2013/02/23

توپكهاي زرد آلويي


امسال هم كمي مونده به عيد يه شيريني ساده بدون نياز به فر واسه تون گذاشتم كه همين امروز درستش كنيد و ببينيد اگر با اقبال عمومي مواجه شد واسه عيد بذاريد تو برنامه
هر كي طعم برگه زردآلو رو خيلي دوست داره خودم قول ميدم عاشق اين شيريني ميشه




من چند مدل شيريني دارم كه وقتي درستشون ميكنم هيچيكس يعني دقيقا هيچكس نميتونه حدس بزنه كه توش چيه. و وقتي هم كه ميگم كه توي شيرينيه چي هست چشماي همه چارتا ميشه كه: "نـــــــــــــــــــه؟!!! واقعا؟!"
اين يكي از اون شيريني هاست.

همه ميپرسن: اين توش چيه؟ اين مزه ترش و شيرينه چيه؟
و وقتي ميگم قيصي عكس العملشون اينه كه: نـــــــــــــــــــه!!!

شما هم امتحان كنيد و زود هم لو نديد كه با چي درست شده. عكس العملها جالبه


قيصي 200 گرم
پودر نارگيل 1 ليوان
شير عسلي ربع ليوان
رنده پوست پرتقال يا وانيل



اگر قيصي اي خريديد كه روش نوشته "قبل از مصرف بشوييد" حتما بشوريدش و بذاريد آبش بچكه و بعد استفاده كنيد
قيصي ها و پودر نارگيل رو بريزيد توي غذاساز




اجازه بديد خوب له شه





حالا شير عسلي رو اضافه كنيد

جاي بسي خوشبختيست كه امروز خيالم راحته كه همه تون به شير عسلي دسترسي داريد و ميتونيد به راحتي تو خونه شير عسلي درست كنيد




شير عسلي رو كم كم اضافه كنيد يعني همه رو خالي نكنيد توي بلندر
ميكسش كه كرديد و خميري شد اگر نياز بود باز كمي شير عسلي اضافه كنيد


از خودمون عزت نفس نشون ميديم و همه رو خالي خالي نميخوريم

خب حالا بذاريدش توي يخچال تا سفت شه و خودش رو بگيره





شيرعسلي خاصيتش اينه كه وقتي سرد ميشه سفت تر ميشه. اينه كه خميرتون بعد از سرد شدن در حدي سفت خواهد بود كه بتونيد بهش شكل بديد
پس خوب كه سفت شد به شكل توپهاي كوچولو در آورده و توي پودر نارگيل يا پودر پسته بغلتونيدش




توپك سمت چپي كاور نشده است
وسطي با پودر نارگيل كاور شده و با خلال پسته تزئين شده
و سمت راستي كاملا با پودر پسته پوشونده شده
از هر سه تركيب استفاده كنيد تا تنوع رنگي داشته باشيد
ميتونيد با گردو هم چندتاي ديگه اش رو كاور كنيد




سايزشون رو هم با دست بچه مقايسه كنيد مقياسش دستتون مياد




با اين مقدار حدود 25 تا توپك قيصي اي خواهيد داشت
خوشگل تر ميشه اگر توي كاغذ شكلات سرو كنيد
بذاريدش توي يخچال تا هنگام سرو
دقت كنيد هوا نبينه كه بو جذب نكنه
عمرش طولانيه و تا چند هفته دوام مياره
اگر بياره!




بسيار بسيار خوشمزه است و خوردنش بسيار بسيار لذتبخشه

نميدونم چه حكمتيه... اين شير عسلي مثل يه ماده جادويي ميمونه كه با هرچي تماس پيدا كنه طعمش رو دگرگون ميكنه

من نيازي نميبينم از وانيل يا پوست پرتقال رنده شده استفاده كنم دليلش هم علاقه بي اندازه زياديه كه به قيصي و شيرعسلي دارم. ولي شما مختاريد كه به شيرينيتون عطر ديگه اي بديد يا نديد.





من بيخودي از چيزي تعريف نميكنم چون كم پيش مياد چيزي چشمم رو بگيره منتها دليل اينكه اين شيريني خوشگل و خوشمزه رو چند روز مونده به عيد پست كردم اينه كه ميخوام حتما واسه نوروز درستش كنيد. پس ببينيد ديگه چقدر از نظر خودم خوشمزه بوده. به شدت توصيه ميشه.
يه طعم جديد و كاملا متفاوت....
باب ميل خوردسالان و والدينشون!
يه ذره اش رو هم واسه مهموناتون بذاريد!
يا نذاريد؟!



