2013/01/26

فاج شكلات تلخ و گردو



ديديد من مدام ميگم فاج فاج... اين فاج كه ميگن همينه.

فاج fudge يه مدل شيرينيه كه از جوشوندن شير و كره و شكر توليد ميشه. اضافه كردن مواد مختلف تركيبات متفاوتي رو بوجود مياره و به همين دليل فاجها تنوع زيادي دارند. در اينجا شما با فاج شكلات تلخ و مغز گردو آشنا خواهيد شد



شير تبخير شده دو سوم ليوان
شكر قهوه اي يك و نيم ليوان
كره 30 گرم
وانيل يك ق چ
نمك يك چهارم ق چ
شكلات تلخ 270 گرم
مارشملوي مينياتوري 2 ليوان
گردوي خورد شده نصف ليوان




شكر و شير تبخير شده رو توي تابه ريخته روي حرارت ميذاريم و به مدت 4 دقيقه هم ميزنيم

اگر شكر قهوه اي نداريد از شكر معمولي استفاده كنيد. من هدفم اين بود كه فاج يه رنگ خيلي تيره و سياه به خودش بگيره نيازي نيست حتما شكر قهوه اي استفاده كنيد

براي تهيه شير تبخير شده در خانه به اين لينك يا اين لينك مراجعه كنيد





نمك و وانيل و شكلات و مارشملو و كره و گردو رو توي سس داغ ريخته و اينقدر هم ميزنيم تا مخلوط يكدستي ايجاد شه


 


اگر ديديد مارشملوها به خوبي ذوب نميشن باز روي حرارت بذاريد

مخلوطي كه بدست مياد كاملا سياه رنگه دليلشم استفاده از شكلات با درصد خيلي بالاست

اگر از شكلات شيري و شكر معمولي استفاده ميكنيد رنگ فاج روشن خواهد بود




در يك قالب مربعي 20 در20 فويل آلومينيوم قرار ميديم و فاج رو داغ داغ توش ميريزيم و سطحش رو صاف ميكنيم





به مدت دو ساعت يا تا زماني كه كاملا سفت بشه توي يخچال قرارش ميديم

بعد كه سفت شد دو دستي فويل رو بالا مياريم و از قالب خارج ميكنيم

با كارد فاج رو برش ميزنيم




براي اينكه برشهاي تميز و شيكي داشته باشيد كارد رو ابتدا زير آب جوش بگيريد و بعد با حوله خشك كرده و برش بزنيد. مجددا كارد رو شسته و زير آب جوش بگيريد و باز خشك كرده و يه برش ديگه بزنيد. به همين ترتيب ادامه بديد تا تمامي قطعات برش بخورن





بي تعارف ميگم... اگر اهل شكلات تلخ نيستيد اين فاج واسه شما ساخته نشده آخه خيلي خيلي تلخه

پس يا شير تبخير شده رو با شير عسلي جايگزين كنيد. يا ميزان شكرش رو بيشتر كنيد. و يا اينكه قيد شكلات تلخ رو زده و از شكلات با درصد پايين استفاده كنيد

منو كه ميشناسيد... يا شكلات نميخورم يا اگه ميخورم بايد تلخيش در حد زهرمار باشه!





اگه تا به حال فاج شكلاتي نخورديد فاج يه شيرينيه با طعم كاملا شكلاتي منتها بافت كاراملي يه جورايي تافي شكلاتيه نميدونم ديگه بايد درست كنيد بخوريد بعد متوجه ميشيد چي هست

يه شكلات تلخ جويدني با طعم گردو ممممممممممم

از الان ميتونيد اينو چند بار تمرين كنيد كه واسه نوروز و مهمونا آماده اش كنيد. فقط هواستون باشه شكلات توي يخچال بو جذب ميكنه پس بايد خوب كاور شه



برگرفته از whatscookingamerica 

106 comments:

