2012/10/02

پودينگ سِيگُو با پوره انبه


بعضي از پستهايي كه ميذارم صرفا جهت آشنايي با مواد تازه و عجيبه هدف اينه كه اگه جايي ديديد بدونيد چيه و كاربردش كجاست. پست امروز از اين دسته پستهاست.

سِيگُو sago يه نوع نشاسته است كه از مغز اسفنجي يه نوع درخت نخل استوايي گرفته ميشه. بيشتر در جنوب آسيا و گينه نو توليد ميشه و در غذاها و شيرينيجات ازش استفاده ميشه به اين صورت كه نشاسته رو با آب تركيب ميكنن و ازش استفاده ميكنن. سيگو رو به طور صنعتي به شكل مرواريد هاي ريز سفيد رنگي درست ميكنن كه از لحاظ ظاهري مثل "تَپيُكا" هستش و ميشه در رسپيها جاي اين دو رو با هم عوض كرد.

من قبلا دو بار سيگو رو به صورت دسرهاي مختلف خورده بودم اما هيچوقت خودم پختنش رو امتحان نكرده بودم. تا اينكه مرواريد جون واسم يه بسته فرستادن و من يه سرچ كوچولو تو اينترنت انجام دادم و بين رسپيهاي مختلف يه دونه اش رو انتخاب كردم و در اينجا مِن باب آشنايي اون رو خواهيد ديد

سيگو 100 گرم
آب 4 ليوان
شكر قهوه اي يك سوم ليوان
استار انيس يك عدد
آب يك ليوان
شير نارگيل يك ليوان
انبه 2 عدد



اينا مرواريد هاي سيگو هستن. اگه روزي روزگاري جايي ديديد متوجه باشيد كه چيه و به چه دردي ميخوره



مرواريد ها رو توي ديگ با 4 ليوان آب ميريزيم و ميذاريم روي حرارت تا بپزه



مرتب هم ميزنيم كه به ديگ نچسبن
كم كم از بيرون شروع به بي رنگ شدن ميكنن اما هنوز مركزشون سفيد رنگه



بعد از يك ربع كاملا بيرنگ ميشن
از روي حرارت بر ميداريم



آبكشش ميكنيم و زير آب سرد ميگيريم تا نشاسته اضافيش شسته شه
ميذاريم سرد شه



يك ليوان آب و شكر و ستاره انيس رو توي ديگ ميريزيم و روي حرارت ميذاريم تا شكر كاملا حل شه و ستاره انيس اسانسش رو به شربت بده
از روي حرارت برميداريم
ستاره انيس رو هم ميتونيد توي بعضي از عطاري ها پيدا كنيد. همه شون ندارن ولي بگرديد پيدا ميشه.



شير نارگيل رو به شيره شكر اضافه ميكنيم و اجازه ميديم سرد شه



فيله هاي انبه رو پوره ميكنيم و آماده كنار ميذاريم



براي سروش هم ابتدا توي ليوانها رو با مرواريد هاي سيگو تا نيمه پر ميكنيم



شربت نارگيل رو اضافه ميكنيم تا اينكه سه چهارم ليوان پر شه



روش مقداري پوره انبه ميريزيم






اگر اجازه بديم پودينگها توي يخچال بمونن و خودشون رو بگيرن پوره انبه به خوبي روي سطح پودينگ باقي ميمونه منتها من چون تحملش رو نداشتم درجا انبه رو هم ريختم روش كه زودي تمومش كنم







ظاهرش كه خيلي خوشگله. الحق باطنش هم عاليه
من كه طعمش رو خيلي دوست داشتم مخصوصا با انبه. هرچي انبه اش بيشتر باشه بهتر!



بفرماييد پودينگ سيگو با پوره انبه و سس شير نارگيل با اسانس ستاره انيس!
قاشق اول رو هم با آرزوي اينكه همه تون بتونيد يه روزي از اين پودينگ واسه خودتون درست كنيد و لذت ببريد خوردم. انشالا كه به زودي موفق به درست كردنش بشيد. من خودم آدم خيلي صبوري هستم اما چون ميدونم خيلي ها تا چيزي ميبينن دلشون ميخواد همون لحظه دعا كردم كه به سرعت به آرزوشون برسن



يكي از راههاي سروش اينه كه همش بزنيم تا پوره انبه تو كل پودينگ مخلوط شه.

