2012/12/25

بيسكويت سرلاك



حلواي سرلاك رو كه پست كردم گفتم كه با سرلاك چند مدل بيسكويت هم درست ميكنم. اين يكي از اون بيسكويتهاييه كه بيشتر دوستش دارم. اين بيسكويت رو فقط با سرلاك درست ميكنم و ديگه توش آرد نميريزم. به همين دليل يه طعم متفاوتي داره. به علاوه كه تخم مرغ هم نداره واسه شرايطي كه مايل نيستيم از تخم مرغ براي بچه ها يا اطرافيان استفاده كنيم

كره 200 گرم
شكر سه چهارم ليوان
وانيل 1 ق چ
سرلاك 2 ليوان




كره و شكر و وانيل رو اينقدر با همزن برقي هم ميزنيم تا يه كرم يكنواختي بدست بياد

لازمه همينجا متذكر شم كه شما مجازيد هر چقدر كه مايل بوديد ميزان شكر رو كم يا زياد كنيد. چون سرلاك شيرينه خود به خود بيسكويت رو شيرينتر ميكنه اينه كه بايد با ذائقه تنظيمش كنيد. البته با در نظر گرفتن اين موضوع كه كم كردن شكر باعث سفت تر و خشك تر شدن بيشتر بيسكويت خواهد شد. ديگه خود دانيد



همينطور كه ميدونيد سرلاك با طعمهاي مختلف توي بازار موجوده فرقي نميكنه از كدوم استفاده ميكنيد. اين الان نوع گندمي ساده شه.




توجه داشته باشيد همه سرلاك رو يكباره توي مخلوط كره خالي نكنيد. كم كم بريزيد و مخلوطش كنيد تا خمير بيسكويت فرم بگيره




همينطور كه در تصوير مشاهده ميفرماييد زياد حالت خميري و چسبناك نداره. من بيسكويت رو اين مدلي بيشتر دوست دارم. وقتي كه نسبت كره به سرلاك بيشتره بيسكويت ترد ميشه. و زماني كه نسبت سرلاك به كره بيشتره بيسكويت سفته اما توي دهن پودر ميشه. من نوع دوم رو ميپسندم چون وقتي هم كه بچه بيسكويت رو دست ميگيره و گازش ميزنه و تو خونه راه ميافته كل زندگيت پودر بيسكويتي نميشه كه شب مورچه ها بيان بارت كنن ببرنت!



با قاشق بستني زني يه مقدار زياد از مواد بر ميداريم و با كف دست خوب توي قاشق پرسش ميكنيم و بعد بيسكويت رو روي كاغذ روغني توي سيني فر قرار ميديم






اين بيسكويت اونقدري وا نميره و كپل و گنبدي خوشگل باقي ميمونه اينه كه نيازي نيست بيسكويتها زياد از هم فاصله داشته باشن. منتها طبق معمول توصيه ميكنم چند تا دونه بيسكويت رو براي تست توي فر بذاريد كه بعد دستتون بياد اگر نيازه تغييراتي توش اعمال كنيد. مثلا كم و زياد كردن دماي فرتون

 


فر رو از ده دقيقه قبل روشن كنيد
با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد
مدت پخت 10 تا 15 دقيقه يا تا زماني كه بيسكويتها طلايي شن
با اين ميزان حدود 20 تا بيسكويت خواهيد داشت
توي زيپ لاك در يخچال نگهداري كنيد


پي.اس. جا داره از همه دوستاني كه با كامنتهاشون در پست قبلي ما رو شرمنده كردن تشكر كنم. راستش من توقع يك همچين عكس العمل گرمي رو نداشتم و سورپرايز شده بودم كه اين پست اينقدر مورد استقبال قرار گرفته. مجددا از طرف خودم و خانواده ام از ابراز احساسات صميمانه تون تشكر ميكنم

77 comments:

چقدر ساده و راحت. به نظر میآد طعمش هم خوب باشه. آدم به هوس می افته همینجا، تو سر کار، دست به کار بشه و از اینا درست کنه :) 