 استاد جونی همیشه شیرین کام باشی مرسی بوس بوس

مممممممممم اخه این چه کاریه سر صبح ;) وای دلم شدیدا خواست :)
دوتا سوال واسم پیش اومده یکی اینکه اندازه مواد چقدره ؟ و یکی دیگه اینکه میشه مواد رو تو قالب سیلیکونی مخصوص شکلات ریخت و بعد دوساعت زمان سفت شدن بهش بدیم؟

یامیییییی
طیبه جون شرمنده ننه اون وخ من مقدرا رو نمی بینم یا شما اندازه ها رو ننوشتید

بابت این رسپی بی نظیر هم ممنون

استاد جونی میزان موداولیه اش کجاست

سلام سرآشپز
من یه شاگرد 2 هفته ایم که دیگه یه جورایی بدجور موندگار شدم،باید روزی 2،3بار به سایت سر بزنم!!؟
فقط یه چیزی من هرچی حلیم رو جست و جو میکنم چیزی پیدا نمیکنم، میشه راهنمایی کنید لطفا

اينا همه اش از پيريه
يكي از پاراگرافها رو اصلا فراموش كرده بودم از فايل ورد كپي پيست كنم
خوبه امروز يه سري به اينجا زدم وگرنه تا هفته بعد هم متوجه اين موضوع نميشدم
آخ جووووني كجايي

شما واقعا هنر مندید و یه استاد خوشهالم که شمارو پیدا کردم

با سلام و خسته نباشيد خدمت شف طيبه
واقعاً از سايت خوبتون ممنون. چند وقتي هست كه دارم از دستوراتون استفاده ميكنم. اما جرات نكردم عكس بگيرم يا پست بذارم. اين اولين باره پست ميذارم. راستش همه هم از چندتا كيكي كه درست كرده بودم تعريف كردن. يه كم كه تبحر پيدا كردم عكس ميندازم ميذارم. اول گفتم يه تشكر مخصوص انجام بدم. الان ديكه پاي ثابت سايتتون هستم. بعد هم اينكه يه سوال داشتم
شف جان، بهترين راه نگهداري شكلات تو يخچال چه جوري كه بو رو جذب نكنه؟ آخه شده توي اين ظروف فريزي هم گذاشتي و بازم جذب بو كرده

سلام طيبه جان.... من چند وقتي هست كه معتاد شدم به اينجا.... چند تا از دستوراتون رو هم درست كردم خصوصا اونايي كه پايه شكلات دارند و از نوع تلخ هستند.... اين رو هم حتما امتحان ميكنم... فقط نمي دونو چرا كامنتهام نمياند... كلي غصم شده... به هر حال از همه لطفهاي بي دريغت ممنوم عزيزم... اميدوارم اين پيغام برسه ديگه

دستوراتت واقعا عالیه ممنونم که بدون هیچ چشم داشتی مارو هرروز خوشحال میکنی الهی خدا همیشه دلتو شاد نگه داره 

سلم خانمی شما گفتین به جای شکر قهوه ای شکر سفید رو اگه خواستیم استفاده کنیم حالا دو تا سوال دارم یکی اینکه خود شکر قهو ه ای تو طعمش تاثیر نداره دوم اینکه مقدارش رو اگه بخوایم شکر سفید استفاده کنیم همون یک و نیم لیوان بگیریم یا کمتر و دیگه اینکه به نظرم واسه مهمون کمی شیرینتر باشه بهتره حالا به نظرت تا چقدر شکرش رو زیاد کنیم که دل رو هم نزنه مرسی عزیزم

