2012/11/13

گوش ماهي شكم پر با اسفناج و ريكتا



وقتي اين خوراك گوش ماهي شكم پر رو پست كردم قول دادم طعمهاي ديگه اش رو هم معرفي كنم. اين مدلي كه امروز ميبينيد شايد از لحاظ ظاهري به اون شبيه باشه اما از لحاظ طعم كاملا متفاوته


ريكتا 4 ق غ
اسفناج 3 ق غ
پودر سير يك هشتم ق چ
پودر پياز نصف ق چ
پودر ارگانو (يا آويشن) يك ق چ
فلفل سياه يك هشتم ق چ
پنير پارمزان 2 ق غ
زرده تخم مرغ 1 عدد
سس مارينارا يك و نيم ليوان
پاستاي به شكل گوش ماهي سايز بزرگ 10 تا 12 عدد




ميزان اسفناجي كه دادم براي اسفنجايه كه آبش گرفته شده
من اسفناج خام فريز شده رو گذاشتم يخش باز شد و توي صافي آبكش كردم بعد سه قاشق از اون اسفناج رو استفاده كردم



مطابق دستور ريكتا درست ميكنيم
منتها ريكتاي نيمه چكيده يعني ريكتا بايد يه بافت نرم و خامه اي داشته باشه. توي تصوير بافتش مشخصه




پودر سير پودر پياز اورگانو و فلفل و زرده تخم مرغ و پارمزان رو اضافه ميكنيم




با قاشق خوب هم ميزنيم تا كاملا مخلوط شن




مطابق دستور شل ها رو آبپز ميكنيم
آبكش كرده و مطمئن ميشيم توي گوش ماهي ها آبي باقي نمونده باشه
مخلوط رو توي قيف يا يه زيپ لاك ريخته و شكم پاستا ها رو پر ميكنيم




مطابق دستور از قبل سس مارينارا رو آماده ميكنيم . (يا فريز شده اش رو توي مايكروفر گرم كرده و استفاده ميكنيم)
مقداري سس كف ظرف ميريزيم
گوش ماهي ها رو روي سس ميچينيم




باز مقداري از مارينارا رو روي پاستا ها ميريزيم




روي ظرف رو با فويل آلومينيومي ميپوشونيم




توي فر 180 درجه به مدت سي دقيقه قرار ميديم




چون روي ظرف رو پوشونيدم آب سس زياد گرفته نميشه منتها تا اندازه اي غليظتر خواهد بود




به اين موضوع دقت داشته باشيد كه جنس پاستاها متفاوته پس زمان پخت رو حتما بايد خودتون تنظيم كنيد كه نه خام و نپخته باشه نه بيش از حد بپزه كه خشك شه
حتما موقع آبپز كردن پاستا چند بار گاز بزنيد و امتحان كنيد كه لايه بيروني پاستا پخته باشه اما مغزش تا حدي سفت باشه




من خودم اين تركيب ريكتا و پارمزان و اسفناج رو خيلي ميپسندم. سس مارينارا هم كه ديگه طعمش حرف نداره. در كل يك غذاي پاستاي ساده اما شيكه. نوش جان

39 comments:

استاد عزیز شما با این سسهای خوشمزهای که اموزش دادید من رو با پاستا اشتی دادید اخه من خیلی اهل گوشت نیستم ولی چند وقته به خاطر اموزشهای خوبتون من دوباره پاستا درست میکنم مخصوصا پاستا با سس پستوگوجه فرنگی واقعا عالیه   ممنون وخسته نباشید بوس بوس 

سلام شف طیبه عزیز
به به به به مثل همیشه عالی من مشکلی که دارم اصلا اسفناج پخته تا حالا نخوردم نمیدونم با پنیر طعمش چطوریه میشه سعی میکنم یک بار تست کنم منم مثل آقای شوهر شما کمی ذائقه مشکل پسند دارم که کمکم با غذاها تون دارم را میوفتم که تغییر کنم  یک  سوال داشتم خمیر نوتلا رولز خیلی خمیر خوبیه دوست دارم بیشتر باهاش کار کنم هم سبکه هم خموشمزه بجز نوتلا رولز  دیگه چی میتونم باهاش ترکیب کنم  ممنون میشم اگه لطف بفرمایید پاسخ بدید
دوسسسسسسسسسسسسستت دارم

