2013/01/01

باتركريم رو


در ادامه مبحث كرمهاي كره اي كه بي اندازه براي تزئين كيك كاربردي هستن امروز با يكي از خوشمزه ترينهاش آشنا خواهيد شد.
من طعم همه شون رو دوست دارم. دقيقا همه رو دوست دارم. با وجود اينكه همه هم كرم كره اي هستند هيچكدوم از كرمهايي كه من درست ميكنم مزه كره اش مشخص نيست و تا به حال پيش نيومده كه كسي از طعمشون تعريف نكرده باشه. منتها...منتها... اين يكي باتركريمه رو هر كي خورده خيلي خيلي از طعمش تعريف كرده و باز درخواست يه اسلايس ديگه از كيك كرده و بعد يه اسلايس ديگه و يه اسلايس ديگه. فكر كنم مطلب رو گرفتيد!

رو roux به تركيبي از كره (يا روغن) و آرد اطلاق ميشه كه براي تهيه و غليظ كردن سسها ازش استفاده ميشه. رو بيس خيلي از سسهاي معروف از جمله بشامله و حتي براي غليظ كردن سوپها يا خيلي غذاهاي تفت دادني هم از همين رو استفاده ميشه.
شايد استفاده از آرد توي باتركريم تو ديد اول عجيب به نظر برسه منتها زماني كه كرم رو بچشيد متوجه اين طعم جادوييش خواهيد شد.

كره 250 گرم
شكر 1 ليوان
آرد 4 ق غ
شير 1 ليوان
وانيل 1 ق چ
اسانس و رنگ



آرد و شير سرد رو با هم مخلوط كرده و هم ميزنيم تا آرد به خوبي مخلوط شده و هيچ گلوله آردي توش وجود نداشته باشه





حالا روي حرارت ملايم همش ميزنيم تا غليظ شه

خيلي حساسه يعني در چشم بر هم زدني غليظ و سفت ميشه اينه كه هم بايد حرارت كم باشه و هم مرتب هم بزنيد و هم تا غليظ شد سريع از روي اجاق برش داريد





صرفا محض احتياط "رو" رو از صافي رد ميكنيم تا اگر هم احيانا اين وسط گلوله اي تشكيل شده باشه از سيستم حذف شه





الان يه سس غليظ و يكدست داريد
ممكنه اين مرحله اش رو هميشه نياز نداشته باشيد. مثلا من انجامش نميدم اما چون ميدونم ممكنه خيلي ها به اين مشكل بر بخورن توي مراحل آوردمش




حالا باز ميريزيمش توي تابه و با حرارت ملايم به هم زدن ادامه ميديم
به سرعت سفت ميشه
وقتي آماده است كه رو از تابه جدا شه
يعني حسابي سفت شده باشه
حالا توي يه بشقاب بزرگ ريخته و پهنش ميكنيم و اجازه ميديم توي اتاق سرد شه. يه وقت نذاريد توي يخچال!




كره بايد نرم باشه. پس حتما از قبل برنامه ريزي كرده و از ساعتها قبل از شروع به كار كره رو از يخچال بيرون بياريد
از شكر استفاده ميكنيم و نه پودر قند
كره و شكر رو به خوبي هم بزنيد يعني خيلي زياد. تا زماني كه مطمئن شيد كه شكر حل شده و رنگ كره روشن شده و به كرم يكدستي رسيده باشيد




حالا رو كه كاملا سرد شده رو اضافه ميكنيم





و ديگه هم زدن رو شروع ميكنيم
اينقدر هم ميزنيم تا كرم سفيد رنگ و كاملا لطيف و يكدستي بوجود بياد
اسانس وانيل بيرنگ و اسانس ميوه اي يا بادامي و همينطور رنگ رو اضافه كرده و تا حدي كه رنگش يكدست شه هم ميزنيم




اين كرم هم شرايط استفاده و نگهداريش دقيقا مانند ساير باتركريمها هستش پس تكرار نميكنم
توصيه ام اين هست كه حتما باتركريمهاي ديگه رو هم تجربه كنيد منتها اين يكي هم خيلي ساده است هم خيلي خوشمزه

باتركريم ها يكي از مناسبترين گزينه ها براي تزئين كيك هاي تولد و مجلسي هستند دليلش هم اينه كه تحملشون در برابر گرما زياده و به اين سادگيها ذوب نميشن. بسيار عالي فرم ميگيرن و كافيه قيف و ماسوره داشته باشيد تا به اشكال مختلف كيكهاتون رو تزئين كنيد.

باتركريم رو يه رنگ سفيد اصطلاحا "آف وايت" داره يعني يه ذره شيريه. دقيقا همين رنگي كه توي تصوير ميبينيد. اينه كه براي تزئين كيكهاي رنگارنگ كاملا مناسبه.

باز تاكيد ميكنم واقعا خوشمزه است در حدي كه ميشه بشيني قاشق قاشق بخوريش. من معمولا بعد از نوشتن اين جمله مينويسم: "نه اينكه من يه همچين خبطي بكنم". ولي اينبار فرق ميكنه! من يه همچين خبطي رو بارها و بارها مرتكب شدم و به هيچ عنوان شرمسار نيستم. (هر چند نوشتن اين جملات وجدانم رو آسوده نخواهد كرد ولي اعتراف چيز خوبيه!)
ديگه نيازه بگم چقدر خوشمزه است؟

همه بر و بچز كارگاه كه تو خط كيك حرفه اي هستيد: همين الان بپريد تو آشپزخونه كه اين كرمه اصلا واسه خودتون ساخته شده


برگرفته از allrecipes

161 comments:

استاد جونی یه دونه ایی  خسته نباشید بوس بوس

مرسي بابت همه چي نميدونم چطور بايد تشكر كنم اخر بهمن مي خوام واسه آقاي شوهر خودم يه تولد سورپرايز بگيرم  حتما تا اخر اين هفته امتحانش مي كنم و درسم را پس مي دم بازم ممنون

واقعا متشکر ...مثل همیشه خوب و کاربردی

 شف عزیزززززززززززززم سلام
عالی بود و خیلی راحت ، راستش میدونم باترکریم بیس اصلی کره است منتها من تا حالا خیلی دلم میخواهد یکیشون رو امتحان کنم ولی واقعیتش جرات نکردم یعنی بنظرم کریم ساختن کار خیلی حرفه ای است البته من پوست کلفتر از اون چیزی هستم که جا بزنم ولی با طعم کره کاملا مشکل دارم میدنم فرمودید طعم کره حس نمیشه ولی با این همه سوالی که داشتم اینه کدام باترکریم راحتتر و بدون طعم کره است، اگه احیانا سوالم تکراری باشه از الان عذرخواهی میکنم اگر دوستان هم راهنمایی کنند سپاسگذار میشم من تا حالا اصلا کیک با کریم درست نکردم ولی خوب یکی از آرزوهام است که کیک با کریم سبک و خوشمزه درست کنم  البته اینم بگم ها من به لطف شف عزیز و آموزشهای حرفه ایش خیلی چیزا یاد گرفتم خیلی تجربه های خوشمزه کسب کردم  زندگیم رنگینتر و لطیف تر شده و تا عمر دارم دعاگویشان هستم وبلاگ داری خیلی زحمت میخواد وقت میخواد انرژی میخواد و شف عزیز چه خالصانه دانش خود را به ما هدیه میده . ببخشید دیگه طولانی شد . میبوسمتون      

مرسی گلم.واقعا که خیلی خانمی .از راه دور می بوسمت.فقط یه سوال اگه ناراحت نمیشی.با این کریم هم میشه طرح رو روی کاغذ روغنی کشید و تو یخچال گذاشت و روی کیک برگردوند؟(یه چیزی مثل اقای پوه که من هم مثل خودت دوستش دارم).

