2013/02/19

تهيه شير عسلي از پودر شير خشك


من توضيح دادم كه چطوري ميتونيم تو خونه از شير معمولي شير عسلي تهيه كنيم. اين روشي كه امروز توضيح ميدم تهيه شير عسلي از پودر شير خشكه كه تنها مزيتش سرعت توليدشه. يعني در 5 دقيقه آماده است. همينطور كه گفتم من هميشه چهار پنج تا قوطي شير عسلي تو كابينت محض احتياط نگهداري ميكنم منتها اين شيوه رو توضيح ميدم شايد به درد يه بنده خدايي بخوره. واجبه توضيح بدم كه شما بايد به شير خشك مخصوص بزرگسالان دسترسي داشته باشيد. باز يكي از محصولاتي كه من همواره تو خونه دارم شير خشك مارك نيدو از شركت نستله هستش كه ازش در آشپزي و شيريني پزي استفاده ميكنم. اينجا تو بازار ماركهاي ديگه هم زياده منتها چون ما از بچگي نيدو مصرف ميكرديم من كماكان بهش وفادار هستم. نيدو يه عطر و طعم خاصي داره كه در نهايت اين شير عسلي هم همون خصوصيات رو خواهد داشت.

پودر شير خشك 1 ليوان
شكر سه چهارم ليوان
آب يك سوم ليوان
كره 60 گرم




همه مواد رو توي شير جوش ميريزيم




 و روي حرارت متوسط اجاق با همزن برقي يا استيك بلندر (همون گوشت كوب برقي) مرتب هم ميزنيم تا كره ذوب شده و مواد يكدست شن




بعد از 5 دقيقه آماده است. منتها اگر مايل نيستيد اينقدر غليظ شه ميتونيد با حرارت ملايم كار كنيد يا اينكه سه دقيقه همش بزنيد
تاكيد ميكنم حتما از همزن برقي استفاده كنيد و مدام هم بزنيد





به دليل وجود شكر و كره زياد  اين شير عسلي هم كشدار خواهد بود ولي نه به كشداري اون مدل قبلي
كاملا شيرين و خوش عطر و طعمه منتها چون شكر فرصت كاراملايز شدن رو نداشته عطر شير عسلي بازاري رو نداره و بيشتر عطر همون شير خشك رو خواهد داشت

اگر از شير خشك سفيد رنگ و كره با رنگ روشن استفاده ميكنيد رنگ شير عسليتون هم روشن تر خواهد بود

با اين رسپي يك ليوان شير عسلي خواهيد داشت

مدت ماندگاريش هم يك هفته در يخچال خواهد بود منتها توصيه ميكنم سريع مصرف كنيد. درست كردنش كه 5 دقيقه بيشتر وقتتون رو نميگيره!
اين شير عسلي توي يخچال خيلي سفت ميشه. براي استفاده حتما از قبل بذاريد خارج يخچال يا اينكه با مايكروفر گرمش كنيد.



در نهايت بايد بگم كه شخصا اون مدل شير عسلي كه با شير معمولي درست ميشه رو توصيه ميكنم
 دقيقا بر خلاف شير تبخير شده كه اون مدليش كه با شير خشك درست ميشه رو توصيه كردم.

 دليلش هم اينه كه اين يكي قيمتش مقرون به صرفه نيست و طعم و فرم اون مدل شير عسلي كه از شير معمولي تهيه ميشه شباهت بيشتري به نوع كارخونه ايش داره. منتها گاهي وقتها آدم نياز داره همه چيز رو فداي سرعت كنه در اون صورت اين رسپي به دردتون خواهد خورد.

38 comments:

استاد جونی خسته نباشید دوستتون دارم بوس بوس

ممنون طیبه جون.عزیزم یک سوال ازت داشتم ولی مربوط به اینجا نمیشه توی دستور شیرینیها که مارگارین داره میشه به جاش از کره حیوانی استفاده کرد به ناچار چون کره کیاهی انگار توشهرمون یکهو ناپدید شد هیچ کس نداره اون وقت وقتی کره حیوانی رو جایگزین کره گیاهی میکنیم طعم کره خیلی غالبتر میشه یک سوال دیگه هم داشتم همیشه میشه روغن جامد رو هم جایگزین کره کرد تو دستور شیرینیها اون وقت مقدارش رو چقدر بگیرم البته فکر کنم روغن جامد رو اول باید ذوبش کنم بعد که دوباره خودش رو گرفت ازش استفاده کنم این کار هم حتما" لازمه یا نه؟ ببخشید سوالام مربوط به اینجا نمیشد ولی خیلی دوست داشتم زودتر بپرسم

مرسی طیبه جان به نظرم شیر عسلی با شیر محلی اونم از نوع گاو میشش  و  پر چرب خیلی عالی بشه حتما امتحان می کنم.