استاد اعظم خسته نباشي عزيزم
ميدونم چيزي كه ميخوام برات بگذارم ربطي به اين پست نداره اما به همين بهانه ميخوام ازت تشكر كنم و آخرين كارم رو هم بهت نشون بدم. فقط يك كم سوال داشتم
1- من اين كيك رو با رسپي كاپ كيك ماست درست كردم و طعمش فوق العاده شده بود، يعني دوتاش  كردم و دومي رو نصف ليوان پودر كاكائو زدم كه قهوه اي شد، بخاطر عدم وجود تجربه نميدونم كه بافت اين كيك بايد چه جوري مي بود اما كيك من خيلي منسج بود و پف كمي كرد. يعني وقتي از فر درآوردم ديگه خوابيد اما طعمش خيلي خوب بود
ميخواستم بپرسم آيا اين طبيعي يه كه كيك كمي سنگين بود و بافت منسجمي داشت؟ يا بايد بخاطر دما و عدم استاندارد بودن فر باشه؟
متاسفانه جماعت كيك نديده بهم فرصت ندادند كه از برش اون عكس بگيرم اما دفعه ديگه حتما اينكار رو ميكنم
ممنون از همه چيز و برات بهترين ها رو ميخوام

كيك شكلاتي بدون شكلات با دو مدل تزئين. توضيحات را در پست مربوطه نوشتم. با تشكر از شف عزيز.

شف عزیزم سلام
این سوال رو برای دومین باره که می پرسم واقعا دوست داشتم مثل همیشه از راهنمایی شما استفاده کنم.مدتیه تصمیم دارم از پخت کاپ کیک یه بیزینس کوچک خونگی درست کنم
می خواستم بپرسم چه عواملی باعث موندگاری یشتر کیک ها مخصوصا کاپ کیک ها میشه؟
دوم اینکه شما کدوم رسپیتون رو پیشنهاد می کنید که از نظر هزینه کمتر هم باشه؟

 تاثیرشکر قهوه ای توی این رسپی به خاطر طعم شکلات اونقدری نیست که بشه زیاد حسش کرد.

مقدار همونه.

میزان شکر واقعا یه چیز سلیقه ای هست. شما یک بار این رسپی رو امتحانی برای خودتون درست کنید تا میزان شکرش رو خودتون بنا به ذائقه اتون بسنجید.

 دوست عزیز،

بسیار بسیار زیبا. خسته نباشید.

از اونجایی که سوالتون مربوط به کیک ماست هست، سوالتون رو به بهش خودش منتقل می کنم.

هــــااااااا
شف جونم پس هی فاج فاج میگفتی واسه ی اسنیکرز اینه ه ه ه ه...منتها با بادوووم زمینی اش...درسته آیا؟؟؟؟؟
:)))))

شکلات؟؟؟
یخچال؟؟؟
من شکلاتهام به یخچال نمیرسن اصلا
میخرم
میخورم
میخرم
:)))))
..
و این چرخه همچنان ادامه دارد
:|

این یکی اوومده بابام جان خیالت راحت....آره بابا
;)

خسته نباشی طیبه جان فکر کنم با تمپر كردن 
این شكلات می تونیم فاج شكلات تلخ و مغز گردو خوشگل و براق برای عید داشته باشیم مرسی عزیز 

 سلام عزیزه دلم...وای عاشقتم با این هنرهای بی همتات دوس دارم جوری تمام این محبتتاتو جبران کنم هرچند همیشه دعای خیرت میکنم.میبوسمت. استاد نازنینم به نظرت واسه ژله 3/4طبقه که قالبو برگردونم کدوم پستت مراجعه کنم؟

عالی....چه گلهای خوبی هم پایپ کردین.. :دی

سلام بر استاد و سرمشق اشپزی خودم شف جانم
استاد عزیزنم واقعا به این همه هنر و خلاقیتت احسنت میگم
نمیدونی وقتی گوگل ریدر و باز میکنم و جلوش عدد یمک رو میبینم چقدر خوشحال میشم
دوست دارم بپرم تو اشپزخونه البته اگه دخمل شیطونم بذاره
امیدوارم با دعای خیر من وهمه کسایی که از تجارب عالی شما استاده عزیز استفاده میکنند موفق تر و موفق تر باشید
این اولین پست من بود بعد 6 ماه اشنایی با شما


