2012/10/20

سوسيس ميگو – بودَن بلان ميگو


من به طور مفصل "بودَن بلان" رو توضيح دادم و يه مدل بودن با مرغ يا "سوسيس مرغ" رو هم درست كرديم. فصل ميگو كه ميشه من با ميگوي تازه سوسيس درست ميكنم. چون ميگوي تازه حتي بدون ادويه هم كوچكترين بوي بدي نداره و سوسيسي كه با ميگوي تازه درست ميشه فوق العاده خوشمزه است.

ميگو 400 گرم
سفيده تخم مرغ 3 عدد
نمك يك چهارم ق چ
خامه 200 ميلي ليتر
نان تست 2 عدد
شير 4 ق غ
پودر سير   يك هشتم ق چ
پودر پياز   يك هشتم ق چ
پودر خردل  يك هشتم ق چ
پودر تخم گشنيز   يك هشتم ق چ
پودر زنجبيل  يك هشتم ق چ
پودر فلفل سفيد  يك هشتم ق چ



ميگو ها رو پاك ميكنيم و رگ كمرش رو ميگيريم و ميشوريم و با دستمال كاغذي آشپزخانه خشك ميكنيم
(پاك كردن ميگو رو قبلا چند جا گفتم. اينجا هم ميتونيد پيداش كنيد)


ميگوها رو توي بلندر ريخته نمك و سفيده تخم مرغ رو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم



كراست نون ها رو جدا كرده در شير خيس ميديم. بعد از اينكه خيس خورد توي دست فشارش ميديم تا آبش كاملا گرفته شه. (قبلا مصور توضيح دادم) توي بندر ميريزيم و باز خوب مخلوط ميكنيم



من از ادويه هايي استفاده ميكنم كه رنگ روشن دارن و بودن بلان رو سفيد نگه ميدارن اما شما ميتونيد از هر ادويه اي كه دوست داريد استفاده كنيد




خامه و ادويه ها رو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم.



مرتب با قاشق هم همش ميزنيم و باز چند پالس ميزنيم تا به خوبي ميكس شه و موس كااااااااااااملا يكنواختي بدست بياد



موس ما غليظ و سفت و يكدسته. و آماده پايپ شدن



مطابق دستور سوسيسها رو پايپ كرده و ميپيچيم و آماده ميكنيم
من با اين ميزان 18 تا سوسيس با سايز انگشتي بدست آوردم. و البته يه كم كپل گرفتمشون. با توجه به سايز سوسيسهاتون تعدادشون متغير خواهد بود. زياد هم حساس نباشيد كه همه يك شكل و يك اندازه در بيان. اينجوري خوشگلتر هم هست



توي تابه قرار ميديم و به اندازه اي كه روشون پوشونده بشه روش آب معمولي ميريزيم



روش رو با كارتوش ميپوشونيم و ميذاريم به جوش بياد زيرش رو كم ميكنيم كه يه قل كوچولو بزنه. بعد از شش دقيقه زيرش رو خاموش ميكنيم و اجازه ميديم همينطور بمونه تا سرد شه. اينطوري سوسيس با حرارت ملايم پختش تكميل ميشه



وقتي سرد شد با قيچي كاورش رو ميچينيم و كاور رو جدا ميكنيم. سوسيسها رو روي دستمال كاغذي آشپزخونه قرار ميديم تا آب اضافيش خشك شه


ميبينيد كه ميگوها يه لكهاي صورتي خوشگل توي بافت سوسيس ايجاد كردن. فوق العاده زيبا!
(من موارد رو خلاصه وار توضيح دادم پس حتما بايد به اين پست مراجعه كرده و تمامي نكات رو به خوبي مطالعه بفرماييد و بعد دست به كار شيد)



سوسيسها رو سرخ كرده و ميل ميكنيم. شيوه نگهداري و فريز كردن هم عين سوسيس مرغه

طعمش رو من خيلي دوست دارم و چند تا مهموني كه داشتم هم از طعمش تعريف كردن و حتي متوجه هم نشدن كه ميگوه. ولي دليلش اينه كه من از ميگوي تازه تازه استفاده ميكنم. تاكيد ميكنم كه اگه ميگوش تازه نباشه بايد از ادويه زيادي استفاده كنيد



جالب اينجاست كه من سوسيس ميگو رو سرده دوست دارم و به نظرم طعمش بعد از اينكه چند ساعتي توي يخچال ميمونه بهتر ميشه. البته ذائقه ها متفاوته. من سرده اش رو ترجيح ميدم.



