2013/01/16

گرانولاي شكلات و كره بادام زميني


و اما از هر چه بگذريم سخن شكلات خوش تر است
چه خوش است آدمي صبح خويش را با يك صبحانه سالم شروع كند
چه خوش تر است آن صبحانه شكلاتي باشد
شاعر: شف طيبه

من به عنوان يك معتاد به گرانولا و سريل كه ساليان ساله داره صبحش رو اين مدلي آغاز ميكنه واسه خودم چندين ورژن گرانولاي شكلاتي دارم

گرانولا باعث كاهش وزن انسان ميشود ولو اينكه شكلاتي باشد
شاعر: يك انسان فرهيخته


بادام زميني 1 ليوان
روغن 3 ق غ
عسل يك سوم ليوان
پودر كاكائو سه چهارم ليوان
جو پرك 200 گرم
تخمه آفتاب گردان 40 گرم
كنجد سه چهارم ليوان
بادام خورد شده يك ليوان



بادام زميني ها رو توي بلندر ميريزيم و مطابق دستور كره بادام زميني درست ميكنيم
منتها زياد مهم نيست اگر به خوبي له نشه
مثلا من دوست دارم كره بادام زمينيم چانكي باشه
اين ديگه فقط بستگي به ذائقه داره
اصلا خوبي گرانولاي خونگي به همينه
و راستي من از بادام زميني تست شده شور استفاده ميكنم




كره بادام زميني رو توي يه كاسه بزرگ ميريزيم
روغن و عسل و پودر كاكائو رو اضافه ميكنيم
يكي دو دقيقه توي مايكروفر گرمش ميكنيم و هر 20 ثانيه هم همش ميزنيم

تا مخلوط شكلاتيمون داغه جو پرك رو توش ميريزيم و هم ميزنيم تا جوها با مخلوط شكلاتي كاور شن




بادام خورد شده و كنجد و تخمه آفتابگردان رو اضافه ميكنيم





توي سيني فر يه كاغذ روغني قرار ميديم و گرانولا رو توش ميريزيم







توي فر 150 درجه سانتيگراد قرار داده و هر ده دقيقه يكبار از فر بيرون آورده هم ميزنيم
من تا به حال چندين مدل گرانولا آموزش دادم مطمئنم تا الان ديگه دستتون اومده كه براي فر شما و سايز سيني اي كه استفاده ميكنيد معمولا چقدر طول ميكشه تا گرانولا آماده شه. بسته به شرايط يكي دو ساعت زمان ميبره. يا خيلي كمتر. ديگه بايد ببينيد دوست داريد كه جوها چقدر ترد بشن. من دوست دارم حسابي تست شده و قهوه اي باشن





از فر كه بيرون آورديمش باز بعد از ده دقيقه يه بار همش ميزنيم كه به هم نچسبن و بعدا اذيتمون نكنه
سرد كه شد آماده سروه
همينطور كه توي تصوير مشخصه دونه دونه جوها با كره بادام زميني و شكلات كاور شده اند. هركي تو خط خوردن گرانولاست الان دهنش آب افتاده!





من چون آدم تنوع طلبي هستم هر از گاهي گرانولاي شكلاتي رو با سريل نارگيلي تركيب ميكنم تا صبحانه اون هفته ام يكنواخت نباشه
اينم تركيب طعم جالبي ايجاد ميكنه







مثل هميشه گرانولا رو صبح ها با يه كاسه شير يا ماست ميخوريم يا اينكه توي كيسه هاي كوچيك بسته بندي كرده توي كيفمون ميذاريم كه تو اداره يه اسنك سالم شكلاتي داشته باشيم. فقط واسه روز مبادا!

چون مطمئنم كه خودتون ميريد تو كارش ديگه نمينويسم كه: حتما اين گرانولا رو واسه هفته بعدتون درست كنيد!




خب... خبر جديد اينكه من هر چي چيز ميز شكلاتي تو طول سال واسه خانواده و اطرافيان درست كرده بودم همه  رو جمع كردم واسه بهمن ماه. كمربندهاتون رو محكم ببنديد كه به مدت يك ماه صبحانه و ناهار و شام شكلات داريم!