سلام و صبح بخیر شف عزیز
بازم یک نو آوری جالب ! دستت درد نکنه 

سلام عزیزم.خوبی طیبه جان؟من تازه با سایتت  آشنا شدم و خیلی خوشحالم که شما رو پیدا کردم.البته قبلا شیرینی و کیک میپختم و عاشق آشپزی هستم اما نه در حد حرفه ای.واقعا دستت درد نکنه خیلی مهربونی که دونسته هاتو به همه انتقال میدی.باز هم ممنون.فقط یه تا سوال داشتم ازت.اگه بخوام با باتر کریم ایتالیایی تم اقای پوه رو روی کیک اجرا کنم خوب از آب در می اد؟کیکهم کیک اسفنجی هست و قبلا هم درست کرده بودم خوب شده بود.اما دفعه اولمه که میخوام روی کیک تولد عکس بندازم به نظرت کیک اسفنجی با باتر کریم ایتالیایی خوب میشه روش آقای پو ه رو اجرا کرد؟.

احساس میکنم از ایناس که میزاری تو دهن پودر میشه واحساس گرما میده باه ادم

نوش جوون آقا مهدی و بقیه نی نیا :-*
 هر وقت خدا به ما هم نی نی داد!به اسم نی نی  به کام خودم میرم سرلاک میخرم از این چیزای خوشمزه درست می کنم باش
;)
ممنون شف جوون

طیبه جان میشه جوابموزود بدی آخه واسه تولد برادر شوهر کوچولوممیخوام درست کنم.لطفا راهنماییم کن.

مرسی
طیبه جون مگه تخم مرغ واسه بچه ها بده ؟

فعلا دستورهای سرلاک دار رو نمیتونم درست کنم اگه بیشتر از این دستوراش رو بذارین مجبور به آوردن یک نی نی اقدام کنم  تا بابای نی نی متوجه نشه من سرلاک میخوام.بره برای بچه اش با جون دل بخره.ههههههههههههههه فکر خوبیه هاااااااااااااااااا

من عاشق سرلاکم 

دستت درد نکنه

استاد گلم سلام ببخشی ها ما نی نی نداریم سرلاک طعمش چه جوره کجا باید بخرم؟

طیبه جون من همین الان این بیسکویت هارو درست کردم. اول 2 تاشو گذاشتم که ته س سوخت. حرارت رو کم کردم
و بقیه ش دقیقا مثل بیسکویت های شما شد. من از سرلاک گندم و موز استفاده کردم. خیلی خیلی ممنون. 

عجله مردید و متن خود پست کیک آقای پوه رو کامل نخوندید
من عین متن شف رو میذارم
(آخی...عزیزم....شف اون موقع ها هنوز نی نی نداشته)
:دی
..
 تا به حال دو مدل باتر کریم یاد گرفتید که میشه از هر دو استفاده کرد. فقط باز تکرار میکنم. ایتالیاییش سفیدتره و دیرتر ذوب میشه پس واسه تابستون بهتره. فرانسویش چون با زرده درست میشه زرد تره و زودتر هم ذوب میشه ولی ملت طعم زرده رو به سفیده ترجیح میدن. هر دو رو بخورید و بعد خودتون تصمیم بگرید. به نظر من هر دو خوشمزه است. ولی من اینبار یه عالمه زرده داشتم و متن کارم رو نمیخواستم سفید باشه چون میخواستم پوهیش کنم...پس از باترکریم فرانسوی استفاده کردم.
..
..
پس میبینید که هردو قابل استفاده است و فقط رنگش یکم با هم فرق میکنه
کیک اسفنجی هم که اصن مخصوص تزئین و به قول شف کنده کاری و اینجور کاراست...
پس برید ببینم که چه میکنید
موفق باشید و ضمنا عکسش هم فراموش نشه لطفا
:)
:*

هــِـــعـــــــــــی....بیچاره ما بی نی نی ها که باید بریم سماق بمکیم
:|
..
آخه چـــــرا؟!...چرا من باید از همینجا بو ش رو استنشاق کنم؟؟؟
چقدر هم کره داره هرچی زور میزنم وجدانم اجازه نمیده 
:(((
من میرم یه تخم مرغ عسلی کنم بخورم
:دی

داروخانه ها با مارکهای مختلف دارن....حتی مارک خود سرلاک هم فراوونه
با طعمهای مختلفاز من به شما نصیحت طعم ساده شو بخرید که بدرد همه چی بخوره
؛)
..
چــــی؟؟؟؟
کـــــی؟؟؟؟
مــــن؟؟؟؟
من سرلاک نمیخرم تنهایی بخورم...باور کن....اصلا من نمیدونم سرلاک برگ چه درختیه...
به هــُــــدا
:دی

خیلی خوشگله و البته خوشمزه هم باید باشه .مرسی گلم

شف عزیز من معذرت می خوام که سوال مربوط به یه مورد دیگه رو این جا مطرح می کنم. من سوالم اینه که چطور شوغ ترت گنبدی شکل میشه؟ آخه به نظر هم  لایه ها رو بذاری رو هم دیگه این شکلی نمی شه که.