من خصلتا به مادربزرگم رفتم و تنهايي هيچي از گلوم پايين نميره. فرداش يه كم از پودينگه واسه حميده جون بردم و در كمال تعجب من تا در ظرف رو باز كرد گفت : "اِه! از اينا!!!" . گفتم: "يعني چي كه از اينا؟ سيگو كه تو ايران پيدا نميشه". گفت: " آره اسمشم همينه سِگو. ريخته تو بازار دَيِر كسي نيست جمع كنه"!!! جل الخالق! بعضي وقتها يه چيزايي تو اين استان ما پيدا ميشه كه آدم شاخش در مياد. ظاهرا سيگو توي شهرستان دير جزء دسر هاي سنتي به حساب مياد و ماه رمضونها حتي حلواش رو هم درست ميكنن! دو روز بعدش حميده جون سفارش داد واسم يه بسته گنده اش رو فرستادن. حالا ميتونم تمام رسپيهاي توي اينترنت و سنتي استان رو امتحان كنم.
خب جاي شكرش باقيه كه حداقل فهميديم سيگو تو ايران به راحتي قابل خريداريه و اگه مايل بوديد ازش داشته باشيد حداقل ميدونيد بايد كجا دنبالش بگرديد. ارزون هم هست كافيه يه مسافر از بوشهر داشته باشيد و بقيه اش ديگه حله!
(شرمنده كه من هنوز دارم رسپيهاي انبه اي پست ميكنم. گفتم الان پستشون كنم بهتره تا اينكه بذارم سال ديگه كه فصل انبه شروع شد پست كنم. من خيلي از برنامه عقبم هنوز حتي تو آرشيوم چيزايي دارم كه پارسال ازشون عكس گرفتم و فرصت پستش پيدا نشده. ولي خدا بزرگه. كم كم!)

برگرفته از recipefinder

90 comments:

چه چیز جالبیه این سیگو! خوشکل و جالبن.
طیبه جون 100% موافق و خوشحالم از این کارت:
" بعضي از پستهايي كه ميذارم
صرفا جهت آشنايي با مواد تازه و عجيبه هدف اينه كه اگه جايي ديديد بدونيد چيه و
كاربردش كجاست. پست امروز از اين دسته پستهاست. "

لطف عالی مستدام و یه دنیا ممنون :)

ااااااااا من اینا رو توی یه برنامه بفرمایید شام دیده بودم...اما اینجا ندیدم هنوز...مرسی شف جون

سلام طیبه جون..... وا...... اینجا هم هست من یادمه بهراد کوچیک بود عمه خانوم فرمودن به بچه ها میدیم تپل مپل بشن.... من خودم گرفتم ولی بگو یه بار درست کرده باشم... اصلا.... پس منتظر رسپیهای سیگو هستیم...... 

سلام شف عزیز
اگه ببینم حتما درست میکنم خیلی جالب بود مرسی

اینجا پره همیشه  تو فروشگاه تو قفسه  حبوبات میدیدمشون نمیونستم چین رنگای مختلفشم هست  زرد صورتی 

۲ ماه دیگه میام ایران هر کی خواست بهم  بگه  با کمال میل براتون میارم 

واییی ما بهش میگیم ساگو
اسم عربیش هم همینه
یعنی من کشته ساگو هستم هیچی مثل حاوای ساگو دلو خنک نمیکنه
ما با ابو شکرو گلاب و زعفرون باهاش حلوا درست میکنیم
گاهی هم با کاراملایی که از بسته های کرم کارامل اضافه میاد

روش هم گردو میریزیم
اون هفته درست کرده بودم بازم دلم خواست
من عاشق اون گوی های بلوریشم که زیر ندون میاد
نوش جان

من اینو توی برنامه فودسفری دیدم...باید خوب باشه...اینجاها که ندیدم(تهران)..ایشا.. پیدا بشه :)

باید باحال باشه....به خودی ه خود مزه داره؟..یا باید مزه دارش کرد؟

عزیزم امکانش هست که عکس پاکتش رو بزاری؟

یه حالت چندشی داره دون دوناش
من نگاش می کنم مور مورم میشه :-|

sona jan age emkanesh hast baram mail bezanid.... artadokht_ariyamehr@yahoo.com

سلام طیبه جان
 انیس استار جایگزین داره؟من تا حالا از اینا اینجا ندیدم و یک سوال دیگه اینکه به جای انبه میتونیم از میوه دیگه ای استفاده کرد 
ممنون

طیبه خانوم من بااجازتون سوال داشتم ولی بی ربط  به آشپزی!میخواستم بپرسم  که شما از اول باورزش نذاشتید که چاق بشید یا با ورزش و... خودتونو لاغر کردید؟خیلی دوست داشتم راهنماییم کنید ،من زیاد اضافه وزن ندارم ولی چربی های اضافه دارم،البته میدونم برای آب شدن نیاز به ورزش داره ولی نمیتونم تصور کنم که شما با این وقت محدود روزی دو سه ساعت ورزش میکنید و به کارای دیگه هم میرسید.البته منم ورزش میکنم ولی خیلی کمتر.خواستم محبت کنید ویکم راهنماییم کنید درباره اینکه مثلا چطوری میشه چربی اضافی(شکم و...) آب کرد(مثلا شما چه ورزش هایی میکنید)؟؟(مثل آرزو شده برام البته من وزنم زیاد نیست وبه گفته بقیه اصلا چاق نیستم ولی خوب صاف و صوف بودن خیلی خوبه)واینکه چطور اشتهاتون رو کنترل میکنید مخصوصا با علاقه ای که به آشپزی دارید؟ببخشید که وقتتونو گرقتم وممنون میشم از راهنماییتون.

