2012/12/15

دانه كردن انار و تهيه آب انار


يعني حتي خودمم كه عنوان اين پست رو كه ميخونم خنده ام ميگيره از بس كه كار ساده و پيش پا افتاده ايه. ولي به ذهنم رسيد شايد من تنها انسان روي كره زمين نباشم كه ژن تنبلي بيش فعال داره و شايد كسي يه جايي از اين كره خاكي باشه كه اگه شيوه تنبلوارانه منو ياد بگيره كلي تو زندگي جلو بيافته!

تاكيد ميكنم اين شيوه مخصوص همنوعان خودمه كه ترجيح ميدن تمامي مسيرهاي زندگيشون رو از راه ميانبر عبور كنن
با اين شيوه من هر انار رو ظرف سي ثانيه دون ميكنم و بعد همه رو ظرف يكي دو دقيقه آب ميگيرم و خلاص

بد نيست ياد بگيريد واسه مواقعي كه فرصت كافي نداريد يا لحظاتي كه ژن تنبليتون فعال ميشه




ابتدا تاج انارها رو با چاقو يا كارد يا هرچي دم دستمون بود قطع ميكنيم




بعد انارها رو به دو قسمت تقسيم ميكنيم

اي بخشكي شانس!
دقت كرديد من هر بار كه ميخوام يه پست بذارم كه توش انار داره بايد حتما انارها تو زرد از آب دربيان؟!




حالا يه ظرف بزرگ رو ميذاريم روي يه روزنامه و دور و برمون هم بايد خلوت باشه
نيمه انار رو توي دست چپ نگه ميداريم به طوري كه پوستش سمت خودمون باشه
انگشتان رو نيمه باز نگه ميداريم
با يه وردنه يا قاشق چوبي يا پشت كارد يا هر چي كه دم دستمون بود شروع ميكنيم به ضربه زدن به پوست انار. ضربات سريع اما ملايم
هر بار كه با اين شيوه انارها رو دون ميكنم ياد نايجلا ميافتم كه با تمام قدرت با وردنه ميكوبه تو سر انار و شلپ شلپ آب انار به همه جاي آشپزخونه اش ميپاشه!



بعد از چند ثانيه كل دونه هاي انار خالي ميشه كف دستمون و چون انگشتانمون باز هستن دونه ها ميريزن توي ظرف

جالبه كه وقتي پوست انار رو برميگردونيم مشاهده ميكنيم كه دونه ها به صورت كامل ريخته توي ظرف و به تعداد انگشت شماري دونه انار به پوست چسبده كه اون رو هم ميتونيد با نوك انگشتان جدا كنيد ولي قابل چشم پوشيه




همينطور كه ميبينيد تيكه هاي سفيد انار وارد ظرف نشده و دردسري واسه مون ايجاد نميكنن. خيلي كم پيش مياد كه با اين تكنيك قسمتهاي سفيد از انار جدا شن منتها اگر هم اين اتفاق بيافته ميافتن كف دستمون كه مثل يه فيلتر عمل ميكنه پس باز وارد ظرف نميشن
(اگر ديديد خيلي توي ظرفتون تيكه هاي سفيد داريد بعد از اتمام كار توي ظرف رو پر از آب كنيد تيكه هاي سفيد روي سطح آب شناور خواهند شد كه ميتونيد جداشون كنيد)

ديگه اگر خيلي تازه كار باشيد هر انار يك دقيقه وقتتون رو ميگيره
آخر سرعت عمل!



حالا واسه آب گرفتنش... كافيه مقداري از انارها رو توي غذا ساز بريزيم و چند پالس بزنيم تا دونه ها له شن.




فقط دقت داشته باشيد. با چندين پالس اينكار رو انجام بديد كه كنترلش دستتون باشه و هسته انارها تيكه نشه كه هم مزه آب انار رو تلخ خواهد كرد هم رنگ آب انار كدر خواهد شد





حالا يه صافي روي يه پارچ قرار بديد و انارها رو خالي كنيد توي صافي. با پشت قاشق يا كف دست خوب فشارش بديد تا آبش كاملا گرفته شه
حالا يه پارچ آب انار داريد با يه مقدار دونه انار و تفاله كه ميتونيد بريزيد توي باغچه صفاي حال گلها و درختان




اينقدر سرعت اين كار بالاست كه ميتونيد بزنيد تو خط توليد!

حالا اون كه شوخي بود ولي وجدانا هيچي از وقت آدم رو نميگيره

اگر ديگه آدمهاي خيلي شيك و حساسي هستيد واسه اينكه آب انارتون خيلي زلال باشه ميتونيد از تنظيف ردش كنيد





به نظر من كه اينطوري با دُرد باشه سالم تره

از اون سالمتر اينه كه اصلا آبش رو نگيريم و با هسته قورت بديم

از اون سالمتر اينه كه با پوست گاز بزنيم!

ولي جدا از شوخي اين روش رو من سالهاست انجام ميدم و از زندگيم خيلي راضيم

لذت ببريد!

