2012/12/01

شيوه تهيه نان حجيم در قالب لُوف پَن به شكل نان تست


هر كي با ديدن اين اسلايسهاي نون تست با يه عالمه كنجد روش الان تحريك بپره تو آشپزخونه و نون درست كنه دستاش بالا
*دستانش را بالا ميبرد*

من برييش يا برياش سيب زميني رو كامل واستون توضيح دادم و اگر به كامنتها مراجعه كنيد تصاوير زيبايي از نونهاي كپل خوشگل و خوشمزه اي كه دوستان درست كردن رو خواهيد ديد. توي اين پست قصد دارم توضيح بدم كه چطوري ميتونيم "لوف برد" يا قطعه نون تست رو به شيوه صحيح تو خونه درست كنيم. رسپيش هر چي ميخواد باشه ... شيوه تهيه نون تست همينه كه خواهيد ديد



مطابق دستور خمير نون رو آماده كنيد و ورز بديد و بذاريد ور بياد
حالا سطح كار رو آرد بپاشيد و خمير رو به طول قالبتون و به عرض دلخواه پهن كنيد.
طول خمير بايد اندازه طول قالب باشه چون قرار نيست تا شه يا چين بخوره.
 پس قالب رو كنار تخته كار قرار بديد و بعد به اندازه طول قالب خمير رو با وردنه پهن كنيد
اين قالب ها رو بهش ميگن "لُوف پَن" نوني كه توش آماده ميشه در نهايت به شكل نون تستهاييه كه آماده از بازار ميخريد
قالبتون سايزش بايد تو مايه هاي 35 در 10 سانت باشه. كمتر يا بيشتر. يا اينكه چند تا نون با سايزهاي كوچيكتر درست كنيد



از عرض شروع ميكنيم به تا كردن خمير
وقتي يه تاي كوچولو زديم با نوك انگشتان لبه خمير رو فشار ميديم تا به سطح خمير بچسبه



به همين شكل تا ميزينم و با انگشتان ميچسبونيمش و جلو ميايم تا كل خمير رول شه. انتهاي كار رو هم مجددا با فشار نوك انگشتان ميچسبونيم



دو دستي و حتي با كمك گرفتن از بازوهامون خمير رو بلند ميكنيم و توي قالب قرار ميديم
نكته اش به اينه كه سطح كار خوب آردپاشي شده باشه كه الان دور تا دور رول خميري مون با آرد كاور شده باشه كه ديگه قالب نيازي به آرد پاشي نداشته باشه
دقت كنيد كه درز نون بيافته زير كار كه بعد روي نون شيك در بياد



بعد با سلفون ميپوشونيم و ميذاريم توي يه محيط گرم و نرم به مدت يك ربع تا ور بياد
روي نون رو با برس تخم مرغ ماليده و كنجد ميپاشيم
با مقايسه اين عكس با عكس قبلي مشاهده ميكنيد كه چقدر نون تو همين زمان پف ميكنه




راستي يادم نيست قبلا گفتم يا نه يكي از مكانهاي مناسب واسه ور اومدن نون توي مايكروفره. كافيه يك ليوان آب توي مايكروفر قرار بديم و مايكروفر رو يك دقيقه روشن كنيم. ليوان رو خارج كرده و ظرف حاوي خميري كه با سلفون پوشونده شده رو توي مايكروفر بذاريم و درش رو ببنديم. همچين مكان خوش آب و هوايي واسه نونه است كه نگو!



نون رو توي فري كه از قبل كاملا گرم كرديم با همون دماي 190 درجه قرار ميديم و اجازه ميديم بپزه.