 شف جونم میدونم بدت میاد دستور بدیم اینو بپز ولی من خیلی تو کفه کباب شیشلیکم
اگر لطف کنی یادمون یدی
مال من خشک میشه

سلام طیبه جان من تازه سایت شما رو پیدا کردم و معتادش شدم! چند تا از رسپی ها رو هم امتحان کردم واقعا کاربردی نوشته شدن. ممنون از وقتی که میزارید.
یه سوال: من قبلا یه بار شیر نارگیل پودری از یه جا خریدم، که برای تو غذاهای هندی ازش استفاده می کردم. شما تا حالا استفاده  کردین و اگه آره کجا میفروشن؟  آخه خوبیش اینه که درش رو که باز می کنی مجبور نیستی همشو یک دفعه استفاده کنی. ضمنا یه سوال دیگه، قیمت این قوطی های کوکونات میلک اونجا چنده؟

طیبه جان سلام .من متولد ۶۴ هستم و به خاطر کار شوهرم دیر زندگی میکنیم.متاسفانه اینجا هیچ امکاناتی نیست.من اینجا فقط با آشپزی سرگرمم و از وبلاگ شما استفاده میکنم و واقعا لذت میبرم .احساس میکنم خیلی از زندگی  عقبم وقتی میبینم شما اینقدر فعالید.خوش به حالتون.اگه ایرادی نداره میخواستم بپرسم متولد چه سالی هستید و چند ساله ازدواج کردید؟بازم ببخشید ولی نمیدونم چرا دوست دارم بدونم؟

پریس جون،

اینجا هم بهش ساگو می گن. دقیقا همینی هست که شما می گید، یعنی اون گیلی گیلی هاش که می ره زیر دندون، به من هم حس خوبی می ده.

:D

اگر منظورتون خود ساگو باشه، خود ساگو به تنهایی مزه ای نداره. به همین خاطره که معمولا با اب میوه ها و یا شیر نارگیل و ... مزه دارش می کنن.

مروارید جون منم میگم همه حس ساگو خوردن به همون گیلی گیلی هاشه
":‘D
و الا فرقی با حلوایی که با نشاسته درست شده نداره
اخه یادمه پارسال خونه یکی از اقوام خوردم که عقیده داشت باید ساگو رو اینقدر  پای اجاق هم زد که همه گوهای بیچاره صاف شن!!!

نمیدونین چقدر تو ذوقم خورد وقتی خوردم
به حس قشنگم بد جور برخورد
:D :D

سلام شف عزیزم
واقعا وقتی میگم شف از ته دل میگم "شف" ...این اسم واقعا برازنده ی شما و چند تا از دوستای دیگه هست که همگی جدا هنرمند و کدبانویید.
راستش من مدتیه با شما و کارای خوشمزت آشنا شدم اما نمیدونم چرا خیلی سخت میتونم کار کنم. مثلا واسه کامنت گذاشتن یا باز کردن چند پنجره  از اینجا با هم... یه هو قاطی میکنه و همه چی میپره! فقط هم اینجا اینجوری میشه ها و چون خیلی از کامپیوتر سر در نمیارم نتونستم هنوز این مشکلو حل کنم.
چند روز پیش عضو شدم...فکر نمیکردم به این زودی زود و بی هیچ آشنایی ای به راحتی یه دستور خوووووششششمزه و جدید تو ایمیلم داشته باشم!! واااقعا مرسی عزیزم
این کار شما و دوستای دیگه مثل تسترا...101رسپی و ژولیت ( که مدتهاست آپ نکرده...کسی خبر داره ازش؟) بی نهایت ارزشمنده. با اینکه هر کس تو زندگی حسابی مشغوله وبالاخره گرفتاری هایی داره شما با انرژی و حوصله ی زیاد به دوستاتون چیزهای با ارزشی یاد میدین.نه تنها آشپزی که خوب بودن رو هم:)
افتخاریه برا من که با شما آشنا شدم. بازم ممنونم از دستور کارای زیبا و توضیحات کاملت که البته باید بگم به زبان ساده هست...برا تازه کارا هم میتونه باشه...اما هر کی اومد تو حرفه ای بر میگرده!!
توی پست قبلی از دستای پسرک عکس گذاشته بودی وای خدایا واقعا بوسی بود! ببوسش از طرف من:)
برات بهترین لحظه هارو آرزو دارم
     

یاد ِ ماه رمضون افتادم ، همسایمون با زعفرون و گردو درست میکرد و برای افطار میفرستاد خونمون و فوق العاده خوشمزه هم میشد ، بهتر از همش هم اون لحظه ای بود که گردو میومد زیر دندونم ، بدجور هوس کردم :( راستی ما به این میگیم ساگو (واو آخر او خونده میشه) 

راستی انیس استار چیه؟؟؟؟ ✿

سلام 
 
وای ساگو !!!ما بهش میگیم ساگو وهمیشه مامانم درست می کنه مخصوصا ماه رمضان
با گردو -بدون گرده همش خوشمزست 
دستت درد نکنه

بنا بر ذائقه اتون می تونید از میوه های دیگه هم استفاده کنید. فقط دقت داشته باشید که در این دستور از شیر نارگیل استفاده شده و میوه انتخابی شما باید به مزه شیر نارگیل هم هماهنگی داشته باشه.