126 comments:

خوشمزه مخصوص شب یلدا با کمی گل پر خوش عطر هم می شود مرسی استاد

سلام شف طیبه عزییییییییییز
نمیدونید از دیدن این پست چقدر خوشحال شدم ، ما تو میوه ها انار رو خیلی بیشتر دوست داریم و هرهفته پنج شنبه و جمعه انار دون میکنیم و سرو میشه ولی چون من انارها را دونه دونه دون میکردم هم زمان بر بود و هم گردن درد داشت  مامانم هم هیچ وقت دم به تله نمیده و من خودم این کارو میکنم بهر حال عزیز و نازم خیلی پست مفیدی برا من بود حتما تست میکنم نتیجه اش رو بهتون میگم دست گلتون درد نکنه واقعاااااااااااااااااااااااااا عالی بود مرسی عزیزم . میبوسمتنون .

عالیییییییییییی بود. امشب میزنم تو کار آب اناری :)
طیبه جون تا حالا بهت گفته بودم تو این 3 سال (دققیق ـه دقیق 3 سال) که باهات آشنا شدم به طرز وحشتناکی از همه چیز و تو تمام لحظات زندگیم جلو زدم و دیوونه وار تو آشپزخونه م لذت میبرم. خودت می گی به خاطر روش های تنبلوارانه ته اما من می گم به خاطر روش های قشنگ زندگی کردن ـه که به من و بقیه بچه ها که میایم اینجا یاد میدی.
از ته اعماق وجودیم برات بهتریــــــــــــــــــن آرزوها رو میکنم. ماچ  و بغل :*)

شف جونم خوشم میاد منم عینااااااااا همین کارو می کنم...:))) و اقرار می کنم عنوان پستتون یکم منو متعجب کرد..چون فکر می کردم خب راهش همینه دیگه :)))))))
بهر حال مرسی از اینکه خوشحالم کردی که در یه چیزی شبیهتون عمل کردم
ولی چرا تا حالا به مغزم خطور نکرده بود به عنوان یه پست بذارم تو وبلاگم ؟ :))))))))))))!!!

بازم مرسی

سلام شف عزيز مي خواستم بپرسم
 half and half
همون باترميلكه؟ اگه نيست لطفا بهم بگين كه چي هست ممنون از لطفتون

چند روز پیش ۳ تا انار دون کردم ۳ ساعت طول کشید :د ، دیگه به خودم قول دادم حالاهالاها انار نگیرم :د 

خیلی مفید بود دست گت درد نکنه

خوب من چی بگم الان؟! این خیلی عالیه که!  دست گل شما 
درد نکنه به خدا! یلداتون هم مبارک


بابا شف جان....دست مریزاد ، به فکر همه چی هستی هااااااااااااا......خوب هوای ما تنبلا رو داری... :دی
حالا شما یه پا جلوتری ، من که دیگه آخر تنبلی ام، مادر بزرگم، خدابیامرزدش، یه دستگاه آب میوه گیری داشت که اهرمی کار میکنه ، این دستگاه رو به مامانم داده بودن، مادر هم انتقالش دادن به من تنبل باشی، بنده هم انار را نصف میفرمایم، بعد هر نصفه را داخل دستگاه گذاشته و اهرم را به طرف پایین کشیده ( البته با توصل به زور آقای شوهر) و آب انار را میگیریم
که نتیجه کلی این کار این است که تنها کاریکه بنده انجام میدم همانا نصف کردن انار است که آن هم کاری است بسسسسسسسسس مشکل .... : دی

سلام قربونت برم خوش سلیقه،با ذوق،هنرمند،من یه سوال داشتم در مورد خامه،بالاخره تونستم خامه فرم گرفته درست کنم ولی خیلی پفکی بود انگار قوام نداشت خلاصه مثل قنادیا نبود البته من همون موقع برای رولت استفادش کردم که داشت آب میشد باید چیکارکنم؟

خیلی خوب بود اتفاقا من چند وقت پیش این روش رو تست کردم ولی چون دونه هاش هم له کردم خیلی تلخ شد و فکر کردم  ایده ی خوبی نیستش.یه  سوال داشتم؟اگه میشه بگید چطوری با اب انار ژله درست کنم

راستی طیبه جون این کاور جدید مشکی واقعا سرعت رو اورده پایین به زور صفحه رو باز میکنه:(

سلام
من میخواستم با ظرف کیک های 1 بار مصرف (از همین کاغذی ها که طیبه جون هم استفاده میکنن)ا استفاده کنم
واسه ی پخت کاپ کیک شکلاتی خیس که اموزش دادین
میخواستم ببینم با اون مقدار میتونم 2 تا قالب بریزم ؟
و اینکه زمان پختش برای این نو قالبا فرق نمیکنه ؟
این کیکم برام خیلی مهمه میترسم خراب شه اخه از قالب 1 با مصرف تا حالا استفاده نکردم
  :D مرسی

طیبه جون لطفا بهم بگین واسه اون مقدار کیک (کاپ کیک شکلاتی -30 تا کاپ کیک) 2 تا قالب یه بار مصرف بردارم یا 3 تا ؟ و چه اندازه ای ؟
میخوام کیک تولد درست کنم با روش کیت کت کیک
چند بسته کیت کت لازمه؟
:D :D :D :D