116 comments:

منم عاشق شکلاتم.
فقط بدی قضیه اینه که طبعم گرمه و جوش می زنم!!!
فکر کنم تو این یه ماه بنباید زیاد بیام اینجا سر بزنم!!

اخ جون شکلات دیگه بهتر از این چی میشه استاد جونی کلی شکلات نود درصد رو دستم موند  مرسی مرسی راستی صبح قبل از اینکه لب تاب رو روشن کنم گفتم امروز استاد دستور شکلاتی داره من هم براش  مینویسم تو خودت قند و نباتی شکلاتی شکلاتی استاد جونی واقعا دلنشینی بوس بوس

ممنون عزیزم عالی وشکلاتی بود .

این یعنی خود بهشت 

شف عزیززززززززززززززززم سلام،
 ببببببببببببببه ببببببببببببببببه  اول صبحی چه انرژی خوبی دادین با این پست شکلاتیتون هوررررررررا پستهای  شکلاتی استارتش زده شده  خیلی ممنون خیییییییییییییییییییلی عالی است واییییییییییییییییییی نمیدونید چقدر ذوق کردم  بهتون گفتم که الان از وقتی که با گرانولا آشنا شدم  صبحانه و میان وعده فقط گرانولا میخورم  خدارا شکر جمعه سرم خلوته و درستش میکنم و نتیجه رو میگم . دستتون درد نکنه مرسی عزیزم خدا سلامتی بهتون بده دوستتون دارمممممممممممم    

سلام شف طیبه هنرمند و عزیز.
دستتون درد نکنه بابت دستورهای عالی که میدید.
شف عزیز من با سایت واقعا مشکل دارم.
نه میتونم پی دی اف ها رو دانلود کنم نه به راحتی میتونم کامنت بگذارم.از مرور گر کروم هم استفاده میکنم.
فکر میکنم یه اشکالی وجود داره.خصوصا در دانلود پی دی اف ها.
قبلا زمان بیشتری رو منتظر می موندم میشد دانلود کرد الان کلا دیگه هرچقدر هم منتظر بمونم نمیشه .یعنی مرحله بعد که دکمه دانلود رو داره اصلا بالا نمیاد.
دوست دارم تمام پی دی اف ها رو دانلود کنم تا بتونم دستورات رو با تصویر داشته باشم ولی امکانش نیست.
یه خواهش دیگه.
من قبلا هم این رو خواستم ازتون.
البته میدونم نباید موارد درخواستی داشته باشیم ولی بالاخره فکر میکنم گفتنش ضرر نداشته باشه.
اگه امکان داشته باشه که به تمام فایلهای متنی و پی دی اف دستورات یکجا دسترسی داشته باشیم خیلی خوب میشه.
اونطوری میشه یکجا دانلودشون کرد و استفاده کرد..
بازم ممنونم بابت این دستورات عالی.
و برای زحماتی که میکشید.
همیشه سلامت و موفق باشید.

سلااااااااااااااااام
ظهر زیبای همگی بخییییییییییییییییییییییییییییییییییر
اینجانب تاااااااا 30 بهمن تحویل پروژه و امتحان دارم
اینروزا حال معتادا رو خیلی خوب میفهمم ....
سر آشپز دوست داشتنی و مهربان منننننننننننننن
واستون دعا میکنم خدا آرزوهاتونو زود زود برآورده کنه
  پستا که هیچ شما خودتون قده تموم دنیا "پسندیدم " دارید:D
دیدگاه" گذاران محترم : اینجا کسایی هستن که امتحان دارند و محتاج دعا ما رو فراموش نکنید تو این روزاا"
ما که تا چند روز ممکنه نباشیم ولی پیشاپیش رو. جهانی نوتلا و ولنتاین همه گی مخصوصا سر آشپز دوست داشتنی مون مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککک
با قلبی آکنده از درد
یک دانشجوی ترم 7
بدرود تا بعد......