دقیقا همینطور که تلفظ می شه به انگلیسی هم نوشته می شه:

Anise star

لینک ویکپدیای انگلیسی اش:

http://en.wikipedia.org/wiki/Illicium_verum


و اگر توی این لینک رو بخونید می بینید که حتی اسمش رو به فارسی هم نوشته، یعنی بادیان رومی. 

لینک یک سایت ایرانی برای معرف بادیان رومی یا همون انیس استار:

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=149466

بچه ها جون میدونین که شف تا چه تاریخی پستها رو اصلاح کردن؟
منظورم عکسهاست که نمایش نمیده
من هر پستی از قدیم میرم ببینم عکس نداره
اگه بدونم تا چه تاریخی اصلاح شده بعد اون تاریخو میبینم
مرسی  

شف طیبه جان عزیز سلااااام
خوبید انشالله؟
ممنوننن
بابت همه ی آموزشهای خوبتون
خیلی وقته میخوام پیام بذارم هر دفعه یه چیزی میشه که نشه :))
فقط خواستم تشکر کنم بابت همه ی چیزای خوبی که ازتون یاد گرفتم!!همه ی خانواده غذاها و دسرهای منو با اسم شما میشناسن!!
البته خیلی شاگرد خوبی برای کارگاه نیستم چون نه تجربه ی زیادی دارم و نه سلیقه ی خیلی خوبی
البته با تجربه یکمی بهتر شدم
هر کس تا حالا از چیزایی که درست کردم خورده و تعریف کرده زود گفتم که از رو دست شف طیبه جان یاد گرفتم !!!
همیشه براتون سلامتی و موفقیت از خدا می خوام
کیک شربتی-بوکاتینی با کوفته ی پارمزان-شوگر کوکیز با رویال آیستیک-تکنیک کیک آقای پوه با پایه ی کیک اسفنجی-تارت میوه-نوتلا-سیب زمینی رومانف-برییش سیب زمینی-ساندویچ بوقلمون برگر-لیدی فینگر-تیرامیسو-تمپورای سبزیجات-ته چین--دوباره تارت میوه و شامی نارنجی
مقداری از چیزاییه که از رو دستتون یاد گرفتم
تازه عکسامم خیلی بهتر شدن از وقتی شما رو می خونم
با تقدیم صمیمانه ترین احترامات
زهرا

دوست عزیز،

نمی دونم توضیح شف در سمت چپ سایت رو خوندید یا نه؟

منظورم توضیحی هست که ایشون زیر آلبوم دوستان کارگاه گذاشتن.

به خاطر فرمت نوشته، من نمی تونم اون رو براتون اینجا کپی پیست کنم.

شف توضیح دادن که دوستان اگر قادر به دیدن عکس پست ها نیستن اون پست رو به صورت پی دی اف ذخیره کنن.

عکس بسته اش اینه:

http://www.bilder-space.de/bilder/18f84b-1349378440.jpg

 طیبه جونم سلام عزیزم برای کیک شکلاتی با کرم انبه ب نظرت با کدو تنبل بجای انبه میشه؟مزش خوب میشه؟آخه من خیلییییییییی کدو تنبل دوس دارم باهاش میرم تو رویای کودکی واقعا طعمشم دوس دارم.ممنونم راهنماییم کنی.میبوسمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

کیک شکلاتی بدون آرد

ماجراهای من و کیک شکلاتی بدون آرد اینجا :
http://www.cheftayebeh.ir/2010/04/blog-post_2124.html

 طیبه جون توی کیک نارگیلی
شیر نارگیلو میشه از نارگیل بگیرم ؟
اخه پیدا نمیشه !!!!
فرقی داره ؟/

سلام طیبه خانم
سایت خیلی خیلی عالی دارید. من 

سلام طیبه خانم
سایت خیلی خیلی عالی دارید. ممنونم بابت همه چیزهای جالبتون
چندوقتیه که من به دنبال مواد غذایی سالم هستم و دیدم که شما هم به عنوان مثال طرز تهیه سوسیس خانگی رو در سایتتون دارید و خوب این خیلی عالیه. البته من هنوز فرصت نکردم امتحانش کنم اما به زودی زود این کارو میکنم.
سوال من اینه که به نظر شما برای ژله چه جایگزینی میشه پیدا کرد؟ همین طور برای سس مایونز؟ چون این مواد کارخانه ای هستن و مضرات خیلی زیادی هم دارن. من چندوقتیه که دنبال جواب این سوال هستم اما هنوز پیداش نکردم.
ممنونم 
زهرا