سلام شف عزیز. اول مرسی بابت همه ی زحمتایی که اینجا میکشین. واقعا گلی ...
دوم یه سوال اگه بخوام باترکریم(از هر نوعیش) درست کنم ولی توش اسانس نزنم مشکلی پیش میاد؟ آخه الان برام امکان رفتن به خرید وجود نداره

من از بین باتر کریم هاطعم باتر کریم کاستارد ( ماله کیک تاج فرانکفورتی ) رو بیشتر از همشون دوس دارم  دارم ، اینم یه جورایی مثل ا ونه چون یه بخشه اردی داره که غلیظش میکنه  امیدوارم طمش بهتر از اون باشه 
  

شف جان مي شه كمكم كنيد نمي تونم كامنتها را ببينم  مرورگرم را هم عوض كردم ولي بازم نمي تونم ببينم سرچش هيچوقت لود نميشه ارشيو را نمي شه باز كني .... خيلي ناراحتم شانسي مي تونم بعضي كامنت ها را ببينم ممنون

اي كاش ميشد منم الان بپرم تو آشپزخونه ! آآآآآآآآه ه ه ه به جاش بايد بپرم تو آزمايشگاه. دستتون درد نكنه شف عزيز من باتر كريم ايتاليايي و باتر كريم آلماني را بارها و بارها امتحان كردم و همه دوست دارن مخصوصا آلمانيو ولي اينم بهش مياد خوشمزه باشه . من يكي كه اصلا و ابدا با طعم كره مشكلي ندارم اصلا طعم كره بده چه بهتر. خدا رحم كرده ارادم در برابر كره مثل شكلات نيست و گرنه دائم ميخواستم نون كره و مربا بخورم. :))

ممنون شف جون
خیلی خوب بود
نمیدونستم با رو میشه باتر کریم هم درست کرد
فردا امتحان میکنم
:-)

ممنون شف عزیز.خسته نباشی.آموزش جالبی بود.ذائقه اطرافیان رو هم تغییر دادی با این چیزای خوشمزه:دی.والی اطرافیان من همچنان خامه رو به همه چی ترجیح میدن:((((ولی خودم نه!پس حتما امتحانش میکنم عزیزم.

شف عزیزدلم ! یعنی گاهی زبونم بند میاد از این همه کارای جدید و متنوع که برامون میزاری ! زوده زود درستش می کنم 
ممنون خانم با سلیقه و خوش ذائقه

طیبه جون همه معلما از آسون به سخت آموزش میدن، شما چرا برعکسی مادر ؟
اول جذر گرفتن و یاد میدی بعد جمع بستن !!
هنوز درستش نکردم مطمئنم بین باترکرمها این اونه که همیشه دنبالش بودم
توجه شما رو به این نکته جلب میکنم که دو هفتس سعی کردم رژیم بگیرم، اول با کیک کره ای آشنا شدم و حالا هم این
بعد میگن چرا چاقی فراگیر شده 

طیبه جون دستت درد نکنه . اتفاقا همین امروز تولد پدرشوهرمه و دارم براش کیک می پزم
دیروز برای تست باترکریم سوییسی درست کردم چند تا مشکل داشتم 
1- گلوله گلوله شده بود 
2- رنگش کرم مایل به زرد بود
3- شدید طعم کره داشت
کجای کارم غلط بوده ؟

راستی برای این باترکریم رو 
مقدار موادی که تو رسپی هست برای خامه کشی کیک چه سایزی خوبه ؟

 دوست عزیز،

در پست کیک آقای پوه شف از باترکریم فرانسوی استفاده کردن و توضیح هم دادن که می شه از هر باترکریمی که دلمون خواست استفاده کنیم.

پس می تونید اون کیک و تکنیک رو با این باترکریم هم درست کنید.

 آخی نازی.

شکوه جون از چه مرورگری استفاده می کنید؟ گوگل کروم رو تست کردید؟

سفری هم خوب جواب می ده.

وای من کلی دنبال این رسپی یعنی یه همچین رسپی خوبی بودم.. مرسی طیبه جون

طیبه جان مرسی این نوع باتر کریم بسیار عالیه مشکلات فرم نگرفتن یا بریدن خامه رو نداره البته اونا هم به نوبه خود عالی و خوشمزه اند در اولین فرصت تست می کنم یه سوال آیا این کرم برای پیراشکی و رولت قابل استفاده است ؟.

سلام
به نظر من این از باتر کریمهای دیگه بهتره.آخه سفیده نداره،سفیده ی خام برای من یه جوریه.
من که اضافه وزنم به 9کیلو رسیده،با این پستهای شف عزیز نه تنها نمیتونم کمش کنم بلکه میترسم اضافه هم بشه...
آخه ما که مثل شما نسیستیم که کالری های اضافه رو سریع یبسوزونیم

ممنون از راهنماییت شف عزیز.با دیسکاس وارد شدم و مشکل آواتارم حل شد
m.m

این همون کرمی نیست که داخل پیراشکی استفاده میشه؟؟ مرسی

مثل همیشه عاشقتم عزیزم
فقط من الان رژیمم ایشالا برای بهمن حتما حتما می درستم

بوووووووووس

یه چیری دیگه برای کرم تو پیراشکی با کره مخلوط نمیشه  

سلام عزیزم.منم عشق خوردن باترکریم رو دارم اونم با نگشت!!!! اینم مثل همونا خصوصا سویسی خوش طعمه؟ 

خیلی راحت و سریع حاضر میشه
ببخشید دیگه من تو تزیین سلیقه ندارم
سپاس

خیلی عالیه شف جونم.ولی من یه بار باتر کریم ایتالیایی رو درستیدم و اینقدر شل شد که هیچ کاری باهاش نمیشد بکنی:( وخیلی هم طعم کره میداد راستش میترسم دوباره درست کنم و طعم کره بده یا شل بشه.نمیدونم چیکار کنم دیگه

 اسانس یه گزینه اختیاری هست و شما می تونید اون رو حذف کنید.

دوست عزیز،

سوالتون رو به بخش خودش منتقل شد.

بازم عالی شف جووون
ممنون

عالیییییییییی مرسیییییییییییی

سلام شف عزیز من هم این سئوال را تکرار می کنم می بخشی  که ایا این کرم را لای رولت و یا پیراشکی میشه استفاده کرد و دیگر اینکه ماندگاری این در یخچال چند روز است  از راه دورررررررررررررررررررررر هزار بار می بوسمت.

 با موزيلا و سفري فعلا جواب ميده تا ببينم ديگه بهم گير نميده.