ژینا جون، انشاءالله که پروژه  و امتحاناتتون  رو با خوبی پشت سر بذارین

آخ آخ آخ،،، طیبه جان نرو سراغ این چیزهای وسوسه برانگیز
خودت که بهتر میدونی شکلات مثل خمیازه میمونه " مُسریه " همچین سرایت میکنه که تا مدتها درگیرش میشیحتماً فیلم "شُکُلاته " با بازی ژولیت بینوش رو دیدین، من در زمان اکران این فیلم در یکی از بلاد کُفر بودم، یادمه بلیط ما برای ساعت 11 شب بود، با دوستم رفتیم فیلم رو دیدیم و حول و حوش ساعت 1/5 رسیدیم خونشون، چشمت روز بد نبینه اولین کاری که کردیم رفتیم سراغ شکلاتها، حالا همه خواب بودن ما هم به دنبال شکلات تمام آشپزخونه رو بهم ریختیمفردا صبحش هم کلی مواخذه شدیم که : شما که جنبه دیدن این فیلم رو نداشتین چرا رفتین دیدینش، آخه این آشپزخونه است برای ما درست کردینخلاصه اینکه ما جنبه مَنبه نداریم، خودت رحم کن به اهالی منزلمان، فکر کنم این دفعه نوبت آقای شوهر بشه که مجبور شه صبحانه و نهار و شام " شکلات " بخورهپناه بر خدا

گرانولا رو خیلی میدوستم و شکلات رو بیشتر :)مرسی شف جونم

ساناز جون اگر عکسها براتون قابل دیدنه و فقط مشکل دانلود کردن دستورها رو دارین
من خودم دستورات رو کپی میکنم و در برنامه " آفیس وورد " پیست و ذخیره میکنم
اینطوری دیگه کند بودن دانلود رو ندارم و آرشیوم هم داری عکس و دستورات و کامنتهای مربوط به پسته

سلام شف عزیز، ممنون ازین همه دستورات خوبی که میذارین. من اهل خوردن گرانولا نیستم ولی با این دستورای هوس انگیزی که میذارین تصمیم گرفتم یه کوچولوشو تست کنم ببینم با ذائقه من جور درمیاد یا نه؟!ا
در ضمن فکر کنم این پستو خیلی وقت قبل عکاسی کردین چون قیمت بادوم زمینیتون فقط 400 تومنه!!!
:D

سلام
باز هم یه پست خوشمزه
من تا حالا گرانولا درست نکردم ولی این پست رو که دیدم عزمم رو جزم کردم که درست کنم.فقط یه سوال دارم.بادام زمینی شور رو که آماده از بریرون تهیه میکنیم(مثلا شما که مزمز استفاده کردین) بازهم قبل از استفاده نیاز هست 10دقیقه تو فر تستش کنیم؟
حتما برای بچه هام درستش میکنم آخه عاشق انواع مغزها هستن.

میگم منظورتون از اون کمربندی که گفتین احیانا کمربند لاغری نیست :دی

1. چیزی وجز ( حالا تا عکس بگیرم این واست یکی دستبرد زد و وسط بشقاب رو خالی کرد ) ) آقای شوهر ( 

۲. متبل
۳.کباب ننه( خوشمزه ترین کتلت دنیا البته با اجازه ننه من سبزیجاتشو حذف کردم
۴. کیک شربتی 
۵.چیکن پارمزان  
۶. کیک وانیلی 
۷.مرغ سوخاری  ورژن کی اف سی ( دوستان گلم لطفن اگه شما هم ی رسپی دارد که به ماله کی اف سی نزدیکه  اطلاع  بدید 
۸.تاج فرانکفورتی 
۹، ۱۰ . homos۱۱.بستنی اسنیکرز  تطبیق داده شه با ذایقه آقای شوهر ) به  بستنی اسنیکرز معمولی یه لیوان کاستراد بدون شکر اضافه کردم  پروسه بستنی سازی رو تی کردم ۱۲. بستانی اسنیکرز ) این دیگه خود جنسه۱۳ . چیکن کوردن بلو ) خوب بود  فقط مثل مال بیرون پنیرش مزاب نشد که موقع برش بریزه بیرون ۱۴کیک موزی بدون تخم مرغ ۱۵. برش کیک موزی بدون تخم مرغ ۱۶.پوره سیب زمینی که روش سس گریوی ریختم  ۱۷. کاپ کیک قهوه ۱۸ . چیکن پارمزان ۱۹. شیرنی نخودچی 

