2012/10/23

كيك موزي بدون تخم مرغ



تا الان يه دونه كيك ساده بدون تخم مرغ ياد گرفتيم و يه دونه هم كيك شكلاتي بدون تخم مرغ. خوشبختانه همه دوستاني كه اين كيكها رو امتحان كردن هم از بافت و طعمش كاملا راضي بودن و اعتراف ميكنن كه اصلا نميشه متوجه شد كه توي كيك تخم مرغ وجود نداره بس كه پفكي و لطيفه
بارها گفتم كيك موزي از كيكهاي خيلي خوشمزه است. و باز بارها گفتم كه خوب در آوردن كيك موزي كار ساده اي نيست چون به دليل وجود موز توي اين كيك امكان سنگين و منسجم شدنش خيلي زياده اينه كه كيك بايد يه رسپي فوق العاده داشته باشه و نكاتش كاملا رعايت شه.
حالا فرض كنيد كه تخم مرغ رو هم از كيك به اين حساسي حذف كنيم... چه معجوني بشه اين؟!
اعتراف ميكنم بارها تلاش نا موفق تو اين مدل كيكها داشتم. منتها چون من آدم لجبازيم (ژنتيكه!) اينقدر رسپيهاي مختلف رو امتحان كردم و به جاي كيك لاستيك خميري موزي تحويل گرفتم تا بالاخره به اون رسپي رويايي اي كه دنبالش بودم رسيدم. من خودم اين كيك موزي رو بارها درست كردم و هر بار هم عالي شده. حتي اين عكسهايي كه امروز ميبينيد نتيجه كيكيه كه با شكر رژيمي درستش كردم و همينطور كه تا لحظاتي بعد مشاهده خواهيد كرد كيكش در حدي عالي و لطيف و پفكيه كه عمرا كسي متوجه بشه توش تخم مرغ و شكر نداره.

آرد دو ليوان
بيكينگ پودر يك ق چ
جوش شيرين نصف ق چ
سركه سفيد دو ق غ
شير يك ليوان
موز دو عدد
روغن نصف ليوان
شكر يك ليوان
وانيل 1 ق چ
اسانس موز
گردو نصف ليوان



فر رو روي 180 درجه سانتيگراد قرار ميديم
آرد و بيكينگ پودر و جوش شيرين و شكر و وانيل رو با هم ويسك ميكنيم




هميشه براي درست كردن كيكهاي موزي بايد از موزهاي مونده و سياه و له شده اي كه ديگه به درد مهموني نميخوره استفاده كنيم. يعني در واقع با يك تير دو نشان!
اگر موز له شده توي خونه نداريد موزهاتون رو چند ثانيه اي (با پوست) توي مايكروفر بذاريد
موزها رو با چنگال پوره ميكنيم




من براي اينكه كيكهام موزي تر بشن از اسانس موز توي كيك استفاده ميكنم. كه البته ميتونيد حذفش كنيد
اگر اسانس مايع هست نصف ق چ و اگر اسانس روغنيه 5 تا 6 قطره كفايت ميكنه




شير و روغن و پوره موز و سركه و اسانس موز رو توي يك ظرف با هم ويسك كرده و بعد به مخلوط آرد اضافه ميكنيم




در حدي كه آرد كاملا مخلوط شه همش ميزنيم (با ويسك) و توي قالب لوف (يا هر قالب كيك ديگه اي) ميريزيم به طوري كه يك چهارم قالب خالي بمونه
اين قالبي كه توي تصوير ميبينيد قالب يكبار مصرفه كه به راحتي از لوازم قنادي ميتونيد تهيه كنيد و نيازي به چرب كردن نداره. وگرنه قالب كيك رو بايد كاغذ روغني انداخته چرب كرده و بعد استفاده كنيد
روي مايه كيك گردوي خورد شده پاشيده و توي فر قرار ميديم




