2012/11/26

دلمه بلدرچين با برگ مو


دلمه برگ مو رو فكر كنم همه بلد باشيد. معمولا يكي از مواد اصليش برنجه و بعد ساير مخلفات هم حالا بر اساس سنتي كه هر منطقه داره بهش اضافه ميشه. در اينجا دلمه برگ مويي رو ميبينيد كه با بلدرچين پر ميشه!

بين چند تا غذايي كه با بلدرچين درست ميكنم  اين يكي با نمك ترينشه. نميگم "خوشمزه ترين" ولي به خاطر ظاهر كپل و بانمكي كه داره خيلي تو دل بروه. قبلا ساده ترين غذايي كه با بلدرچين درست ميكنم رو گفتم. انشالا در آينده نچندان نزديكي خوشمزه ترينش رو هم پست خواهم كرد. اما فعلا بريم سراغ دلمه بلدرچين.

بلدرچين 6 عدد
برگ مو 12 عدد
براي فيلينگ:
كره 50 گرم
جعفري خورد شده 1 ق چ
رزماري ربع ق چ
ترخان ربع ق چ
اورگانو نصف ق چ
پودر خردل يك هشتم ق چ
نمك و فلفل قرمز
براي سس:
ماست سه ق غ
ارده 1 ق غ
پودر خردل ربع ق چ
پودر تخم گشنير يك هشتم ق چ
پودر سير ربع ق چ
آب ليموي تازه 3 ق غ
نمك و فلفل قرمز
روغن كانولا براي سرخ كردن
گوجه و جعفري براي تزئين




كره رو از قبل بيرون ميذاريم تا كاملا نرم شه
جعفري رو خورد كرده و به كره اضافه ميكنيم.
من از رزماري و ترخان خشك استفاده كردم ولي شما ميتونيد از تازه اش استفاده كنيد
اورگانو يا آويشن رو اضافه ميكنيم
ادويه ها رو هم اضافه كرده و هم ميزنيم




ميچشيم و اگر نياز بود چاشني ها رو تنظيم ميكنيم
 اين از فيلينگ...



حالا سس رو آماده ميكنيم:
 اين سس ماست و ارده در اصل يك سس لبنانيه كه ما در اينجا يه ورژنش رو خواهيم ديد

ماست رو من معمولا از ماست شيرازي آپادا استفاده ميكنم دليلش هم اينه كه از نوع ماستهاي هم زده است و غلظت خوبي داره به علاوه ترش هم هست

ارده رو هم هميشه از ارده محلي (ارده دشتستان) استفاده ميكنم كه طعم تلخي نداره و اينقدر خوشمزه است كه ميشه خالي خالي خورد. توجه داشته باشيد كه مهمه هميشه تك تك موادي كه ميخوايد توي آشپزي به كار ببريد رو هم بايد بچشيد و اگر از كيفيتش راضي هستيد استفاده كنيد. مثلا هيچوقت نميتونيد توقع داشته باشيد كه با يه ارده مونده و تلخ كه حتي بوي كهنگي ميده بتونيد يه غذاي خوشمزه درست كنيد. اين از اصول اوليه آشپزيه و قانونا همه بايد ازش اطلاع داشته باشند اما چون توي كامنتها بهش برخورده بودم لازم دونستم توضيح بدم



پودر تخم گشنيز و پودر خردل و پودر سير و نمك و فلفل رو اضافه ميكنيم.
سعي كنيد هميشه تا حد امكان از آب ليموي تازه استفاده كنيد دليلش هم طعم خاصيه كه ليموي تازه به غذاها ميده. ديگه از ما گفتن بود خود دانيد




سس رو بچشيد و اگر نياز بود ترشي و شوري و تنديش رو تنظيم كنيد

اگر مثل ما علاقه به سس هاي "پدر و مادر دار" داريد حتما پودر سير و خردلش رو بيشتر كنيد تا اساسي تند شه
به اين نكته توجه داشته باشيد كه قرار نيست كسي قاشق قاشق سس بخوره. بايد سستون اينقدر طعمش قوي باشه كه مقدار اندكيش هم كفاف كار رو بده. من شخصا تندي سس رو با سير و خردل تنظيم ميكنم و بيخودي با فلفل تندش نميكنم. چون وقتي فلفلش زياد باشه قسمت چشايي زبان طعم اصلي سس رو احساس نميكنه. بازم خود دانيد