وای چقد سوال کردم ممنونم که جواب میدین  :* :X :* 

من واقعا از نحوه توضیح دادنتون لذت می‌برم هم با مزه است هم این که خیلی کاربردی می‌نویسین کمتر برام سوال پیش می‌یاد و راحت هم یاد می‌گیرم واقعا ممنون از این ذوق خوبتون

بچه ها میخوام حضور غیاب کنم :د 

نیمچه آشپز ، مروارید ،رویالی ، غزل ، پریس

غایب
:D
به کامنت هاتون عادت کردیم  , دوستون میدارییییییم

شف عزیز، غذاسازتون چه مارکیه؟
من مدتی هست که قصد دارم یه دون بخرم (آخه مال ما از این 1 2 3 قدیمی هاست و ظرفش هم کوچیکه)
شما از اینی که دارید راضی هستید؟
پیشنهادتون چیه؟

واقعا جواب میده؟
من که بیچاره میشم تا یه انار دون کنم :دی
دستت طلا شف جون اگه تو رو نداشتم چیکار می کردم :*

 من خود انارو دون کردم وااااااااااااااااااای لذتی داره که تعریف کردنی نیست...حاضرم من بعد برا مهمونام هم انار دون شده تعارف کنم...ممنونم طیبه جان

 وای شبنم جون منم اینکارو میکنم:))))))))))))))و خیلی هم دوسش دارم..تازه تو تجریش اون روزی یه جدید خوشگل نارنجیشو دیدم میخوام برم بخرمش:)))))))))بوووس

چه اب انار خوشرنگی!همون دون انارها که خیلی قرمز نبودن این اب انار خوشرنگو دادن؟من دیدم نایجلا اینکارو میکنه..اتفاقا وفتی دیدم تعجب کردم که این از کجا یاد گرفته؟!:)))))))))چون من بچه که بودم از مادربزرگم اینو یاد گرفته بودم و سالهاست گاهی با وردنه و بیشتر با ته یه ملاقه بزرگ چوبی میزنم تو سر انارها:دی..البته وقتی بخوام دون انار داشته باشم ،برای اب گیری یا درسته با دستگاهش یا دونه ها رو میریزم تو این پوره سازها که برای ساختن فالوده هم استفاده میشه..دستت درد نکنه شف جون..اتفاقا همین موارد ساده گاهی خیلی کار ادم رو راه میندازه..حالا ممکنه هر پستی رو چند نفری بلدش باشن ولی برای چند نفر دیگه میتونه خیلی خیلی مفید باشه..پس لطفا بازم پستهای ساده و مفیدت رو برامون بذار..مرسی عزیزم..یلدات مبارک.....

من با این مدل پستا خیلی بیشتر از اموزش غذا حال میکنم چون همیشه به درد همه میخورن حتی اونایی که به عمرشون تصمیم نمیگیرن اشپزی کنن
خود من در باره این روش شنیده بودم فکر کنم یه بار زن عموم تو تلویزیون دیده بود و به مامانم نشون داده داده بود مامانم واسه من تعریف کرد منم چشمی ندیده بودم که
اتفاقا سه روز پیش داشتم انار دون میکردم یاد مامانم و زن عموم  افتادم به مغزم فشار اوردم فقط همین ضربه به پشت انار یادم مونده بود اخه این قضیه مال چند سال پیشا بود
خب ضربه زدم و هیچی نریخت
حالا میفههم چون من انارو 4 قاچ زده بودم
می بینی عزیزم: اصلا عنوان پست خنده دار نیست
خیلی اتفاقا کاربردیه
لیوان ها هم خیلی نازن به خوشی ازشون استفاده کنین انشالله
میگم این دوستی چندین و چند ساله عیب هایی هم داره
looooooooooooooooooooool
از همه بدترش اینه که هر جنس نویی از کابینت در میاری یا تازه میخری یا کادو میگیری قدیمیا میفهمن
:P  :D :D

وااای...وای...وااای...هنر نیس که....ابتکاره...ذوقه...ما فوق هنره
چی بگم الآن بهت شف جونم؟؟؟؟

عزیزم یعنی نصف - نصف
و ترکیب شیر و خامه

میزان کیت کت که بستگی به سایز قالبتون داره
قطر قالبتون چقدره؟؟
و اما قالب  یکبار مصرف...
اگه قالب کاپ کیک مد نظرتونه باید بگم تا اونجایی که من میدونم هر واحد ۱۲ تا داره که دو بسته اش میشه ۲۴ تا و سه بسته ۳۶تا
پس باید ۳ تا بخرید
..
(البته من قالب کاپ کیک ۹ تایی هم دیدم که در اون صورت میشه ۴ تا)
..
ولی اگه کلا منظورتون اینه که میخواید اون دستور کاپ کیک شکلاتی رو توی قالب گرد بزرگتر درست کنید بسته به سایز قالبتون متفاوته
ولی فکر کنم ۲ تا قالب (متوسط) مناسب باشه
درست فهمیدم سوالتونو؟!؟
؛)

البته برعکس اسمش....نصف نصف نیست
یه واحد شیر با دو واحد خامه اس
!!!!
:|

شف هم گفتن که اگه جند تا پالس بزنیم و زوود دست نگه داریم 
"
فقط دقت داشته باشيد. با چندين پالس اينكار رو انجام بديد كه كنترلش دستتون باشه و هسته انارها تيكه نشه كه هم مزه آب انار رو تلخ خواهد كرد هم رنگ آب انار كدر خواهد شد"