اتفاقا خیلیم با نمک شده دست گلت درد نکنه 

طیبه جون واقعا دوست دارم . با این دستورهای غذایی عالیت حال میکنم .چندتا سوال در مورد این دستور :1- توی پیمانه های اندازه گیری استاندارد یک قاشق سوپ خوری و نصف قاشق سوپ خوری هست حالا منظور شما از قاشق غذاخوری کدوم یکیه ؟2- به نظرت این کرم برای پر کردن داخل تارتها با انواع میوه مناسب هست یا خیر و دیگه اینکه ارزوی سلامتی برات دارم تا بتونی زود به زود آپ کنی و دستورهای بینظریت رو ما هم استفاده کنیم .بووووووووووووووووس

منم برای کیک بعدی میدرستم. البته با دقت و حوصله بیشتر

کیکیش کیک وانیلیه؟
سایزش چیه؟

خب استاد جان من سعی کردم اینو درست کنم. البته اعتراف می کنم که رو یه کمی سفت بود وقتی قاطیش کردم. روی هم نزدیک یه ساعت همش زدم. ولی آخرش هم نه سفید شد (تقریباً لیمویی روشنه) و نه مزه ی کره اش رفت فقط خیلی کم شد. 
فعلا منتظره کیکم که سرد بشه و ببینم شاید مزه  اش توی کیک بهتر باشه. 
آها شکرمم هم حل نشد و هنوز دونه دونه است.
s o s!!!
چه کار کنم به این خوشگلی در بیاد؟ لااقل دفعه ی بعد؟

مشق دیشب من
خیییییییییییییییییلی عــــــــــــــــــــالی بود.اصلا مزه کره نمیداد و فرم گیریش هم حرف نداشت.من از اسانس پرتقال استفاده کردم.
مواد رو نصف کردم به همین خاطر برای کیکم کم اومد . من هم از پودر خود کیک برای تزیینش استفاده کردم.
راستی کیک اسفناج درست کرده بودم.
ممنون از شف عزیز.

من همین الآآآآآآآآآآآن رفتم سراغش....بای بای

بله عزیزم فکرکنم بشه :)
بستگی به ذائقه داره ولی تقریبا همون کرم پیراشکیه

عزیزم قاشق غذاخوری همون
table spoonهست
و این کرم هم برای پیراشکی مناسبه بنظرم و هم توی تارت خوب میشه...ولی من کاسترد رو ترجیح میدم برای تارت میوه ای
خصوصا کرم پاتسیر رو
:*
موفق باشی

شف جون خسته نباشی عالی شد 

مال جنس شکر ها هم هست متاسفانه
باید شکرتون رو عوض کنید
..
رنگش هم که درسته...سفید سفید نمیشه خود شف هم گفتندر مورد طعم هم بالاخره یادمون نره...اسسسسمش باتر کریمه!!!! :دیپس این طعم "باتر" هرکاری کنی توش هست...کلملا از بین نمیره

وای عالیه
دستتون درد نکنه
:)

والا ما هم نفهمیدیم....این شف ما جدیدا خیلی بلا شده...اون قدیما یه کیک که درست میکرد اول دستور خودشو میذاشت...پست بهدی تزئینشو
ولی دیگه زرنگ شده لو نمیده
منم این پست و پست قبلی در کنجکاوی سوختم و دم نزدم!!! :)))) هـِــعــــــی
؛))

به و به و به
بَ....بَه بَه

منم از باتر کریم میترسیده ام تا به امروز
:((

نه عزیزم خودش کره داره توش
:)

سلام پرنده جان
خووبی خانوم!؟
نمیدونم چه پرنده ای هستی ولی احتمالا طوطی شکر شکن و یا مرغ مینا هستی که میتونی حرف بزنی! :))))....ولی جدا از شوخی باترکریم طعم و بوی کره داره خیلی
یعنی در حدی که شاید بعضی ها دوس نداشته باشن
بخاطر همین بهش یکم اسانس میزنن
رنگ هم که برای خوشگلیشه فقط...اگه منظورت از مشکل توی بافت باترکریم هست که مشکلی پیش نمیاره اصلا همونطور که استاد مروارید فرمودن
ولی بزنی بهش باحالترش میکنه یکم
میدونی اگه نزنی مث آش رشته بدون کشک میمونه....ولی اگه بزنی میشه آش رشته با کشک زیاااااااااد...که من میمیرم براش تقریبا
فرقش در این حده فقط
:)))))))

والا ما هم نفهمیدیم
میخواد آبدیده بشیم شاید
یا اینکه هرکی واقعا حال و حوصله سختی هاشو داره بمونه تو بلاگ
:)))))
منم درد شما رو دارم....عذذاااابیه واسه خودش چاقی خوااااااهر

 سلام خانمی درسته به نظرم بهترین راه اینه که یک بار امتحان کنیم مرسی دوست من

 آفرین خانمی چه کیک اسفناج عالی وخوش رنگی شده من هم این کیک رو درست می کنم خیلی خوب میشه حتما  برای بوی  کیک باید گلاب و وانیل با هم استفاده بشه امتحان کنید بد نمیشه   

 ای بابا شف جون
با همه آره با ما هم آره؟
هعیییییی!

بازم خراب کارییی
بازم خراب کارییییییییی
آخه من به خودم چی بگم واقعا
یه عالمه مواد نازنین حروم شد
البته همه (2نفر خورنده ) گفتن به به عالیه
ولی خودم که می دونستم چیکار کردم
رو ام بیش از حد سفت شده بود تا جایی که هر چی با کره هم می زدم یه نواخت نمی شد و کرمم به شدت بوی کره می داد
اصلا دیگه برای آدم انگیزه نمی مونه
والا با این نوناشون!

خب من فکر کنم اسانس توی کم کردن مزه ی کره موثر باشه. بعد یه سوال دارم دوستانی که این رو درست کردن چقدر هم زدن؟ یعنی از نظر زمانی چقدر طول می کشه؟

بله حتما از قبل تمرین کنید
انشالا که مورد پسند واقع شه

باترکریمهای ایتالیایی و سویسی سبکترن
اما باترکریمهای آلمانی و رو ایرانی پسند ترن
باترکریم فرانسوی هم سنگینه اما با کلاس
کلا همه عطر کره رو دارن منتها با اسانس مشکل حل میشه
با همین شروع کنید آسونتره

دقیقا با همه باترکریمها میشه اینکار رو کرد

ناراحتی چرا؟ خوشحال میشم کمک کنم

همون وانیل کفایت میکنه
یا حتی هل یا دارچین یا قهوه هم خوبه
مهم اینه که کره دوست داشته باشید که ما داریم

هر دو خوبن
اون یه کم سبکتره

کروم از همه بهتره
من هر روز باهاش کار میکنم عالیه

منم عاشق بوی کره هستم
حتما امتحان کنید پونه جون اینم طعمش عالیه

کمی عجیبه ولی خیلی خوشمزه است

منم خامه برام اولین گزینه است
منتها باترکریم با هوای اینجا بیشتر جوره

منتظر نتیجه اش هستم
انشالا که عالی شه

من خودم هم از کار خودم خنده ام میگیره
دقیقا همه رو از سخت به آسون میام جلو
تازه چند تا ساده ترش هم مونده که باید بذارم تو برنامه
بعضی وقتها میخوام یه چیز پیچیده رو عکاسی کنم بعد میگمنه بذار از بیس کار شروع کنم
نشون به اون نشون که سه ساله انجام نشده
اینه که بهتره همون سختا رو بگم تا هیچی نگم