هی وای من چه خوشگله ;)
مثل همیشه عالی شف جون
یه سوال : میشه همین ترکیب پنیر واسفناج و مارینا رو با  بقیه پاستاها امتحان کرد منظورم اینه که  شکم پر نشه و همینطوری باش سرو بشه !؟ 

به به.شکلشم ادم رو به هوس میندازه.نور این عکس نور طبیعیه روزه شف جون؟اخه تهران ابریه من دلم برای افتاب تنگ شده..این عکس من مال چند ماه پیشه.البته قبل رفتن توی فره..سسش همین ماریناراست.ولی فیلینگ یکیش گوشت و سبزیجاته برای یه گوشت پسند!و اون یکی اسفناج و پنیر و یه کم سینه مرغ برای خودم.شف جون این زرده برای چیه؟چسبندگی و انسجام مواد؟اخه من نمیزنم معمولا..خاصیت دیگه ای هم داره جز این؟مرسی عزیزم برای رسپیهای بی نقص و عالیت و همه تلاشت..خدا قوت.....

سلام.خسته نباشید استاد.من میتونم برای بعضی دستورا از ماستی که خودم میزنم استفاده کنم یاچکیدش کنم یا ماست پاستوریزه بریزم؟

این چیز کیک فوق العـــــــــــــــــــــــــــــــــاده بود B-)
تاحالا از دستورهای چیز کیک خودت زیاد درست کرده بودم، تو فر و تو یخچال و سرد و گرم و همه مدله اما این به خاطر اون ظرف آب که تو فر گذاشته می شه طعم و بافتش محشره. یعنی اون ترکیب پنیر با لیمو معرکه بود.
(با اینکه کالری بالایی داشت ولی سهم خودم رو کامل می خوردم اما زمان شنا کردنم هم دوبرابر می کردم)
امیدوارم بتونم زحمتها و آموزشهای خوبت رو جبران کنم طیبه عزیز :*)

این هم لینک دستور اصلی:
http://www.cheftayebeh.ir/2010/01/blog-post_28.html

دقت کردید تا قبل از اینکه آدم چیزی نمی خواد همیشه جلو چشماشه اما همینکه بهش احتیاج داری آب می شه و هر چی می گردی انگار تا بحال وجود خارجی هم نداشته!
طیبه جون تا قبل از اینکه این رسپی و رسپی قبلی با پاستا گوش ماهی رو یاد بدید همیشه سوپر مارکت نزدیک خونمون پاستا گوش ماهی بزرگ داشت اما به محض اینکه من خواستم بخرم و باهاش غذا درست کنم تموم شده :( بخدا هفته یی یکبار می رم سر می زنم. کل سوپر مارکتها و فروشگاه های محصولات خارجی رو هم گشتم، نیست که نیست:(
به سرم زده با ورقه لازانیا درست کنم. نظر شما چیه؟ اگر ورقه ها رو مواد بذارم و بعد رول کنم بد می شه؟

 منیر جون من چون تجربه کردم خدمتت میگم گلم که اتفاقا یکی از روشهای سرو لازانیا همینه که مواد رو میتونی بذاری یه سرش و بپیچیش.این روش بیشتر جایگزین میشه برای وقتایی که کنلونی(همون پاستاهای لوله ای شکل) در دسترس نیست..بنابراین هم این فیلینگ هم هر فیلینگ مناسب دیگه ای رو میتونی بذاری لای ورق لازانیا و بپیچیش و یا حتی شبیه سمبوسه ببندیش.و یا حتی با لازانیای گرد قیف درست کنی و مواد فیلینگ رو بریزی داخل قیف!...و شف عزیز هم تو کامنتهای دستور قبلی با همین پاستا شل ها در جواب  یکی از دوستان که همین سوال رو پرسیده بودن جواب داده بودن که:بله میشه.چون لازانیا ورقهاش نازکه بهتر هم میشه حتی!موفق باشی دوست من.