با همين رسپي و ساير گوشتها ميتونيد انواع سوسيسها رو درست كنيد. اما خودم هم سر فرصت انواعش رو آماده ميكنم.


58 comments:


عالی و بینظیر مثل همیشه،خوش به حال حاج آقا مهدی که مامانش فقط تو خط غذاهای سالمه
مرسی عزیزم
موفق باشی

به به    چه کردی طیبه جون حتمآ  درستش میکنم 
البته بگذریم که ۲ هفتس درگیر اسباب کشیم و از تکالیف کارگاه عقبم  ولی جبران میکنم 

شف جانم تشكر مخصوص من را بپذير، خدا رو شكر خيييلي منتظر اين رسپي نموندم . بازم مرسي بابت همه چي.

سلام ، مرسی به نظر عالی میاد
حتما امشب درستش میکنم

وای عالی و بی نظیر مثل همیشه...مرسی گلم
البت که مطمئنم اینو درست کنم همسری می گه: حیف میگو نبود ؟؟!!! ایشون میگو رو همونجوری درسته دوست دارن..منم که عاشق مگو...مرسی خانومی

بعد یه سوال هم داشتم طیبه جان...از هرکی پرسیدم جواب درستی نگرفتم ..."جو دوسر" یا اوت میل همون جوپرک خودمونه یا فرق داره؟ میشه توی دستورایی که جو دسر داره ازش استفاده کرد؟
سپاس

شف جووون دستت درد نکنه
خیلی خوبه
حالا یه سوال : به نظر خودتون بودن بلان مرغ بهتره یا این
؟
راستشو بخوای بودن مرغ رو من دوست داشتم ولی اطرافیان می گفتن که ادویه کم داره
می خوام ببینم این دیگه اون مشکلو نداره؟
بازززززززززززم ممنون


میشه یه بار هم اگه وقت کردید کالباس هم یاد بدید ببخشیندااااااااااااا:">

سوسیسش حتما عالیه ولی اون چیزی که منو کشته اون مغز سرخ  سرخ گوجه هاست

والا اخر عقده ای میشم از دست این گوجه های شما
نوش جان عزیزم

مرسی عزیزم از رسپی های خوشمزه ای که می گذاری.

با ميگو 21 دلاري بوشهركه حرف اول در دنيا ميزنه اين سوسيس حسابي خوردن داره 

دست شما درد نکنه انگار با  پسر من سمپاتی دارید . امروز به شدت هوس سوسیس و سیب زمینی کرده ولی خب اگه بتونم میگو رو به عنوان سوسیس به خوردش بدم خیلی عالیه . فقط یه سوال دارم عزیزم . این که در پخت همه انواع سوسیس ها مجبور می شیم اون ها رو توی پلاستیک یا سفلون بپیچیم و تو آب داغ قرار بدیم  به سلامتی انسان صدمه نمی زنه ؟ نمی شه تو تنظیف یا فویل آلومینیومی پیچیدشون؟ البته من مجبور امروز سریع درستش کنم و احتمالا از تنظیف و بعد سلفون استفاده می کنم.
 
به هر حال بسیار ممنونم ازتون

 پی نوشت: همین الان دستور پخت ارگانیکشو پیدا کردم که با روده درستش کردید ولی خب متاسفانه تو این غربت کله پاچه هم گیرمون نمیاد چه برسه به روده گوسفند

به به دست شما درد نکنه.
یه سوالیه چند وقته می خوام بپرسم هی یادم میره!
فرق مافن با کاپ کیک چیه؟

سلام
این اولین کامنت منه، البته مدتی است که با سایت شما آشنا شدم و علت آشنایی هم بودن بلان مرغ بود که توی سایت تسترجون ها دیدم و ایشون از اینکه شما این آموزش رو داده بودید تشکر کردن. 
باید بگم توی این مدت که سایت شما رو تقریبا مطالعه کردم باید بگم از این همه سلیقه واقعا لذت بردم ولی صد حیف که یک ماهی است که مشغول اثاث کشی هستم و فرصت آشپزی و سایر مخلفات رو ندارم ولی حتما به محض پیدا کردن ثبات شروع میکنم به پخت و پز دستورات شما.
ممنون که این همه با سخاوت دانشتون رو در اختیار دیگران میگذارید. 