زمان پخت بستگي به شكل و جنس و سايز قالب داره يعني بين 45 تا 60 دقيقه متغيره. مخصوصا اگر از لوف پن استفاده ميكنيد زمان پخت بالاتر ميره.
 حتما بعد از نيم ساعت با تستر وسط كيك رو امتحان كنيد. كيك وقتي آماده است كه تستر تقريبا تميز از كيك بيرون بياد. وقتي ميگم تقريبا يعني اينكه لازم نيست كاملا تميز باشه يه ذره كيك بهش چسبيده باشه چون اگر كيك زياد توي فر بمونه خشك ميشه

وقتي سرد شد از قالب خارج كرده و برش ميزنيم




كيك بدون تخم مرغي كه با روغن گياهي درست ميشه كلسترل نداره و كيك بدون كلسترل با موز و گردو دواي بيماري قلبه (موز فشار خون رو پايين مياره و گردو كلسترل). حالا اگر با شكر رژيمي هم درست شده باشه ديگه دواي مامان آدمه!






هر چند كه ماماناي بيچاره هميشه هوو دارن!




اشتباه نكنيد... در اينجا ني ني هدفش نشون دادن بافت كيك به خوانندگان وبلاگ بوده.
 هوو=دختر و پسر و عروس و داماد!



اينم بافتش. كاملا پفكي. نرم و لطيف. مرطوب. با طعم و عطر موز




قبلا متذكر شده بودم رگه هاي رنگي اي كه توي كيكهاي موزي ميبينيد به دليل فراينديه كه موز در هنگام پخته شدن طي ميكنه كه به نظر من كيك موزي رو خوشگلتر ميكنه
حالا من به اين ميگم كيك بدون كلسترل مخصوص ديابتي ها با يك تير چند نشان.
گردو رو فراموش نكنيد. اين كيك رو براي اقوام درست كنيد و دل بيماري رو شاد كنيد. طعمشم حرف نداره

برگرفته از chefchloe

73 comments:

سلام طیبه جون
میشه به جای سرکه سفید از بالزامیک استفاده کنیم؟

سلام طیبه جان 
دلم غش رفت با دیدن این عکسها
 طیبه جان اگه با شکر رژیمی این کیکو درست کنیم تاثیری تو بافتش نداره؟
رنگشم به همین خوشرنگی میشه ؟ 

خیلی عالیه طیبه جان. حتما حتما درست میکنم.

سلام سرآشپز عزیز 
در مرود سوسیس مرغ آیا می توان به آن پنیر اضافه کرد؟ میزان و نوع آن را نیز بفرمائید .
با تشکر 
مرد کوچک را هم ببوسید

سلام شف جان من اين رو در اسرع وقت درست خواهم كرد . و احتمالاً اولين نفري ميشم كه درستش مي كنم . البته اگه خدا بخواد. مرسي بابت همه چي.

ممنون شف جووووووووووون عالی "-*

طیبه جان مرسی از دستورات خوبت
من برای اولین اولین بار میخوام کیک بپزم از کدوم دستورت کدوم رسپی رو استفاده کنم که بتونم خوب بپزم انگیزه شه برام
سه تا از  رسپی هاتو بهم میگی که به ترتیب اونا رو بپزم
مرسی

ای جونم مهدی جیگرم ، کلان صفا میده به پست ها 
عاشق موز و گردوم ، صد در صد کیکشم دوست خواهم داشت

سلام طیبه جون
من عاشق عکسای آشپزیهات هستم و از اون بیشتر عاشق اون دستهای تپل کوچولویی که توی عکسها ظاهر میشه. از طرف من اون دستهای کوچولو رو ببوس. 

واای.این خوراک خودمه.چون عاشق کیکهای موزی و گردویی ام.تازگیها هم فهمیدیم همسر محترم کلسترول و قندشون نزدیک شده به اعداد مرزی و خیلی نگرانشم.بهتره پیشگیری کنیم و جای کیکهای دیگه اینو براش درست کنم.ممنون عزیزم.خدا به مادرتون سلامتی و طول عمر بده..سلام برسونین خدمتشون.