ببينيد من ترجيح ميدم زمان پخت بهتون ندم به چند دليل. يكي تفاوت دماي بين فرها. يكي تفاوت جنس قالبها يكي هم تفاوت سطح مقطع نوني كه داريد درست ميكنيد. اين قالب لوف پن كار باهاش آسون نيست از ساير قالبها سخت تره چون ممكنه نونها يا كيكها اطرافشون خشك شه و مغزشون خميري دربياد. لطفا تلاش كنيد با تجربه فراوان قلق كار دستتون بياد. 
در مورد زمان پخت من معمولا بعد از نيم ساعت مرتب به نون سر ميزنم ببينم كي روش به اون رنگ طلايي دلخواهم ميرسه كه از فر بيرونش بيارم



نان رو از فر خارج كرده و قالب رو وارونه ميكنيم تا نان از توش بيرون بياد
كمي كه سرد شد برش ميزنيم
و درجا ميريم تو كارش. بسيار بسيار خوشمزه. دوستاني كه قبلا اين برياش رو درست كردن ميدونن چي ميگم



اين شيوه براي تمامي نانها صدق ميكنه. به همين سبك خمير رو رول ميكنيم و توي قالب ميذاريم و اجازه ميديم مجددا ور بياد و بعد ميپزيمش
هدف دارم نونهاي مختلف رو آموزش بدم منتها شيوه رول كردن رو ديگه مجبور نخواهم بود تكرار كنم چون ميتونم راحت به همين پست ارجاع بدم.

نون پزي خوش بگذره!

86 comments:

مرسی طیبه جون.من همیشه نون توست درست میکنم ولی همیشه یه سوال تو ذهنم بود چرا دقیقا مثل بیرون نمیشه.آخه من خمیرم رو نصف میکردم و به صورت دو تا لوله درش میاوردم و بهم میپیچوندمش.بدک نمیشد ولی مثل بیرون هم نبود.از این به بعد اینکار رو میکنم.

به به چه زیبا
همه رو وسوسه میکنه یکبار هم که شده امتحانش کنه عکسش نشون میده چی شده عالیییییییه
منم هوس کردم رفتم تو کارش

عالی شده طیبه جون. چقدر خوب که رفتی سر وقت نون ها.) منتظر یه دستو خوب برای نون های خشک سوپ هستم (البته اگه تو لیستت باشه :) )

وااای خیلی عالیه شف جون ! بیشتر از شش ماهه که لوف پن خریدم ! ولی می ترسیدم استفاده کنم
بریش سیب زمینی به شکل نان تست!!
عالی تر از این هم هست؟؟؟!!
ممنون شف جون
:-*

فقط میتونم بگم عاشقتم.به حدی که شباهم خوابتو میبینم.عاشق پسرتم هستم.خدابرات نگهش داره.سالم وشادبمانی انشاالله

یه نون المانیهست به اسم بروتشن شکلات.من متاسفانه المانی بلدنیستم.وگرنه رسپی شو پیدامیکردم.برو توخطش که راست کار خودته عزیزم.

وای چقدر کامنت گذاشتن راحت شده.منکه عقده ای شده بودم.امروز میخوام عقده گشایی کنم پس به من خرده نگیر.منم پشت کوه زندگی میکنم(اقلید)خواهرام که شیراز و تهرونن میگن همون خوبه پشت کوهی اگه توشهربودی دیگه چه چیزابلدبودی و چیکا میکردی؟بگذریم .همه ی خانواده شمارومیشناسن.عاشق رسپیاتیم چون بدون غرض و صادقانه اس.تازه علاوه برخودت مامانتم میشناسیم.دلم میخواد باهاش اشنابشم و ازش سرمشق بگیرم که چه جوری همچین بچه های نمونه ای رو بزرگ کرده.اگه میشه ای میلشو بهم بدین لطفن.من زهراهستم پرستارم 42سالمه کارمندم عاشق اشپزی و شف طیبه ام.

گفتم که عقده ای شدم.یه نون شیرمال تو مجله ی هنراشپزی ابان ماه اموزش داده عالیه.حرف نداره..مریض دارم برم برمیگردم رسپیشو میذارم.

وای چه عالی. کاش نون بربری و نون سنگک هم داشته باشیم :D

شما یه هنرمند واقعی هستید باعث افتخار مایی عزیزم.

dooste man hich vaght chizhayi ke ma dar khane dorost mikonim mesle biroon nmishe ham be khater equipment ham be dalil mavad artificial ke estefade mikonand. vali dar avaz mahsoolat khanegi khoshmaze tar hastand.