سلام
یه سوال بی ربط اما چون عجله دارم اگر کسی بلده ممنون میشم
میخوام کیک 1234 درست کنم میشه به جای کره از روغن استفاده کرد؟؟؟

دوست عزیز،

، در مورد ادویه ها که فرمودید، شف در قسمت کامنتهای پست سوسیس مرغ در مورد ادویه ها توضیح دادن. 
 
بهتون توصیه می کنم حتما اون ها رو مطالعه کنید، چون دوستان پیشنهادات جالبی در مورد ترکیب ادویه ها دادن.

در کل قسمت ادویه این سوسیس ها دست خودتونه که بنا یه ذائقه اتون تنظیمش کنید.

دوست عزیز،

در همون پست سوسیس مرغ در قسمت کامنتها همین سوال از شف شده و جواب دادن شف. ایشون نظرشون اینه که اونقدری حرارت نمی بینه که مشکلی ایجاد بشه و ...

با زهم بهتون پیشنهاد می کنم قسمت کامنت های پست سوسیس مرغ رو مطالعه کنید.

شاید پیدا کردن کله پاچه در غربت سخت باشه، چون جزء منوی غذایی این طرفی ها نیست، ولی سوسیس زیاد هست و سوسیس رو با روده هم درست می کنن. شما می تونید به قصابی مورد اطمینانتون سر بزنید و بپرسید که آیا روده دارن یا نه. 

اگر هم نداشته باشن، معمولا می تونید سفارش بدید.

دوست عزیز،

کاش به قسمت کامنتهای پست کیک 1234 مراجعه کرده بودید، چون همین سوال چند بار از شف شده و شف هم جواب دادن. 

بله می شه به جای کره از روغن استفاده کرد.

ازتون خواهش می کنم سوالهای هر پستی رو در پست مربوطه خودش بذارید که بعدها کمک به دوستان دیگه هم بشه. شما سوالتون رو در هر بخشی بذارید شف می بینن.

با اجازه طیبه خانوم

کاپ کیک ها : کیک های کوچیکی هستند که معمولا" با خامه و ... تزیین میشن ، کاپ کیک ها شیرین و سبک هستند و به عنوان دسر سرو میشن ، از کاپ کیک ها توی جشن هایی مثل تولد استفاده میکنند.مافین ها : معمولا برای درست شدنشون از میوه ها یا Chocolate chips و ... استفاده و مخلوط میشه ، مافین ها سنگین ترند و طعم شیرین و ترش دارند و به عنوان صبحانه یا در کنار چایی سرو میشن .
منتظر جواب کامل طیبه خانوم هم هستیم :)

سلام..دستت درد نکنه طیبه جون.خیلی عالی.واقعا اگه بشه حدااقل برای بچه ها این سوسیس رو جایگزین سوسیسهای اماده و وحشتناک بیرون کرد خیلی پیشرفت بزرگیه..من قبلا ها در جوانی:دی که حوصله ام بیشتر بود با سینه بوقلمون سوسیس میساختم.خیلی سالمه..با ماهی هم حتما خیلی سالم میشه.برای کسانی که میخورن هم توصیه دوستانه میکنم جسارتا که با گوشت شتر مرغ سوسیس گوشت بسازن.من تازگیا فهمیدم از نظر سلامتی بهترین گوشته..ولی من امتحان نکردم.میگوشم برای من میتونه گزینه عالی باشه.ممنون خانومی.راستی طیبه جون بلا به دور.تو خبرگزاریها در مورد طوفان و قبلشم زلزله بوشهر خبرایی دیدم.ایشالا که همه سلامتین.....

ممنون اتفاقا مراجعه کردم ولی خیلی کامنا زیاد بودن  و  انقدر عجله داشتم که .....................از پاسختون ممنونم مروارید جون 

عزیزم یه راه سریع دیگه هم برای رسیدن سریع به جواب در بین کامنت ها وجود داره. نمی دونم با این شیوه آشنایی دارید یا نه، من می نویسم امیدوارم به دردتون بخوره.

وقتی در یک متن دنبال کلمه یا جمله خاصی می گردید و نمی خواهید کل صفحه رو بخونید، کافیه 

strg 

و

f

رو با هم بزنید. براتون یک نوار کوچولو باز می شه. بسته به نوع مرورگری که استفاده می کنید این نوار یا بالای صفحه است یا پایین صفحه.