من سعي ميكنم فيله كردن بلدرچين رو خوب توضيح بدم كه اگه كسي هم بالا سرتون نباشه بتونيد از پسش بربيايد

بلدرچين رو روي تخته كار قرار بديد به طوري كه سينه بلدرچين رو به بالا بوده و گردنش به سمت شما باشه

با كارد گردنش رو جدا كنيد



كارد رو با ملايمت و حركت اره اي آرام روي قسمت وسط سينه بلدرچين بكشيد. به آرامي با حركت رفت و برگشت سينه رو از استخون جدا كنيد. در هر حركت كارد رو بلند كرده و باز به آرومي يه حركت اره اي ديگه انجام بديد




با انگشت شست دست چپ با ملايمت گوشت رو از استخونهاي قفسه سينه جدا كنيد
كارد رو روي استخون جناق قرار بديد و با دست ديگه يه ضربه بهش وارد كنيد تا جناق بشكنه




حالا ران رو هم از قسمت انتها از بدن پرنده جدا كنيد
به اين ترتيب يك تيكه فيله داريد كه سينه و ران به هم متصل هستند
بال رو جدا كنيد



با انگشت فيله رو لمس كنيد و مطمئن شيد هيچ استخون ريزي توي فيله باقي نمونده باشه (خيلي مراقب باشيد اين استخونها خطرناكن و هنگام خوردن ممكنه موجب به مرگ كسي بشه. حالا نه اينقدر خطرناك... ولي خطرناك!)
با كارد در دو سمت استخون انتهايي ران دو برش بزنيد
با انگشت شست و اشاره به آرومي اين استخون رو از گوشت ران جدا كنيد.



گوشت رو به عقب بكشيد تا قسمت مفصل ران ديده بشه




حالا با كارد استخون رو جدا كنيد




به اين ترتيب الان يه فيله ران و سينه بلدرچين داريد كه فقط اون قسمت انتهاييش يه تيكه استخون كوچولو داره
بسيار بسيار مهمه كه ران و سينه با پوست به هم متصل باشن پس دقت كنيد اشتباهي نبريدش




حالا براي اينكه كار مجلسي تر شه بايد پوست روي اون استخون انتهايي ران رو هم جدا كنيم
يك سانت مونده به انتهاي استخون با كارد پوست رو با ملايمت خط بندازيد و با انگشت سعي كنيد پوست رو بكشيد تا از استخون فاصله بگيره بعد با كارد جداش كنيد و پوست رو بكشيد و وارونه كنيد و در انتها با كارد از استخون جداش كنيد
حالا نصفه ديگه بلدرچين رو هم به همين شكل فيله كنيد. استخوان و گوشتهاي باقي مونده رو هم بريزيد توي زيپ لاك فريز كنيد بعدا باهاش سوپي چيزي درست كنيد
به همين ترتيب دوازده تا فيله آماده ميكنيم
كل فرايند به نظر مشكل مياد اما اصلا اينطور نيست. چند تاش رو كه انجام بديد دستتون مياد. كار ساده ايه اما بسيار وقتگير. بسياااااااار. مخصوصا اگه تعداد زياد باشه



اگه نيازه فيله ها رو مجددا بشوريد و خشك كنيد
يك فيله رو روي سطح كار قرار ميديم به طوري كه گوشت رو به بالا باشه و پوست رو به پايين
مقداري از مخلوط كره رو روي فيله قسمت سينه قرار ميديم



ران بلدرچين رو بلند كرده و روي فيله سينه ميذاريم به طوري كه كره رو بپوشونه و استخون ران هم از كل فيله بيرون بزنه




به همين ترتيب همه رو آماده ميكنيم




يكي از خوبيهاي دنياي ماشيني اينه كه نيازي نيست به فصل كار كنيم. مثلا كافيه يه شيشه برگ موي شور هميشه توي يخچال داشته باشيم كلي تو زندگي جلوييم!