من واقعا عاشقتونم
استاد عزیزم میبوسمت

به به چقد خوشمزه میزنه

حیف که اصلا مارشملو گیرم نمی یاد :(

سلام شف عزیزم
امیدوارم خوب و خوش باشید
به به به به به بلاخره راز پشت  پرده شیر تبخیر شده نمایان شد . فاج واقعا  واقعا عالی است من با راهنمائی شما تو یکی از کامنتها قبلا درستش کرده بودم و نوتلا هم قاطیش کرده بدم و بلا استثنا همه پسند کردند خیلی خیلی عالی است مخصولا برای عید یا مهمونی  و حتما دوباره با روش شما درست خواهم کرد مرسی عزیزم . ممنون. میبوسمتون  

عزیزم دستتون درد نکنه خیلی خوشگل شده .

 عالی  عالی شده دستتون درد نکنه

قربونت رويالي جان بحث رژيم و اين حرفاست وگرنه منم شكلات ببينم اونم تلخ دهنم آب مي افته انگار دنيارو دادن مخصوصا كيك شكلاتي رو كه ميبينم

عالیه عزیزم 

دست درد نکنه و نوش جون



۱. کیک شکلاتی بدونه
تخم مرغ چر کرده 

البته چر نکرده ، خودم  چروندمش، آخه
شکلاتو که تمپر کردم   گذاشتم جلو کولر که دماش بیاد پایین ، تو این فاصله
مثلا اومدم این دفعه قیف کاغذیمو مدل طیبه درست کنم  نکه  به نسبت قیف
های خودم پیچشش کمتر بود ،  ، تا شکلاتو ریختم توش باز شد  و ریخت رو
دستم ، تا قیف عوض کرد شکلات غلیظ شد  کیک هم سرد بود ، و این بود که چر نکرد 
باتر کریمش رو بود  ، بسیار خوشمزه ، البته من از
بس مهمونام باتر کریم کیک هامو تو بشقاب گذاشتن  و نخوردن گفتن مزه کره میده
، من  چند باری هاست کره و شکر همه باتر کریم هارو نصف میکنم و خوشبختانه
خیلی مورد استقبال قرار میگیره  و تو کیفیت نهایی خیلی تاثیر نمیزاره فقط قبل
ماسوره زدن باید  ده دقیقه تو یخچال  بزاری 
و این یه مژده برای کساییه که با مزه کره باتر کریم ها
مشکل دارن 
۲. کیک ترس لچس
   ... زرده تخم مرغهای اینجا  به نارنجی میزنه هر قد هم بزنی خیلی
روشن نمیشه اینه که رولت هم و البته این کیک  رنگش به زرد میزنه  والی
بسیوووووور خوشمزه و نرم 

۳. پاستا خونگی
  
با سس آلفردو 

ای بابا اینجا چرا اینجوری شده عکسا رو نمیاره

به به به به
دستتون درد نکنه بسیار زیبا شدن
خسته نباشید

مرسی بهاره جان 

لطف دری عزیزم

 merc azizammmm, saretun dard nakone ;)

 مرسي مرواريد جون خيلي لطف ميكني
سلام ما رو هم به استاد بزرگ برسون لطفا و بگو خيلي دلتنگشيم

آفرين پونه عزيز بنظر خيلي خوشمزه مياد مخصوصا كرم شكلاتي روش...دستت درد نكنه

 آفرين بر سونا جان هنرمند...دستت درد نكنه خانمي

ممنون دوستان عزيز وهنرمند ! آدم روانش شاد ميشه اينهمه خانوم هنرمند از آدم تعريف ميكنن. از اين كيكها خودم نخوردم بدونم خوشمزه بوده يا نه يه خورده ناخونك به كيك خالي و يه خورده ناخونك يه كرمش زدم سفارش دهنده هم طعمشو دوست داشته خيلي زياد. به نظر خودم دستور از شف طيبه باشه شكلاتشم درجه يك خارجي باشه پزنده هركي باشه خوشمزه ميشه يعني اين وسط من هيچكاره بيدم .
:D 

 چه كردي سونا جان! يهو تركوندي اينجارو! آفرين بر شما بانويه هنرمند.