حالا فقط کافیه عبارتی رو که می خواهید جستجو کنید، در مورد سوال این دفعه اتون مثلا: روغن، روغن رو تایپ کنید و دکمه 

enter 

رو بزنید. در عرض یک ثانیه تمام جاهایی که این کلمه هست با یه رنگ دیگه مشخص می شه. 

حالا شما می تونید یا با فشار دادن دکمه 

enter

تمام کلماتی که براتون پیدا شدن رو دونه دونه بیایید پایین صفحه و ببینید و یا این که اصلا از همون اول اسکرول کنید و کلمات رو ببینید.

خیلی ساده تر از این نوشته هست. من چون نمی دونم آشنایی اتون تا چه حده، اینجوری نوشتم.

اگر سوالی بود باز هم بپرسید.

در ضمن دوست عزیز، پایین هر کدوم از کامنت ها گزینه هایی هست که شف در پس چگونه کامنت بذاریم در موردش توضیح دادن. یکی از این گزینه ها گزینه پاسخ هست. شما اگر روی اون کلیک کنید، پاسختون در همون قسمت و در مورد همون کامنت ثبت می شه. مثل همین جوابی که من الآن دارم براتون می نویسم و مربوط به سوال شما است و اینطوری دیگه پیدا کردن سوال و جواب راحت تره.

اوه اوه چقدره نوشتم!!

اي كاش  اينو به مامانم ميگفيتد و اي كاش باورش ميشد
:p

انشالا كه به سلامتي باشه و پشيموني نداشته باشه

نه جو پرك كلمه انگليسيش ميشه

rolling oat
rolled oat
وقتي از جو دوسر استفاده كنيد كه بگه
oat
اگه جواب نگرفتيد باز بپرسيد شايد درست سوال رو متوجه نشدم

بله منم خود ميگو رو بيشتر دوست دارم ولي خوردن سوسيس واسه بچه راحت تره و واسه كارمند هم سرخ كردن سوسيس راحت تر از ميگوه
وگرنه منم باهاشون موافقم

از وقتي كه جريان گوجه ها رو گفتي دارم دقت ميكنم ميبينم كلا نژاد گوجه بوشهر فرق ميكنه با گوجه هايي كه توي تلويزيون ميبينم
جهت اطلاع اينا رو صادر ميكنن به كويت. دبي رو ولي نميدونم

واقعا
اون موقع كه دلار ارزون بود پاك كرده اش كيلويي چهل تومن در ميومد. خدا رو شكر ما فريز كرديم. الان شديدا بايد احساس اشرافيت كنيم

در برنامه هاي استراليايي كه من ميبينم ذكر ميشه كه (همينطور كه مرواريد جون فرمودن) به قصابي مراجعه كرده و ازش بخوايد بهتون روده بده
و البته در شهر هاي بزرگ ميتونيد حت عنوان ساسج كيسينگ از سوپرماركتها تهيه اش كنيد
يك گزينه ديگه البته استفاده از پوست گردن اردك يا مرغه
منتها دقت كنيد ارگانيك باشه
بله تنظيف يك شيوه رايجه . مثل تيوپ بدوزيد و استفاده كنيد

و كلا مافنها بافتشون بيشتر به نان نزديكه و شيريني شون هم كمتره

شما به من لطف داريد
انشالا كه مطالب مفيد واقع بشه

با اجازه تون ما يه طوفان محلي داريم كه مثل همه گردبادهاي آمريكايي كه اسم دارن اينم اسم داره . لِيمِر يه مدل باد سرخ يا گردباد عظيمه كه هر سال آخر تابستون اتفاق ميافته
يادمه يه بار دبيرستاني كه بودم تو ايوان داشتم درس ميخوندم ديدم هوا بادي شد بعد زردرنگ شد. تا من از روي زمين بلند شم هوا نارنجي شد تا به در برسم آسمون قرمز بود 
اين اينقدر قويه كه يادمه پيش دانشگاهي كه بودم فرداش كه داشتم ميرفتم مدرسه ديدم تو مسير درختهاي عظيم با آسفالت كنده شده و افتاده
امسال شب بود ولي
ساعت يك ربع به هشت من مهدي رو بغل كردم برم تلويزيون رو روشن كنم كه دنگ يي نگاه كنيم (تنها چيزي كه من نگاه ميكنم اينه) يكهو برق رفت
ظرف چند ثانيه طوفان وحشتناك شروع شد
بچه رو به زور خوابونديم
اما چون هميشه از بچگي از رعد و برقهاي وحشتناك (و كشنده) بوشهر وحشت دارم رفتم ام پي تري پليرم رو برداشتم و صداش رو بلند كردم و چشمام رو بستم طرفهاي  12 بود كه تموم شد و برق اومد
من هميشه خوشحال ميشم كه برق رو قطع ميكنن
ولي تو حومه ظاهرا برق قطع نبوده و كنار خونه مادرشوهرم يه مرد جوان كه تازه دو سال بوده ازدواج كرده بوده داشته كنار خيابون تو باد و بارون ميرفته خونه طرفهاي ساعت نه شب. كه يكهو ترانس برق جذبش ميكنه و تيكه تيكه ميشه. خيلي اتفاقات بد در مورد ليمر از بچگي شنيدم كه ميترسوندم ولي اين يكي امسال جيگرم رو ريز ريز كرده