انگار تله پاتی هر لحظه داره قویتر میشه
من اون سریل گندمی رو خیلی دوست دارم وقتی با گرانولا که همه دوست دارن غیر خودم ترکیب میکنم دیگه راحت میتونم گرانولامو با شیر بخورم
بعد از گرانولای دارچینی و موزو گردو قرعه افتاده بود به نام سیب و مویز
حالا من دو روزه دارم دنبال مویز میگردم نیست باور کنید تا  قبل از این همه جا بود
امروز به این نتیجه رسیدم که ولش کن
من که مویز دوست ندارم اصلا حذفش میکنم
اومدم اینجا دیدم ااا یه گرانولای دیگه
بدبد جور داره چشمک میزنه نمیدونم اخر  این برنده شه واسه این هفته یا همون سیبیه
:)

ممنون از این همه ذوق
آفرین که خودتو میسازی که سالم و قوی به زندگیت برسی...واقعا عرض تبریک دارم
:*
نمیدونم هنوز شیر میدی یا نه ولی کلا خیلی عالیه
<3
ولی من اگه اینهمه دونه روغنی رو یه جا بخورم جوش میزنم متاسفانهبدنم روی چربی خیلی حساسه
کاش میشد دستور سریل ساده رژیمی رو هم برامون میذاشتی طیبه جون
مث اسپشیال ک مثلا
اونوقت کلکسیون آرشیو سریل هات هم کامل میشد دیگه!!! :دی
ما هم روز به روز سایز کم میکردیم
:)))))))))))))
در جریانی که... معضلات ما رو
:دی
بازم خسته نباشی

وای به به...یهو سورپرایز کردی کلک
فقط کاش اینا رو توی پستهای خودش هم آپ کنی که هرکی مراجعه کرد نمونه کارای قشنگ شما رو هم ببینه
:****
خسته نباشی واقعا
آفرین دوستم
<3

 سونا خانم عزیز
واقعا کاراتون خوشگل عالی هستند ، دستتون درد نکنه 

آره عزیزم...البته بستگی به ذائقه داره ولی کرانچی تر میشه
طعمهاش به هم میپیچه
اونجوری اگه جدا بریزی (به سلیقه ی من البته) میشه مث وصله ی ناجور یا یه چیزی توو این مایه ها
؛)
..
اون کمربنده رم که دیگه نگو...ایهام و کژتابی داره شدییییییید
:دی

وووای زینب جاااان...موفق باشی عزیزم
حالت رو درک میکنم دوست گلم.....محتاجیم به دعای هم
منتظرت هستیم
:****

ساناز عزیزم...از ثبت نام برای دریافت تمام رسپی ها به ایمیل شخصیت استفاده کن
..
و یا تا اون موقع کل صفحه رو سیو(ذخیره) کن تا این مشکل رفع میشه
:* 

خـــــــــوووووب اووومدی...خوووووب

بله عزیزم درکت میکنم سره جریان مویز
کلا همه چی همه جا ریخته روی زمین تا وقتی که تو بخوای بخری...یهو نیست و نابووود میشه از رو کره ی خاکی
والا....با این نوناشون
:)))))

فدات شم مهربان عزیزم 

چشای نازت  خوشگل میبینه 

فدات شم گلم لطف داری 

من از دیشب دیوونه شدم دارم با اینا ور میرم  
باره اول همشونو اینجا آپلود کردم بعد برگشتم که دوباره دونه دونه تو پست خودشونم بزارم  دیدم  نمیشه هی  پیغام میده که  دوباره آپلود کن 
هر چی اسمشونو  عوض کردم فورمتشونوتغیر دادم   ، آپلود نشد که نشد 
همچنان دارم سعی میکنم چند ساعت یک بار چک میکنم
امیدوارم مشکل حل شه 

وای سونا جون گل کاشتین
همشون خوشگل و مطمئناً خوشمزه شدن 
چقدر اون ظرفه که شبیه آدمکه بامزه و نازه
 فکر کنم آقای شوهر شما از اینکه همسر باسلیقه ای مثل شما دارن، بسیار بسیار زیاد، مشعوف باشن

:D

سلام هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا وای چه خبر خوبی آخ جون ام به به منم امتحانای دانشگام ت میشه دیگه خوشمه مرسی استاد نازنینم.