مرسی عزیزم که جوابمو دادی.من متن رو خوب خوندم اما تدید داشتم .باز هم ممنون.ایشا الله درست میکنم.دعا کنید خوب بشه.

سلام استاد خسته نباشید توی این یک هفته که نیومدم دلم خیلی خیلی برای کارهای قشنگتون تنگ شده بودامروز چنتا از کارهای که از شما یاد گرفتم رو میزارم وبقیه رو انشالا بعد میدونید که من سر گروه تنبلام  دستتون دارم بوس بوس

سلام  عزیزم ممنون که پست ها رو برامون ایمیل می کنی قبلا پست های ارسالی باز نمی شد و من دستورات خوبت رو به صورت پی دی اف ذخیره می کردم  ولی امروزچند تاشونو یک جا توی یک ایمیل  دیدم نمیدونی چقدر خوشحال شدم چون حالا میدونم که با خیال راحت میتونم دستوراتت رو داشته باشم و مشکلات کامپیوتری باعث حذف فایل هام نمیشه

سلام عزیزم،هنرمند فعال با سلیقه با ذوق مهربون چی بگم که لایقت باشه نمیدونم تو هنرمند واقعی هستی دوست دارم عزیزم....باعث افتخارمه که دوستی مثل تو پیدا کردم کاشکی نزدیک بودی میدیدمت.....من کرج و تو بوشهر!!!!!!!!!!

خدایش :د 

نوشه جونت ، به جای منم ی دونه بخور :د 

حتما...چرا که نه
بازم میگم عکسشو حتما بذارید بچه ها نظر بدن
:)
به امید خدا

به به...خسته نباشی مرجان جان جان جان
:))

 سرلاک رو حتی فروشگاه همشهری هم داره.

سلام طیبه خانم خسته نباشید قبل از هر چیز ممنون بخاطر زحماتی که بیی منت میکشید وما رو با دنیای قشنگ اشپزی اشناتر میکنید من عاشق اشپزی ام قبل از اشنایی با شما هم زیاد اشپزی میکردم البته من سبکم بیشتر غذاهاییه که خودم بکشفم وبه اصطلاح اختراع کنم هست :)))))))))) خیلی وقت نیست با شما اشنا شدم چند تا از دستور هاتونم درست کنم مثل شامی نارنجی حلوای شیر تیرامیسیو و.. چند تای دیگه که از وقتی عضو شدم تصمیم گرفتم انشاالله عکس کار هامم بزارم تا نظر بدید
این همه روده درازی که کردم که بگم خیلییییییییییییی ممنون
در ضمن یه سوال چه جور میشه من هم دستورات رو با امیمیل دریافت کنم ؟؟؟؟؟؟؟
اخه اون ایمیلی که موقع ثبت نام وارد کردم نابود شد:((((
موفق باشید

سلام طیبه جون به امید اینکه این پستم سند بشه می نویسم
ممنون از بابت این رسپی،من تا حالا به ارشان سرلاک ندادم ولی با این رسپی واجب شد برم سرلاک بخرم
فقط یه سوال من تو کوکی پختن خیلی خیلی مشکل دارم همیشه یا سفت میشه یا نپخته نمی دونممم که مشکلم چیه؟؟؟؟؟
چیز کوکی و پخته بودم که حالا عکسش و برات می زارم ولی سینیه اول که پختم یک کمی شل بود سینیه دوم و بیشتر گذوشتم بپزه که خیلی خیلی سفت شد نمی دونم چرا همیشه اینجوری میشه؟؟؟؟؟؟