من صد درصد با ماهي و بوقلمون و شترمرغ و اردك و بلدرچين و كبوتر هم بودن رو پست خواهم كرد. ولي شيوه اش همينه


دوباره سلام با عرض معذرت من تو دستور کیک  موزی کامنت گذاشتم ببخشید بار اول بود کامنت میذاشتم.میخواستم بدونم که تو دستور سوسیس مرغ میتونیم پنیر اضافه کنیم ؟ چه نوع و چه مقدار ؟با تشکر مرد کوچک رو هم ببوسید.

واای خدای من.دقیقا خبر این اقا هم بود و خوندم.همون لحظه گفتم ایشالا جوون نباشه.الهی بمیرم.تو رو خدا ببین ادم چه جوری و الکی و با یه اتفاق انقدر ساده ممکنه بمیره.خدا به خانواده اش صبر بده و ایشالا دیگه با تدبیر اندیشی شاهد این اتفاقا نباشیم.خدا رو شکر که شما سلامتین.منم واقعا از رعد و برق و طوفان میترسم.خدا بهم هممون رحم کنه.میبوسمت.

من شتر مرغ تا حالا نخوردم و سخته برام تستش کنم.حس خوبی ندارم نمیدونم چرا.ولی تو یه جا گوشتها رو از نظر پروتئین و چربی و اهن و سدیم و..مقایسه کرده بود.بهترین گوشت شتر مرغ بود.بعدشم بلدرچین و کبک..(بعضی فاکتورها کیک و بعضی بلدرچین)بعد هم بوقلمون.بعد مرغ و ..!البیته ماهی تو مقایسه نبود و میگو.. من خیلی وقته بوقلمون رو جایگزین گوشت قرمز و سفید گوساله و گوسفند و مرغ کردم و بیشتر اونو استفاده میکنم.بلدرچین و کبکم گاهی میخرم.ولی شتر مرغ رو هنوز نه..کبوترم دلم نمیاد بخورم:دی.چون از بچگی یکی از اقوام کبوتر داشت و من با کیوتراش بازی میکردم و دوسشون داشتم:دی..

هه هه
نکنه همین گوجه های خوشرنگیه که به اسم گوجه هلندی میفروشن

البته اونا درشت تره خیلی هم گرونه
لازم شد یه سفر کویت برم

یه سوال طیبه جون ما وقتی سوسیس ها رو میرزیم تو سلفون و میذاریم تو آب تا جوش بیاد آیا مواد شیمیایی پس نمیده؟یا شما از سلفون خاصی استفاده میکنین.من میخوام درست کنم گفتم اول این سوال رو بپرسم البته جسارت نباشه میدونم خودتون خیلی به این چیزها دقت میکنین فقط این تو ذهنم بود که ازتون بپرسم.ممنون.

 ممنون..پس فرق دارن و اینجا هم دوسر پیدا نمیشه و نمی تونم از جو پرک استفاده کنم به جاش...چه حیف

 دوستم!همین پست توی کامنتها.یکی دیگه از دوستان به نام فرزانه پرسیدن همینو و مروارید عزیز هم براشون توضیح دادن.مطالعه کنین.