براي آماده كردن برگ مو براي دلمه با استفاده از برگ انگور تازه به اين پست مراجعه كنيد



برگ مو رو روي سطح كار قرار ميديم به طوري كه قسمت براقش زير كار باشه
مطابق تصوير فيله بلدرچين رو روي برگ قرار ميديم به طوري كه استخون ران جاي ساقه برگ رو بگيره




حالا از همين قسمت استخون بال از سمت راست شروع به پيچيدن ميكنيم




قسمت انتها رو هم روي فيله بر ميگردونيم




و سمت چپ رو هم به همين ترتيب ميپيچيم

تمامي فيله رو ها به همين شكل با برگ مو كاور ميكنيم
نكته: چون "مخلوط كره" نمك داره و برگ مو هم خودش شوره من ديگه اينجا نمك اضافه نكردم شما اگر مايليد در اين قسمت روي دلمه ها نمك بپاشيد



فر رو از قبل روي 200 درجه سانتيگراد قرار ميديم
دلمه ها رو توي تابه ميچينيم.



 روش روغن كانولا (يا هر روغن ديگه اي) ريخته و روي حرارت تند آتيش قرار ميديم و حدود يك دقيقه با ملايمت تفتش ميديم. زياد لازم نيست تكونشون بديد همين كه روغن به جيليز و ويليز بيافته كفايت ميكنه



تابه رو توي فر كاملا داغ قرار ميديم به مدت 7 تا 8 دقيقه (اگر فرتون استاندارد نيست لازمه يكيش رو تست كنيد كه مطمئن شيد به درستي پخته)
تابه رو از فر خارج كرده و با قاشق از روغن داغي كه كف تابه وجود داره روي دلمه ها ميريزيم
بعد از يك دقيقه آماده سروه
اين روغنه تركيبيه از اون كره ذوب شده و تمامي ادويه ها و سبزيجاتش به علاوه چربي اي كه خود بلدرچينه پس داده... چه شود؟!



كف ظرف سرو رو با مقداري از سس ماست و ارده ميپوشونيم




دونه دونه دلمه ها رو با "تانگ" گرفته و توي ظرف سرو روي سس قرار ميديم.




با گوجه و جعفري تزئين كرده و مقداري از روغن كف تابه رو هم روي دلمه ها ميريزيم. اي ول!




ديگه آماده خوردنه. ظاهرش فوق العاده شيكه و الحق بسيار خوشمزه است




همينطور كه مشاهده ميفرماييد برگ مو در اثر حرارت بهتر فرم گرفته و دلمه ها بعد از پخت شيك تر هم ميشن




اين دلمه به خاطر اون مخلوط كره اي معطر همينطوريش هم خيلي خوشمزه است منتها اون سس ماست و ارده يه طعم فوق العاده بهش ميده كه به شدت خوردنش رو توصيه ميكنم. حالا هر غذاي كبابي كه داشته باشيد مهم نيست اين سسه همراه جالبيه




همين زمان پخت براي اين مدل دلمه كاملا مناسبه به طوري كه گوشت بلدرچين كاملا آبداره در حالي كه به خوبي هم پخته
اگر با فرتون مشكل داريد و ميبينيد كامل نپخته يكي دو دقيقه بعد از خروج از فر تفتشون بديد
فيله بلدرچين به دليل اينكه ديگه به استخون متصل نيست زمان پختش بسيار پايين مياد (اين نكته در مورد بقيه پرندگان هم صدق ميكنه)



خوردنش هم بسيار راحته كافيه استخونه رو دست بگيريد و دلمه رو بلند كنيد و ...




گازش بزنيد
مممممممممممممممم
همينطور كه ميبينيد كاور بلدرچين كاملا طلايي و گريل شده است اما گوشتش نرم و آبداره
و البته برگ مو هم اندكي كرانچي شده

ديگه بيشتر از اين دهنتون رو آب نميندازم. مثل هميشه متذكر ميشم كه هيچ غذايي رو روي مهمونهاتون امتحان نكنيد. حتما قبلا در مقياس كوچك براي خانواده درست كنيد و اگر همه با آب و تاب تعريف كردن ميتونيد به عنوان پاي ثابت مهموني ها ازش استفاده كنيد