واقعا ممنون بابت هر دو رسپی شیر عسلی توی ترکیه اصلا شیر عسلی نیست ممنونم واقعا

شیرعسلی نسله هم خیلی مزه ی شیرخشک می ده و به نظر من اصلا طعم کاراملی نداره. الان که این رسپی رو خوندم به نظرم اومد شاید صنعتیش هم اینجوری درست می شه. کلا تصوری که من ازش داشتم با تعریفای شما خیلی فرق داشت. به نظرم بی نهایت شیرینه و گلو رو می زنه و بوی شیرخشکش خیلی قویه. من فکر می کردم طعم کاراملی غالب باشه

با سلام طیبه خانم.
بسیار وبلاگ جالب و کاملی دارید
من شخصاً علاقه خاصی به آشپزی دارم و به نظرم وبلاگ شما بهترین محل برای یادگیری اونه.
کار من طراحی وب سایت .
به نظرم شما باید سایتی در خور کارتون داشته باشید. که به اندازه شیرینی های شما خوشمزه باشه.
اگر تمایل داشتید من می توانم رایگان این کار را برای شما انجام دهم.
دلیلشم اینه این همه رسپی عالی با عکس حفظ بشه و بتونم همیشه ازشون استفاده کنم.

با سلام طیبه خانم.بسیار وبلاگ جالب و کاملی دارید
من شخصاً علاقه خاصی به آشپزی دارم و به نظرم وبلاگ شما بهترین محل برای یادگیری اونه.
کار من طراحی وب سایت .
به نظرم شما باید سایتی در خور کارتون داشته باشید. که به اندازه شیرینی های شما خوشمزه باشه.
اگر تمایل داشتید من می توانم رایگان این کار را برای شما انجام دهم.
دلیلشم اینه این همه رسپی عالی با عکس حفظ بشه و بتونیم همیشه ازشون استفاده کنیم.

مرسی 
ادیب

salaaam b shafe aziz va doostane hamrahe kargahe doostdashtanimoon
mersiiiiiiiiii 
mese hamishe aali
be zaher sade ama besyar karbordi va mohem 

راستی طیبه جان من قبلن ازت اجازه گرفتم و شما گفتی میتونم سئوالامو بپرسم ولی جوابی واسه سئوالم نگرفتم ..میدونم همگی 
این یکماه خیلی بیزی هستید ولی خب منم گناه دارما .... یک سئوال دیگه هم غیراون چسبیدن خمیر شیرینی بعداز پخت دارم 

** اینکه شما توی خیلی از رسپیاتون کره دارین ..میخوام بدونم ایا میشه بجای این کره از روغن استفاده کنیم ؟؟؟ مثلن توی 
کرما یا شیرینی و کیکای شکلاتی ؟؟؟ ... میشه درینمورد یه توضیحی بدی لطفن
**ایا شما نکات مربوط به کیک اسفنجی رو توی یه پست جداگونه نوشتین یا همینطور درخلال پستای مختلف دونه دونه بهشون 
اشاره کردین ؟؟؟ و اگه اینطوریه باید از کدوم یکی شروع کنیم که اولین نکات کیکای اسفنجی توشه ؟؟؟

مرسیییییییییییی .. ایام خوب و سرشار از شادی داشته باشین

 دوست عزیز،

شما سوالاتتون رو در این پست پرسیده بودید:

http://www.cheftayebeh.ir/2013/02/blog-post_14.html#comment-800517930

و شف سه روز پیش جواب دادن.

در مورد جایگزینی کره با روغن خیلی صحبت شده در این سایت. ازتون خواهش می کنم از سرچ وبلاکگ استفاده کنید و مطالب رو مطالعه کنید، چون اینجوری مطالب بیشتر و تجربه های دوستان دیگه رو هم می تونید مطالعه کنید.

موارد کیک اسفنجی در خود همون پسته، این مورد در تمام رسپی ها صادقه. یعنی مواردش توی همون پست گذاشته می شه.

به همین خاطر هم هست که همیشه از دوستان خواهش می شه سوالات مربوط به یک پست رو در همون پست بذارن تا شاید کمکی بشه به دوستان دیگه که شاید زمانی همون مسئله یراشون سوال برانگیز بشه.

سلام
نمی دانم نظر قبلی من را دیده اید یا خیر.
اما اگر تمایلی به طراحی وب سایت رایگان داشتید می توانید روی من حساب کنید.