ممنونم ازت رویای عزیز.
لطف کردی عزیزم.

اگه کمک خواستی بگو دوستم
:*

قربونت برم گلم لطف دارین شما 

به  پای کارای خوشگله شما نمیرسه 
ظرف هم قابل  شما رو نداره 

ببین رویا جون تعارف اومد نیمد داره ها 

هر چی میگردم پستهای مربوط به چیکن پارمزان و شیرینی نخود چی رو پیدا نمیکنم 
لطفا یه نگا بنداز ببین میتونی پیدا کنی
به قوله نامه های اداری
قبلا از توجه شما نهایت تشکر حاصل اسط
:D :D :D   
راستی با هزار تا دوز و کلک بلاخره تونستم عکسا رو آپلود کنم

سلااااام داغ شکلاتی وسط زمستونی برای شف عزیز طیبه خانوم
بعد از دو سال منم تونستم براتون کامنت بذارم.آخیش اوه ه ه ه ه ه
دلایل محکمی دارم که نشده این کارو بکنم و شرمنده این همه از هنرتون استفاده کردم
اما بدون یه تشکر کوچیک ( روم به دیوار مادرجون)
خب میدونی که قبلاباید با فیلترشکن میرفتیم تو سایت آشپزیتون!!!!
با این کامپیوتر زغال سوز من کار بسیار دشواری بود چون قبلا اینترنت پر سرعت نداشتم
فکرشو بکن چقدر باید منتظر دیدن چند تا عکس می بودم..قسمت نظرات هم قربونش برم
خودش گویاست کار باهاش کار حضرت فیله..الانم برا نوشتن این چند خط
پدرم در اومده..خلاصه بگم معرکه ای عزیزم بی نظیر فوق العادهو عالی عالی عالی
همش دارم از اول تا آخر سایت رو میبینم و نمی دونم چرا بیشتر عکسها اصلا دیده نمیشن با هیچ
مرورگری ..با اینترنت اکسپلوره دیگه نمیتونم بیام تو سایت ، با فایر فوکس میام
من چند تا از دسرهاتو درستیدم فوق العاده بود...زیاد حرف زدم ...می بوسمت می بوسمت از راه دور از آذربایجان

 دوست عزیز،

شف معمولا گوگل کروم رو پیشنهاد می کنن. نمی دونم با اون هم امتحان کردید یا نه.

موفق باشید.

به به
یک از یک زیباتر و اقعا دستتون درد نکنه و خسته نباشید

سونا جان من براتون  میذارمشون

چیکن پارمزان:

http://www.cheftayebeh.ir/2010/07/blog-post.html

شیرینی نخودچی:

http://www.cheftayebeh.ir/2010/03/blog-post_09.html



مقش شب:

شکلات صبحانه:

 https://skydrive.live.com/?cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!711&sc=photos

لینک دستور:

http://www.cheftayebeh.ir/2013/01/blog-post_13.html

عااااااااااااااااالی بود. آخ جون شکلااااااات

بفرمااااااا

http://www.cheftayebeh.ir/2010/07/blog-post.html
http://www.cheftayebeh.ir/2010/03/blog-post_09.html

بفرماااااااااا
http://www.cheftayebeh.ir/2010/07/blog-post.htmlhttp://www.cheftayebeh.ir/2010/03/blog-post_09.html

آفرین به این همه پشتکار
دمت به قول خودمون قیژژژژژژز
:دی

مروارید جون
عجب صبحانه ای ردیف کردینااااااا....چه نور فوق العاده ای هم داره این آفتاب مملکت شما
آدم خدائیش هوس صبحانه ساعت 7 صبح رو میکنه