 فضول بگه؟:دی..بعله.چرا نتونین.فکر کنم شف تو اولین پستا سوسیسی گفتن که میشه مثل سوسیسهای بیرون بهش قارچ و پنیر و...هم اضافه کرد به دلخواه.مثلا توی سوسیس گوشت مرغ بریزین کمی.یا برعکس.یا مغز پسته.و..من پیشنهادم پنیر چدار هستن.خوشمزه و مقوی.البته چون شوره دقت کنین.مقدارشم بستگی به این داره که چقدر بخواهین پنیری بشه.چشمی بریزین توی خمیر تا توی هر سوسیستون دو سه تا تیکه پنیر داشته باشین.پنیرهای دیگه هم میشه استفاده کرد.مثل موتزارلا یا بهتر از اون پنیر گودا.

مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی نیمچه آشپز جون.

ممنونم مروارید جان
بله اطلاع دارم تا حدودی اما گاهی ادم اصلا فکر نمیکنه که سوالش رو بقیه قبلا پرسیدن و ممنون که یادآوری کردین
مرسی
ببخشید توی دیسکاس در مورد گزینه فالو یل آنفالو اطلاعی دارید؟

ممنونم مروارید جان بله اطلاع دارم تا حدودی اما گاهی ادم اصلا فکر نمیکنه که سوالش رو بقیه قبلا پرسیدن و ممنون که یادآوری کردینمرسیببخشید توی دیسکاس در مورد گزینه فالو یا آنفالو اطلاعی دارید؟

ممنون نیمچه آشپز جان .سوسیس مرغ و  بدون پنیر درستش کردم البته باکمی ادویه دخترک عاشقش شد . چون همیشه سوسیس می دید و من می گفتم تنده تو نمی تونی بخوری اینقدر ذوق کرده بود که داره سوسیس میخوره که فردا صبحانه هم از من سوسیس خواست . ممنون سرآشپز عزیزعالی شده بود . خودم هم کلی ذوق زده شده بودم از مراحل درست کردنش فقط نمی دونم چه کار کنم که حباب های هوا یک مقدار کمتر بشه توی سوسییسها.

عجب پس شنيده بوديد؟ آره منم داشتم به همين فكر ميكردم كه آدم الكي الكي ميميره
بعد من هر روز كه به همه ميگم "من هر روز آماده مرگم" همه باهام دعوا ميكنن كه خجالت بكش برو زبونت رو آب بكش دختر

اتفاقا بين همه پرنده هايي كه من خوردم اين كبوتر زياد به دلم نميچسبه ولي مادر شوهرم مرتب واسه مهدي ميگيره ميده درست كنم. كه طبق معمول بچه سرش رو كج ميكنه و راهش رو ميكشه و ميره و من ميمونم و كبوتره
البته اول گوشت خروس رو زياد دوست ندارم بعدش كبوتر

شما تصميمتون كاملا به جا بوده

آهان... بله بايد حبابهاش رو بگيريد
توي سوسيس گوشت توضيح داده بودم
ولي راستش من چون الان خيلي تجربه اش رو دارم حباب زيادي توش نميمونه
پس خيالتون راحت باشه با تجربه دستتون مياد

بهتر نيست يه سفر اينجا بياي؟ عجب آدميه ها؟
:p

دقيقا چي بوده؟
يه رسپيش رو بذاريد ببينم چه جوريه

زرنگی شف جون ها
تو شهر شما مگه اسیاب به نوبت نیست
من که میام شما پس چی
باید مضنون کوچولو رو بدزدم که بیای
اقای شوهر ما بچه داریش خو به ها
منو نبین 
:D

زرنگی شف جون ها
تو شهر شما مگه اسیاب به نوبت نیست
من که میام شما پس چی
باید مضنون کوچولو رو بدزدم که بیای
اقای شوهر ما بچه داریش خو به ها
منو نبین 
:D

ها ها حواسم نبود از این گوجه ها بوشهر هم هست
:P

اين سوسيس ميگو عجب غذاي خوشمزه ايه من تا حالا چند بار درستش كردم و به خونه خواهرمم صادر كردم خيلي خوششان امد دستت درد نكنه از تركيب اديويه ايش خوشم امد فكر مي كردم خردل و زنجبيل طعم تندي به غذا بده ولي نه مثل هميشه عالي عالي بود . مرسي بابت همه چي شف نازنين