مثل همیشه عالی و چه بافت متخلخل خوبی داره، یه سوال
اگر بخواهیم ورژن سبوس دارشو درست کنیم چه کار کنیم؟
فقط سبوس بهش اضافه کنیم و از آردش کم کنیم یا کلا دستورش متفاوت میشه؟
مرسی

یادم رفت یه سوال مهم دیگه هم دارم که مربوط به مقوله کیکهاست، چون نمیدونستم تو کدوم پست بذارم، گفتم همینجا مطرحش کنم
شف عزیز، برای آخر هفته  کیک اسفنجی شما رو با خامه و روکش فوندانت میخوام درست کنم
ولیکن از اونجایی که خامه با فوندانت جور در نمیاد (منظورم اینه که فوندانت رو شل میکنه) و دوباره از اونجایی که این کیک برای بچه هاست و باتر کریم رو دوست ندارن، میخوام برای روکش از کرم گاناش( البته با شکلات سفید) استفاده کنم
حالا سوالم اینه که درصد شکلات به خامه رو برای گاناش شکلات سفید چند به چند بگیرم که فوندانت روش خوب و تر تمیز در بیاد ؟
از دستور" گانش شکلات شیری با نسبت مساوی با خامه" برای شکلات  سفید استفاده کنم یا خیر؟
ممنون شف عزیز

عالیییییییییییییییییییییییییی بود!! میشه سیب زمینی نریخت دیگه :)؟

به به چه نونی..من که هوس کردم شدیدا..دست مریزاد شف جون..خیلی خوشگل شده نونت و خوشرنگ.شف جون این شیوه پیچیدن خمیر چه کمکی بهش میکنه؟حجم گرفتن بیشتر توی فر؟چون شیوه های دیگه هم میپیچن؟این شیوه مخصوص نون تست تو قالب لوف هستش؟مرسی..

سلام شف عزیز
حیف که سرم شلوغه وگرنه این یکی رو حتماً امتحان می کردم.
راستی نمی دونم چرا این چند وقت رسپی ها اصلاً به ایمیلم نمیاد؟
از پنیر ماسکارپونه به بعد رو دیگه ندارم!
تازه این پستت هم تو ریدر نیومده بود! منم الآن حسم گفت بیام یه سری بزنم، دیدم بعله، پست جدید در کاره و ما هم بی خبر!!!






سلام شف عزیز
حیف که سرم شلوغه وگرنه حتماً تستش می کردم.
راستی نمی دونم چرا دیگه رسپی ها به ایمیلم نمیاد؟
از پنیر ماسکارپونه به بعد رو ندارم.
تازه این پست هم تو ریدر نیومده بود.
الآن حسی اومدم سر زدم دیدم بعله، پست جدید و ما بی خبر!!!

 شف جون نازنین سلام دوباره
حالا که موضوع نونیه !! من از فرصت سواستفاده می کنم وسوالمو می پرسم :(
می خوام برای یه مهمونی سبد نون درست کنم ! اومدم دو تا خمیر و دو روش رو امتحان کردم
هر دوش شکست خورد
1 مدل : خمیر مایه + آرد و 1 تخم مرغ و نصف لیوان روغن
یه مدل هم :همون مواد بالا بدون خمیر مایه
تو
مدل اول ظرفمو خوب چرب کردم ( پشت یه کاسه ی بزرگ پپیرکس) و خمیر رو مدل
یه سبد روش چیدم ! بعد که رفت تو فر!! همش از پشت کاسه لیز خورد و اومد
پایین :((
و شکست خورد!
مدل دوم بدون خمیر مایع خوب بود از جاش تو فر تکون نخورد!!ولی بعد از درست شدن خیلییی خشک بود و زوووودی شکست!!!

