2013/02/14

شيوه استفاده از قالب شكلات


امروزه ديگه ميشه قالبهاي مخصوص شكلات رو توي همه لوازم قنادي ها پيدا كرد
در طرحهاي مختلف به اشكال مختلف و به سايزهاي مختلف
با اين شكلاتها ميتونيم كيكها و دسرها رو تزئين كنيم و در واقع با كمي زحمت نتيجه عالي خواهيم گرفت
من قبلا شيوه تزئين با زرورق شكلات رو به صورت مصور و كامل توضيح دادم. لطفا اون پست رو مطالعه بفرماييد



رمز كار به تمپر كردن شكلاته
يعني اگر شما شكلاتتون رو درست تمپر كنيد ديگه فرقي نميكنه توي چه قالبي ميريزيدش ... شكلات شكل قالب رو به خودش گرفته و به راحتي هم از قالب بيرون مياد
از اون مهم تر اينكه وقتي شكلات تمپر بشه در دماي محيط سفت شده و در نتيجه به سرعت فرمش رو از دست نميده و نيازي به يخچال نداره



در مورد اين نوع قالبها ... اگر شما شكلات رو درست تمپر كنيد و دماي قالب مناسب باشه كل طرح به صورت يكدست و زيبا روي شكلاتتون حك خواهد شد
همينطور كه گفتم قالبهاي طرحدار طلقي مخصوص شكلات رو ميتونيد از لوازم قنادي ها تهيه كنيد
اين قالبهاي خوشگل رو من هديه گرفتم (معمولا چيزاي خوشگلي كه دارم هديه هستند!)



شكلات رو كه تمپر كرديد بلافاصله با قاشق توي قالب بريزيد
نبايد صبر كنيد چون ممكنه دماي شكلات تغيير كنه. مخصوصا اگر زمستونه



حاشيه هاي قالب رو اگر شكلات اضافي روش ريخته تميز كنيد
اجازه بديد شكلات سفت شه
ايرادي نداره اگر توي يخچال بذاريد
ولي بيرون از يخچال هم سفت ميشه. البته اگر درست تمپر شده باشه



همينطور كه مشاهده ميكنيد طرح قالب به طور كامل و زيبا روي شكلات منتقل ميشه




فرقي نميكنه از چه نوع شكلاتي استفاده ميكنيد
بسته به رنگ طرحتون در نظر بگيريد كه شكلات با چه درصدي مناسب تره و طرح جلوه بهتري پيدا خواهد كرد
توي اين پست نشون دادم كه همين شيوه رو ميشه با شكلات سفيد هم انجام داد. پس نوع شكلات زياد مهم نيست




شكلاتهاي قالبي نه تنها براي تزئين بلكه براي هديه دادن هم مناسب هستند

اگر قالبي كه ازش استفاده ميكنيد قالب بزرگيه ميتونيد به اين شيوه يك شكلات مغزدار درست كنيد




خوبيش به اينه كه علاوه بر زيبايي دقيقا ميدونيد كه اين شكلاتها درصدشون چقدره و با خيال راحت ميتونيد شكلات 99% رو آماده كرده و ميل بفرماييد

البته وقتي خيلي خودتون رو دوست داريد شكلات اصيل طرحدار به خودتون هديه ميديد!
شما ارزشش رو داريد!

17 comments:

خیلی خوشگلن، مقل همیشه عـــــــــــــالی

خسته نباشی طیبه جون

استاد جونی عاشقتم بوس بوس

hiiiiiiiiiiiii every body
hapPy valentines day my friends

thats greaaaaaaaaaaat 

thank you chef...

love you...

ممنون طیبه جون این قالب شکلاتت هم خیلی خوشگله ولی عمرا" بتونم پیداش کنم هیچ جا نداشتن چون من قبلا" از روی شکلاتات حدس زدم که باید قالب خاصی داشته باشه ولی پیداش نکردم میگم کاش ما هم یکی رو داشتیم تا از این قالبهای خوشگل بهمون هدیه بده

بازم مثل هميشه كارتون عاليه خسته نباشيد

سلام استاد عزیز
واقعا کارت عالیست و تموم و کامل
از روز اولی که اسانس قهوه و کیک ژکند رو توضیح دادی همه نگرانیم این دو تکه شکلات قلبی شکل زیبای روش بود و این که این دیگه درست کردنی نیست و حتما باید بازار رو زیر و رو کنیم تا پیدا کنیم
اما واقعا کارت عالی بود دیگه توی این عکس نکته ای نمونده که بدون توضیح بوده باشه
ممنون و خسته نباشید
این توضیح اضافه رو هم بدم که من تازه شاگرد کارگاه شما شدم هنوز زیاد جرأت شهامت و ابزار لازم رو ندارم که به امر جذاب شیرینی و شکلات سازی به طور جدی بپردازم و با شیوه ی شما هم زیاد آشنا نبودم برای همین هم مثل شاگردای کم حوصله زیادی سوال کرده بودم اما حالا دیگه فهمیدم که اسنانس قهوه به چه درد می خوره چه جوری کیک اپرای زیبا و خوشمزه رو می شه درست کرد و از همه مهمتر اون شکلات بارهای زیبا چطوری درست می شن
واقعا ممنونم امیدوارم که سعادت شاگردی شما رو داشته باشم و بتونم از تجربیات با ارزشت استفاده کنم.
ضمنا ولنتاین هم مبارک

