون  جرات نداشتم رسپیهای سخت سختو امتحان کنم ولی حالا با دستورات عالی و بی نقصتون میتونم خیلی از غذاها و شیرینهارو درست کنم واقعا از شما ممنونم بازم میگم شما بی نظرید و همینطور که فهمیدم شما کلاس نرفتید وهمه را با تجربه به دست اوردین 
امیدوارم همیشه موفق باشید

سلام طیبه عزیزم استاد گلم خوبی؟ مرسی بابت این دستورای عالی کامل و تک واقعا دوست دارم خیلی دل خوبی داری که این همه جامع و کامل توضیح میدی ممنونم. عزیزم من توی اینترنت عکس کیک پسته ای دیدم خیلی خوشگله یعنی سادست برش میزنی پسته ایه اگه یه همچین کیکی آموزش بدی ممنون میشم.خیلی شیکه.بوس فدات شم0.

دست و پنجت طلا شف طیبه جون

طیبه عزیز می خواستم بدونم چای با طعم کارامل رو می شه با این رسپی درست کرد؟ البته اگه حذف کره مانعی نداشته باشه؟
 ممنون می شم راهنماییم کنی

شف عزیز
دست گلتون درد نکنه...عجب دسته بندی جامع و کاملی شد این مبحث کارامل ها
ممنون

مرسي از تذكرتون مرجان جون
متاسفانه وقتي آدم يه كاري رو تند تند انجام ميده همين ميشه
من ظرفيتم بيشتر از يك پست در هفته نيست بيخودي دارم به خودم فشار ميارم

وبلاگ داشتن يك تفرحه
آدم بايد ببينه چقدر براي اينكار ميتونه هزينه كنه
اگر داشتن عكسهاي زيبا خيلي خوشحالتون ميكنه و از زندگيتون لذت بيشتري ميبريد بايد يه مدتي مثل من پولاتون رو جمع كنيد تا بتونيد دوربيني بخريد كه اين قابليت رو داشته باشه
وبلاگ آشپزي سود مالي نداره ولي اگر علاقه داريد ميتونيد اين هزينه رو انجام بديد

بله اين مشكل جديد من و مشغوليت بچه داري باعث شده ديگه غذاها و شيريني هاي پيچيده رو كنار بذارم
انشالا از اين ساده ها شروع كنيد كم كم به پيچيده هم ميرسيم

انشالا كم كم آرشيو رو تكميل ميكنم
بله كيك پسته اي خيلي خوشمزه است

در واقع مثل شير عسلي كاراملايز شده است

بله چون قراره براي چاي استفاده بشه ميشه كره رو حذف كرد

انشالا چند مدل ديگه اش رو هم سر فرصتي آماده ميكنم

 ممنونم عزیزم درستش کردم واقعا از مدل بازاریش خوشمزه تر و خوش عطر تر شد.

 chef junam chejuri be dakhele chaei estefade beshe ?

اينكه جامد نيست راحت ميشه حلش كرد

من دیروز چیز کیک با سس کارامل و گردو رو درست کردم
یعنی سس کارامل با همین دستور و فوق العاده خوشمزه شده بود
هم خود چیز کیک هم سسش
اصلا این سس کارامل طعم بهشت میده از بسکه خوشمزه هست

من امروز این کارامل رو درست کردم واقعا عالی بود دست گلت درد نکنه.

طیبه جان آیا از شکر سرخ(عصاره تازه نی شکر که در فصل تابستان و پاییز زنان روستایی مازندرانی درست می کنن بسیار سالمه) هم در تهیه کارامل می توان استفاده کرد؟  

ولا من چون استفاده نكردم نميتونم نظر بدم
با يه مقدار اندكي تست كنيد
انشالا درست ميشه

سلام من این سس رو درست کردم ولی چون شکرم تیره بود رنگش تیره شد
این شکر روشن و از کجا میشه تهیه کرد؟

مدل تيره و روشنش هر دو در بازار موجوده

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...