:D

 مروارید خانم عزیز
سلام
بههههههههههههه بهههههههههههه چقدر خوشگل و خوشمزه به قول شبنم جان نور عکستونم حرف نداره نوش جانتان عزیزم  و دستتون درد نکنه 

به به خوش به سعادتتتون كه شكلات داريد

منم صبحم رو با بهشت آغاز ميكنم

جالبه
آخه عجيب اينجاست كه منم با شرايط معمولي اينترنت ايران كار ميكنم
انشالا مشكل حل شه

انشالا به زودي شاهد عكسهاي كاپ كيكهاي فارغ التحصيلي تون باشيم
و به مدارج عاليه برسيد

به به عجب موهبي بوده
بله سالها پيش اتفاقا با كيفيت پرده سينما هم ديدمش چون ميخواستم زودي ببينم
شكلات حتي شنيدن اسمش هم اعتياد آوره
خدا به همه مون رحم كنه

پس مطمئنم كه اينو دوست خواهيد داشت چون خوردنش مفيد هم هست

بله فكر كنم اوايل سال بود عكس گرفتم
راستش من ميتونم گوشت و مرغ نخورم ولي نميتونم بادام و پسته و فندق و گردو و بادام زميني نخورم
با اجازه تون كره بادام زميني الان شيشه اي 17 تومنه

من ديگه تست نميكنم
ولي شما ميتونيد
اتفاقا گرمه باشه سريع تر كره اش توليد ميشه

سونا جان من الان از عكسها لذت ميبرم تا بعد كه برم دونه دونه تو پستهاش ببينمشون

اگر ميخوايد از اينجا بفرستم
هر چند كه ممكنه من پامو بذارم تو بازار و نابود شه

آره طفلي هنوز خيلي كوچيكه

من اگه آب بخورم هم جوش ميزنم
آب بخورم هم دل درد ميگيرم

كلا قيدش رو زدم برام مهم نيست
همه چي واسه روده ام بده
واسه معده ام بده
همه چي گرمي داره

اصلا من نفس ميكشم گرمي ميكنم
بي خيال دنيا

انشالا نتايج عالي شه

مروارید جون

واقعن سلیقتون بی نظیره
همه چی عالیه

فدای شما  عزیزم لطف دارین 

عجب؟
بله البته با سرعت اينترنت پايين بايد سخت باشه
من خودم به زور دو تا كامنت ميذارم منتها ديگه بايد كلي وقت گذاشت
انشالا مشكل حل شه

خدا بهشتو تو هر دو تا دنیا نصیبتون کنه 

bahareh va ROYALI  جون 

مرسی دوستای گلم 

عجب؟ پس چرا من تو پست خودش كارتون رو نديدم؟
شايد هنوز فرصت نكرديد
ولي عجب شكلاتيه 
چشمنوازي ميكنه
ماشالا چه سريع و به روز هم عمل كرديد

 گذاشتمممممم، نمی دونم چرا خودم هم یه بار می بینمش یه بار نه!!

جنی شده صفحه هه!!

باز چك كردم نبود
دقيقا جني شده
يا فهميده ما ايروني هستيم
هاهاها

چرا مروارید جون من دیشب چک کردم بود، تازه همون جا هم براتون کامنت گذاشتم
ولی الان که چک کردم نبود
شاید سیستم دیسکاس بهم ریخته

الهی فدات شم...گریه ام گرفت که...... :(((((( ایشالله سلامت باشی همیشه
شاد باشی همیشه
هرچی از خدا خواستی بگیری
همه بگیرن
:*

 پیدا شد.

مگه کسی می تونه از دست من فرار کنه؟!!