یکی مث من نفس هم میکشه چاق میشه
ای روزگار

کیک 21 سانتی رو کاور میکنه
یا دیگه 23
منتها برای تزئین پیچیده باید دوبرابر کار کنید
به نسبت آلمانی مثلا این حجمش کمتره
آلمانی حدود یک ونیم برابر این حجم میده

کرم پیراشکی همینه بدون کره. اون رو با آرد یا نشاسته درست میکنن به هیچ عنوان به این خوشمزگی نیست 
این هم سبکتره هم لطیفتر
بله برای پیراشکی و مخصوصا رولت حرف نداره

بله خوبی داشته گزینه های مختلف همینه که میشه انتخاب کرد
ولی اونا سبکتر و سفید رنگ تر هستن
حجمش هم بیشتره 

اما این هم خیلی خوشمزه است هم ساده

ای بسوزه پدر کالری

کرم پیراشکی همینه بدون کره. اون رو با آرد یا نشاسته درست میکنن به هیچ عنوان به این خوشمزگی نیست 
این هم سبکتره هم لطیفتر
بله برای پیراشکی و مخصوصا رولت حرف ندار

همین رو میتونید دقیقا استفاده کنید

البته بستگی به ذائقه داره
من شخصا اینوبیشتر دوست دارم
ولی حجمی که میده کمتر از سایرینه

هم خیلی خوب فرم گرفته هم اینکه رنگش خیلی خوشرنگه
ای ول که در خط مقدم قرار دارید

نه همون هم درست میشه
کافیه از همزدن دست نکشید

والا واسه من باترکریمها خراب نمیشن
منتها به نظر خودم این دیگه اصلا نباید خراب شه
ولی کره سرد نباشه ها وگرنه کارتون طول میکشه

برای سوال اول پایین به دوستان پاسخ دادم
برای سوال دوم
من شخصا همه چیز رو تازه تهیه میکنم مگر اینکه مقدار کمی از کرم اضافه بیاد که فریز میکنم
فریز کردن خیلی بهتره چون در هر حال باید از نو باز خیلی هم زده بشه

اما کیکی که تزئین شده توی یخچال تا یک هفته هم آخ نمیگه
بازم  میگم...من همه چیز رو تازه تهیه میکنم و نمیذارم چیزای خوشمزه توی یخچالم باشن که وسوسه نشم

چهار قاشق داریم
بزرگه غذا خوری
بعدیش چای خوری
نصف چ خوری
ربع چای خوری

بله منتها لایه اش قطور نباشه که سنگینش نکنه
یا میوه هاش خیلی زیاد باشه

مرسی از محبتتون

انشالا شنبه
جالبه واسم از شماها بعیده
من روزی چند بار بگم صبور باشید؟
:P

اول کار رو اشتباه شروع کردید
کره و شکر باید بهتون یه کرم یکنواخت بده
رنگش هم روشنتر میشه
بعد که رو رو اضافه کردید دیگه اونقدری هم زدن نداره
هم زدن اصلی واسه اول کاره
رنگش ولی همینه که توی تصویر میبینید
پس تلاش کنید انشالا مشکل حل میشه

وآره حجمش به نسبت سایر باترکریمها ناچیزه
رو همین اصل من اینو فقط واسه مهمونهای ویژه درستش میکنم
برای کیکهای با تزئین پیچیده و حجم زیاد سویسی و ایتالیایی عالیه

در مورد عطر
حتما اسانسهای قوی استفاده کنید

خیلی خوشحالم که تجربه موفقی داشتید
احسنت بر شما

گفتم که سریع سفت میشه
چرا بهش شیر اضافه نکردید
دوباره شلش میکنه باز حرارت میدید درست میشه
رمزش به هم زدنه

بو هم که فقط اسانسهای قوی
ولی نا امید نشید

مزه نه
مزه کره نمیده
بو ولی اسانس مهمه
اولش برای کره و شکر خیلی
بعد از اضافه کردن رو تقریبا هیچی

Salam tayabeh jon az khanandehaye ghadimo khamosh ! ama hala ...
ye pagei to FB dare az axatoon estefade mikone ... be esme شکلات و شیرینی‏ 
goftam dar jaryan bashid! 

والا این که من درست کردم خوب فرم می گرفت ولی بیشتر مزه ی کره-شکر (خوراکی محبوب صبحونه های من!!!) می داد. بیخیال استفاه ی کریمی ازش شدم و رفته توی یخچال که فردا جای صبحونه بخورمش!

اینم یه کار هول هولکی!!!  
  !!!ممنون از دستور پایپینگ ژل چند وقت بودتو فکرش بودم و از دیدنش کلی ذوق زده
چطوری میشه طعم ترشی ابلیمو رو توش کم کرد یا از بین برد؟ 
 با وجود اینکه خیلی با همزن زدم وداشت بوی الرحمن همزنم در میومد اما باز هم موقع خوردنش کمی طعم کره میداد ضمنا افرادی که خوردن می گفتن خیلی چربه میشه رو بیشترش کرد و میزان کره رو  کمتر؟
طیبه جون شرمنده خیلی سوال پرسیدم ...
<3

یه سوال شف جون
با این باترکریم میشه با قیف راحت کار کرد
مثل باقی باترکریمها میشه از نظر غلظت ؟

 سلام شف طیبه عزیز،من چند ماهه سایتتون رو پیدا کردم و از روزی که اینجا رو
دیدم یکی از دلبستگیهام شده من  بااینکه شما رو ندیدم احساس خیلی خوبی
بهتون دارم و خیلی دوستتون دارم باور کنید الان که دارم براتون کامنت می دم
اینقدر هول شدم که حرفام یادم رفته،واقعا شما حرف ندارید هیچ چیزی نمی
تونم پیدا کنم که بشه شما رو باهاش وصف کنم،جدا از هنرتون واقعا شخصیت قبال
احترامی دارید اینهمه مهربونی و تواضع.... خوشبهحالتون... من هنوز یه
شاگرد تازه کارم و دوست دارم خیلی چیزا از شما یاد بگیرم از ته دل ازتون
ممنونم که با بزرگواری اموزش میدین و شادی رو به خونه من
آوردین..........طیبه جون خیلی عزیزید......به همسر و پسرگلتون تبریک می گم بابت داشتن شما... تو خونه ما همیشه حرف از شماهست.....ببخشید کا پرحرفی وققتتون رو گرفتم...........خیلی دوستون دارم

سلام این باتر کریم فکر کنم مثل باتر کریم آلمانی باشه طعمش..درسته؟

سلام شف عزیزم دلم میخواد خیلی از رسپی هاتو داشته باشم اما روی هرکدوم میزنم ایمیل کنه میره توی فیلترینگ لینکهایی هم که قبلا با بلاگ سپات پست کرده بودی اونام همینجوره چه جوری برطرفشون کنم؟و استفاده کنم ..حقیقتا ذدلم میخواد تمام رسپی هاتو داشته باشم  اصلا چندتا رسپی داری آمار دستته؟موفق باشی خودتو و سایتتو مرامتو مهارتت همه رو دوست دارم 

به دنیای مجازی ایرانی خوش آمدید.