موژی جون سلام
:)
 خامه فرم گرفته با خامه یخ زده (صبحوونه) متاسفانه تنها نقطه ضعفش همینیه که میگی...یعنی مقاومت نداره در برابر گرما و تغییرات دما
ولی خوشمزه اسبرای درمانش میشه از ژلاتین استفاده کرد که دوامش رو بیشتر میکنه...ولی یه تغییر کوچیکی هم در بافت اش میده که شاید همه دوس نداشته باشن...یعنی از اون حالت ابری و خیلی پفی یککککمی درش میارهفقط یک کمی البته(که البته همین یک کم که من میگم برای این شف جوونه ما زیاده(:دیپی اس: خیلی از قنادی ها هم از همین روش استفاده میکنن تا خامه ی شیرینیها و کیک هاشون تا بیان به دست مشتری برسن شکلشونو حفظ کنن
؛)

خوبه ولی با اون روش پوست انارها هم فشرده میشن و یکم نتیجه کارو تلخ میکنن
ولی به زخمتش...روش خووووبیه اوونم 
؛))

آره منم کمی احساس کردم

آهان خالا فهمیدم
بله عزیزمدو تا متوسطش خووبه(برای اینکه مطمئن باشی سر نمیره(آخه اوون مدل کیک اولش توووی فر پف میکنه ولی وقتی میاریش بیرون تا سرد بشه پفش میخواابهو سطحش صاااااف صاف میشهچرب کردن هم نمیخواد با اون قالبهاخیلی راحتنفقط یادت باشه همین که تستر حدودا تمیز بیرون اوومد از فر درش بیاریچون اگه یکم مویست(خیس) باشه خوششششمزه تره
:پی

من عاشق ميوه هستم انار و اب انار هم از چيزهاي مورد علاقه من و اقاي شوهر است، ،طيبه جون من هم اين روشو دو سال پيش ياد گرفتم از يكي از همكارهام ان سال يك خانم كه استاد دانشگاه توي زمينه طب گياهي بودن به من گفتن انار واسه بيماران قلبي كه گرفتگي رگ دارن خيلي عاليه البته بايد  دانه انار را ميگذاشتيم كمي بماند و من واسه خاطر بابا و مادر شوهرم بيست كيلو انارو همينطوري دونه كردم و قسمت خيليها شد ان سال
راستي اسم تنبلي كه مياد من اول و اخر همه فقط ياد خودم ميفتم اصلا اين ژن توي  من پيش فعاله
 من هم  با همه دوستان موافقم كه اين پستها واقعا مفيد و كاربردين
مثل نحوه پوست گرفتن هلو يا بيرون اوردن هسته ميوه ها يا يا....... بقيه چيزهاي اينطوري هميشه به درد ادم ميخورن
 

mamno0o0nim kheily ziaaaaaaaaaaaaaaaaaaad
lahzehato0n shaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad
kisSes for you alooooooooooooooooooooooooot

 نه رویال جون..تلخ نمیشه باور کن..چون انقدری فشار میدی که اب دونه ها در بیاد نه بیشتر...ولی خودمونیم بچه ها..اون روش بچگیهامون یعنی آب لمبو کردن اگه درست گفته باشم اسمشمو خیلی بهتر از همه اینا بود..نه؟گاهی هم میپاشید رو سرو صورت و لباس و دیوار و فرش و همار مامان ها رو در میاورد:))))اخی..

 مرسی عزیزم که جوابمو دادی چه حیف که اینجوری میشه خامه ایی که خودمون درست میکنیم من شب یلدا تولد همسرمه میخوام کیک براش درست کنم نمیدونم چه جوری تزئینش کنم کمکم میکنی؟چندتا ایده میخوام.یه سوال بی ریطم دارم!!!!!!!میخوام اسمم که نمایش داده میشه عوض کنم باید چیکار کنم؟

شف طیبه جون و مروارید عزیز

تو پست دلمه بلدرچین براتون پست گذاشتم  ممنون می شم اگه جوابم رو بدید و راهنماییم کنید.

باشه عزیزم.ممنون از کمکت

چرا شما دائم تکرار می کنید که خیلی تنبل هستید؟ کسی که این همه در زندگیش آشپزی می کنه، این همه وقت می ذاره و چندین و چندبار هر رسپی رو امتحان می کنه و کم و زیادش می کنه، همه چیز رو طبیعی آماده می کنه و انقدر به جزئیات اهمیت می ده، قطعا آدم تنبلی نیست. اینکه شما راه بهتر رو انتخاب می کنی و سریعتر انجام می دی هیچ ربطی به تنبلی نداره 

راه راحت تر اینه که آب انارگیر دستی بگیرید. هم راحته هم لازم نیست انار دون بشه
 

این کیک و برای تولد دختر خاله کوچولوم درست کردم!!!!!!!!!!!
واین ژله رو هم برای یخچال عروسی دختر داییم!!!!!!!!!!