سونا جان  مقدار شکر و کره باتر کریم "رو"رو هم کم کردین؟یا نه؟ پس در کل این باتر کریم خیلی خوشمزه تر از باترکریم های دیگه هست؟

فدات شم خانوم گل 

سونا جون سلام
به به به  همشون عالی و خوشمزه هستند دستتون درد نکنه خیلی زحمت کشیدید  البته خودتون هم ماشه اله خوشگل و ماهید 

سلام مهربان جون 

فدات شم عزیزم لطف دآری
چشای نازت خوشگل میبینه گلم 

اره عزیزم  تو این کیک هم شکر و هم کره  باتر کریم رو ، رو  نصف کردم،  
همونطور که گفتم جدیدن برای همه باتر کریم ها این کارو میکنم  البته ی تغییرات  جزیی هم میدم ، به ترتیب  که عکس  کیکامو میزارم میگم چقد موادو  کم کردم
 
اصلا مزه رو قابل مقایسه با بقیه باتر کریم ها نیست
خیلی خوشمزست  
اگه بخوام به ترتیب مزه باتر کریم هارو دسته بندی کنم البته به مزاج من و اطرافیان  اینجورین
اول رو، بعد صد تا جای خالی ، دوم آلمانی 

 بعد فرانسوی،   بعد سوسیسی و ایتالیایی
دوباره ۱۰ تا جای خالی
 آخر سرم هم آمریکایی
 

قربونت برم دوستم 

ای وَل سونا جووووووون،،،، بابا حسابی گلُ کاشتین هاااااااا..... میگم هفته پر باری داشتین  :دی 
چقدر هم که  اسپاگتی هاتون خوب شدن، خسته نباشین دوستم 
:D

 يك يا دو تيكه ذغال بگذارين داخل يخچال بوها بره جذب ذغالا بشه به شكلاتها كاري نداشته باشه!

سلام طیبه جوووونم من ژله 3 طبقه ساده درست کنم.چیکار کنم؟میخوام قالبی باشه ولی ساده یعنی فقط ژله باشه

سلام، این تنها برای اینه که خودتون بخونی شف عزیز
لزومی به گذاشتنش تو صفحه نیست
این سونیا خانم عکس خیلی بدی برا خودشون گذاشتن، آدم رغبتش رو  به خوندن از دست میده
لطفا یه کاریش کنین
این با اعتقاد و غیرت ما خانمای ایرانی و با اعتقاد سازگاری نداره
بسی تشکر

میدونی شبنم جون بعضی وقت ها میوفتم رو دور آشپزی شیرینی پزی ، عرض ی هفته کلی چیز میز درست   میکنم ، بعضی وقتا هم  حوصله هیچو ندارم  ناهار شام هم به زور درست میکنم 

شایدم به قول طیبه جون اثر هورمون هاست
فدات شم خانومی به پای کارای قشنگ شما نمیرسه 

واو 

عالیه عزیزم 
خسته نباشید 
تولد مامان و خاله جون هم مبارک باشه 

بله ميتونيد توي قالب بريزيد

خير متاسفانه 
خيلي ساده است واسه همين عكاسي نكردم
انشالا در آينده

نه شكلات رو نبايد توي يخچال گذاشت
اگر خونه خنكه بيرون بذاريد
يا مثل ما هميشه كولرتون روشن باشه
ولي شيريني هاي شكلاتي رو معمولا تو دو تا زيپ لاك و بعدش توي يه ظرفي كه درش كيپ بشه ميشه نگه داشت
به علاوه كه من معمولا چيزاي بودار توي يخچال نميذارم
و البته شيريني شكلاتي رو هم سريعا هديه ميدم به دوستان كه جلو چشمم نباشه