طیبه جون عالی شده ، مثل همیشه هیجان انگیز و هوس انگیز ناکه :)

عالیه.
حالا به نظرتون اگر به جای موز میوه های دیگه ای مثل سیب یا گلابی چیپسی توش بریزیم چطور میشه!؟

salam, mamnoon az site khobeton, man gahgahi sari mizanma, ba hamsaram chandta az recipe haye shoma ro ejra kardim ke aliiii shodan, Mamnoon.
ma to khone say mikonim ke ghazahamon kamelan healthy bashe, masaln hichvaght sorkh nemikonim ghazamono, hata agar to recipe ha bashe, ma abpaz mikonim ya to oven mizarim, ya masalan hargez az microwave estefade nemikonim. rastesh didam bazi oghat shoma ham healthy recipe to blogeton post mikonid, vali chera masalan vase in recipe be in khobi ke khastin egg nadashte abshe yehoo microwave!!?!
Mamnon

کیک ساده،

کیک شربتی،

و یا از کاپ کیک ها، کاپ کیک قهوه

برای پیدا کردن دستورات این کیک ها می تونید یا از گزینه جستجوی سایت استفاده کنید و یا از منوی سایت قسمت کیک ها.

طیبه عزیز اجازه بده هیچی نگم راجع به رسیپی
فقط اون دستای گل پسرت تو حــــــــــــــــــــــلقم
فداش بشم من که مامانش یه عکس هم برامون نفرستاد

یه سوال ناشیانه
منظورتون از دیسکس چی بید؟
چون می خوام آوتارم رو عوض کنم نیدونم
با تچکرات فراوووون

معلومه خیلی خوشمزست، مرسی طیبه جان
راستش دلم خیلی گرفته بود اما با دیدن پست جدید و بیشتر دستای کوچولوی فوق العاده دوست داشتنی خیلی حالم بهتر شد.
خدا حفظش کنه..و شما رو برای خانواده
مرسی مرسی :-*

دوست عزیز،

شف زیر عکس اول  توی پاراگراف اول نوشتن:

حتي اين عكسهايي كه امروز ميبينيد نتيجه كيكيه كه با شكر رژيمي درستش كردم 

زهرا جون، 

مامان بهار جون،

:D

کلی دارم حال می کنم که دیگه از بین دیگران می شه تشخیصتون داد.

شف توی پست چطوری کامنت بذاریم در مورد دیسکس کامل توضیح داد

http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post_16.html

شما می تونید از طرق مختلف اینجا کامنت بذارید، از طریق گوگل، یاهو و ... و یا دیسکس

http://disqus.com/

می تونید در دیسکس هم یه یوزر نیم درست کنید و ... اصلا شف خودشون کامل توضیح دادن.

سلام شف جانم . من اين كيك را ديشب داغ داغ درست كردم . مزه : فوق العاده عالي . بوي موزي : عالي . فقط  كيك من يه كيك مرطوب شد . احساس ميكردي داري خود موز را مي خوري با كيك . همينطوري بايد باشه ؟ و موزاي داخلشم مثل مال شما دون دون نشد. چرا؟ ولي فوق العاده خوشمزه بود . يه مژده هم به دوستامون بدم كه با بوي جوش شيرين ميانه خوبي ندارن . توي اين كيك اصلا مزه اش را احساس نمي كردي . با توجه به اينكه من براي اين رسپي همان يك دوم را استفاده كردم و توي رسپي كاكائويي رژيمي حتي كمتر از نصفش را مي ريختم . واي يه چيز جالب وقتي اسانس را مي ريختم توي مواد مايع، قل قل ريز ميزد و برام جالب بود . مرسي بابت همه چي .