جدی میگین !!! رنگیش هم آمده !!! عجب خبر خوبی، آخه دستگاه من حسابی رنگ و رو رفته شده، واجب شد  برم تو کار جدیدش
خوشم میاد که تکنولوژی هم یاور تنبلا شده ها......... : دی
ولی خداییش راست میگین ، او روش آبلمبو حسابی ویچسبه ، زحمت شستن لیوانها هم کمتر میشه...: دی

نه خواهر، تلخ که نمیشه هیچ، زحمت صاف کرن رو هم نداره، فقط احتیاج به یه یک زبان چرب و در بعضی موارد همراه با کمی خواهش و التماس ،  برای   کمک گرفتن از دستهای توانمند و پر زور آقایان شوهر است... : دی
البته اینم بگم هاااااا... روش شف جون با کلاس تره ، خواهش والتماسی هم لازم نداره

خیلی زیبا شده
خسته نباشید

آره خدائی..آبلمبو کردن خیلی حال میداد...فقط من همواره این توهههم رو داشتم که مبادا یه قسمتی از توش خراب باشه...و من دارم همونجا رو میچلونم
!!!
:\
روش شف از این لحاظ بهتره
:دی

والا سلیقه ای هست...من حدود سلیقتون رو نمیدونم...و اینکه نمیدونم تا چه حد قبلا کار کردید...
کار با باتر کریمها و یا کریم چیز فراستینگ ورژن شف جووون رو بلدید؟؟

http://www.cheftayebeh.ir/2012/08/blog-post_16.html

من پیشنهادم همونه
ولی نه با شکلات.....بلکه با کمک ژله انار و کمی هم رنگ قرمز
؛)
میتونی یه کیک یه شکل انار براش بدرستی که روش 
کریم چیز فراستینگ 
کاور شده باشه
ترکیب طعم انار و پنیر خامه ای یام یام
شکل انار هم که به دایره نزدیکه پس آسونه
برای تاج انار هم یه تیکه کیک دایره کوچیک ببُر بچسبون بغل کیک اصلی بعد خیلی ساده توی تزئین تبدیلش کن به تاج انار
ماسوره رو خیلی ساده بکش بالا که نوک تیز بشه
همین دوست گلم
میتونی رنگ کیک ات رو هم قرمز کار کنی
عالی میشه
(یعنی توی مایه کیکت رنگ خوراکی قرمز بریزی)
اگه حوصله داشتی میتونی کیک ات رو واسه اسن که حرفه ای تر بشه از مقطع نصفش 
کنی و یه لایه وسطش هم کریم چیز یا خامه بمالی..با ترایفل دون دونه قرمز
نمیدونم تونستم کمک کنم؟؟
..راستی
تولدشون هم مبارک باشه
..
عمر هردوتون بلنــــــــــــــــــــــــــد مثل شب یلدا
:*

عالیه.....آفـــرین
دست ...سووت 
:))
خسته نباشی

 بله درسته رویالی جونم
ممنون
منم مویست دوووووس دارم

پس دوتا متوسط میگیرم :*

 خیییییلی نااااز شده ! به به
میشه یه برش هم به من بدی ؟ :D

سلام طیبه جان منم دقیقا همینکارو  ولی همه دونه های انار از غلافشون در نمیان

سلام...1 سوال داشت مربوط به آموزش پانا کتای انار...حالا که پودر ژلاتین ندارم و همینطور چوب دارچین باید چی کار کنم ؟ میشه از ورق ژلاتین استفاده کنم ؟ اگه اره چقدر ؟ به جای چوب دارچین چی می تونم استفاده کنم یا اصلا میشه استفاداه نکرد ؟ ممنون میشم جواب بدید

شف جون عزیزم
ببخش که وقتتو با سوالای زیاد میگیرم
میشه بگید که برای خمیر یوفکا و هزار لا چه اندازه نیاز به پاستا ساز داریم ؟آیا میشه بدون خرید دستگاهش این خمیرها رو درست کرد ونتیجه مطلوب گرفت ؟برای پاستا توضیح دادید که میشه ، ولی به نظر سخت میاد:( آیا هزار لا و یوفکا هم میشه بدون خمیربازکن درست کرد با وردنه ی تنها!
نمی دونم بخرم یا نه! آخه خیلی جا ندارم برای وسایل اضافه ولی بینهایت دوست دارم این خمیرا رو تجربه کنم
بازم ممنوووووووووووون بابت همه ی خوبیهات 

طيبه جون  مرسي عزيز من هم از شما ياد گرفتم انار دون كنم هم اينكه ميشه با غذا ساز اب انار گرفت چون هميشه فكر ميكردم بايد اب ميوه گيري باشه مرسي دوست عزيز از مطلبي كه از نظر شما ساده بود من دو نكته عالي ياد گرفتم

شف عزیز و ناززززززززززززززم سلام
دون کردن انار خیلیییییییییییییییییی عالی عالی عالییییییییییییییییییی بود من تو ده دقیقه یک کیلو انار دون کردم من با گوشت کوب بهشون ضربه میزدم که خیلی عالی همشون غلاف شدند دستتون درد نکنه شما چقدر ماهید موقع دون کردن هم اون شعر انار که تو کتاب ابتداییمون بود رو میخوندم البته همش یادم نبود تو نت سرج کردم شاید تو کتاب دبستان شما هم بوده باشه برگردید به اون دوران پرخاطره با این شعر
خییییییییییییییییییییییییییلی عالی بود میبوسمتون