سلام دوباره
شف طیبه جان ببخشید یه سوال:در ساختن مرنگ برای پای لیمو ومرنگ اگر کرم تارتار نداشتیم میشه از آبلیمو استفاده کنیم
اگه سفیده رو با شکر اونقدر بزنیم که کامل فرم بگیره نیازه حتما تارتار اضافه کنیم
(محیط مرطوب نباشه(

 زهرا جون خشته نباشی خانوم. چقدر کارهاتون عالیه. نتونستم کامنت نذارم :*)

انشالا به زودي پيدا كنيد

اتفاقا نبودتون حس ميشد. انشالا شاد و سرحال باشيد

جالبه تو بندر جنس خارجي بيشتر از اينجاست
قانونا نشاسته چاق كننده است ولي مفيد بودن يا نبودنش جاي بحث داره

آره اينجوري كه خوندم اونورها بايد زياد ازش پيدا شه. من ديدم با رنگيهاش دسر هايي به شكل راحت الحلقوم درست ميكنن

اينجوري كه حميده ميگفت اينجا مدل سنتيش رو همينطوري درست ميكنن
يعني از شب توي آب سرد خيس ميدن تا فرداش كاملا آب ميشه و بعد عين نشاسته معمولي باهاش حلوا و پودينگ درست ميكنن
من چون خيلي تنبلم هنوز امتحان نكردم ببينم خوشم مياد يا نه
ولي موافقم همه لذتش به خودن مرواريداشه

با اجازه تون مهدي لب نميزنه
كلا هر چي بايد بخوره نميخوره هر چي نبايد بخوره ميخوره
مثلا برنج خام. گچ ديوار. شمع. اسپاگتي خام. مهر
مرواريد جون ميدونن ما ديوار واسه مون باقي نمونده از دست اين وروجك

حتما تهران هست. منتها چون ريزه متوجهش نبوديد. بگرديد پيدا ميشه

آرتا جون خوشم مياد كه اهل امتحان كردن همه چي هستي

تپيوكا و سيگو از لحاظ بافت و شكل خيلي خيلي نزديكن

مريم جون بسته اي كه واسه من از دير فرستادن روش هيچي ننوشته
فقط سفارش بديد واستون ساگو بيارن
ظاهرا تو دير رايجه

يا حتي چوب دارچين
يا كلا هيچي

در حال حاضر كه وزن حاملگي رو نتونستم كم كنم
اما به عنوان كسي كه همه عمرش آرزوي اسكلت بودن رو داشته ميگم كه : عمليه. دقيقا ميشه عين چوب لاغر شد . فقط با ورزش. ولي بايد خورد. اگر نخوريد پوستتون آويزون ميشه و از ريخت ميافتيد
بهترين كار براي كم كردن واسه كسي كه اصلا وقت نداره راه رفتنه
من تا جايي كه ميشه رو زمين نميشينم
تو خونه راه ميرم تو اداره راه ميرم. تلفن كه ميزنم راه ميرم. تلويزيون كه نگاه ميكنم راه ميرم
كلا رمزش اينه كه نشينيد
براي شكم... چرخش كمر بهترين راهه. مثلا من دستگاه مسگري دارم. از اينا كه يه چرخونك به يه ستون وصله. عالي لاغر ميكنه. همچين شكم ميچسبه به كمر كه انگار اصلا معده و روده نداري
ولي بازم ميگم. ورزش در حد مرگ
اين كاريه كه من ميكنم

اتفاقا يه مدل عربيش هست كه چند ساله تو برناممه منتها خودتون كه ميدونيد... وقت نميشه
انشالا

بله ميدونم كه پودرش وجود داره. من يادمه خيلي كه بچه بودم (در حد سه چهار سالگي) هميشه مامانم واسم ميريخت تو شير. ولي خودم اينجا نديدم باشه
مممم... بستگي داره. سه چهار تومن. بعضي ماركهاش شش تومن

من متولد 18 مهر 59 هستم
5 ساله

واقعا آدم تو شهري كه هيچ امكاناتي نداره دق ميكنه. آدم مجبور ميشه همه وقتش رو تو خونه بگذرونه

شما خيلي لطف داريد عزيزم. انشالا كه در كاري كه بهش علاقه داريد هميشه موفق باشيد
راستش من با كرم صفحه ها رو باز ميكنم. داونلودش رايگانه و با بلاگر عالي كار ميكنه. استفاده كنيد انشالا كه ديگه اين مشكل پيش نخواهد اومد