اين رسپي از هنرهاي جناب آقاي "جرج كلمبارس" يكي از شفهاي معروف دنياست. دلمه بلدرچين با سس ماست و ارده در منوي رستوران معروف "پرس كلاب" با قيمت كلان سرو ميشه. اگر شف كلمبارس معرف حضور هستن كه چه عالي در غير اينصورت بايد توضيح بدم كه من خيلي از رسپيهاشون رو به عنوان مرجع نگهداري ميكنم و عاشق همه شون هستم همگي زيبا و بسيار خوشمزه و درجه يكن. جرجي يكي از اون آدمهاييه كه من شخصا ارادت خاصي بهش دارم اين رسپي رو با دخل و تصرف واستون گذاشتم انشالا بقيه كارهاشون رو هم در آينده به مرور خواهيد ديد. لذت ببريد!

52 comments:

چه اشتها برانگیزه.اومممممممممممممممممممم

خیلی عالی شده طیبه جون ، نوشه جونتون

من انقد دوس دارم گوشت پرنده های دیگه به جز مرغ رو امتحان کنم ولی اصلا نمیتونم
مزشون خیلی با گوشت مرغ فرق میکنه ؟  

   واقعا عالی  استاد من یک دفعه  بلدرچن رو کامل بی استخون کردم وتوشومواد مثل مرغ شکم پر ریختم وبعد دوختمش خیلی تجربه خوبی بود والبته سخت این رو حتما امتحان میکنم ممننون بوس بوس

 سلام طیبه جان
ای ول غذای یام یام
ای ول عکس
ای ول عکاس
کفیدیم!!!

خدای من اینا چه نازن 

بسیار عالی و قطعا خوشمزه
دستتون درد نکنه 

سلام طیبه خانم هنرمند و با ذوق و سلیقه . خوبین ؟ با اجازتون میخواستم یه پیشنهاد بدم .اگه ممکنه به دسته بندیهای سایتتون یه تیتر ادویه اضافه کنید و در اون در خصوص ادویه ها و چگونگی تهیه  و کیفیت ادویه ها توضیح بدید .بازهم از رسپیهای فوق العادتون تشکر میکنم

واااای.چه زیبا و عالی.ممنون شف جون..واسه اون"جرجی" نوشتنت کلی خندیدم عزیزم....توضیحات عالی شما باعث شد من که این روزها بیشتر با این تیپ گوشتها(بلدرچین.کبک و  بوقلمون) سعی میکنم خودمو سیر کنم. حتما اینو درست کنم.خیلی خیلی ممنون.و خواهش میکنم اگر وقت درست کردن و یا عکاسی از دستورهای مختلف بلدرچین و..رو نداری.حدااقل اسامیش رو بگو تا خودمون بریم دنبالش و یه چیزی سر هم کنیم:دی. تا سر فرصت که شما دستور عالیت رو بذاری برامون..و من متاسفانه ارده دوست ندارم.برای همین حمص هم دوست ندارم زیاد.برای سسش جایگزین نداری؟بازم ممنون و خسته نباشید هنرمند...

راستی شف جون تو تصاویر اوریگانو داری ولی ازش استفاده نکردی؟تو دستور اصلی بود ولی شما تو دستورت ازش استفاده نکردی ولی عکسش هست.بوووووس .

 مرجان جون اون غذا اسمش گالانتین بلدرچینه و خیلی هم عالیه..دوستم اگه زیاد درست میکنی.بهتره یه مغازه مرغ فروشی پیدا کنی که کارگر ماهری داشته باشه و ازش بخواهی برات بلدرچین رو هم مثل مرغ استخوان کش کنی و یا به قول خودشون"تیغ گیری" کنی.

 سونا جون حتما اینکارو بکن.چون همین بلدرچین بی نهایت گوشت مفیدتری داره به نسبت مرغ.مزه اش متفاوته ولی نه اونقدر که فکر کنی.با ادویه ها و مزه دار کردن میتونی یه غذای خوشمزه داشته باشی.