 مریم جون چون یه بار دیگه هم اینو پرسیده بودی فکر کنم اگر اشتباه نگرده باشم و شف فرصت نکردن جواب بدن ظاهرا جسارتا بگم که: مریم جون ماستی که خودت درست میکنی حتی بهتر و با کیفیت تر از ماستهای بیرونه مسلما و به راحتی میتونی جایگیزین ماست دستورهای دیگه کنی.چربی ماستت هم بستگی به چربی شیرت داره که استفاده میکنی.پس با خیال راحت همین ماست رو استفاده کن.همین ماستت رو چکیده کنی هم میشه جایگزین دستورهایی که ماست چکیده داره مثل تهچین.فقط دقت کن که ممکنه دستوری ماست خامه ای و پرچرب بخواد  که اگر ماست خودت کمچرب باشه مشکلی پیش نیاد.موفق باشی..

به به چه کردی خانومی 
نوش جونتون

به به من خیلی خوشحالم چون دفعه قبل گوش ماهیم تموم شد و یه ماه پیش اتفاقی تو یه سوپر دیدمش با اینکه گرون خریدمش
پشیمون نیستم چون دو هفته بعدش دیگه نبود
نوش جان

 ممنون که راهنماییم کردین.الآن دیگه با خیال راحت غذاهارو درست میکن .شیری که میگیرم پرچربه و ماست خیلی خوبی میشه.

به به بازم شـــــیکم پر
من دوس دارم :)

ای بابا!!
این پست تصویر نداره؟ یا اون گوگل کروم من دچار مشکل شده؟
البته پستهای قبلی با تصویرشون میان ها...

شف عزیز واقعا از همه زحمتت مچکرم
در ضمن من هنوز به جز دست  گل پسرتون چیزی دیگه ازشون رویت ننموده ام :دی  و بنابراین مشتاق دیدار چهره نازشون هستم.

پریس جون پس ما که اینجائیم چی بگیم؟؟؟
:((

باید جالب بشه
با لازانیا که میدونم خوب میشه

درود
میشه یه منو برای شام نامزدی بذارید برام غذا دسر و پیش غذا که مجلسی و جدید باشه و مناسب هر سلیقه ای باهرسن.
سپاس از لطفتون

سلام شف عزیزو دوستانی که کامنت میذارید
من میخواستم شوکو بیس درست کنم سوالم این بود آیا روی حرارت آب تخم مرغها را به شکلاتمان اضافه میکنیم و ویسک میکنیم یا رو حرارت ملایم گاز ممنون میشم اگه جواب بدید

شف عزیز سلام مجدد
جاتون خالی برام از ترکیه 5-6 تا نوتلا آوردند تو چاکلت کریم چیز میتونم نوتلا استفاده کنم؟ برای نوتلا فراستینگ مناسب جی میتونه باشه که زیاد هم کره نداشته باشه  راستش دو روز است که تو نت سرچ کردم اما همش کره 1/2 لیوان بود من با طعم کره کمی مشکل دارم  ممنون میشم جواب بدید

دوست عزیز،

سوالتون رو به بخش مربوطه اش منتقل شد و جواب داده شد.

ازتون خواهش می کنم سوالها رو در پست مربوطه اش عنوان کنید. شما در هر پستی سوال کنید شف می بینن.