:D

شف عزیییییییییییییییییم سلام،
امیدوارم خوب و خوش باشید  گرانولای شوکولاتی خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییی عالی بود منتظر ورژنهای دیگه اش هم هستیم شف عزیز ، مرسی عزیزم .میبوسمتون  

شف عزیز رسپی این گرانولای ها واقعا حرف نداره از اون دستورایی که هیج جا نمیشه پیداش کرد .من یکی که عاشق گرانولای بادامی دارچینی و بادامی شدم و بارها ساختمش. عالیییییییییییییییه 

خیلی خوب شده مهربان جون، دستتون درد نکنه
من هم دیشب درستیدم ولی یک آن غفلت کردم و نتیجه اش این شد که تمام زحماتم روانه سطل زباله شدممممممم........حواسم به بچه رفت و قسمتهای شکلاتیش تو فر سوختن، اونم چه سوختنیبوش از دیشب تا حالا به مشام میرسهlolالبته بیشتر بوی دماغِ سوخته اینجانبآفرین به شما که حواستون حسابی بهش بوده که نتیجه به این خوبی گرفتین

:D

 شرمنده می کنید سونا جون.

 چشماتون قشنگ می بینه مهربان جون. البته چشم های شما در کل همه چیز رو قشنگ می بینه.

 بفرمائید صبحانه ساعت هفت رو در خدمت باشیم.

:D

انعکاس نور برفه شبنم جون!!

شبنم خانم عزیز
سلام
مرسی ممنون عزیزم ، الهی فداتون بشم از کدبانوی ماهری مثل شما بعیده که ناراحت بشه ، گرانولاتون خراب شد اشکالی نداره ،پیش میاد، ان شاله دفعه بعد  راستش من دیگه قلقش دستم امده و میدونم اگه کمی غفلت کنم  جیره یک هفته ام از دستم میره بخاطر همین مواظبش هستم ولی واقعا خوشمزه بود من دیگه صبحانه ها و میان وعده گرانولا میخورم و جمعه که مهمون داشتیم همشون به اتفاق گفتند که وزنم کم شده و این نشون دهنده موفق آمیز بودن گرانولا است حتما حتما تو برنامتون باشه که هحداقل هفته ای  سه، چهار بار ازشون استفاده کنید . دست شف عزیزم هم درد نکنه میبوسمتون     

بله، در اینکه میان وعده خوبیه که شکی نیست 
من که از رو نمیرم، دوباره میرم تو کارش..... : دی 
خبرشو حتماً میدم 

:D

وای مهربان جان  عالی شده  دست گلت درد نکنه و نوش جونتون 

دشمنتون شرمنده عزیزم 

من  واقیعت رو گفتم 
همه میدونن خودتونم میدونید که خوش سلیقیید

من در آشپزخونه تایمر آشپزی ام رو مخصوصا برای درست کردن چیزهایی که  باید مدت طولانی ای تحت مراقبت باشن کوک می کنم.

برای گرانولاها مثلا، تایمر رو هر ده دقیقه کوک می کنم و معمولا هم یک دقیقه قبل از این که تایمر زنگ بزنه اتوماتیک پای فر هستم.

مثل هميشه عالي و بي نقص

طيبه عزيزم،من حدود ٢ساله كه با سايت شما اشنا شدم و هميشه كاراي شما رو دنبال ميكنم و خيلي از كاراتون رو درست كردم يه دنيا ممنون بابت اين سليقه و حوصله شما....من تازه ياد گرفتم كه چه جوري ميشه كامنت گذاشت و در اولين فرصت عكس كارام رو ميفرستم اميدوارم كه مقبول واقع بشه

از الان منتظر ديدن هنرهاتون هستيم

منم اونيكي رو واقعا دوست دارم
واسه همين اول اونو گذاشتم
قر و فرش از همه كمتره ولي واقعا خوشمزه است

چند تا "گرانولا بار" هم عكس گرفتم ولي توش موندم كدومش رو اول از همه پست كنم
شايد رژيميه رو اول بذارم بعد برم سراغ شيريناش
:D

به به
عالي شده
نوش جانتون
و انشالا باعث سلامتي بشه

منو كه ميشناسيد مثل خودتون مرتب واسه خودم درست ميكنم
بله اتفاقا عكسهاشون آماده است
تو صف هستند فعلا

آخي ... درك ميكنم
آدم فكرش كه ميره دنبال بچه ديگه نميشه كار ديگه اي بكنه
چقدر حيف
اميدوارم آجيلش زياد نبوده باشه
و البته فداي سرتون