مرسی نیمچه جون ، سعی میکنم امتحان کنم ، آخه  از بچگی خاطره ی خوبی ندارم ، یادمه ۶ یا ۷ سالم بود  مامان بزرگم بهم گوشته کبک داد خیلیییی بعد مزه بود چربی هاش زرد زرد بود انگار زعفرون زدی بهش :د  ، یه گاز که زدم گلاب بروتون عق زدم   بعد دیگه گذاشتم کنار ، نخوردم 

از اون موقع به بعد دیگه لب به گوشت هیچ پرندهی جز مرغ و بوقلمون نزدم
هنوزم از امتحان کردنشون واهمه دارم  

برای منی که عاشق بلدرچینم عالیه
بسیار سپاسگذارم

عالی بود طیبه جون، اینو تو مَستِر شِف دیده بودم ، خوب شد اون قسمت رَپ کردن با چربی رو ازش حذف کردی
بدون اون به نظرم دلچسب تره
راستش بلدرچین گرفتم میخواستم دستور قبلی رو درست کنم، ولی این یکی شیک تره :دی
بازم از همه چی ممنون

مقش شب:

سریل گندمی نارگیلی:

https://qnyzma.sn2.livefilestore.com/y1pPppfFLzOcQUKMjDfJ5Y_nAAUSNgWB7kS_0qMIq6zm6g5hV10n4_7JU-nUjEIyYrWpmFiLRrAd8l3USPyWIAU2QzjFYCero3u/DSC_7385%20%282%29.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://www.cheftayebeh.ir/2012/07/blog-post_11.html

در تصورم نمیگنجه بتونم فیله اش کنم ! اما خیلی شیکه

بچگي آدم خيلي چيزا رو دوست نداره كه بزرگ ميشه ديگه ذائقه اش هم بزرگ ميشه
ولي اگه با ذهنيت بد به پيشوازش بريد كه ديگه هيچي

بله خيلي شيك ميشه. اتفاقا همون هم تو برنامه ام هست انشالا

انشالا درست كنيد لذت ببريد

دقيقا همين در برنامه ام هست
انشالا سر فرصت

چون ذائقه ها متفاوته نميدونم چي بگم. خودتون استاديد ببينيد با غذاهاي كبابي چي ميپسنديد
والا معمولا ديدم به شيوه هاي مختلف رست ميكنن اينجوري نيست كه اسم معروف داشته باشه
كافيه اسم كويل رو سرچ كنيد يك عالمه رسپيش هست

آخ نه استفاده كردم
اون ته عكس تو كاسه هم ريختمش بعد يادم رفته بنويسم
اصلا واسه همين همه رو رديف ميكنم اون جلو كه يادم نره باز جا ميافته
الان اصلاح ميكنم مرسي

اون قسمت چربي دليلش كرانچي تر شدن برگ موه
وگرنه زياد مهم نيست
البته اين شيك تر هست ولي من اون يكي رو چون سه سوته است رو صد ساعت وقت آماده سازي نميخواد بيشتر درست ميكنم

زياد هم سخت نيست
ولي خيلي حوصله ميخواد

سلام بر شف بزرگ

باز هم مثل همیشه عالی و خوشمزه

شف عزیز  نمی دونم تو سایت دستور نان و یا شیرینی رو دارید که توش ارد جو و ارد گندم نداشته باشه ؟ میخواستم اگه دارید راهنماییم کنید اگه هم تونستید (می دونم که خیلی خواسته زیادی هست) زحمتش رو بکشید  راستش یه بیماری هست که کسانی که مبتلا هستن نباید از گندم و جو و مشتقات اونها استفاده کنن( گلوتن موجود براشون ضرر داره ) میخوام خودم برای دخترم این جور چیزها رو درست کنم که دلش دیگه نخواد

ممنون می شم عزیزم اگه بتونید چون می دونم دونسته هاتون خیلی زیاده و حتما به دردم می خوره

مرسی عزیزم.من؟؟استاد؟شوخی میکنی؟!:دی
بدون سس میخورمش خب:دی.
اره عزیزم.رسپی از بلدرچین زیاد دیدم.شما گفتی خوشمزه ترینش رو در اینده ای نه چندان نزدیک پست میکنی،دیدم طاقت ندارم گفتم بدونم اسم اون غذای خاص چیه که از نظر شما خوشمزه ترینه.صبر میکنم تا پستش کنی عزیزم..