وای وای وای مرسی عالی عالی 
یه هفته است که دائم دارم سایت رو میخونم 
آقای شوهر دیگه عصبانی شده 
میگه نه به اینکه 30 سال دست به آشپزی نزدی نه به حالا
واقعا عالی عالی نمی دونم چی بگم
فقط اینکه می دونم بعد 30 سال و با شروع جدید زندگی و تازه یاد گرفتن آشپزی 
دیگه حرفه ای می شم 
با اطلاعات شما
مرسی یه دنیا

سلام دوستان
سرلاک قوطی چند تومنه؟
برام رب شاهتوت آوردن به نظرتون چیکار کنم باهاش؟
مرسی پیشاپیش از جوابتون

سلام
مثل همیشه عالی به نظر میرسه.میتونیم این بیسکویت رو با غذای کودک آماده ایرانی(مثل غنچه) درست کرد؟؟
راستی چرا آواتار من به صورت یه علامت تعجب سبز دیده میشه؟؟؟آخه من پروفایلم عکس داره؟؟؟؟

حورا جون اولش خوش به حالت:دی بعدم کنار دسرها به عنوان سس استفاده کن.میتونی اگه سفته کمی رقیقش کنی و بریزی مثل سس روی بستنیها و دسرها و..!اگرم طعمش ترش و شیرینه تو فسنجونم میتونی بریزی و امتحان کنی..روی نونم میشه مالید و خورد:دی

 وااای.خیلی عالی شدن کدبانو کارهاتون.احسنت.

نازنینن جون جسارتا منم اضافه کنم که حتی بدون باتر کریم و با همون خامه فرم گرفته معمولی و رنگ شده هم میتونی اینکارو انجام بدی عزیزم.اونم مثل باتر کریم جواب میده و برای کسانی که باتر کریم دوست ندارن خوبه.برای دورگیریش هم از خامه هم حتی از شکلات ابکرده میتونی استفاده کنی.موفق باشی عزیزم.

 سمت چپ رو اگر نگاه کنید، یک قسمتی هست به نام

رسپی ها رو به من ای میل کن.

ای میل ادرستون رو اونجا وارد کنید و رسپی ها به ای میلتون ارسال می شن.

 سوالتون رو به بخش خودش منتقل می کنم و همون جا جواب می دم.

 دوست عزیز،

من حدس می زنم از حرارت نامناسب فرتون باشه.

باید با روش سعی و خطا، قلق فرتون دستتون بیاد. متاسفانه این مشکل با فرهای غیر استاندارد هست و چاره ای به جز روش سعی و خطا وجود نداره.

سلام
اینم بیسکویت خوشمزه من:)راستش ما نی نی نداریم ولی برای تفقویت جوجه مرغ عشقمون با دستور پزشک سرلاک گندم و عسل گرفته بودیم که من کمال سواستفاده رو بردم.....
ممنون استاد خوبم

مرضی جان منم فکر میکنم مشکل از فر باشه
کلا بیسکوئیت یکم حساسه یعنی زود سفت میشه
و معمولا اینطوریه که به محض در آوردن از فر نباید قضاوتش کنی...یعنی بذار سرد بشه یکنم خودشو بگیره بعد امتحانش کن که شل هست یا نه
اینو برای این میگم که گفتی:
"سینیه اول که پختم یک کمی شل بود"
این "یک کمی" شاید برای داغ بودنش بوده
..
ولی کلا اگه دیدی سرد هم شد بازم حالت بیسکوئیت نداره حرارت فر ات رو کم کن و مدتش رو زیادتر
ولی باید زود به زود آخراش چک اش کنی...زود به زود یعنی هر ۳۰ ثانیه!..چون بیسکوئیت زود سفت میشه
مخصوصا بعضی بیسکوئیت های حساس
خوشبختانه چون بیسکوسیت پف نداره مث کیک، میشه زود چک اش کرد 
:)
موفق باشی

 مرسی عزیزم که جواب دادی
هم سفته هم خیلییی شیرینه
ممنون از ایده های خوبت

همرنگ بیسکویت های شما نیست عزیزم اما خوشمزه و خوشگلن. خیلی خوشم اومد

وای.. آفرین مرجان جون، ماشاءالله شما که خیلی زرنگید، آلبوم کارهاتون واقعاً زیبا هست

 مرجان جون به معنای کلمه ترکوندی ها ;)
خدا قوت خانوم . همه ش عالی بود. دیدم فقط زدن دکمه پسندیده شد کفایت نمی کنه :*)