ای قربون دستت نی  نی ناااااااااااز..نوش جونت

مرسی طیبه جون...اون یکی رو که درست کرده بودم و عالی بود
http://hanichef.blogfa.com/post-315.aspx

اینم میره تو لیستم..بازم ممنون

بله درست میفرمایید الان متوجه شدم چقد بی دقتم من 
ممنون دوست عزیز

شف جان این غذاهایی که میزاری خیلی عالین و من دلم میخواد همه رو درست کنم ولی اکثرشون کم کالری نیستن سنی یا تو روغن باید سرخ شن یا کلی آرد وسیب زمینی و پنیر دارن و نگرانم که چاق تر از اینی که هستم بشم  نمیشه که یه تیکه کیک یا یه دونه پتات چاپ درست کنم  .پس تو رو خدا به فکر ما چاق ها هم باش یه لیست از غذاهای کم کالری هم بزار

سلام شف عزیز فوق العاده بود

سلام شف عزیز یعنی الان این کیکو با شکر معمولی نمیشه درست کرد؟شکرش حتما  باید رژیمی باشه؟

وای باورم نمیشه کیک موز که مدتها منتظرش بودم
اون کیک موز با میوه های شکری رو درست کرده بودم و خیلی خوب بود اما از اسانس موز توش خوشم نیومده بود و میوه شکری هم توش خوب نشد
منتظر کیک موز طبیعی بودم
مرسی
یک سوالم دارم . آیا میشه در رسپی کیکهاتون از مقدار روغنش کم کرد؟ خیلی کیفیتش پایین میاد؟
من یکبار یه دستور کیک بی رغن گیرم اومد درست کردم بد نشد. سبک بود و مسلما رطوبتش کم بود
حالا اگه میوه توی کیک باشه حتما رطوبت میده و میشه از روغن کاست .
درسته؟
طیبه جونم راستی حتما شما میدونی که این شکرهای رژیمی به شدت سرطانزا هستن
خیلی چیزا رو میگن سرطان زاست اما بیشترش ثابت شده نیست . اما این شکرها به خاطر اسپارتام  اثبات شده است
  بوس

ســــــــــــــــــــــــــلام
مـــــــــــــــــــروارید جون
ممنونم بابت لینک دیسکس
 زهرا هستم
مامان بهار

دوست عزیز،

این کیک رو هم می تونید با شکر معمولب درست کنید و هم با شکر رژیمی.حتی اگر دقت کنید در مواد دستور شکر ذکر شده و اسمی از شکر رژیمی برده نشده.

شف ولی در توضیحات نوشتن که خودشون به جای شکر معمولی، شکر رژیمی استفاده کردن.

به به، به به. دستتون درد نکنه که تغییرات رو انجام دادید.

آخی عکس کوچکی های بهار جانه. خدا براتون نگهش داره.

دیگه زود زود بیایید مشق هاتون رو تحویل بدید!!

:D

عالی به نظر میرسه.حتما درستش می کنم.دستت طلا
شف جون،توی بوشهر فیلو و نودل گیر میاد.خیلی وقته که می گردم :-(

جوش شيرين بايد يك عامل اسيدي كنارش باشه
ولي بسنجيد كه طعمش رو دوست خواهيد داشت يا نه
مثلا بالساميك رو بيشتر با توت فرنگي مچ ميكنن

بله ميشه
پنير يا پسته يا گوجه فرنگي خشك شده يا قارچ خشك شده
به ميزان اندك استفاده كنيد
مثلا يك چهارم ليوان
البته بستگي به نوع پنيرش هم داره

بله تركيب موز و گردو عاليه
محبت داريد عزيزم

والا دكترا هر روز يه چيزي ميگن
زرده تخم مرغ
گوشت قرمز
اينا نبايد مصرف شه
روغن كانولا بهترينه به خاطر امگا سه
من خودم روغن گردو براي گرانولا استفاده ميكنم ولي خيلي خيلي گرونه
كلا روغنهاي گياهي همه بدون كلسترل هستن و از لحاظ كالري هم يكين. فقط يه ترنس فت داره كه بايد چارتش رو چك كنيد
كانولاي بي بو عاليه

چند هفته پيش دكتر آز (كه من عاشقشم) يه برنامه در مورد بيماري قلب داشت
در مورد كلسترل سه چيز رو گفت كه خوردن روزانه اش باعث پايين اومدن كلسترل ميشه
روزي يك عدد كيوي يا نصف ليوان طالبي
روزي يك ليوان انگور قرمز و مهمه كه قرمز باشه و يا آب كرن بري 
فكر كنم هفته اي يكي دو بار ميگو