بله اتفاقا اينجور كه شنيدم اينجا هم در ماه رمضونه كه رواج داره

واقعا واسم جالبه كه اينهمه كامنت داريم كه همه گفتن ازش استفاده ميكنن

از بلدرچين به اونور مشكل داره ولي هفتگي رندم عكسها رو از نو اديت ميكنم
بسته به فصل كه مثلا اون موقع چي لازمه

زهرا جون چرا شكسته نفسي ميكنيد. كارهاي به اين زيبايي و عذاهاي به اين خوبي
تازه شما دست رو سختهاش هم گذاشتيد و به خوبي از پس همه بر اومديد. واقعا جاي تبريك داره
و همينطور كه فرموديد عكسها هم خوب هستن
ماشلا و احسنت
در ضمن ته چينتون اينقدر خوشرنگه كه انگار به آدم چشمك ميزنه

اگر اينقدر دوستش داريد بله ميشه. ولي معمولا از دارچين و زنجبيل براي كرمهاي كدو استفاده ميشه
ابتدا پوره كدو درست كنيد بعد از خنك شدن بقيه كار ساده است

اتفاقا قصد دارم پستش رو آماده كنم. 
خيلي هم ساده است. خودتون درست كرده و استفاده كنيد

ايگار ايگار گياهيه. توي ايران هم راحت پيدا ميشه
با اون كه انشالا مشكلي نداريد؟
مايونز رو ميشه توي خونه درست كرد دستورش رو گذاشتم. اگر كلسترل داريد با سفيده تخم مرغ و روغن كانولا درستش كنيد. هنوز وقت نكردم دستور اين يكي مايونزه رو بذارم

سركه سفيد به نظرم از آبليمو بهتره
نه هيچي نريختيد هم نريخيتد

جدی؟؟؟؟
میگم اهن بدنش کم نیست؟
یادمه دختر داییم خیلی کوچیک بود از هر فرصتی واسه خوردن خاک گلدون و باغچه و دستمال کاغذی استفاده میکرد
ازمایش که دادن فهمیدن اهن بدنش کمه

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون،محبت کردید.منم سالهاست آرزوی آب شدن این چربیهای اضافیو دارم.طیبه جون با این دستگاه شکمتون آب شد؟روزی چقدر استفاده میکردید؟آیا مواد غذایی هم هست که واقعا در لاغری موثر باشه؟طیبه خانوم شماچطوری اشتهاتونو کنترل میکنید؟من ازتون عذر میخوام که وقتتونو میگیرم،میدونم که سرتون شلوغه.واقعا متشکرم از راهنمایی هاتون.موفق باشید.

هی وای ی ی ی  صد واااای ی ی ! اینا رو تنهایی خوردی؟ هوم؟ حج آقا مش مهدی کوجا بودن؟ هوم؟
عاشقتم طیبه!!!! دلم برات تنگ شده دخملی

با عرض معذرت خواهی مجدد،طیبه جان این سوالو مامانم خواست که ازتون بپرسم(ذکر    خیرتون تو خونه هست و وقتی راهنماییتون درباره رژیم رو به مامانم گفتم خواستن که اینو هم ازتون بپرسم)مامانم هم زیاد رژیم گرفته هرچند که طفلک هیچ وقت چاق نبوده ومشکل همون چربیهای اضافی هست! واین باعث شده که توی نقاطی از صورتش چروک بیفته.خواستن که لطف کنید و تجربتون رو دراین باره بگید،اینکه میشه ازبین بره(حالا نمیدونم نیاز به کرم های خاصی داره یا حالا روشهای دیگه...)واین که کلا چی باعث میشه تو این دوران که پوست خراب و چروک نشه؟آیا مواد غذایی موثری هم هست که شما استفاده کرده باشید؟طیبه جون من بازم ازت عذرخواهی میکنم بابت این مزاحمت های مداوم.خلاصه شرمنده.ایشالا همیشه موفق باشی.

tayebeh jun mishe lotfan be dadam beresin ?
man mikhastam ICEBOX cookie doros konam
ba hamun ravesh tazein
vali shoma biscuite dygei ro pishnahad mikonin ke man ghaleb bezanamesh ?
mikhastam ghalb dararam
lash marmalad bezanam
kudum khoshmazetare ?

شف جان شما میدونی توی ایران کوس کوس هم هست یا نه؟؟...نشنیدی؟؟کجا میشه گیر آورد کلا؟؟؟

بله با همون دستگاه به مدت 45 دقيقه تا يك ساعت
البته من كم كم شروع كردم تا به اون ميزان زمان زياد رسيدم. بدن بايد آمادگي داشته باشه

كلا يك مورد رو در نظر داشته باشيد. اينطوري نيست كه فقط يكجاي بدن آب شه ولي با ورزشهاي خاص ميشه ماهيچه ها رو تربيت كرد
و مخصوصا ماهيچه شكم سريع فرم ميگيره