نمی دونم چیکار کنم؟:(
میشه یه دستور خمیر خوب برا این کار بهم بدید
منظورم قلقشه ها!
البته تو این عکس نامرتب چیدمشون ! ولی سر خوردن و افتادن :((
باید چیکار کنم؟
یکی از دوستان پشنهاد داد دور ظرفمو فویل بگیرم بعد رو فویل خمیرمو باز کنم
نظرتون چیه ؟؟؟
میشه لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه واسم
ممنونننننننننننننننننننن شف جون

من همیشه میدرستم
ممنون عالی بود

آره عزیزم
این نون تست ساده هست
هیچ چیز اضافه ای نداره

توی پست سوپ پیاز فرانسوی شف یه چیزایی هست...چک کن
:)

لینکشو برات میذارم:

http://www.cheftayebeh.ir/2010/01/blog-post_30.html

فکر کنم بتونی از همینم استفاده کنی اگه خوب درش بیاری
؛)

تمرین میخواد عزیزم
فر ات و قالبت و حتی خمیر مایه و نوع آرد ات قلق داره که باید دستت بیاد
هردفعه یه تغییر کوچولوو توی کارت بده تا با سعی و خطا به نتیجه عالی برسی
بعدش هم که به فرمول جادویی ات رسیدی "به هیییییییییییییییییچ وجه دیگه تغییرش نده" متاسفانه تنها راهش که مثل بیرون بشه همینه
درضمن بیرون (متاسفانه؟!) جوش شیرین هم میزنن تا بیشتر پف کنه
ولی خوب زودتر بیات میشه

سلام خانومی خسته نباشی من چند تا سوال قالبی از خدمتت داشتم ممنون میشم جواب بدی من دنبال قالب کمربندی هستم میشه بفرمایید چه سایزی برای پخت کیک خانگی مناسب تره بعد من در مورد مارک های پرسیز و کایز و ویلتون موندم نمیدونم کدوم بهتره برای قالب لوف پن هم سه سایز هست بهترینش برای مصرف خونگی کدومه ببخشید یه دنیا ممنون 

سلام من یک بار عضو شدم ولی اسم و پسوردم رو فراموش کردم روی عضویت هم که کلیک میکنم فیلتره چطور میتونم این مشکل رو حل کنم یه کم گیج شدم ؟

سلام

از پست قبلی کیک ژنواز که لینکش بصورت شکسته توی ریدر اومده فید وبلاگ کار نمیکنه و این پست هم هنوز توی ریدر نیومده.گفتم بهتون اطلاع بدم.ممنو شف عزیز

رویا جون،

اگر لینکی که شف برای خمیر نون رو گذاشتن دنبال کنید، می بینید که خمیر برییش به کار رفته شده که توی این رسپی شف از سیب زمینی استفاده کردن!!

اشتباه متوجه شده بودم...اصلاح شد

 سلام طیبه جان.خسته نباشید.من قبلا زبانم خوب بود ولی الان فراموشم شده میخوام به طور جدی زبان رو شروع کنم میشه راهنمایی کنید که چطور و از کجا شروع کنم؟ممنون میشم.البته عذر میخوام که سوالی غیر از آشپزی پرسیدم.

مشق شب،نون تست تازه
واقعا عالی بود دوبار تاحالا درستش کردم تو سه سوت ناپدید میشه
ممنون طیبه ی عزیزم

راستش رو بخوايد من جايي زندگي ميكنم كه محصولا بازاري كيفيت مطلوبي ندارن اينه كه در هر حال كيفيت خونگيش بهتره

متوجه ميشم
منظور منير جون كراستي برد هستش
اون يكي رسپيه هستش كه نونش ورز نميخواد... اون يه مدل از نونهاي كراستي هستش كه به درد سوپ ميخوره

انشالا كه خوب شه. خوب هم نشد اصلا ناراحت نشيدها اين مدل قالبها كمي قلق داره ولي به تمرين درست ميشه

انشالا
البته كه رسپي اينقدر تو دنيا هست كه آدم حتي به تكرار هم نميرسه

آدم رو قرمز ميكنيد با اين همه تعريف
باعث افتخار منه كه با همه دوستان اينجا آشنا ميشم . انشالا كه به زودي شاهد كارهاي زيباتون باشيم