:D

قبلا ها زمان مامان های ما رسم این بود که دستورات غذایی و شیرینی پزی و فوت های کوزه گری رو کسی به کسی نمی گفت. بعدها کتابهای آشپزی وارد بازار شدن و بعدش مجلات آشپزی و شیرینی پزی و کمی از این فوت و فن ها بین مردم پخش شدن.

حالا در این دنیای مجازی که کسی کنترلی روش نداره، خیلی ها مشغول این کار زشت دزدی اطلاعات هستن. حتی شده توی همین ف ب که شما ازش نام بردید، فردی عکس چیزی که درست کرده رو می ذاره، بعد مردم ازش می پرسن خب رسپی رو بنویس، بعد رسپی رو می نویسه، اصلا هم نمی گه از کجا برداشته!! غافل از اینن که فردی که در دنیای مجازی فعال هست و چرخ می خوره، منبع اون رسپی رو یا می دونه و یا خیلی سریع می تونه پیدا کنه. من دلم به حال این افراد خیلی می سوزه.

دنیای اینترنت و مجازی فرهنگ استفاده ای داره که متاسفانه در ایران هنوز جا نیفتاده.

 نه دوست عزیز،

مزه اش با باترکریم آلمانی فرق می کنه.

 دوست عزیز،

اگر بخش کامنت ها رو دنبال کرده باشید، شف به دوستانی که مشکلی مشابه مشکل شما رو دارن، پیشنهاد استفاده از یه مرورگر دیگه رو می دن. گوگل کروم مثلا.

پی دی اف پایین رسپی ها رو هم نمی تونید سیو کنید؟

 بله عزیزم میشه، مثل همه باتر کریم های دیگه.

خواهر شف طیبه ی عزیز
فکر نمی کنید وقته این شده که به مبحثه لذیذ و عزیزتر از جانه گاناش ها بپردازید

منم بارها با این مسئله ای گفتین برخوردم اونم نه فقط در ف ب که خدا میدونه آدم چقدر از دیدن چنین کارایی ناراحت میشه.نمیدونم به این افراد چی میشه گفت......................

 تا وقتی آدم ها نفهمن پُز دادن با دانسته هایی که فرد دیگه ای برای گردآوری اش زحمت کشیده، هنر نیست و تا وقتی که افرادی که این دزدی ها رو می بینن صداشون در نیاد، وضع همین طوری باقی می مونه.

ايراد از هم زدن اوليه است
بايد اينقدر كره رو بزنيد كه سفيد رنگ شه و حجمش دو برابر شده
بعد ديگه اون مشكل پيش نمياد

شنيديد توي صحبتها وسط جملات ميگن: "گناهش رو نميشورم ...." بعد غيبته رو انجام ميدن
حالا باز غيبت جاش رو سره. خيلي ها دزدي ميكنن بدون توجه به اينكه دزدي فقط دست كردن توي جيب ديگران نيست

همين افراد دارن گناه ديگران رو ميشورن

من تمام وقتي كه از وقت شوهر و بچه و خودم براي وبلاگ ميذارم يكي از اهداف اينه كه با نشر علم يه ثواب اخروي داشته باشم
بعد از مرگم بگن خدا بيامرزه فلاني رو... من اينو ازش ياد گرفتم
حالا اين ثوابه كه ارزشش به كنار
اين وسط دوستاني كه از روي بي اطلاعي يا بي اعتناعي دارن دست به دزدي ميزنن دارن گناه منو ميشورن
باز براي من سوده چون اون دنيا اين افراد بار گناهان من رو به دوش خواهند كشيد
:D
اين ميشه با يك تير دو نشون زدن
من اصلا ناراحت نميشم وقتي ميبينم كسي داره سوء استفاده ميكنه
دنيا ارزشش رو نداره

ظاهرش كه خيلي قشنگه
و شفاف خوشگل هم شده

در مورد آبليمو... چرا كمش كنيد
فقط مقداري از شفافيش كم ميشه بعد توي يخچال هم سفت ميشه
ميتونيد هم نازك پهنش كنيد كه زياد ترشش نكنه

در مورد كره
ما ديشب واسه تولد داداش آقاي شوهر همين باتركريم رو درست كرديم
خونه شون هيچ امكاناتي نداشتن. حتي اسانس هم نداشتن و فقط با وانيل پودري معمولي ايراني درستش كرديم
اما هيچكس نگفت اين بوي كره ميده و همه ميگفتن چه خوش عطر و طعمه
اينم بگم بر عكس آقاي شوهر داداش هاش آدم هاي حساسين

رمزش به هم زدن كره و شكره
اينقدر بايد هم زده بشه كه رنگش كاملا سفيد بشه و حجم كره بيش از دو برابر بشه
زمان اصلا مهم نيست
رنگ مهمه
بعد ديگه رو اضافه ميشه
در اين صورت بوي كره نخواهيم داشت

البته باز هم يه اسانس قوي ميتونه بهتون كمك كنه

واقعا شرمنده ام كرديد
خيلي خوشحال ميشم اگر مطالب بتونه براتون مفيد باشه
انشالا كه شاهد كارهاي زيباتون باشيم
و ما هم مثل اطرافيانتون ازشون لذت ببريم

ايميل كنه؟
منظورتون اينه كه ايميلهاي جديد ميره توي اسپم باكس؟
اگر بيشتر توضيح بديد بهتر ميتونم كمك كنم

بله تا الان 513 پست بايد باشه

والا گنش يه رسپي نيست يه نسبته
مثلا نسبت يك به يك يا يك به دو
در كيك كيت كت نكاتش رو گفتم
ولي بله حق با شماست بايد پست جدا واسه اش بذارم

شف عزیز این کرم به نظرم باید از لحاظ طعم خیلی شبیه به کرم کیک آلمانی باشه که با کغونات سرو میشد البته اسم کیک رو واقعا یادم نمیاد به نام تاج فرانکفورتی میشناسمش من بارها اون کرم رو از رسپی های شما درست کردم و جایگزین عالی برای خامه بوده این رو هم در اولین فرصت امتحان میکنم.    

 دوست عزیز،

مزه این باترکریم با باترکریم آلمانی در کیک فغانکفوغته کغانتس یا همون تاج فرانکفورتی فرق می کنه.