من اراده ام قويه بدون غذا اصلا بهم فشار وارد نميشه
من از اون آدمهام كه بدون غذا به راحتي زندگي ميكنن. آشپزي رو دوست دارم اما بنده شكم نيستم

چاي سبز
گريپ فروت
انگور قرمز
سينه بوقلمون
فيله سالمون
شير كم چرب
آب تگري

اينا رو زياد مصرف كنيد. كمك ميكنه

به مادر سلام برسونيد بفرماييد رژيم گرفتن بدون ورزش نتيجه اش خراب شدن و كش اومدن پوسته
اگر ما با ورزش وزن كم كنيم و به ميزان زيادي آب بخوريم و از ميوه ها و سبزيجات تازه استفاده كنيم  براي پوست هرگز مشكلي پيش نمياد
چون هميشه زير بافت پوست آب وجود داره و پوست فرصت كافي براي جمع شدن داره و كاهش وزن ناگهاني نداريم و پوستمون شاداب باقي ميمونه

در مورد پوست شكم هم... هر روز بعد از ورزش با روغن بچه پوست شكم رو چرب كرده و كل كمر و شكم رو با سلفون بپيچيد و بعد از حدود يكي دو ساعت دوش بگيريد
بعد از مدتي تاثيرش رو به وضوح ميبينيد

من خيلي چيز ميز بلدم مثلا ميخواستم وبلاگ واسه اش بزنم ولي بعيد ميبينم بشه
موفق باشيد

الان كه گفتي نگرانش شدم

اين بچه اصلا اهل غذا خوردن نيست با هوا زنده است
ولي شما خواستيد ميتونم بفرستم واسه تون

عزيزم ممنون ميشم فارسي تايپ كنيد
اگر پودري دوست داريد شرت برد كوكي
اگر ترد دوست داريد شوگر كوكي

احسانه جون از تهران واسه من فرستاده بودن پس مطمئنم گير مياد. ولي جديدا بچه ها واسم از عربستان آوردن
خودمم تو خونه با آرد درستش ميكنم ولي بعيد ميبينم بتونم حالا حالاها آموزشش رو بذارم

آخ راستي يادم رفت بگم... بوشهر هم هست. مارك ايتالياييش. به قيمت خون باباشون موجوده و قابل خريد. كه من عمرا از اين پولا خرج كنم

سلام خسته نباشید استاد ببخشید قیمت ساگو توی دیر چقدر هست شما اطلاع دارید؟
برای من یه نفر اورده پولشو نمی گیره موندم چه کنم؟؟؟

بینهایت ممنون از لطفتون،مامانم هم خیلی ازتون تشکر میکنن.طیبه جون شما اون 45 دقیقه رو پست سر هم میزنید یا میشه جمعا اینقدر انجام داد؟اون روغن بچه فقط پوست شکم رو جمع میکنه یا خودش رو هم همینطور؟
بله کاش میشد از تجاربتون استفاده کنیم چون مطمئنا خیلی بهش نیاز هست و کم هستند افرادی مثل شما که تجربه هاشونو بی دریغ در اختیار همه قرار بدن.ما که نمیتونیم براتون کاری بکنیم غیر از دعا.منو ببخشید که این همه مزاحمتون میشم،آخه هم به حرفاتون اعتماد دارم و هم میدونم که خیلی بامحبتید.انشالا همیشه موفق باشید.

 مرسی از لطفتون عزیزم

ممنونم..
راستی با بلغور خیلی فرق داره؟؟
آخه دیدن تبوله رو با هردو میشه درست کرد

اتفاقا از من هم پول نگرفتن
تا اونجايي كه شنيدم بسته اي 1500 تومنه
بسته اش هم به نظر نيم كيلويي ميرسه. يعني خيلي بزرگه
چون ميدونيد كه سيگو خيلي حجيم ميشه

براي بدني كه آمادگي نداره يكي دو دقيقه هم زياده
متاسفانه ماهيچه شكم اولش سريع عكس العمل نشون ميده و شايد تا هفته اول دل درد داشته باشيد
مخصوصا ماهيچه هاي پهلو
و در مورد من كه درد روده شديد دارم روده درد شديد مياره
اما كم كم افزايشش ميديم. من بدنم خيلي خيلي آماده بود اينه كه واقعا يك ساعت رو راحت كار ميكردم
ديگه خودتون فكرش رو بكنيد شما يك ساعت هر روز كمرتون رو كامل بچرخونيد چقدر ماهيچه ها فرم ميگيره و چربي ها ميسوزه
و البته من بدون ام پي تري پليرم زنده نميمونم