ممنون از لطفتون به پای کارهای زیبای شما نمیرسه ماشاالله همتون یه پا استادیید مافقظ درس پسمیدیم  دوستتون دارم بوس بوس بوس

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))

بله چون آرد نداره طعمش كاملا متفاوته
و بافت هم داره

نه سفته
در حدي كه تو دست بچه پودر نميشه خونه رو كثيف كنه
منتها يه فشار فك يا دندون تو دهن پودرش ميكنه

با اجازه تون بچه ما هيچي نميخوره
مامان ني ني به خدمت همه شون رسيدگي ميفرمايند

ببخشيد من خيلي وقتها مشكل اينترنت دارم

من آدم بيخودي حساسيم
براي شروع غذاي كمكي با بيسكويتهايي شروع كردم كه تخم مرغ ندارن
كم كم مواد رو به ني ني معرفي ميكنيم كه معده اش تعجب نكنه

آره نستله ايرانيس رو زده واسه همين همه جا هست
آخه ايرادي كه نداره بزرگتر ها بخورن
فقط خرجشون بالا ميره

بهترين كار رو انجام داديد
من شخصا هر بار همينكار رو براي تمام بيسكويتها انجام ميدم
نوش جان

من هنوز دارم به متن اين مكالمه ميخندم

بله چون وا نميرن قيافه اش عين بيسكويتهاي بازاري مخصوص ني ني هاست

واي مرجان جون يكي از يكي خوشگلتر
ماشالا چقدر هم ظريف. كاملا مشخصه كه با حوصله و دقت كار ميكنيد
چقدر هم عكسها خوشگلن
بسي لذت بردم. مخصوصا كه يه آلبوم به اين شلوغي رو يكجا گذاشتيد
راستي جاي خاليتون هم دقيقا حس ميشد چون هميشه اول صبح اول از همه حضور داريد
ماشالا
ماشالا

بله متاسفانه ايراد از گوگل بود كه من ناچار شدم خدمات رو به يه سرور ديگه انتقال بدم منتها از روي گوگلا هم حذفش نكردم. ظاهرا گوگل پشيمون شده و باز داره اين مدل خدمات رو ارائه ميده

دل به دل راه داره 
مهم همينه

با ايميل جديدتون ميتونيد باز ثبت نام كنيد
انشالا كه درست ميشه
و منتظر ديدن كارهاي زيباتون هستيم

اولا كه هرگز ورز نديد
اگر ميبينيد شله بذاريد يخچال يا فريزر
مقدار آرد رو خيلي خيلي كم افزايش بديد چون آرد زيادي بيسكويتها رو بدمزه ميكنه
 سيني رو كه توي فر ميذاريد با دو تا دونه بيسكويت شروع كنيد
از كنار فر تكون نخوريد
اگر خراب شد دما رو زمان رو اينقدر كم و زياد كنيد تا جواب بده

انشالا به زودي شاهد كارهاي زيباتون باشيم

توي فيلينگ تارتها هم عاليه
يا توي بيس بستني وانيلي

شايد با ياهو كار ميكنيد نه ديسكاس واسه همين نمياد
بايد اونجا عكس قرار بديد
بله ميشه اونم همينه
ولي من طعمش رو البته امتحان نكردم

عجب بيسكويت هاي گنبدي طلايي خوشگلي شدن اينا
و از همه بهتر اينكه طعمش رو دوست داشتيد
احسنت و نوش جان

اتفاقا قيافه شون خيلي خوشگله
گنبدي هم هستن و كاملا شكلشون رو حفظ كردن پس نشون ميده كه تجربه موفقي بوده
و مثل هميشه طعم از همه چي مهمتره
احسنت و نوش جان تون

شف جوونم کوچیک شمام هستیم
:))))))))

سلام شف عزیز
من سرلاک برنج دارم می تونم برای نی نیم از این بیسکوئیتا درست کنم؟

وای خدای من
من از بچگی تا حالا که 24 سالمه سرلاک خوردم ومیخورم
این محشره
وقتی سرلاک بیسکوییت بشه خجالته خوردنش هم کاهش پیدا میکنه
و میشه در ملا عام خورد
مرسی طیبه
مرسی آبجی ی ی ی ی
از طرف من  دست تپلی رو ببوس

تازه اتفاقا بيسكويتش از خودش خوشمزه تره
يعني از نظر من كه اينطوره

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...