خدا شاهده واس خاطر همین پست رفتم امروز یه شیشه برگ مــــــو خریدم
؛)
منم میخوام خووووو
:دی

وااااااااااای
آدم میخواد سکته کنه
چقد خوشگله:(((((((
حتا تصورشم نمی کردم بشه با بلدرچین همچین کاری کرد!
ولی من منتظر اون چیزی هستم که وعده شو دادی
من برای تولدم رو اون برنامه ریزی کردما
خواهشا زود پستش کن:-****
 

ببقشین که این سوال بیجا رو می پرسم ولی من یادم میاد یه رسپی داشتی با پنیر کممبر
حالا من پنیرو گیر آوردم ولی هر چی تو سایت می گردم چیزی پیدا نمی کنم!!
ولی من مطمئنم قبلایک رسپی با این پنیر دیدم..مطمئنما!!

دوست عزیز،

متاسفانه باید خدمتتون عرض کنم که شف هنوز رسپی ای رو با کممبر نذاشتن. با بوتا کزه و بلو چیز  رسپی داشتیم، ولی با کممبر هنوز نه.

آخي الهي!!! انشالا خدا حفظش كنه
خيلي ساده است كافيه خودتون يه آرد تو خونه درست كنيد و اون رو جايگزين همه رسپي ها كنيد. آرد گلوتن فري در خانه رو ميشه از تركيبات مختلفي درست كرد
مثلا
براي چهار ليوان آرد از اين تركيب استفاده كنيد
يك و نيم ليوان آرد برنج قهوه اي
يك ويك چهارم ليوان آرد برنج سفيد
نصف ليوان آرد ارزن
نصف ليوان آرد سيب زميني
ربع ليوان آرد تپيوكا 

خوبيش به اينه كه خوب عمر ميكنه
ميشه هر روز هم دلمه درست كرد بس كه آسونه

چيز فاندو رو ميتونيد باهاش درست كنيد
و همينطور اوني كه با بوتاكزه درست كردم

همون شكم پره
بعيد ميبينم واسه شما كه استاديد چيز جديدي باشه

 واای.چه عالی.شکم پری که استاد یاد بدن حتما یه چیز دیگه است.بیصبرانه منتظرم عزیزم.

آره واللا
منم خیییییلی دلمه دوس دارم
خییییییلی
:*

مرسی شف عزیز و بزرگوار

حتما می رم این ارد رو با این ترکیب درست می کنم و استفاده می کنم خیلی خوشحال شدم که جوابم رو دادید . ممنون گلم

راستی یه سوال دیگه ببخشید که مزاحم وقت شریفتون می شم
یکی اینکه برای آرد ارزن همون ارزن رو بگیرم بشورم و بسابم آرد درست کنم ؟ و اینکه آرد تپیوکا چی هست و چه جوری تهیه کنم ؟


زير همون كامنت پاييني پاسخ ميدم كه مراجعه آسونتر شه

من چون تصور كردم شما همه وبلاگ رو خونديد فرض رو بر اين گذاشتم كه ميدونيد چيه
تپيوكا رو توي پست سيگو توضيح دادم كه عين هم هستند و قابل جايگزيني
شما در اين رسپي ميتونيد نشاسته تپيوكا يا سيگو يا نشاسته ذرت يا نشاسته سيب زميني رو استفاده كنيد
گفتم كه تنوع آرد گلوتن فري خيلي زياده
كم و زيادش كنيد تا به طعم مطلوب فرزندتون برسيد
مثلا آرد ارزن رو ميتونيد با آرد نخود يا آرد شاه بلوط يا آرد بادام عوض كنيد
از مغزها و تركيباتشون ميتونيد استفاده كنيد
همچنين آرد برنج رو هم ميتونيد با آرد ذرت زرد رنگ خالص جايگزين كنيد
بعد من چون فكر ميكردم اطلاع زيادي داريد نوشتم آرد ولي اون دو مورد آخري در واقع اسمشون نشاسته است كه الان اصلاحش ميكنم كه به اشتباه نيافتيد

همچنين يه مورد از غلات هست به نام كينوا
كه من در آينده توضيح ميدم اون هم ميتونه جايگزين خوبي براي آرد برنج باشه

 ببخشید من پابرهنه می یام وسط صحبت شما.
من در مورد این مشکل مامان مژگان جون یه سرچ کوچولو در محیط فارسی انجام دادم.
من نمی دونم شما کجای ایران زندگی می کنید، ولی تا جایی که من با جستجو متوجه شدم، مثل این که در تهران جاهایی هستن که نان های بدون گلوتن درست می کنن و حتی به شهرستانها هم می فرستن.