 قربونه دستت شف جون
آخه من وجدان دردی که از خوردن گنش میگیرم به مراتب کمتر از وجدان دردیه که از خورنه باتر کریم می گیرم
اخه اولی وجدان درد توام با لذته
اما دومی همراه با نه چندان لذت

سلام
اول از همه بگم من کیک شکلات بدون شکلاتت رو درست کردم و خیلی خوب بود مرسی،
و بعد اینکه من همیشه از همین دستور قدیمی برای باتر کریم استفاده می کنم و خیلی هم راضی هستم، آخرین بار یه رنگ خیلی سفید می خواستم و برای همین به جای نصفی از کره همون مقدار شورتنینگ استفاده کردم و کاملا جواب داد حتما توی ایران هست اما نمی دونم به چه اسمی اسم کاملش هست:
vegetable shortening
البته شما خودت که استاد هستی و حتما از من خیلی واردتر اما خواستم تجربه ام رو تقسیم کنم
موفق باشی دوست عزیزش

تهران شرتنينگ گير مياد
گرونه ولي

من راستش لبنيات رو به هر چيزي ترجيح ميدم ولي اين يه تصميم شخصيه

و نوش جان

بله خب ذائقه ها متفاوتند

سلام شف عزیز منظورم اینه که پایین هر رسپی با رنگ سبز نوشته ایمیل دیس کلیک میکنم روش برام بفرسته میره روی صفحه  تارنما یا همون فیلترینگ عزیز که هردفعه روی صفحه میاد میخوام بزنم صفحه رو له کنم البته هنوز کروم دانلود نکردم ولی میگی با عوض کردن بروزر مشکلم برطرف میشه؟

ممنون طیبه جون که اینقدر با حوصله به سوالات جواب میدید
 در مورد باتر کریم ...کره و  شکروخیلی هم زدم هم حجمش دو برابر شد هم رنگش تقریبا سفید ...ممکنه ایراد از مارک کره باشه؟
ضمنا از اسانس وانیل قوی استفاده کرده بودم

 سلام به شف عزیزم
باتر کریم رو واقعا آسون بود و نتیجه عالی..اما به نظر من خیلی سنگین تر از باترکریم سویسی بود من واقعا احساس خفگی بهم دست داد و مجبور شدم نصف بطری پریر بخورم تا هضم بشن این بود که تصمیم گرفنتم بعد از این همون سویسی رو درست کنم اما اگه بخوام با این رو تزیین انجام بدم فیلینگ و تاپینگ کیکم رو چی بمالم به نظر شما؟
یک تجربه هم کردم بعد از اتمام پدل ستند میکسر کنوودم رو گذاشتم تو ماشین ظرفشویی به کلی خراب شد فلزش سیاه شد و مثل زنگ خوردگی رنگ پس میده(آیکون گریه( مامان جونم خیلی ناراحت شدم... 

راستی اسانس تافی به جای باذدام استفاده کردم واقعا جذاب بود عطر و طعمش

بازم منم سلام گوگل کروم را نصب و اینستال کردم اما بازم همون مشکل وجود داره نمیتونه پست ها رو بهم ایمیل کنه وقتی روی ایمیل دیس کلیک میکنم میره روی صفحه تارنما..گریههههههههههههههه 

آهان تازه الان متوجه شدم
ايني كه شما ميخوايد ازش استفاده كنيد سرويسيه كه گوگل ارائه ميده
اين رو ايران دوستش نداره ظاهرا
از دست من كاري بر نمياد متاسفانه
ولي ميتونيد پي دي افشون رو داشته باشيد

آخي
خب اينا روش مينويسه نذاريد ماشين يا بذاريد
من ولي ترجيح ميدم با دست بشورم

بله نظر خودمم همينه
اين سنگينتره
اگر شما تجربه موفق داريد ايتاليايي از همه سبك تره
بعدش سويسي

پودينگ... هر طعمي. ميوه اي هم خوبه

پيداست به بوي كره حساسيد
اگر اون موارد رو رعايت كرديد ديگه فقط بايد دنبال اين باشيد كه يه اسانس خوب پيدا كنيد

حساس! چی بگم...از موقعی که با شما اشنا شدم حساستر شدم یه مشوق خیلی خوب بودید و هستین واسه من که حدس میزنم باید همسن هم باشیم هر روقت سراغ سایت میام و یه کار جدید می بینم کلی ذوق زده میشم کاری که انجام میدید قابل تحسین بسیاره و من به این دوستی افتخار می کنم و خیلی دوست دارم که از نزدیک ببینموتون <3

 میشه کمکم کنین؟! مشکل دارم اساسی با تغییر رنگ دادن کره و حل شدن شکر تو کره! استند میکسر ندارم و همزنم رو به موت شد بعد از یک ساعت بازم شکر حل نمیشه! چرا از پودر قند نباید استفاده کرد؟ به خدا بعد یه ساعت دور تند تازه دونه های شکر میشکنه.. مشکل از همزنمه؟؟ 
من رو رو بدون مشکل درست میکنم یعنی دستم همیشه تو کار این سس بشامله! ولی اولین باره باترکریم درست میکنم شاید رو خیلی سفت شده که بعد از اینکه خیلی خسته شده بودم و هنوز شکر زیر دندون میومد رو رو اضافه کردم و اونم بعد از  جن دیقه هم زدن دیدم گلوله شد! ریز ریز ولی گلوله بود دیگه! اصلا این دیگه بیخیالش شدم.. فقط از تو صافی رد ردم گلوله هاشو که تقریبا اندازه ی همون روی اولی بود جدا کردم. کره و شکر رو گذاشتم تو یخچال! به نظرتون میشه کاری کرد؟؟ شما میتونین میزان دقیق تری از همزدن به دقیقه بهم بدین؟؟ من بیشتر از یک ساعت هم زدم! پیشاپیش ممنوم شف عزیز..

آخه يه سري كارها با تجربه بايد حلش كرد نه دونستن زمان
من چون خودم با همزن دستي معمولي هم درستش كردم ميدونم كه با هر همزني عالي ميشه
ايراد اصلا از همزن نيست
اگر كره زيادي سرد نبود اين مشكل پيش نميومد
با شكر هم خوب مخلوط ميشد رنگش سفيد ميشد
لازم نيست دونه هاش ذوب شه
رو رو هم كمي شلتر بگيريد
دماي كم كره باعث شده دون دون شه
نگران نباشيد اين مدل كرمها با تجربه درست ميشه
همون همزن هم عالي جواب ميده

طیبه جان من از این دستور استفاده کردم
ممنون
عالی بود
هیچ کس فکر نمی کرد باتر کریم باشه

چندتا سوال دارم:
مقداری اضافه آمده با توجه به تاریخ انقضای شیر که 2-3 روز دیگه هست بنظرتون بریزمش دور؟چون کیک درست نخوام کرد در این چند روزه


مطلب بعدی یک چیزی حدود یکی دو ساعت وقت منو گرفت،طبیعیه؟یا من خیلی وسواس خرج کردم و زیاد هم زدم؟البته کیفیتش و طعمش عالی بود

در مورد نگه داریش هم می گید؟من ریختم توی ظرفی که درش کیپ میشه و توی یخچال گذاشتم!

ممنون

 شف جان من یک کامنتی گذاشتم توی یکی از پست ها که با اسم واقعی من هست،میشه بگید چه جوری می تونم تغییرش بدم؟ممنون

 دوست عزیز،

این مطلبی هست که شف در پست باتر کریم سویسی نوشتن:

باترکریم سویسی رو تا یک
هفته توی یخچال و یا سه ماه توی فریزر در ظرف در بسته میتونید نگهداری کنید. کافیه
قبل از استفاده بذارید به دمای اتاق برسه و اینقدر هم بزنید تا دوباره فرم بگیرهاین در مورد همه باتر کریم ها صدق می کنه.باز هم خودتون می تونید از سرچ سایت استفاده کنید و مطالب دیگه ای رو در اینباره بخونید.