برگرفته از southernfood

111 comments:

قربون اون دستهای کوچولوت برم من
طیبه جون ممنون چیزی که شما تعریف کنید مطمئنا" حرف نداره
حتما" درستش می کنم چون با خودم عهد کردم برای عید شیرینی های بیخود مغازه ها رو نخرم
راستی طیبه جون من نمیتونم عکس بگذارم حالا نمی دونم مشکل منه یا بقیه هم همین مشکل رو دارن

that's perfect as usual.thanks a lot :*

متشكرم شف جون
برنامه امشب مشخص شد :)

سلام سلاااام!
همين امروز درستش مي كنم
ديشب كه پروژه ي نون نخودچي به فاجعه تبديل شد!
ايشالا بتونم عيد به خودكفايي برسم واسه شيريني...جوري كه فقط نون نخودچي رو از بيرون بخريم!

:-)

وای خدا اون دست کوچولو رو ببین  چقدر خوردنیه

شیرینی ها هم عالین طیبه جون من که حتمن درست می کنم مرسی

ای جون دستای نی نی رو ،از هر شیرینی خوشمزه ترن اون دستا

 سلام دوست عزیز اسم من فاطمه است.
شما خیلی خیلی هنرمندی و من خیلی خوشحالم که با وب شما آشنا شدم . در مورد این توپک ها که آموزش دادید ، میخواستم بپرسم که آیا امکان داره این توپک ها را با شکلات ذوب شده کاور کرد ؟ و آیا کاورشدنشون با شکلات قلق خاصی داره ؟ ممنون میشم اگه پاسخ سؤالاتم رو بدبد . باز هم از زحماتی که می کشید سپاسگزارم . در پناه حق باشید .

بسیار عالی و زیبا 

وسلام عزیزدلم.وایییییییییی کاملا مشخصه چقد خوشمزست قربون دستت گلم. وای اون نانازم ای جان نگا دستای توپولیشو ای جاااااااااااااانم.خدا حفظش کنه

خانوم مهنــــــــــــــدس عزیز ! استاد هنرمند خودمون روزت مبارک ... خیلی مطمئن نیستم ولی توی یکی از پستای آرشیوت
جمله ای خوندم که میشد ازش برداشت کرد شما مهندسی ..امروزم روز بزرگداشت خواجه نصیر و مهندسین عزیزه .. پس
گفتم بهت تبریک بگم طیبه جون ..هم به تو و هم به همه ی مهندسای گل و نازنین 
واما این پست 
به به ! ظاهرش که اب دهن راه اندازه ..وقتی شما تعریف کنی حتمن باطنشم معرکه س ... مرسی

منم نمیتونم عکس بذارم !!! اوم 

سلام ممنونم از اموزشهای بسیییییییییییار خوبتون 
ببخشید یک سوال داشتم من فندوق گرفتم واسه نوترلااما خام گرفتم حالا باید تف بدم یا داخل فر بذارم یا نه ؟
آخه پوسته قهوه اییش جدا نمی شه 
بازم ممنونم

درست كردمممم

اووووومممم!
معركه است!
:-)

 سوالتون رو به بخش خودش منتقل می کنم و جواب می دم.

اول از همه روزتون مبارک شف مهندس عزیزم
دوم وااااااااای من قربون انگچته اون بچه که به عنوان اشل ازش استفاده کردید بشم الهی :)
خیلی ممنووووون از رسپی ساده و قطعا" خوشمزتون.یه سوال داشتم بجای پودر نارگیل چیز دیگه میشه استفاده کرد؟؟ تو خونه ما هیچکس پودر نارگیل دوست نداره آخه :( بازم مرسیییی

عالی بوود......ممنونم

سلام .
بجازه دهید شما را دوست خوبم خطاب کنم.
 پس سلام دوست خوبم.....
چند ماه پیش که دنبال رمز و راز   درست کردن سس بشامل بودم (چون  روشهای  متفاوتی را امتحان کرده وبه نتیجه ی مطلوب نرسیده بودم).....
با این سایت آشنا اشدم....
وخستگی چندین سال وبگردی هدفمند به زبان فارسی را الحق والانصاف از تنم بیرون کردید.چرا؟
چون متاسفانه اگر نگویم در صد درصد جستجوهایم میتوانم بگویم در نود درصد جستجوهایم به زبان فارسی نتیجه ای به درد بخور عایدم نمیشد .نتیجه اینکه به مدد احاطه ای  نصفه نیمه که به زبان انگلیسی داشتم قید زبان فارسی را زده بودم ولی همیشه این سوال در ذهنم بود که چطور است که به زبان انگلیسی بلاگها وسایتهای  آموزشی این همه پر بار  وبه درد بخور هست ولی  فارسی نه!!!؟؟؟؟؟
خلاصه اینکه شما خود به تنهایی آبروی یک ملت را خریده اید
داستان اینکه نمیتوانستم کامنت بگذارم هم برمیگردد به نقصان دانش الکترونیکی بنده و کمی تا قسمتی هم تنبلی کسب علوم کامپیوتری.حالا ما میتوانیم با فایر فاکس کامنت بگذاریم (ولی با اینترنت اکسپلورر نمیشد) واز این بابت بسی در پوست خود نمیگنجیم.بقیه ی تعریف وتمجیدهای از صمیم قلب و کاملا مستدل و بدور از تعارفمان بماند برای یک پست دیگر..
اراتمند شما
م.ر