طیبه جونم سلام
اولین پستمه که برات میزارم
نمیدونی چقدر دوستت دارم
یعنی عاشقتم
یکی از آرزوهامه که یه روز از نزدیک ببینمت
میبوسمت هزارتا

خیلی خوشگلند مثل شف عزیزمون:)

خب من به نسبت خیلی از دوستان این کارگاه , جدید حساب میام و اینقدرم شما پستای متنوع دارین که هنوز فرصت نشده
من بتونم لااقل یک دور همشونو بخونم برا همین شرمنده ام که تاریخ تولدت رو نمیدونستم طیبه جون ... البته الانم دقیق 
نمیدونم و باید بگردم ببینم کدوم پست ازخودتون بیشتر نوشتین و درینمورد هم اطلاع رسانی کردین ... متاسف شدم برا اتفاقیکه
امسال نزدیک تولدت افتاده بود و امیدوارم الان سلامت سلامت باشی و اون انگشت کوچولوی خوشمل هم بهبود کامل پیداکرده 
باشه ....... والا من دو سه روزیه توی پستای بیسکوییتها و تزئینات با ایسینگ دارم پرسه میزنم و هی لذت میبرم و لذت میبرم و
لذت میبرم .... بازم مرسی برا تمام محبتها و زحماتیکه میکشی ... من میفهمم که هرخط این پستها حاصل سالها تجربه ی شماست
و بسیار بسیارارزشمنده و اینهمه صداقت در انتقال تجربه ها جای تحسین و قدردانی فراووون داره .... مامان هرکدوم از رسپیای 
شمارو امتحان کرده بی برو برگرد عالی از اب درومده ..حتی دستور کیک ژنواز اونم با یه فر کاملن معمولی .. سرعت نتم 
اجازه آپلود عکسارو نمیده و مامان هرروز میپرسه عکسارو برا استاد گذاشتی که تشکرکنی از محبتاشون و من شرمنده میشم .. باورکن تاحالا نصفه شب ..عصر ..ظهر ..صبح هرروقت امتحان کردم جواب نداده اخه الان یک هفته س نت ما دائم قطع و 
وصل میشه و وی پی ان مم کارنمیکنه و خیلی از عکساتونو نمیتونم ببینم ..خلاصه که بزودی منم عکسای کارای مامان براساس
دستورات شمارو خواهم گذاشت ...... و اما یک سئوال ... لطفن بهم جواب بدین چون مامان چندروزه ازم خواسته این سئوالو
ازتون بپرسم و اگه جوابشو ندم فک میکنه فراموش کردم و بعد همشو میندازه گردن بی توجهی و بی مسئولیتی من 
و اما سئوال 
وقتی شیرینی قندی درست میکنیم بااینکه میذاریم کاملن مغزپخت میشه و خیلیم ترد و خوشمزس اما شیرینی به دست می چسبه
کجای کارمون اشتباهه که اینجوری میشه ؟؟؟ اصلن علت اینکه شیرینی پخته شده بدست می چسبه چیه ؟ ایا خمیرشو زیادی ورز 
میدیم که اینطوری میشه یا دلیل دیگه ای داره ؟ و چکارکنیم که این اتفاق نیفته ؟؟؟

هم از تو استاد هنرمند و مهربون ممنونم و هم از دوستان گلی که جواب سئوالامو زحمت میکشن و میدن 
شاد باشین همگی

استاد خوبم مثل همیشه عااااااااااااالی بود. فقط من نفهمیدم این قلبها هم از جنس همون زرورق ها ست یا شما نقاشی کردین؟ 

بسیییییییییور خوشگل

 شف نقاشی نکردن. قالب طرحدار قلبی هست که نوشتن می تونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه اش کنید.

پس جواب من چی شد ؟... راستی نسبت موادی که برا خمیر اون شیرینی استفاده میکنیم اینطوریه 
یک کیلو ارد ..نیم کیلو روغن .. نیم کیلو هم شکر .... این نسبتشه ... فک کنم شیرینی مینیاتوری یا قندی ساده اس
و بااین مواد وقتی شیرینی پخته میشه به دست می چسبه !!!!!!!! احیانا بین دوستان یا شف عزیز کسی هست که بدونه
اشکال کار کجاست و چرا این اتفاق می افته؟؟؟

سلام
مدتی از سایتتون استفاده میکنم ممنون که این قدر زحمت می کشید

مشق شب
كيك چوبي عشقولانه. من هميشه از برنامه عقبم! :D

 ممنونم مروارید جون.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...