صد دانه یاقوت
دسته به دسته
با نظم و ترتیب
یک جا نشسته
هر دانه ای هست
خوش رنگ و رخشان
قلب سفیدی
در سینه ی آن
یاقوتها را
پیچیده با هم
در پوششی نرم
پروردگارم
هم ترش و شیرین
هم آبدار است
سرخ است و زیبا
نامش انار
است 

 عزیزم خیلییییییییییییییییی خوشگل شده دستتون درد نکنه

آره آب انار يه چيز ديگه است

شما هميشه شرمنده ميفرماييد عزيزم

يعني باور كن اينقدر چيز هست كه ميشه واسه اش پست گذاشت . منتها من قبلا يه كم فكر ميكنم بعد ميگم: " نه اگه مامانم بشنوه چي ميگه" بعد پشيمون ميشم و انجامش نميدم

توي رسپيها ميتونيد با شير و خامه يا حتي فقط شير جايگزين كنيدش

و يا تركيب شير خشك و شير

بله دقيقا به همين دليل 
نه اينكه شما تنبل باشيد ها. من خودم رو عرض ميكنم

آره اونم انار دو مزه... ممممممم

شما همه تون يه چيز رو فراموش كرديد اونم عمق تنبلي منه
من آدميم كه براي اينكه مجبور نباشم بلندر رو بشورم خيلي چيزا رو ميشينم با دست خورد ميكنم بعد پاشم آب انار گير بشورم؟!!! مونده تا عمق فاجعه براتون روشن شه
:D

هم آب لمبو هم يه اصطلاح جالبتر
آب قُلُميو
:p
و از شانس گندم هميشه بعد كه توش رو باز ميكنم ميبينم توش كرمو و خراب بوده
فكر كنم ميزان شانسم هم تا الان براي همه تون روشن شده باشه
:D

پاسخ بسيار بجايي بود احسنت

و اگر فقط خامه دوست داريد من دبستاني كه بودم اول با همين شيوه خامه رو فرم ميدادم بعد كيك رو لايه بندي ميكردم و نهايتا هم با خامه كاور ميكردم
گاهي تابستونا براي اينكه خامه سفت تر شه با سفيده تخم مرغ و پودر قند يه مرنگ درست ميكردم كه بافت خامه رو نهايتا سفت تر ميكرد
خلاصه آخر سر به اشكال مختلف با ژله تزئين ميكردم
مثلا يه كيك مستطيلي رو كاور ميكردم منتها از لايه روييش يه مستطيل جدا ميكردم 
بعد به اندازه همون مستطيله يه ژله آبي رنگ درست ميكردم يعني ميريختم  توي يه سيني بعد كه ميبست با كارد ميبرديم و توي اون حفره وسط كيك رو پر ميكردم اينطوري يه استخر داشتم كه بعد با خرسهاي پاستيلي تزئينش ميكردم. بگذريم كه وقتي من بچه بودم پاستيل خرسي مثل طلا ارزش داشت و ناياب بود و اصلا كسي نميدونست پاستيل برگ چه درختيه
خلاصه الان ميتونيد از تركيب ژله انار كارهاي زيبايي خلق كنيد و با اين خامهه هم جوره چون من يه عمر باهاش كار كردم جواب ميده

هر دو ليوان آب انار يك ق غ پودر ژلاتين

پس چرا من خودم احساس نميكنم تازه سرعت اينترنتم هم ذغاليه

من باهاش كار ميكنم با همون زمان حدودا ميپزه
منتها بعضي هاشون كفشون سوراخ داره كه مجبورم يه تيكه كاغذ بندازم
به علاوه كه حتما روي سيني قرارش ميدم كه اگه سر رفت نخوام فر رو بشورم  خارج كردنش هم راحت تره
اصلا شايد به خاطر همين سينيه است كه زمان پخت واسه اش يكي ميشه

من يه كنوود بزرگ دارم
يه براو.ن كوچيك
يه 123 مارك مولينكس
هر سه عالي هستن

بله جواب ميده
منتها اينكه دونه هاش كامل در بياد به ميزان ضربه بستگي داره كه با تجربه حله

خب اين همه اش نيست
من از اونجايي كه خوش شانسم وقتي ميخوام عكس بگيرم انارها زردن
ولي وقتي عكسهام تموم ميشه قرمز از آب در ميان
دو تا دونه اولي فقط قرمز نبودن

آره اتفاقا منم مادربزرگم اين كار رو ميكنه منتها مامانم نه. واسم هم جالبه كه چرا
:p

شما حرفه اي عمل ميكنيد من معمولا از توليد به مصرف كار ميكنم اينه كه زياد دنبال گرفتن آب انار نيستم
و البته يه دليلش هم بيماري شديد روده امه كه دونه انار واسه اش مفديه

آره پريس جون من دست مادر بزرگم ديده بودم اين كار رو ميكرد
قبلا گفتم كه من هميشه ميرم اونجا انار ميخورم خودم تنبلم مادربزرگم هم مهربون هميشه اون واسه ام دون ميكنه. منتها امسال ديگه ناچار بودم واسه مهدي آب انار بگيرم
چند بار هم تلاش كردم كه طبق معمول نخورد
ولي امتحان كن خيلي عالي دون ميشن