شرمنده حذف شود چون مروارید جون در پست دیگری جواب دادند.ممنون
باز هم ببخشید

بازم سلام
!
ببخشید که من اینقدر سوال دارم و تند تند کامنت میذارم چون این روزها درگیر درست کردن چند تا کیک بودم و هنوز هستم
اکتشافی که من با بررسی عکسهای باترکریمها انجام دادم این بود که فکر میکنم باتر کریم سوییسی از باترکریم آلمانی منسجم تر هست و فرم پذیری خسلس بهتری داره. وقتی تزیینهای انجام شده با این دو باتر کریم رو نگاه میکرم متوجه شدم که باتر کریم سوییسی خیلی بهتر صاف و صوف میشه اما باتر کریم آلمانی یکم شلتر هست همون طور که خود شما هم در پست باترکریم آلمانی نوشتید که برای گل رز روش حساب باز نکنید
برداشت من درست هست؟
و اینکه این باتر کریم رو از نظر انسجام و فرم پذیری بیشتر شبیه آلمانی هست یا سوییسی؟
چیزی که من همیشه ایده آلم بوده از باتر  کریم برای صاف شدن و شکل پذیری شبیه همون کیک شکلات چر کرده هست که با باتر کریم سوییسی درست شده و واقعا هم عالی صاف شده
 آلمانی و رو هم یه همچین حالتی رودارند یا خیر چون با وجود تعداد سفیده ای که باتر کریم سوییسی میبره واسه من آلمانی و رو در اولویت هستند مگر اینکه حدسم درست بوده باشه و به اون انسجام و شکل پذیری خوب سوییسی نرسن
واقعا ممنون از توجهتون
:)

توی این باتر کریم رو اگر شکر رو به خود رو اضافه کنیم راحتتر نیست؟ چون توی کامنتها دیدم که بعضی ها هم با حل شدن شکر در کره مشکل پیدا کرده بودن

نگرانش شيرش نباشيد
فقط فريز كنيد
بقيه باتركريمها رو هم مطالعه كنيد

بايد توي پروفايل اسم رو عوض كنيد

نه نه هر دو خوب فرم ميگيرن
بله خب درسته كه اون رو نوشتم منتها همون رو هم ميشه كاستردش رو غليظ گرفت 
نه فرم گرفتنشون همه خوبه
اما از نظر طعم هر سه متفاوت هستند
همه باتركريمها عالي صاف ميشن هيچ فرقي نميكنه
ولي سويسي و ايتاليايي از نظر بافت و طعم سبكتر هستند
پيشنهادم اينه كه سر فرصت با مقياس كم همه رو امتحان كنيد بعد يكيش رو براي هميشه انتخاب كنيد

شكر باعث ميشه كه كره بينش هوا بره و شبك تر بشه
با پودر قند اين اتفاق كمتر مي افته

به زمان هم زدن توجه نكنيد
به بافت و رنگ توجه كنيد
همين كه نتيجه عالي بوده نشون ميده كه هم زدنش مناسب بوده

خیلی ممنون طیبه جون

اینبار رو رو امتحان میکنم. بر خلاف چیزی که از کامنتها و قبل از درست کردن باتر کریم آلمانی دستگیرم شده بود و فکر میکردم باترکریمها سنگین هستند و طعم کره میدند طعم آلمانی رو واقعا دوست داشتم کم کم همشون رو امتحان میکنم بازم یک دنیا ممنون از اینکه وقت میذارید و به تجربیات و دانسته های ما اضافه میکنید
:)

سارا جون،

چقدر خوب شد که این رو نوشتید. چون همونطوری که سر همین باتر کریم آلمانی بهتون قبلا هم گفتم، مزه یه چیز سلیقه ای هست. یعنی آدم تا خودش تجربه نکنه، واقعا نباید نظر قطعی بده. خوشحالم که تجربه موفقی داشتید.

سلام طیبه جون جونممن مدتهاست که خواننده خاموش کارگاه تون هستم. هر وقت گوگل ریدرم رو باز میکنم و یه پست جدید از شما می بینم قند تو دلم آب میشه. :)
رسپی های زیادی از کارگاه رو استفاده کرده م... و همه شون عاااااااالی بودن. 
اینجانب گرچه خویشتنم رو در آشپزی خیلی وارد میدونم (ستاد خود تحویل گیری :دی)، اما در شیرینی پزی خیلی خیلی بی تجربه ام. یعنی
به دلیل وجود موجود پلیدی به نام کالری خیلی خیلی کم پیش میاد که دست به شیرینی و کیک ساختن بزنم.... و البته همین دفعات محدود به لطف شما و آموزشهای بی نظیرتون همیشه تجربه های خوب و خوشمزه ای از آب در اومده.
خب... من بالاخره دیروز تصمیم گرفتم واسه اولین بار باتر کریم درست کنم... وبعد از قورت دادن کلیه مباحث باتر کریم ها، این باتر کریم رو انتخاب کردم و کلیه کامنت های مربوطه اش رو هم قورت دادم و بسم الله گفتم و دست به کار شدم...
همه چیز خوب به نظر میرسیدااا... الا شکر که تو کره حل نمی شد (کره رو از 5-6 ساعت قبل بیرون از یخچل گذاشته بودم)...بعله... هی ما هم میزدیم.... هی شکرها آخ هم نمی گفتن... منم که ایمانم قوی(!) نیم ساعت تمام هم زدم... بلکه هم بیشتر! ساعت چنده؟ دوازده شب! یعنی همزنم در حدی داغ شده بود که کم کم دستم می سوخت! والا! خلاصه ش که رو و اسانس رو اضافه کردم و یه کم دیگه هم زدم... مزه، رنگ، بافت، و کیفیت باتر کریم عاااااااالی بود، اما زبری دونه های شکر.... همچنان کم و بیش بود....
حالا یا شکر های ما شکر نیست و شن ریزه است با روکش نبات... یا همزن مون به درد نمی خوره... یا کره هامون نامردن شکرا رو تو دلشون جا نمیدن... یا باترکریم منو دوس نداره... یا ... مممم... خلاصه که ما تو رسپی شما  شک و شبهه نداریم. :) :*
میگم حالا نمیشه شکر رو یه ریزه پودر کنیم اما زیاد تر از زمانی که حل میشه بزنیمش که اون سبک تر شدن کره با شکر هم که تو کامنت ها گفته بودین، حاصل بشه؟!
آخه علیرغم همه ایمان قوی ای که دارم.... مطمئنم یک ساعت دیگه هم که هم میزدم اون شکرا تکون نمی خوردن  :)

به هر حال که من عاشقتم طیبه جون. ممنون. خیلی زیاد.
:*

من الان یه چیزی رو لازم میدونم اضافه کنم... انسانی هستم دارای اعتماد به نفس زیادی، واسه همین باتر کریم رو با همون وضعیت دونه شکری مالوندم رو کیکم و صاف و صوف کردمش و کلی هم بابت شکل و فرم و ایناش ذوق کردم... بعد هم خیلی شیک، کیکه رو بردم مهمونی صبحگاهی... در کمال تعجب... هیچ اثری از اون دونه های زبری که زیر دندون میومدن نبود!!!!!
یعنی فک کنم شب تا صب، دونه های شکر با کره هه به تفاهم رسیده بودن و توش حل شده بودن. :)))))
فقط سرد که شده بود طعم کره توش بیشتر مشخص بود... دفعه بعد حتمن اسانس بیشتر میریزم. :)