كيكتون زيبا شده
و از همه مهمتر همينطور كه فرموديد خوشمزه
حتما از اين به بعد حرارت فر رو كم و زياد كنيد و زمانها رو تغيير بديد كه كيكهاي اسفنجي تري داشته باشيد
موفق باشيد

البته به علاوه همه اينها بايد اضافه كنم كه شما دست به هرچي زديد عالي بوده
اين نشونه دقت در كارهاتونه

قبلا پاسخ دادم عزيزم
در مورد سوال جديدتون هم... كيكها عمر خاصي دارن و چون مواد افزودني ندارن بعد از چند روز سفت ميشن
اصلا فلسفه كيك خونگي به اينه كه تازه مصرف شه 
كيك ساده به نسبت ساير كيكها هزينه اش پايينه

بدون شكلات
بله 
انشالا اونم بهش ميرسيم

بله صد درصد
منتها ديگه همه رو تلخ نگيريد مهمونها تحمل اينهمه شكلات رو ندارن ها

اگر ميخوايد ساده باشه ژله رنگين كمان
اگر ميخوايد توش سفيد هم داشته باشه بيس بروكن گلس
اگر ميخوايد تركيب رنگي و رنگ مات داشته باشيد بايد يه بار ژله سفيد بيس رو درست كنيد
بعد نصفي از ژله رنگي رو بريزيد توش به اين ترتيب دو تم رنگي از هر رنگ داريد
ولي كلا اينا قابليت تحمل وزن رو دارن

محبت كرديد 
نظر لطفتونه
درك ميكنم با بچه خيلي خيلي سخته
ولي معمولا عشق به كار باعث ميشه آدم از وقت استراحتش بزنه
خوشحالم كه مطالب مفيد واقع شدن

ميتونيد حذفش كنيد و مواد رو بيشتر حرارت بديد
هر چند كه با مارشملو كيفيتش فرق ميكنه

بله اتفاقا به يادتون بودم
فاجها تنوع خيلي زيادي دارن
مخصوصا واسه نوروز عالي ميشه

خب خوبي كار در خانه اينه كه آدم با ذائقه خودش و خانواده تنظيمش ميكنه
بله گفته بودم اين يكي باتركريمه طعمش متفاوته

در مورد شكلات... اگر درصد شكلات پايين بياد سريع سفت ميشه
اينه كه در صدهاي بالاتر بهتر هستن
و خب شكلات تمپر شده رو جلوي كولر نميذارن چون ميبنده
بعد كه توي قيف ريختيد ديديد سفته بذاريد توي مايكروفر بعد از چند ثانيه برش داريد و مالش بديد
درست ميشه

همه كارها عالي
پاستا هم حرف نداره

پايين جواب دادم هستي جان
ساده؟
رنگي يعني؟
يك رنگ؟
خيلي آسونه
همون رنگهاي ژله رنگين كمان دستورش خوبه
عالي خودش رو نگه ميداره
و خوب برش ميخوره

البته من جديدا به اين نتيجه رسيدم كه مهمونهام ژله اون مدلي رو زياد دوست ندارن سفته اينه كه ديگه ليواني درست ميكنم. دردسرش هم كمتره
مثل ژله زاويه دار
طعمش خيلي بهتر ميشه
مشتريشم بيشتره

طیبه جون با احترام به سلیقه ی شما و عشاق شکلات تلخ باید بگم که من شکلات درصد بالا نمیتونم بخورم خیلی بی سلیقم نه :دی ؟ 

دفه بعد ایشالا همه نکات رو رعایت میکنم 

توی قالب چسبید :( واسه همین وقتی تو یخچال خودشو گرفت گلوله کردم و توی ترافل غلتوندم مزه ش عالی بود ممنون