اتفاقا ميخواستم توي يه پست بنويسمش... ميدوني چيكار ميكنم... ميرم مغازه هايي كه ليوانهاشون شكستن و ناقص شدن ازشون تكي ميخرم هم اونا سود ميكنن هم من عكسهام تنوع داره
البته هميشه بايد توضيح بدم كه براي عكاسي ميخوام چون بد بهم نگاه ميكنن
:D
ولي يك عاااااااااااالمه جام و ليوان و كاسه جديد دارم واسه عكاسي كه البته باز تنبليم ميشه ازشون استفاده كنم
كي ميره اين همه رارو
:p

شرمنده ميكنيد رويا جون

يعني چقدر بمونه؟
مامانم خودش دنبال طب سنتي هست و خيلي چيز بلده كه من هيچيش رو نميدونم و هر از گاهي يه چيزايي ازش ياد ميگيرم
شايد خودش بلد باشه ولي توضيح بديد بد نيست
آخه گرفتگي رگ داره بد جور
جديدا مامان آقاي شوهر هم دچار همين بيماري شده

بهاره جون آخه اگه من از اين پستها آماده كنم كه ديگه كي بره تنبلي كنه
:p

انشالا مشكل زودي حل شه

شما واقعا محبت داريد به من منتها من از اون آدمهاي تنبل روزگارم
باور نداريد؟
از مامانم بپرسيد
:D

آخه من بيماري روده دارم بايد حتما خود انار رو بخورم

به به
چه كيك كيتي نازي
و چه ژله رنگين كماني
من معمولا اين ژله رو براي مهموني هاي بزرگ درست ميكنم  ولي از تولد پسرم ديگه تصميم گرفتم اينكار رو نكنم چون نصفش رو خودم هاپولي فرموديم

چرا در ميان
به شيوه و درجه ضربه بستگي داره
من معمولا ميشمارم
اكثرا چهار تا يا شش تا دونه ميمونه كه اونا هم كال و ريز هستن ميشه ازشون چشم پوشي كرد
با تمرين درست ميشه

در همون پست پاسخ رو نوشتم

هزار لا كه اصلا دستگاه نميخواد
با وردنه درست ميشه
فيلو ولي ديديد كه چقدر نازكه
اينم بگم با دست ميشه 
ولي اذيت ميشيد
پيشنهاد ميكنم صبر كنيد و توضيح كه دادم درستش كنيد اگر كاربردش زياد بود بعد ميصرفه كه هزينه كنيد

حتي غذا ساز هم نباشه ميشه
كافيه بريزيم توي زيپ لاك و با وردنه روش بكوبيم

به به واقعا 
يادش بخير
من اصلا دوران مدرسه رو دوست نداشتم
هميشه شاگرد اول بودم ها
منتها خب چون شبانه روز در حال درس خوندن بودم اصلا دوران شيريني نبود
منتها دوستي ها كه خيلي شيرين بودن هنوزم دوستهام رو دارم
هنوزم همه شعرها رو حفظم
ولي مرسي كه يادآوري كرديد
و انار هم نوش جانتون

ممنون از جوابتون و ممنون از رسپيهاي خيلي خوبتون من خيلي از دستورارو درست كردم و هميشه هم راضي بودم اما تا حالا عكس نگرفتم ازشون حالا ايشالا از اين به بعد عكساشو ميگيرم و ميذارم واستون اما فكر نكنم شاگرد خيلي خوبي باشم در ضمن بيشتر از اينكه علاقه داشته باشم به درست كردنشون علاقه زيادي به ترجمه رسپي هاي انگليسي دارم البته انگليسيمم زياد خوب نيس اما ترجه رسپي خيلي سخت نيست و هرجا مشكلي داشتم شف خوبي مثل شما هستن كه لطف مي كنن و هميشه دوستانه پاسخگو هستن

در ضمن عكساتونو واقعا هنرمندانه و ماهرانه ميگيريد از ديد هنريتون هم تو عكاسي و هم تو انواع نقاشي هايي كه روي بسكوييتا و چيزاي ديگه داريد خيلي لذت مي برم 

 
طيبه جون ان  دانه هاي انار را بايد توي شيشه اي ميكرديم و ميذاشتيم ده تا پانزده روز بمونه البته شيشه هم نبايد پر ميشد
راستش من چون بعضيها با خوردنش فشارشون مي افتاد خيلي توصيه نميكنم كه دوستان بخوان انجامش بدن و جزئياتش رو فكر كنم بهتره نگم 
من بابام مصرف كردن و رضايت بخش هم بود ولي مثلا مادر شوهرم با خوردنش فشارشون مي افتاد

انشالله كه خدا شفا بده

چه کیتی نازی شده، دخترونه دخترونه

 آخی قربونت برم کاش پیشم بودی یه کیک کامل بهت میدادم نه یه برش.

 خانوم با سلیقه ما هرچی بلدیم ازبرکت وجود شماست.راستی برای درست کردن همش بسم الله گفتم:-)

سلام سرآشپز زبر و زرنگ(آخه ذره ای تنبلی در وجودت یافت نمیشه! شکسته نفسی می کنی همش!) طیبه جون انارهایی که به پوست نزدیکترن اینجوری له میشن! من محکم هم نزدم تو سرشون!