جالبه كه مامانم از وقتي من بچه بودم لب به ميگو نزده و نميزنه
اما من چند سال پيش بارها خوندم كه ميگو مضر نيست اما اينبار از داكتر آز شنيدم كه ميگفت كلسترل رو پايين مياره
فقط شيوه طبخش مهمه

ببخشيد من باز ميخواستم توضيح بدم اما بايد برم. فردا ادامه ميدم

ماهي سالمون به دليل داشتن امگا سه خيلي توصيه ميشه
گردو
گريپ فروت
فقط گريپ فروت نبايد با دارو مصرف شه 

ميگو نبايد سرخ شه

البته ميگن مصرف زرده تا يكبار در هفته مجازه ولي ثابت نشده

خب اينكه مشكلي نيست ميتونيد از ابتدا موز رسيده بخريد
بله شيوه عالي اي در پيش گرفتيد انشالا هميشه سالم باشيد

انشالا هميشه شاد باشيد

همينطور كه قبلا عرض كردم اسفنجي و پفكي شدن كيك هاي موزي يه كم نياز به تجربه و فر خوب داره
همينكه از طعمش راضي هستيد نشون ميده كه رسپي خوب عمل كرده انشالا با كم و زياد كردن درجه فر بتونيد به اون بافت هم برسيد
و راستي من خودم طعم اين كيك هاي موزي مرطوب رو دوست دارم. البته اين مدل كيك ها رو من با بخار پز كردن بهش ميرسم كه رسپي خاص خودش رو داره

بله جريان اسانس رو منم موافقم خيلي با نمكه

به به چه تجربه جالبي و چه توضيحات كاملي
احسنت
انشالا از اين هم لذت ببريد

نميدونم ميدونيد يا نه
من تقريبا نود درصد غذاهايي كه خودم ميخورم كبابيه. بقيه رو هم براي تنوع درست ميكنم كه شما اينجا توي وبلاگ ميبينيد
ولي انشالا حتما

من توي پست اولي كه در مورد شكر رژيمي توضيح دادم اين موضوع رو گفتم
و البته خيلي هم مطالعه كردم. همه سرطانزا نيستن. من خودم مارك كامور رو ميگيرم اون مشكل نداره يعني تا حدي كه من تحقيق كردم بيخطره
فقط هم براي ديابتيهاي خانواده اينكار رو ميكنم به همه بچه ها هم كه براي لاغر شدن ازش استفاده ميكنن تذكر ميدم نخورن
ولي آدم اختيار زندگيش دست خودشه من  فقط توصيه ميكنم

در مورد روغن . بله چرا كه نه. فقط ديگه چون كيفيت عوض ميشه آدم با اطلاع از اين موضوع ميتونه دست به تغييرات بزنه
بله هم پوره موز و هم اپل ساس
اپل ساس هميشه يك جايگزين در كيكها براي روغنه. و البته بگم دقيقا نميتونه اونكار رو انجام بده. اما بهش نزديك ميشه

الهي
ماشالا هزار ماشالا

تا يك ماه پيش هم دلفين ديدم داشت
ولي فيلو رو بايد شماره طرف رو ازش بگيريد يا بهش تلفن بديد تا باهاتون تماس بگيره چون هميشه موجود نيست

ممنون عزیزم.
دلفین کجاست؟؟؟

 وای شرمنده طیبه جون.کلی وقتت رو گرفتم.ممنون عزیزم.لطف کردی .خدا تن سالم بهتون بده.سالم بهتون بده.بوس.