استاد عزیزم مرسی از ینکه واقعا با دلسوزی اموخته هاتون رو در اختیار بقیه میذارید. طیبه جان من تا حدودی به زبان انگلیسی مسلط هستم و از اونجاییکه تود یه شهر واااااااااااااقعا محروم زندگی میکنم اصلا امکان اینکه اموزش حضوری در هر زمینه ای ببینم رو ندارم.میشه لطفا یه سری سایت رو که بتونم با اونا شیرینی پزی رو حرفه ای یاد بگیرم رو معرفی  کنید؟ راستی منم یه پسر 2 ساله دارم که اون یکی از مشتری های پر و پا قرص رسپی های شماست که براش درست میکنم.اینطوری حداقل  میدونم پسرم رو با چی تغذیه میکنم.امیدوارم منم بتونم با راهنمایی شما یه روز شف منصوره بشم 

فاج من شد خود تافی
همچین کش میاد که نگو
فکر کنم از مارشملو بود چیگرمو خون کرد تا ذوب شد مجبور شدم خیلی حرارتش بدم
اخه اینطور که متوجه شدم باید خارج از حرارت مواد مخلوط میشدن
اخر هم اینقدر کشدار شده بود که به یه مکافاتی فویلو ازش کندم

فکر کردم باید فویلو چرب میکردم اومدم دوباره خوندم دیدم نه
دیگه مطمئن شده از مارشملوهه بوده

طعمش خیلی خوبه مخصوصا اون قسمتایی که گردو داره

هنوز عکسشو نگرفتم البته برش  هاشم خوشکل نشد
ولی گفتم تا بخوام عکس بذارم همه این نکات یادم میره
مرسی عزیزم

به به...بیصبـــــرانه منتظرم
بی صـــــــــــــــــــــــبـــــــرانــــــه
:*

من آخر این گل رز رو که همه بلدن نتونستم یاد بگیرم
:(((((((((((
دستتون درد نکنه...عالیه :*

وااااااااای. حتما. مرسی

بله حتما يه جاي كار ايراد داشته 
پريس جون اين خودش چيز چربيه واسه همين بدون چرب كردن قالب بايد راحت جدا ميشد
آره اگر ميبيني حل نميشه مجبوري باز حرارت بدي
تعجب ميكنم. شايد مارشملوش تازه نبوده آخه مارشملوي تازه درجا ذوب ميشه
چيز عجيبي بود

مرسي دوست عزيزم شما لطف داري

 آآآآآخ خ خ خ  جووووون بلاخره سرآشپز جونم جوابم رو داد...مرسي خانمي اينها همه بخاطر هنرهاي شماست

واااااااااااااااااااااااااااااااي چقدر ناز شدن آزاده جون
درسته اذيتت كرده ولي خيلي خيلي تو دل برو شدن
بافتشم عالي شده

تجربه اي بود واسه خودش
شايد جنس قالبت از اون صيقليهاش نبوده. نميدونم ميزان حرارت دادن هم تاثير ميتونه داشته باشه

allrecipes.com
foodnetwork.com

اينا بسيار مفصل و عالي هستند

قربونتون برم طیبه جون همش نتیجه لطفها و زحمتهای شماست عزیزم <3 
اینجا مارشملو گیر نمیاد واسه همین مارشملو رو خودم درستش کردم حدس میزنم میزان شکرش زیاد بود وکاراملی که بعدا در اثر حرارت ایجاد شده باعث چسبندگی به قالب شده بود 
این شکلات یکی از ساده ترین شکلاتهایی بود که درست کردم به محض اینکه همه مواد رو توی ماهیتابه ریختم در کمتر از یه دقیقه با حرارت تقریبا  متوسط همه مواد به خوردهمدیگه رفت و سریع اماده شد  