ایمیل : adib.shoaee@gmail.com
موفق باشید

من اينكار رو نميكنم يعني مستقيم جايگزين ميكنم
اكثرا از خود كره استفاده ميكنم
هرگز مارگارين نميخرم
بله روغن جامد رو ميشه به جاي كره به كار برد

جالبه! انشالا خودتون عاليش رو درست ميكنيد

وقتي طعم و عطر كاراملي دارپيد كه شكر حرارت ببينه و در مدت طولاني پخته بشه
توقع ديگه اي نميشه ازش داشت

بله براي مواقع خاصي ميتونه مفيد باشه

سرعت اينترنت منم خيلي بده
حالا تصور كنيد بايد آپلود هم بكنم
اگر هم تعداد عكسها كم باشه دلم راضي نميشه
ديگه بايد با مشكلات كنار اومد
جريان كامنتها رو هم از اول نوروز سعي ميكنم با تغيير دادن سيستم پست كردن بهتر شه

خب
متوجه شدم
شما داريد شرت برد درست ميكنيد
اين رو قبلا درست كرديد؟
http://www.cheftayebeh.ir/2012/07/blog-post.html
فقط ميزان پودر قندش كمتره
نتيجه عاليه
ميتونيد شيرينيش رو هم بيشتر كنيد ولي به نظرم همين رسپي كه دادم عاليه
نسبت كره به آرد همون نصفه 
بافتش رو هم توضيح دادم
اون مشكلي كه فرموديد  هم پيش نمياد

بله خب متاسفانه . ولي آدم مجبور ميشه چشماش رو ببنده. هرچي كمتر بدونيم كمتر زجر ميكشيم

شما خيلي مهربونيد
خدا خيرتون بده

كاري كه من معمولا ميكنم اينه كه كيك رو درست ميكنم روش خامه كشي كه شد ميذاريم يخچال توي همون قالبي كه كيك رو درست كردم ژله درست ميكنم بعد كه بست ميذارم روش
راه دوم اينه كه به شيوه موش كيك عمل كنيد
يعني با قالب كمربندي

مرسي عزيزم اگر شما هم مهندسيد روز شما هم مبارك

سلام طیبه عزیز.

ممنون از رسیپی عالی و خوبت.
شاد و سلامت باشی
خوشحال می شم وقت کردی به سایت منم یه سری بزنی.
 

 مارکی که شما استفاده می کنین و روش عربی نوشته مزه ی کاراملی داره؟ شیرعسلی نسله رنگش هم خیلی با چیزی که شما توی عکس ها می ذارین فرق داره، خیلی کمرنگ تره. مایل به سفیده اصلا. مزه ش هم همون طور که گفتم بسیار شیرین و شیرخشکیه

نه من مترجمی زبان خوندم. حس میکنم خودت آشنایی کامل با انگلیسی داری اما خوشحال میشم بتونم کمکی بهت بکنم.منظورم ترجمه رسپی هاست. به جبران این همه محبت بی دریغت

ممنونم طیبه جون که شیر عسلی رو آموزش دادی، من بدجوری دلم شیرینی هایی که با شیر عسلی درست کردی رو می خواست ولی اینجا هرچی می گشتم پیدا نمی کردم، بین خودمون باشه، حتی یه بار کلی عسل و شیر رو حروم کردم که شیر عسلی درست کنم... به هر حال امشب هم شیر عسلی درست کردم هم توپک زردآلویی و همونطور که گفته بودی نصف شیر عسلی رو هم بلعیدم در همون لحظه های اول. واقعا خیلی خوشمزه و بهشتی بود. خیلی خیلی ممنونم عزیزم. شاد و سلامت باشی

خوشحال ميشدم ميتونستم به همه وبلاگها سر بزنم ولي متاسفانه مشغله زندگي اجازه نميده
به اميد روزي كه فرصتم بيشتر شه

خيلي خوشحالم كرديد
همه لذتش براي من همينه كه همه بتونن از رسپيها استفاده كنن و كمبود امكانات جلوشون رو نگيره

شما محبت داريد عزيزم
خوشبختانه سوادم كفاف كار رو ميده
بازم مرسي

مرسي از سخاوتتون
واقعا محبت داريد
والا من آدميم كه تا همه كاري رو خودم تنهايي انجام ندم دلم راضي نميشه
بازم تشكر ميكنم كه به فكر بوديد

اينجا نستله هست ولي گرونتره و من نميخرم
ماركهاي خيلي زيادي تو بازاره
الفجر
الصباح
ابوقوس
يه مارك ديگه هم هست گلدن نميدونم چي
مارك زياده
همه هم مزه كاراملي دارند

ببخشید من اصلا نمی دونم جای طرح این سئوال اینجا هست یا نه؟ولی راستش نمی دونستم کجا باید پستش کنم؟من دنبال یه دستور خوب برای دونات توی نت میگشتم که یه دستور پیدا کردم ولی توی مواد اولیه از ماده ای به نامshorteningاسم برده که نمیدونم مغادل ایرانیش چی میشه.کسی از دوستان هست بتونه کمکم کنه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...