ببخشید که راجع به پیمانه پرسیدم.الان دیدم که کامل و مفصل توضیح دادید.ممنونم

ميدان امام كنار قناديش
بله همونه

طیبه جون من این کیک رو درست کردم وقتی تستش کردم برای پخت به چوب  چیزی نچسبید درش آوردم گذاشتم تا خنک بشه وقتی از قالب درش آوردم یه مقداری از وسط کیک به ته قالب چسبیده بود من از اسپری روغن براش استفاده کردم که تو بقیه ی کیکها مشکلی به وجود نمیاره.بعد هم یه حالت خیسی داشت.البته لبه های کیک رو که میبینی جمع شده فکر کنم برای کوچیک بودن قالبم باشه ا.

سلام چف عزیز. ممنون بابت این رسپی عالی. من یه سئوال دارم. وقتی درستش کردم وسطش کاملا خمیر موند و خراب شد. ببخشید من در این مورد خیلی تجربه ندارم میشه لطفا بگی دلیل خمیر شدن کیک چیه؟ممنون از لطفت

کوچیکبودن قالب دقیقا نتیجه اش برای همه کیکها همین میشه
دورش کمی ترد وجویدینی
وسطش نرم وچسبناک
حتما از قالب بزرگتر استفاده کنید یا رسپی رو نصف کنید
مورد بعدی کاغذ روغنیه
به مراتب نتیجه بهتری داره
حتما تهیه کنید
موفق باشید

سلام طیبه جون من این کیک ر و درست کردم خیلی خوش طعم و مزه بود .ففط اشکالی که داشت این بود که خیلی بیش از اندازه مرطوب شده بود  پفکی هم نشده بود زیرش  هم که برشته  نشده بود میشه راهنمایی بفرمایید اشکال کارم از کجا بوده درضمن فر من برقیه ممنونم

 دوست عزیز،

برقی بودن فر ربطی به نتیجه آخر کار نداره. ولی با این چیزهایی که شما نوشتید حدس می زنم که درجه فرتون مناسب نبوده.

در کامنت های همین پست یکی از دوستان در همین مورد از شف سوال کردن و ایشون هم جواب دادن.

امیدوارم دفعه بعدی تجربه اتون با این کیک موفقیت آمیز باشه.

ممکنه راجع به بخار پز کردن که در این کیک به اون اشاره کرده بودین یه کم برامون توضیح بدین طیبه جون

اون مدل كيك رسپيش كاملا فرق ميكنه
بعيد هم ميبينم ايرانيها خوششون بياد
كيكهاي آسيايي ايروني پسند نيستن

طیبه جون خیلی خوشمزه بود مرسی بابت رسپی 

من به سرکه سفید نداشتم قرمز زدم 
خیلی پف کرده :د 
 نصف رسییپیه

خـــــــــــــب  اینم تجربه من واسه این کیک  که با اینکه با شف طیبه در مورد موز تو کیک اختلاف سلیقه دارم!اما اینو  دوس داشتم سبک وخوشمزه با روغن زیتون پختمش وشکر قهوه ای  اما کیک من تیرگی بافت نداشت!  فکر میکردم شکر قهوه ای باعث تیره تر شدنش بشه اما برعکس خیلی روشن تر از کیک شماست!!!چراشو نمیدونم

بله واقعا خوب پف كرده
نوع سركه مهم نيست. مهم اينه كه عامل اسيدي باشه

حالا رنگ كه مهم نيست
بافت و طعم مهمه
طعمش رو هم كه دوست داشتيد
نوش جان

سلام طیبه جون  من اولین تجربه کیک گزم رو با دستور شما و با کیک ساده شروع کردم که واقعا عالی بود و به ما یک کیکی عالی تحویل داد که بسیار تجربه شیرینی بود وقتی کیکم آماده شد یک لحظه چشمام رو بستم و به شما فکر کردم و از ته دل ازتون تشکر کردم
چند روز گیش هم این کیک عالی رو درست کردم خودم راضی بودم ولی متوجه شدم که عالی نشده و لی واقعا عطر موز و طعم کیک عالی بود .
می خواستم بدونم اگه بخوام برای این کیک از قالب دیگه ای استفاده کنم غیر از لوف پن چه ابعادی و با چه شکلی باشه چون فکر کنم همونجور که گفتین قالب های لوف کار ابا هاشون سخت تره.
و همین طور برای کیک شکلاتی بدون تخم مرغ اگه بخوام تمام رسپی رو درست کنم و در یک قالب چه ابعا قالی و با چه شکلی بخرم و همین طور زمانش چه قدر فرق می کنه؟
شرمنده طیبه جون ولی من چون هنوز شاگرد کلاس اول حساب میشم احتمالا با سوالام وقتتون رو می گیرم
راستس همسر هم گفت از شما تشکر کنم که من این وظیف رو ادا می کنم از طرف ایشون