من تا چيزي واسه خودم عالي نباشه به كسي پيشنهادش نميكنم اينه كه متاسفانه بايد حالا حالاها روش كار كنم

معمولا توي نونها زياد مهم نيست و ميشه جنس آرد رو عوض كرد و همه چيز بهش اضافه كرد البته اينم بگم كه نونهايي مثل برياش معمولا به دليل كره و آرد سفيد جزء وايت بردها به حساب ميان
من ميخواستم امسال يه نون جو هم بذارم كه ديگه انشالا واسه آينده چون ديگه وقت پستش نيست

نسبتهاي مختلفي استفاده ميشه 
گنش گزينه خيلي خوبي براي فوندانته
پيشنهادم دو شكلات و يك خامه است
خوب سفت ميشه و عالي فرم ميگيره

از رسپي هاي ديگه استفاده كنيد
من البته مثلا قرار بود امسال نون تست ساده و نون جو و نون همبري و باگت رو بگم كه ديگه نشد
خدا بزرگه

نه اصلا بريش رو اينجوري نميپيچن . خودتون استاديد قالب ويژه داره( من دارم ولي وقت نكردم با قالب مخصوصش آموزش بدم) ولي نون لوف رو اكثرا براي اينكه گلوتنش يكنواخت فرم بگيره اينجوري رول ميكنن. اين شيوه خيلي كاربرديه مخصوصا زماني كه قراره نون لوف ما فيلينگ هم داشته باشه
اونها رو هم سر فرصتي توضيح خواهم داد

دو برابر يا نصف هم بشه مواد به همين نسبت تغيير ميكنه 

همين اتفاق براي منم افتاده
نميدونم چرا
الان باز برنش ميكنم ببينم چي ميگه

خميري كه ييست نداره خشك و بد مزه ميشه. مگر اينكه قرار نباشه كسي سبده رو بخوره
دو حالت داره يا قراره شما بيسكويتي درستش كنيد كه ترد باشه
يا اينكه نوني كه بافت و طعم نون داشته باشه
من تو كامنت نميتونم توضيح بدم چون مفصله
پيشنهادم براي شما كه تازه كار هستيد مدل بيسكويتيشه
چون كار كردن باهاش آسونتره
متاسفانه سرعت اينترنتم بده و نميتونم خودم سرچ كنم يه سرچ كنيد اگر هم دوستان تونستن واستون سرچ ميكنن بعد مدل مورد نظرتون رو پيدا كه كرديد اگر باز خراب شد ليكش رو بذاريد شايد بتونم كمك كنم

21 سانتي
من خودم مارك نميخرم تا جايي كه ممكنه هم قالبي كه كاور تفلون داره نميخرم چون زود خراب ميشه و تازه نميشه هم با سيم ظرف شويي بيافتي در وقتش
در مورد لوف هم سايز سي سانتي 
ولي من خودم همه سايزها رو دارم چون علاقه زيادي به اين مدل قالب دارم
و البته براي مارك من تفال رو دوست دارم

نه بايد بريد توي پروفايلون و عوضش كنيد

مرسي 
چشم از نو فيد رو برن ميكنم

فيدبرنر رو پينگ كردم 
ميگه الان درست ميشه
حالا بايد صبر كنيم

لطفا کیک سیب و کیک هویج هم آموزش بدید.ممنون

من از دیدن خمیر بعد از استراحتش خیلی لذت بردمگفتم اعکسشو بذارم شماهم ببینید و عکسهای بعد از پخت سزری دوم نون پزیز من

نه قربون شکلت اتفاقا بریش رو نمیشناختم.الان سرچ میکنم قالبش رو میبینم.میدونی در واقع من هر چی رسپی(البته غیر ایرانی) دیدم از انواع تست ها..یا ساده رول کردن خمیر رو..یا حتی چهار تا تا زدن انداختن تو لوف پن.یا اینکه رولش کردن و فقط اخرین تیکه رو مثل شما بستن.توی سرچ هم چیزی ندیدم که این مدلی بپیچه برای همین برام خیلی جالب بود این شیوه شما.و فکر کردم شاید شیوه نون خاصیه.اخه نوشتی فقط این مدلی درسته و غیر از این نه..برای همین خواستم دلیلش رو بدونم که فرمودین.یک دنیا ممنون...