من تايمر فرم دقيقا همون ماههاي اول گير كرد و ديگه نميشه بهش اعتماد كرد. اينه كه هميشه چشمم به ساعته
يا از موبايل استفاده ميكنم
شكر خدا موبايلهاي امروزي همه جور امكاناتي دارن
خودش تايم ميگيره فر رو خاموش ميكنه ظرفا روهم واسه ات ميشوره
:P

برفه؟
آآآآآآآآآآآآآآهان
پس بگو

 سونا جون
سلام
مرسی عزیزم از لطفت چشمای خوشگلتون عالی میبینه

شف عزیز و نازم
خیلی ممنون ، قربونتون برم عزیزم فقط میتونم بگم شما یک لطف الهی برا من هستید  و من همیشه دعا گوی شما هستم . دوستتون دارم 

میگم یه کم از اون برافها ، فووووووووت  کنین طرف ما هم بیاد 
lol

 یکی از راههای آپلود کردن عکس، اینه که شما وقتی می خواهید یه دیدگاه تازه بنویسید در قسمت چپ کادر نوشته شده

+عکس

روی اون که کلیک کنید باید از روی سیستمتون اون عکسی رو که میخواهید رو پیدا کنید و ...

mersi morvarid joon babate rahnamayitoon,axaye karham ro too poste shire tabkhir shode ferestadam harchand ke be paye shoma ha nemiresam vali mamnoon misham berid negah konid va eshkalam ro behem begid,mamnoon az lotfetoon

عزیزم،

شما چوبکاری می فرمائید. جوابتون رو توی همون پست ها می دم. خسته نباشید واقعا.

 sona joon aliiiiiiii bood,vaghean lazat bordam yeki az yeki zibatar va ghashangtar...dastet dard nakone azizam

وااااای عاشقتم طیبه جووووون

شف عزیز من اینو درست کردم
فقط جو . گندم پرکش خیلی خیلی سفت شد و جوییدنش سخته؟
ایا زیاد مونده تو فر؟
آخه رنگش عوض نمیشد......!!!!

 حدس می زنم دمای فرتون استاندارد نیست و دمای فر برای این خیلی کم بوده و شما گرانولا رو خیلی طولانی در فر گذاشتید. دفعه بعد دما رو در حدود ده تا بیست درجه بیشتر کنید، ولی خیلی مواظب باشید نسوزه. چون باید با روش سعی و خطا قلق فرتون دستتون بیاد.

گندم فقط يه تنوعه
ميتونيد همه رو جو استفاده كنيد

ولي نه به نرمي جو هستش ها

سلام استاد
من گرانولاي شوكلاتي رو درست كردم وقتي توي فر بود چنان بوي خوبي تو خونه پيچيده بود كه فكر مي كردم اين يكي بهترين گرانولا باشه اما بعد از يك ساعت احساس كردم كه بوي سوختگي ميده ولي گرانولا هنوز خشك نشده بود بعد از يك ساعت ونيم وقتي از فر در اوردم ديدم خيلي تلخ شده و رنگ اون خيلي سياه شده مي خواستم بدونم اشكال كارم كجاست فر من برقي است با دماي 150درجه گذاشتم منتظر راهنمايي شما هستم چون تو يك ساعت اول خيلي بوي خوبي داشت ميخوام يكبار ديگه امتحان كنم 

سلام
من بازم گرانولا درست كردم عالي بود عالي اين دفعه حرارت فر رو كم كردم خيلي خوب شد

دقيقا
بسته به حرارت و سايز سيني زمان متغيره
شايد حتي بعد از نيم ساعت هم آماده شه
اينه كه بايد هر 10 تا 15 دقيقه يكبار بهش سر بزنيم و هم بزنيم
احسنت

 متوجه نشدم
یعنی جو نرم تره؟

جوهايي كه من ميخرم (مارك زيست غذا) خيلي بهتر رول شدند
اينه كه بعد از تست شدن پودر ميشن تقريبا
واسه اين گفتم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...