آب خوردن فراموش نشه

در مورد شيوه روغن و سلفون
من اين رو توي يه برنامه زيبايي و اسپا از كانال فرانسوي ت و سنك مند ديدم واسه ام خيلي جالب بود كه امتحانش كنم
فرانسوي ها آخرشن
جدي ميگم هم واسه كمر هم واسه ران پاها امتحان كردم عالي جواب ميده
روغن زيتون يا روغنهاي ديگه هم خوبه اما روغن بچه رو پيشنهاد كرد
شما وقتي داريد ورزش ميكنيد دو عامل باعث ميشه كه پوست بدنشون فرمش رو حفظ كنه و مثل اين به نظر برسه كه مادر زادي لاغر بوديد
يكي اينكه آب زيادي بخوريد كه زير پوستتون آب داشته باشه و دوم روي پوست كاملا چرب و لطيف باشه
من شخصا جواب گرفتم
شكم تخت از اون مدلها كه به كمر چسبيده. امكانپذيره اصلا هم سخت نيست
موفق باشيد

ممممممممممممممم
طعمش فرق ميكنه
شكلش نه
عين همون للكه
پخته شده اش رو عرض ميكنم
و چطور بگم از نظر طعمي خيلي سبكتره و راحت تر تو دهن آب ميشه جويدن كمتري ميخواد
تبوله با للك بهتره

انشالا گير بياريد

مروارید جون بله دیدم مرسی
با اینحال اگه میدونی بگو تا کجا تصحیح شده
دیدن پستها توی سایت متفاوته
چون آدم میگرده توی سایت و مثلا چند تا دستور رو میخواد با هم مقایسه کنه
مثلا فیلینگ چند تا تارت
در کل توی سایت خیلی فرق میکنه
حتی مثلا کامنتها
 

طیبه جون ممنونم از لطفت،خیلی منو امیدوار کردی مخصوصا اون شکم تخت که گفتی.منم چندروزی هست که ازین چرخونکا گرفتمو دارم هرروز باهاش کار میکنم(طیبه جان من دستمو میگیرم به میله هاش و کمرمو میچرخونم به دو طرف یعنی نسبت به حالت اولیه ای که روش می ایستی به هر طرف 90درجه میچرخی وبرمیگردی به همون حالت وبعد دوباره طرف مقابل،اینجوری درسته؟)راستی روغنو باید حتما بعداز ورزش بزنیم یا در حال ورزش؟مارک روغنی که شما استفاده میکنید چیه؟(چون شنیده بودم بعضی ازین روغنای بچه از موادی توشون استفاده شده که برای بدن ضرر داره؟!)طیبه عزیزم میدونم این سوال خوبی نیستا ولی چون عجولم میپرسم ،شما از روزی که شروع به کارکردن بااین دستگاه کردید چقدر طول کشید تا شکمتون تخت شد؟ممنون از لطف و محبتت طیبه عزیزم.ایشالا موفق باشی.

عزیزم، 

من نمی دونم شف تا کجا پست ها رو درست کردن، چون شف هر وقت که وقت داشته باشن، اینها رو درست می کنن، تاریخ ها هم مرتب در حال تغییرن.

پیشنهاد من به شما اینه که رسپی ها رو از طریق همون فایل پی دی افی که شف برای دانلود گذاشتن دانلود گنید و بر اساس همون دسته بندی ای که شف در هر دستوری گذاشتن در فولدر های مختلف سیو کنید. اینجوری حتی اگر دسترسی به اینترنت و یا برق و ... هم نداشته باشید، خودتون می تونید خیلی مستقل عمل کنید و رسپی ها رو همیشه در دسترس داشته باشید و برای مقایسه هم دیگه مشکلی ندارید و هر چند تا فایلیی رو که میخواهید باز می کنید.

در مورد کامنت ها هم حق با شماست. می دونید با این امکانات چراغ نفتی ای ایران باید با یک سری کمبود ها ساخت. مثلا این که این دسترسی نداشتن به همه رسپی ها دستاورد یک سری ممنوعیت های بیهوده هست که شف باید با گذاشتن وقت برای یک چیز بیهوده همه این پست ها رو دوباره احیا کنن. اینه که وقت گیره.

بله كاملا درسته
ماركش مهم نيست
آخه اصلا ميگن روغن بچه چون زيانش از بقيه كمتره و آدم خيالش راحت تره
جانسون بگيريد خب
نه زمانش مهم نيت مهم نرم بودن پوسته
والا بستگي داره چقدر بزرگ باشه
اگه چند سانتي بيشتر نباشه و هر روز كار كنيد انشالايك ماهه درست ميشه
ولي خب كلا ورزش بايد مادام العمر باشه عزيزم

خیلی لطف کردی طیبه جون،ممنونم ازت و امیدوارم همیشه در پناه خدا موفق و سلامت باشی.

 من اتو پست کیک اپرا دیدم یکی گفته بود متولد 18 مهر هستید، ولی گفتم شاید اشتباه می کنه!!
لازم شد اینجا به خودم تبریک بگم، چون منم متولد 18 مهر هستم!!!!!!!!!! خیلی ذوق کردم دیدم شما هم متولد 18 مهر هستید.
منم از بچگی آشپزی می کردم، البته به پای شما نمی رسم!!!!ء

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...