طیبه جون من واقعا کوپ میکنم شکلات تلخ با اون درصد رو میخوری
یک ذره اش رو هم نمیتونم تحمل کنم ! واااااااااای
میتونم شکلات معمولی رو جایگزین شکلات تلخ کنم ؟
چقدر از مقدار شکر کم بشه ؟

سلام شف عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
یه سوال داشتم ،می‌شه داخل این دستور مارشمالو نزد؟جاگزین چی‌ می‌تونم بزنم مرسی‌

منم اوايل سختم بود تلخيش رو تحمل كنم ولي خوبي انسان به اينه كه قابل تربيته. الان جز شكلات تلخ نميتونم چيز ديگه اي بخورم

بسته به ذائقه

بله فاج بدون مارشملو هم هست
رسپي كاملا فرق ميكنه
ميزان كشدار بودنش كم ميشه

كلمه فاج رو سرچ كنيد رسپيهاي زيادي پيدا ميكنيد

من تمامي تلاشم رو ميكنم كه سال 92 هرجوري شده يه رسپي خوب براي مارشملو بذارم
انشالا

فاج بسیوووووووووووووووووور خوشمزه
نیمی شکلات تلخ و نیمی شکلات معمولی
اصن عالی
معرکه
کارتون موش سرآشپز یه صحنه ای داشت که کارشناس وقتی رتتوی خورد رفت به دوران بچگی
منم دقیییییییییقا وقتی فاج رو گاز زدم طعم شکلات تافی های بچگی اومد توی ذهنم
هرکسی درست نکنه از جیبش رفته !!
طیبه جون کلی دوستت دارم

قربون این همه خوبی ممنون <3

سلام بر استاد عزیزم. یک سوال  داشتم.میشه به جای شیر تبخیر شده از شیر عسل  استفاده کنم؟؟ منتظر جواب هستم که برم تو آشپز خونه و مشغول شم

 دوست عزیز،

نه نمی شه. غلظت این دو شیر و میزان شیرینی اشون خیلی با هم فرق داره.

شف دو تا دستور بسیار ساده برای شیر تبخیر شده گذاشتن، می تونید اونها رو امتحان کنید.

از راهنماییت ممنونم مروارید جان. تنبلی و هزار درد عزیزم

طیبه جان من تا 2 روزی دست درد داشتم برای آب کردن مارشمالوهام. به نظر هم خیای تازه میرسیدن ولی واقعا به سختی ذوب شدن . به دوستانی که بار اوله میخوان این دستور رو درست کنند پیشنهاد میدم اول مارشمالوشون رو تو مخلوط ذوب کنن بعد گردوشون رو اضافه کنن. ولی خیلی خوشمزه بود دست کلت درد نکنه

طیبه جون عاشقتم بابا ما تو رژیمیم 
انقد به ما ستم نکن

چيز عيجيبيه
من هيچورت با اين مورد روبرو نشدم و سالهاست كه با مارشملو كار ميكنم
البته بسته اش نبايد باز شده باشه چون هوا ببينه سفت ميشه و راحت نميشه ذوبش كرد
مرسي از ارائه تجربه تون

من بايد با هر شيريني يه پرس ورزش هم تجويز كنم

بي تعارف ميگم... اگر اهل
شكلات تلخ نيستيد اين فاج واسه شما ساخته نشده آخه خيلي خيلي تلخه




پس يا شير تبخير شده رو با
شير عسلي جايگزين كنيد. يا ميزان شكرش رو بيشتر كنيد. و يا اينكه قيد شكلات تلخ رو
زده و از شكلات با درصد پايين استفاده كنيد

با اجازه از بزرگان و استادان گرامی
اما به نظر من می شه این کار رو کرد چون در متن بالا هم اومده فقط در اون صورت باید میزان شیرینی شو با ذائقه ی خود و با کم کردن میزان شکر تنظیم کنید

با تشکر از استاد عزیزم:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...