سلام خانوم.اگه زحمتی نیست این پست شیرعسلی رو واسمون بزار .اخه همه ی چیزای خوشمزه باشیر عسل درست میشه و به علت وجود یه دونه خواهرحامله میخواییم که از بیرون نخریم و جریان اون مواد نگه دارنده و....رو رعایت کنیم.اگه لطف کنی زود بزاری مثل همیشه ممنونت میشم

سلام خانوم.اگه زحمتی نیست این پست شیرعسلی رو واسمون بزار .اخه همه ی
چیزای خوشمزه باشیر عسل درست میشه و به علت وجود یه دونه خواهرحامله
میخواییم که از بیرون نخریم و جریان اون مواد نگه دارنده و....رو رعایت
کنیم.اگه لطف کنی زود بزاری مثل همیشه ممنونت میشم 

پریس جون ، رویاالی جون ، نیمچه جون 
کمک پلیز
۲ تا سوال دارم 
چه جوری میشه یه کامنت رو دیلیت کرد 
چه جوری میشه  هر کسی کامنته جدیدی روی یه پست  میزاره دید بدونه اینکه تک تک پست ها رو چک کرد ؟ 

سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیز. واقعا از مطالبتون لذت می برم. من عاشق اشپزی و شیرینی پزیم ودوست دارم به جایگاهی که شما دارید برسم. اگه امکانش هست بگید که چطور شروع کردید .ایا کلاس خاصی یا اموزشی دیدید؟ یا نه از ذوق و سلیقه خودتونه . خواهشا راهنمایی کنید. اگر هم یک پستتون رو اختصاص بدید به موادلازمی که بهتره در خونه باشه که برای هررسپی روانه بازار نشیم خیلی خیلی ممنون میشم. هزار تا بوس

منم عاشق این پستوهستم با همه چی میخورمش

اسفناج و ماست که خوردید
اسفناج و ریکتا هم تقریبا همونطوریه

انواع ادویه ها و شکر. از همه معروفتر هم دارچینه
کشمش
مارمالادها
میوه های خشک یا تازه
کارامل
نات باتر

نودل لازانیا رو آبپز کنید بعد اینو لاش بذارید و رول کنید بقیه اش همینه

به به
اتفاقا منم گوشت پسندم.منتها جلوی  خودمومیگیرم
بله عزیزم این عکسها مال چندین ماه پیشه
الان اینجا هم نور آفتابش خیلی بیجونه
اصلا از عکسهای این روزام راضی نیستم

بله برای طعم ومزه وگرنه حذف شه زیاد مهم نیست
زرده اش اونقدری نیست که حذفش چسبندگیش روخراب کنه

اونجا عکسش رونذاشته بودید. عکسش هم خیلی جالبه مخصوصا اون برش خوردهه
احسنت

دقیقا وقتی یه چیزی میخوای باید نابود شه
واسه من قانون جهان شموله

پریس جون همه رو درست نکن نگه دار واسه مدلهای دیگه ای که قراره بگم

چشم
البته اگه خیلی عجله دارید
سرچ کنید رسپیهای زیادی هست واسه اش

کامنت رو میتونید ادیت کنید

برای مورد دوم باید در فید کامنتها ثبت نام کنید

نه من دوره ندیدم و از روی علاقه بوده که دنبالش بودم
مطمئن باشید اگر بهش علاقه داشته باشید امروزه با کمک اینترنت به سرعت پیشرفت میکنید
نگران نباشید یکی دو بار کار کنید دستتون میاد چیا باید همیشه تو خونه باشه
اما مرسی ایده جالبی بود

سلام شف عزیز و مهربان. ممنونم برای این غذای خیلی خوشمزه . من امروز این غذا رو درست کردم البته گوش   ماهی های به این بزرگی پیدا نکردم و با گوش ماهی های کوچک درست کردم . از اونجایی که فعلا غذاساز ندارم سس مارینارام شبیه سس شما نشد اما طعم عالی داشت . خیلی خوشحالم که دارم غذاهای جدید یاد میگیرم و این رو فقط مدیون خوبی شما طیبه جان هستم . امیدارم همیشه سلامت و خوش باشید . این هم عکسی از گوش ماهی شکم پر با اسفناج و ریکتا و سس مارینارا. سارا

باريكلا
با كمبود امكانات واقعا جاي تقدير داره

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...