اگر براتون تهیه این آردها دشوار باشه، این گزینه خوبی می تونه باشه تا کوچولوی نازتون زودتر  به نون برسه و دیگه دلش نخواد.



مرسی از راهنماییتون مروارید جون .من
تو تهران زندگی می کنم تاجایی که می دونم فقط نان سحر هست که یه سری نون مخصوص
تولید می کنه که البته من همه مدلهایی رو که تولید می کنه براش گرفتم ولی متاسفانه
از هیچکدام استقبال نکرد و
از اونجایی که همیشه خودم تو خونه شیرینی و شیرمال و کیک و ... انواع دسر رو
براشون درست می کنم از اون موقع که متوجه وجود این مشکل شدم دیگه هیچ چی درست
نکردم میخواستم با راهنمایی های شف بتونم خودم انواع نون و شیرینی رو درست کنم .




مرسی از شف طیبه عزیز که اینقدر خوب راهنمایی کردن  عزیزم می تونم بگم که من 99% پستها رو دنبال می
کنم مگر اینکه از دستتم در بره و این پست سیگو رو هم خونده بودم ولی اونروز که متوجه
این موضوع بودم اینقدر ناراحت بودم که اصلا فکرم کار نمی کردو یادم نبود کجا مطلب رو
خوندم بازم یه سوال دیگه دارم میخوام بدونم اگه این ترکیب آرد رو درست کنم می تونم
توی شیرینی / دسر/انواع نان استفاده کنم یا فقط برای پخت نان هست.ممنون که با یه حاج
آقا که بهتون احتیاج داره بازم ما رو فراموش نمی کنید و داشته هاتون رو باما تقسیم
می کنید. انشااله بتونم جبران کنم.


من ديدم مارك "هاتي كارا" هم آرد رژيمي گلوتن فري زده منتها چون استفاده نكردم نميدونم كيفيتش چطوره

اين تقريبا براي همه رسپيها جواب ميده
منتها براي كيكها و بيسكويتها توصيه ميكنم مقدار زيادي از آردهاي سنگينش رو با آرد بادام و آرد فندق جايگزين كنيد كه كيفيتش بهتر شه
اين شيوه زندگي گلوتن فري يه كم تجربه ميخواد
خوشبختانه سايتهاي زيادي دارن بهش ميپردازن كافيه يه كم انگليسيتون خوب باشه مشكل حله

 مامان مژگان عزیز،

شرمنده برای تاخیر در جواب به خاطر در سفر بودنم.

عزیزم، نونهای بدون گلوتن، مزه خاصی دارن. حتی نودل های بدون گلوتن هم به نظر منی که بزرگسال هستم مزه اشون خیلی قابل تحمل نیست در مقایسه با نودل های معمولی ای که هممون می شناسیم.

من فکر می کنم کوچولوی نازتون به مرور به مزه این نوع نون ها و دسر ها و ... عادت می کنن. شما اگر خودتون هم این نون ها رو درست کنید، مطمئن باشید از نظر مزه با اون چیزی که شما از آرد گندم می شناسید فرق خواهند داشت.

به همین خاطر ناامید نشید و کوچولوتون رو کم کم به این شرایط عادت بدید و مطمئن باشید که انسان ها استعداد بسیار بالایی در تطبیق دادن خودشون به شرایط موجود دارن. پس نگرانی به خودتون راه ندید.

بهتون توصیه می کنم اگر زبان انگلیسی اتون خوبه، در اینترنت اطلاعاتتون رو در این زمینه بالا ببرید. در محیط اینترنت فارسی من اطلاعات زیادی ندیدم.

باز هم اگر سوالی بود در خدمتم.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...