وای خدااا.بالاخره تونستم کامنت بذارم.هر چی پسورد رو میزدم نمیشد.میگفت اشتباهه.این نون هم مثل بقیه ی رسپیا خیلیییییییی عالیه.حتما درست میکنم.اینقدر زحمت میکشی که نمی تونم با هیچ کلمه ای تشکرمو بیان کنم.:)فقط میتونم بگم مرسی

دست شما درد نکنه ، رفتم که درستش کنم....نتیجه را ان شاءالله اعلام میکنم

سلام طیبه جان این اولین کامنت منه.حدودا یک ماهه که عضو شدم و چون بعضی از عکسها برام قابل دیدن نبودن با پی دی اف سیو میکردم ولی از دیروز این دکمه ناپدید شده میخواستم بی زحمت بگین چیکار باید بکنم,از زحماتی که میکشین بینهایت ممنون

بله من هم همین مشکل را دارم

سلام طیبه جان سوال داشتم در مورد نان سوخاری آیا  می توانیم کمی شکر به رسپی اضافه کنیم و پس از آماده شدن نان و برش آن در فر سوخاری کنیم اگر ممکن است لطفا محبت کرده توضیح بدهید سپاسگزارم 

جدي؟ گفتم غير از اين نه؟ كجا؟ كدوم خط؟ 
بگيد اصلاحش كنم
آخه من عقيده دارم آدم نبايد قطعي حرف بزنه و هميشه واسه خودش راه در رو بذاره
:p
ولي جدا از شوخي به قول شما روشهاي مختلفي وجود داره
من اين روش رو از پيستري شفهاي قابل اعتماد ديدم و واسه همينه كه به اين روش كار ميكنم
نميدونم اين تا شه حد متفاوته كه با انگشت درزش رو سفت كنيم ولي چون ديدم انجام ميدن من هم اينكار رو ميكنم
در هر حال رول كردنش شيوه درستيه

بله قالبش رو با نام قالب برياش ميفروشن

من هميشه به همه شيوه سريال و كارتون رو پيشنهاد ميكنم
مخصوصا سريال
ديدن سريال از ديدن فيلم به مراتب بهتره چون با فرهنگ و لغات كاربردي روز آشنا ميشيد
به مراتب بهتر از مطالعه كردنه و عين اين ميمونه كه داريد بين مردمشون زندگي ميكنيد
موفق باشيد

ممممممممممممممممم
به به
به به
عجب نوني
الان بوي نون تازه به مشاشم ميرسه از بس اين نونه خوب شده
اي ول

به به عجب پفي
يعني اين نون پختن واسه خودش دنيايي داره ها
كيف كردم

اصلاح شد
مرسي اطلاع داديد

بله اگر بيس نون شيرين باشه بعد از تست شدن توي دماي ملايم درست ميشه

 شما لطف داری عزیزم،ما شاگردهای کارگاه هرچی بلدیم از لطف شماست که علم و هنرتونو بی منت در اختیار ما میذارید،امیدوارم شاگردهای خوبی باشیم و مشقهای خوب خوب نحویل بدیم