نوش جان
خیلی خوشحالم که میپسندید

اتفاقا راه خوبیه واسه میگو دادن به کوچولوها

شف جون من باز با سوالام مزاحمت میشم.
میخوام بدونم چرا سوسیس گوشت بدون هیچ پختی و فقط با سرخ شدن اماده میشه ولی میگو یا مرغ که زودپز تر هستن نیاز به پخت توی ابجوش دارن؟!یا اینکه اینکار به خاطر کیس سوسیسه که استفاده میکنی؟یعنی چون گوشت توی روده بود و با خود روده سرخ میشه نیاز به پخت تو اب نداره و شکلش رو حفظ میکنه تو روده ولی مرغ و میگو یا هر گوشت دیگه ای(حتی گوشت قرمز) اگر تو کیس سلفونی درست بشن باید برن تو اب تا شکلشون ثابت بشه و بعد سرخ بشن؟

و بعد اینکه این 6 دقیقه جریانش چیه؟هم برای مرغ هم گوشت هم میگو و....دقیقا همین 6 دقیقه؟به زود پز بودن و دیر پز بودن گوشتا بستگی نداره.یا کوچیک و بزرگ بودن سوسیسها؟
و سوال بعد اینکه این سرد بودن همه چی فقط برای اون باکتری کشنده است که تو گوشته؟خب چرا وقتی مثلا کتلت میسازیم اون باکتری برامون مهم نیست؟انوقتم با گوشت داریم کار میکنیم؟یا مثلا کوفته مرغ یا کتلت مرغ که کمی شبیه بودن بلانه؟یا نه سرد بودن به فرایند شکل گیری سوسیس کمک میکنه؟
ممنون از وقتی که میذاری.من یه مریضی دارم.باید دلیل انجام کارهامو بدونم تا هی مغزم درگیرش نشه.فکر کن با یه رسپی سالها کار میکنم ولی اگه سوالی در مورد چرایی یه نکته اش داشته باشم همش درگیرشم:دی

به درخواست همسر که هوس فرموده بودن! سوسیس مرغ با دستور شما رو درست کردم..فقط منم مثل بعضی از دوستان احساس کردم مرغ و خامه و سفیده خالی مزه خاصی نداره و نیاز به ادویه داره.کمی زدم ولی باز فکر کنم کم بود و ادویه بیشتری میخواست تا خوش عطر و طعم تر بشه.ولی خیلی نرم و پفکی بود.ممنون..

اين شيوه اگر به اسمش هم دقت كرده باشيد يك شيوه كلاسيك فرانسويه كه كلمه بلان يعني سفيد. نواغش هم هست يعني سياه كه اگر توي ويكيپديا سرچ كنيد توضيحش رو داده
اگر ميبينيد من از گوشتهاي سفيد استفاده ميكنم دليلش اينه وگرنه چرا ميتونيد با گوشت قرمز بودن نواغ درست كنيد

چرا ديگه خودتون عنوان كرديد اين گوشتها پختي ندارن
بعدشم عدد 6 مربوط ميشه به سايز سوسيها
من يه پست ديگه واسه ماهيش آماده كردم تو اون توضيح خواهم داد
ولي خودتون ميتونيد حدس بزنيد كه پخت گوشت قرمز بيشتره

نه نه نه
كتلت رو شما نميذاريد يك روز بمونه كه
اين دليلش اونه
كتلت رو يا درجا درست ميكنيم يا فريز ميكنيم
باكتري ايجاد نميشه

براي بودن بلان اون جريان باكتري وجود نداره اما شكستن پروتئينهاست كه اون دما رو نياز داره

بله خب اون مربوط به ذائقه ميشه
وگرنه من به جرات ميتونم بگم تا به حال واسه سوسيس مرغ ادويه نزدم
واسه ميگو و ماهي ولي چرا
البته وقتي ميگوش خيلي تازه باشه نيازي نداره
ولي من باز با ادويه دوستش دارم
پس ميبينيد كه مربوط به ذائقه ميشه
اصلا خوبي آشپز بودن به همينه

خوبه كه دنبال نكات هستيد اينطوري آدم بهتر ميدونه ايراد كارهاش كجاست

نرم و پفكي بودنش از خصوصيات اين مدل سوسيس فرانسويه
چون شما از اول داريد موس درست ميكنيد

 واو.ممنون از توضیحاتت گلم.اون جریان شکستن پروتئینها برای بودن بلان خیلی برام جالب بود.مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی..چون با روده راحت نیستم.پس همون دستور سویس گوشت رو با سلفون درست کنم که بشه بودن نواغ گوشت. فقط زمان پخت رو بیشتر کنم.فکر کنم اگر سوسیسهام زیاد ضخیم نباشن حدود ده تا 15 دقیقه خوب باشه براش.یک دنیا ممنون دوستم.خیر ببینی ..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...