منم که از شانسم گفتم براتون
:))))

 نه قربونت.این برای مهموناست معمولا.خودم و اقای همسر میشینیم و انار های قاچ شده رو هاپولی میکنیم:))))))..ایشالا که به لطف دعای همه دوستان خیلی زود مشکلتون رفع میشه و سلامتی کامل حاصل میشه عزیزم...!

 اتفاقا برعکس شف جون.به عقیده من این به خاطر تنبلی شما نیست.این از سر مدیریت عالی و برنامه ریزی زمانتونه که جایی که واجب نیست از وسایلتون استفاده نمیکنین و اینجوری سرعت کارتون رو میبرین بالا..برعکس ما تنبلیم که واسه یه حبه سیرم بلندر روشن میکنیم احییانا و به خیال خودمونم خیلی زرنگیم و وقتمون رو هدر نمیدیم و از تکنولوژی استفاده میکنیم:))))))).حالا دیدی ما عمقمون بیشتره؟:)))..بوس...

 شبنم جون استیل بود و پایینش رنگی بود.خوشگل بود خیلی.حیف شد در راستای تصمیمی که مدتهاست گرفتم که دیگه هی وسایل نخرم و به اشزخونه شلوغم رحم کنم ، مدام به خودم میگم:به خدا با خریدن وسیایل مختلف و قالبهای جورواجور و وسایل برقی و..اشپز خوبی نمیشی و باید تمرین و تجربه کنی و اشپزای خوب با امکانات اولیه کار میکنن و....نخریدمش!!بعدم پشیمون شدم که: این فرق میکرد..خوشگل بود خیلی:دی..به درد خور بود..برو بخرش:دی....!

 به به عجب کیک و عجب ژله ای. فوق العاده شده. بینهایت زیبا و باسلیقه.

ممنون. من هم هیمیشه به همین روش انار رو دون می کنم. خیلی راحت و فوری

سلام
ممنونم
خیلی زیاد

چقدر خوشرنگو وسوسه انگیزززه

پریشب امتحان کردم عالی بود  از سه تا انار دوتاش مثل اب خوردن دون شد سومی ولی بد ادا و نازنازی بود مثل خودم
هر چی زدم تو سرش دیدم غیر اشک هیچی نمیاد دیگه با انگشتام حسابشو رسیدم
:P
اااا عین خودمی
منم همیشه عقب اینجور جنسام خدا رو شکر  اینجا کسی نمیپرسه واسه چی؟

و دقیقا منم میخرم بعد موقع عکاسی میگم ولش کن الان حوصله ندارم باشه عکس بعدی
:D

نه له نميشن
رمزش اينه كه ضربات رو سريع ولي ملايم وارد كنيد
يعني ريتممون تند باشه منتها ضربه قوي نباشه
اينطوري له نميشه
مثلا براي يك كيلو انار شايد ربع ليوان آب انار هم توي ظرف توليد نشه. دونه ها اكثرا سالم ميمونن

چشماتون قشنگ ميبينه
شما محبت داريد

من در خدمتتون هستم
نه اصلا سخت نيست
چندتاش رو كه انجام بديد ديگه روان ميشه

عكاسي هم نگران نباشيد به مرور زمان پيشرفت سرعتون رو خواهيد ديد

يعني دقيقا همينطوره
ميگم وااااااااااااااي بعد بايد بشورمش بعد بايد مواظب باشم نشكنه بعد بايد حواسم باشه سريع بذارمش تو كابينت... ولش كن باشه عكساي بعدي

احتمالا انارش يا خيلي نرسيده بوده يا پوستكلفت بوده
:D

باور كن
يعني من هميشه وقتي يه بلايي سرم مياد ميگم اينهمه دعاي خير پشت سرمه وگرنه ديگه ميخواست چي بشد

آره راست ميگي آدم نوبت به خودش كه ميرسه وضع فرق ميكنه

عجب! البته شما روحيه ميديد
وگرنه من كه خودم ديگه خودمو ميشناسم
اين جريان سير رو كه گفتي... باورت ميشه من الان چند ساله از اين سير خورد كن هاي دستي كه فشارين خريدم اما تا به حال استفاده نكردم
حتي براي نمونه يكبار هم نشده كه از توي كابينت بيرونش بيارم
هميشه ميگم...واااااااااااااااااي بعد كي ميخواد بشوردش. سوراخاش ريزه...ولش كن... باشه واسه فوندانت اصلا
:D

دستت درد نکنه عزیزم.چه روش عالی رو برای آبگیری انار گفتی.آب انار رو تا ته ته میگیره.عمرا بتونم با دستم اینطوری کامل بگیرم.
تازه من از این روش برای آب تنارنگی هم استفاده کردم.کلی نارنگی داشتم که داشتن خراب میشدن.من هم همه رو پوست کندم وانداختم تو دستگاه و دبعدش هم از صافی ردش کردم.ویتانمین سی خالص خوردیم و دعاش رو هم به جون شما کردیم.

نوش جانتون
مرسي عزيزم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...