 منم به خاطر همین لذتشه که 2بار پشت سرهم درستش کردم البته هنوز هم اطرافیان درخواست میکنن اما من ترجیح میدم دیربه دیر درست کنم تا دلشون برای نون تست گرمه تنگ بشه و بیشتر لذت ببرن،راستی تجربم هم بگم شاید به کار دوستان بیاد،من بعد از آماده کردن خمیر و گذاشتن تو قالب یادم اومد که فر رو روشن نکردم به همین دلیل تا روشنش کردم و به دمای مورد نظرم رسید تقریبا نیم ساعت طول کشید یعنی به جای 15 دفقیقه خمیر من برای مرحله دوم نیم ساعت استراحت کرد منم بعد ازکشیدن تخم مرغ وریختن کنجد روش سریع گذاشتمش تو فر آخه میترسیدم خراب بشه امابا کمال تعجب دیدم نونم از قالب بیرون زد و خیلی قشنگ پف کرد و پخت؛،یه تیکه اش رو برای خواهرم فرستنادم فکر کرده بود از بیرون خریدم البته همه میگفنتن از بیرون خوشمزه تره و آدم دلش میخواد خالی خالی بخوره
راستی طیبه جون فر من چند وقتیه بعد از این که به دمای مورد نظرم میرسه یهو خاموش میشه و من مجبورم  دوباره روشنش کنم البته بعد از دو تا سه بار روشن کردن دیگه خاموش نمیشه به نظر شما مشکل از کجاش میتونه باشه؟
فر من سینجره ولی من واقعا ازش راضیم و خدارو شکر تا حالا انواع کیکها رو توش خوب درآوردم
البته ناگفته نمونه من شانس آوردم چون یکی از دوستام دقیقا مثل فر من داره اما اصلا ازش راضی نیست
ببخشید خیلی طولانی شد 

بله بيشتر عمل اومدن خمير باعث سبكتر شدنش ميشه
منتها اگر زياده از حد بمونه ممكنه ترش كه كه شكر خدا واسه شما اين مورد پيش نيومده و در حد مطلوب بوده

والا تخصصي ندارم از نمايندگي ها يه سوالي كنيد
و راست ميگيد اومد نيومد داره واسه بعضي ها عالي جواب ميده
ميدونيد مهم استاندارد بودنشه
يعني كاملا عايق باشه كه هواي داغ خارج نشه و دما ثابت بمونه
و حرارت هم همه جاي فر يكسان باشه
وگرنه مارك و كشور و قيمت مهم نيست

سلام طیبه جون این قالب لوف پن رو دو ماهه دنبالش هستم پیدا نشد حتی فروشگاه آقای فرامرزی هم نداشت یک نوع داشت برزیلی بود ولی قیمتش 40000 تومن بود حالا میشه از قالبهای آلومینیومی یا گالوالینزه به جای این مدل قالب استفاده کرد منظورم فقط جنسش هست

طیبه این نان فوق العاده است . ممنون
وقتی همسرم اومد خونه و از این نون خورد گفت چقدر تازه و خوبه
گفتم چون خودم پختم!!!!!!!!!!!
باورش نمیشد. خیلی خوشش اومد. و گفت از شف تشکر کن با این رسپی عالی.
واقعا ممنونم

از اين قالبهاي لوف پن من فقط يك دونه تفلون دارم بقيه اش همه بدون روكشه
من اصلا قالب روكشدار دوست ندارم
اينم چون بي اندازه قيمتش مناسب بود خريدم
همون بدون روكشش رو بخريد
تفلون براي نانها اصلا تاثيري نداره

وااااااااو
شوهرتون حق دارند بي اندازه زيبا شده
عالي هم پف كرده
دقيقا عالي

سلام ويژه من رو خدمتشون برسونيد

ممنون لطف دارید.

2013/2/25 Disqus

سلام طیبه جون

واقعا هنرمندی

خدا از بزرگی کمت نکنه که اینقد باخلاص ومحبت هنر وتجاربت را د راختیار بقیه میذاری تا  با خیال راحت استفاده 
کنن.
 برم ببینم موادشو دارم یانه که دست به کار 
شم
فدیتچ یاغالیه

سلام میشه طرز تهیه نان جو رو قرار بدین؟
بدجوری منو دیونه کرده
http://www.oaktreehomestrust.org/wp-content/uploads/bread-2.jpg

من هم نان تست درست کردم با این شیوه عالی شد البته برای من مثل برای شما مستطیلی نشد.قلنبه شد.ولی بازم بهتر از سریهای پیش بود..دست شما درد نکنه.حالا طیبه جون شما که عکسش رو میبینین میشه ایراداش رو بگین چون ممکنه از نظر من خوب باشه ولی شما بهتر با دیدنش اشکلاتش رو ببینی.ممنون.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...