عزيزم چون لوف پن ابعاد و شكل خاصي داره رسيدن حرارت به مركزش سخته
از قالب كيك معمولي استفاده كنيد
يا از سيني فر با ارتفاع دو تا سه بند انگشت

براي اون كيك شكلاتي به مورد رو ميگم كه ديگه خيالتون راحت باشه
مهم نيست از چه قالب و سايزي استفاده ميكنيد . كافيه موادتون نصف قالب رو پر كنه
هر چند تا قالب كه ميخواد باشه 

سلام ويژه من رو خدمت همسرتون برسونيد

ممنون طیبه جون که وقت گذاشتین و برام جواب دادین ، ولی می دونین من چون قالب اصالا ندارم و برای هرچیزی همون سایزی رو که شما می گین میرم و میخرم برای همین قالب زیادی ندارم که توش تست کنم و باید برم بخرم و چون این کیک وکیک شکلاتی بدون تخم مرغ و کیک موزی میوه شکری ادرست کردنش یکی از آروزهای بزرگمه گفتم برای سایز قالب مناسب از شما راهنمایی بخوامو و همین طور مدت مناسب؟البته که همیشه حرف شما اویزه گوشمه که تجربه بهترین ابزاره و ولی خوب داشتن استادی مثل شما فرصت سوء استفاده رو برای آدم به خوبی فراهم میکنه!!!!!!!!
بااجازتون می خواستم از مروارید جون عزیز هم که تشکر کنم چون با سوالام وقت ایشون رو هم میگیرم و لی مروارید عزیز هم همیشه مثل شما با حوصله جواب میدن...بووووس

 دوست عزیز،

اول ممنون از لطفتون به من.

اندازه های قالب بستگی به نوع استفاده شما داره. یعنی این که مثلا فردی که در خانواده پر جمعیتی هست، خوب احتیاج به قالب بزرگتر داره. دقیقه مثل قابلمه غذا. ولی، ولی

برای افرادی که دوست دارن، مرتب رسپی های متفاوتی رو امتحان کنن و معتادن یه جورایی، قالب های کوچکتر توصیه می شه. اینجوری اول این که اگر کیکتون خراب شد یه وقت خدای نکرده،  مواد هدر رفته زیاد نیستن و نکته دیگه اش هم اینه که زود تموم می شن و آدم می تونه کیک بعدی رو درست کنه.

من اگر جای شما باشم و هیچ قالبی نداشته باشم، با قالب های کوچک شروع می کنم. مثلا قالب لوف پن 20 سانتی یا 22 سانتی.

من خودم یه قالب لوف پن دارم که فکر کنم 18 سانتی هست.  یعنی یه جورهایی باهاش خاله بازی می کنم!!

سلام

متاسفانه فر ندارم و از ماکروویو استفاده می کنم ونمی تونم که از دستورات شما استفاده کنم

می خواستم بدونم اگه میشه با ماکروویو بپزم ، در چه درجه و چه مدت زمانی باید پخته شه؟

با سلام ممنون طيبه جون
من اين كيك رو دو بار درست كردم

فر من برقي هست بار اول خيلي ترد شد و خميري نشد فقط روش يه كم خشك شد

اما با دوم خميري شد البته من با ردوم 5 دقيقه كمتر يعني 40 دقيقه توي فر گذاشتم كه خشك نشه
ميشه به خاطر اين باشه كه من ترتيب مواد رو بار دوم رعايت نكردم
يعني شكر به جاي اينكه توي آرد بريزم داخل شير ريختم ؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...