مرسی طیبه جون لطف کردی. ایشالا یه سری دیگه تست میکنم ببینم اینبار چطور میشه. معمولا وقتی موبه موی رسپی شما کار کنم مشکلی پیش نمیاد اینبار با دقت بیشتری میخونم. :)

آخي الهي چقدر اذيت شديد
ولي خيلي خوشحالم كه نا اميد نشديد و ادامه داديد
عزيزم من همه باتركريمها (دقيقا همه شون) رو با همزن هاي مختلف با ماركهاي مختلف امتحان كردم (چون معمولا وقتي مهموني ميرم هم ازم ميخوان عصرونه كيك درست كنم) اينه كه ميدونم با همه همزنها جواب ميدن
در خصوص شكر. بله بله ميتونيد كمي آسيابش كنيد
حقيقتش اينه كه من در خريد شكر حساس برخورد ميكنم. وقتي يه مار شكري رو ميبينم كه دونه بندي ريز و خوبي داره يك عالمه ازش ميخرم
ولي خب باز ميگم خونه ديگران هم بودم و درست كردم و مشكلي پيش نيموده
احتما با دانه بندي ريزتر جواب بهتر خواهيد گرفت
اون جريان روكش نبات رو خوب اومديد. واقعا اينطوريه بعضي شكر ها رنگ زرد و دونه هاي خيلي سفتي دارند

روي هم رفته نشون ميده تجربه بسيار موفقي بوده و بله حتما اسانسهاي مختلف رو تست كنيد و بعد ازشون يك عالمه انبار كنيد
احسنت

سلام :)

آیا می شه این باترکریم رو هم مثل بقیه باترکیمها (مثلا آلمانی) با اضافه کردن شکلات در آخر کار، شکلاتیش کرد ؟
و اینکه به نظرشما برای فراستینگ 1 کیک شکلاتی، این باترکریم به همین صورت با اسانس وانیل بهتر میشه یا با اسانس قهوه یا شکلات ؟
چون نمی خوام اون طعم فوق العاده ای که گفتین این باترکریم داره رو با اسانس های دیگه تغییر بدم برای همین پرسیدم
ممنونم :*

ببخشید 1 سئوال دیگه هم دارم : شیرینی این باترکریم در چه حدیه ؟ اگر بخوام از شکلات استفاده کنم بهتره دارک باشه  شکلاتم یا جا برای شکلات شیرین تر داره ؟

سلام
ببخشید من یه سوال در مورد باتر کریم ها داشتم! میخواستم بدونم برای کسی که اولین بارش هست میخواد باترکریم درست کنه کدوم یکی آسونتر هست برای کرم بین یه کیک و یا رویه کیک.
من همه رو خوندم حس میکنم "رو" از همه بهتر باشه!

با این حال میخواستم راهنمایی کنیم کنید مرسی

 باترکریم آلمانی از همه راحت تره اگر برای دفعه اول می خواهید درست کنید.

بله

بستگي به ذائقه داره
با وانيل هم خوبه ولي ميشه طعمدارش هم كرد

نه طعمش اصلا با اسانس عوض نميشه هر چي ماليد بهش اضافه كنيد

بله دارك باشه بهتره

اینم اولین تجربه ی من تو ساختن باترکریم رو
مزه ش که عالی بود
ولی فکر کنم کالریش خیلی بالاتر از خامه س:-s
ولی راحت و خوشمززززه بود
ممنون شف جونم
می دونم کیکم صاف و صوف نیست!
آخه دفعه ی دومه کیک تولد درست می کنم :|
:P

سلام شف عزیز.من تا حالا از خیلی دستورات شما استفاده کردم و الحق که خودم و اطریفیانم لذت بردیم.میشه ازتون ی خواهش داشته باشم.اگر صلاح میدونین تو جمله ای که فرمودین "كره و شكر رو به خوبي هم بزنيد يعني خيلي زياد. تا زماني كه مطمئن شيد كه شكر حل شده و" لغت "حل"رو با ی یه چیز دیگه جایگزین بفرمایین.این که عرض کردم برا اینه که شکر ی ماده آب دوسته و تنیها در محیط که حاوی مواد آبدوست باشن(مثلا خود آب و یا شیر و...)قابل حله یعنی ممکنه که بعد از افزودن رو قابل حل کردن باشه اما قبلش تو کره که ماده ای کاملا چربی دوسته قابل حل شدن نیس مگه اینکه کره اش آب داشته باشه یا مثلا محلی باشه و دوغ زیادی توش مونده باشه.اگر به صحبت من شک دارین از یکی از افراد که آشنا به مبحث انحلال باشن بپرسین. این مطلبو در کامنت ضحا مالکیان هم میشه دید.امیدوارم جای تامل داشته باشه.بازهم از دستورای عالیتون ممنونم و سال سرشار از پیروزی و بهروزی براتون آرزو دارم

chef tayebeh aziz salam, sale notun mobarak. mikhastam bdunam coment ghabli man ro bra in post didin? fek mikonam in ruza saretun hesabi shulughe, montazere nazaretun hastam , inam email mane : mohammadpourmahda@gmail.com tnx

شف عزیز سلام
علیرغم اینکه باز هم کامنت من رو حذف کردین من هرروز میام و این صفحه رو نیگا میکنم تا ببینیم تغییر کرده یا نه. راستش چیزی که متعجبم می کنه اینه که چرا بر یک مساله که نادرسته اینقدر اصرار دارین؟! مگه ما همه انسان نیستیم و دانسته هامون توام با نقصان نیست؟اگر حرف من از نظر علمی اشتباهه خوشحال میشم با یک ایده صحیح جایگزین شه.کسی در این که شما آشپز توانا و قابلی هستین کمترین شکی نداره پس چرا فک می کنین پذیرفتن نظری غیر از حرف خودتون باعث کوچیک شدن شما می شه. من داروسازم و اگه شما بیاین و راجب دارویی ک نمیشناسم برا من حرف بزنین یا دلیل علمی ای بیارین که فلان نظر من غلطه حرف شما رو میپذیرم اما معنی پذیرشش این نیس که شما در رشته ای که تخصص منه بیش از من توانمندی دارین!من در آشپزی واقعا چیزای بی نظیری ازتون یاد گرفتم و الانم از 10 تا چیزی که درس میکنم 8 تا رسپیش از سایت شماس.از جمله شام دیشب و شیرینی امروز صبح ووووووو....اما خیلی متعجبم که چرا آدمی با این همه توانمندی فقط عادت به شنیدن نظرات مثبت داشته و در برابر حرفی به غیر از نظر خودش حتی قدری تامل هم نمی کنه.حیفه که سایتی به این کیفیت و با این همه زحمت اداره بشه و اشکالات احتمالی مرتفع نشه.بهرحال من همچنان براتون احترام زیادی قایلم و تنها کاری که ازم بر میاد اینه که دعا کنم روزبروز بر غنای سایتتون افزوده شه.با اجازتون بازهم به دوستا و همکارا معرفیش خواهم کرد و اگه به خاطر نظر مخالفم باهام قهرین و دوس ندارین از رسپیا استفاده کنم لطفا منو در جریان بذارین چون به این مسایل اعتقاد دارم و نمیخوام ناراضی باشین.دوستون دارم و از صمیم قلب براتون آرزوی لحظه های شکرین می کنم.mohammadpourmahda@gmail.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...