هر روز ما را ازهنرهايتان سورپرايز مى كنيد

سلام عزیزم... مرسی بخاطر این دستور شیرینی فوق العاده... خانمی میشه از مربای زردآلو استفاده کرد؟

 نـــــــــــــــــــه!!!

سلام.خوبید شف گلم؟ من مدتیه کم  شاگرد تنبل شدم هر کاری رو درست میکنم عکس میگیرم منتهی تنبلیم میشه حجمشو پایین بیارم و آپلود کنم. این شیرین خوشمزه رو هم درست کردم .عکساشو پشت میکنم .  با تشکر.

اومممممممممممممم
بنظر عالی میاد
حتما میدرستم وایسه عید+شیرینی نخودچی

دیگه چی خوبه واسه عید؟؟؟
اخه اولین ساله با اعتماد بنفسی که از شما گرفتم خودم میخام بپزم شیرینی عیدمو

ممنونم یه دنیااااااااااااا

سلام
واقعا واقعا خیلی سایت جالبی بود 
من که 2 شنبه هفته قبل نشستم هی سایت شما رو دیدم و هی حسودی کردم به این که انقد هنرمندی
خیلی هم دستوراتی که نوشتی رو خوشگل توضیح دادی من که از خوندنشون کلی لذت بردم
کیک فرشته ات رو هم هی به همه نشون دادم گفتم باورتون میشه این کیکه
تقدیر و تشکر بابت به اشتراک گذاشتن همه هنرمندی هات 
الان خوابگاه هستم و نمی تونستم دستور پخت هات رو تست کنم 
ایشالله برا عید میوه خشک و این دستور شیرینی تون رو درست می کنم
خوب باشید
باز هم مرسی بابت سایت قشنگتون

 معلومه که خیلی خوشمزه است. ممنون شف عزیز

فقط میتونم بگم شما در ایران بی نظیرید...
بر دستانتون بوسه میزنم و امیدوارم شما وخانوادتون همیشه سالم وشاد باشید اینم عکس کار من...
با تشکر فراوان.

طیبه جان به نظرت باترکریم رو واسه کیک اسفنجیم و روشم ژله خوشمزه میشه؟باترکریم رو طعمش مثه خامه هست؟ فقط واسه ژله نمیدونم دوس داره روش حدود 3تا4سانتی ژله باشه.راهنماییم میکنی استاد نازنینم؟

 عزیزم توی آرشیو موضوعی سایت یه مبحث هست به نام نوروز،

تمام شیرینی ها و بیسکوئیت های عید اونجا دسته بندی شدن.

فکر کنم اگر اونجا رو یه نگاهی بیندازید، بهتر بتونید اون چیزی که باب سلیقه اتون هست و راه دستتون پیدا کنید.

من آواتار خودتون رو آزمايشي ميذارم

بله انشالا 
من فكر كنم فقط يكي دو بار تو عمرم نوروز از بيرون شيريني خريديم
ملت همه از من انتظار خاص دارن
:P

انشالا همه چيز طبق برنامه پيش بره

بله چرا كه نه
فقط اول بچشيد شايد نيازي نديديد كاورش كنيد
با هر دو شكلات سفيد يا تلخ ميتونيد كار كنيد
براي شيوه كاور كردن به پست كيك چوبي عشقولانه مراجعه كنيد

چشماتون قشنگ ميبينه

مرسي هستي جون شما هميشه لطف داريد

مرسي عزيزم كه به فكر بوديد
تشكر ميكنم و اگر شما هم مهندس هستيد روزتون مبارك

بله من كلا طعم قيصي رو خيلي دوست دارم
انشالا شما هم دوست داشته باشيد

خدا نكنه
شما محبت داريد
مرسي عزيزم اگر شما هم مهندس هستيد روزتون مبارك

پودر بادام
شير خشك نيدو هم طعم خوبي بهش ميده 
ولي خب گرونن

واقعا شرمنده ميفرماييد
انشالا كه از مطالب استفاده كرده و لذت ببريد
من شرمنده ام كه استفاده از سايت كمي سخته
انشالا الان كه ديگه تونستيد كامنت بذاريد به زودي شاهد عكس هنرهاتون هم باشيم
موفق و پيروز باشيد

چرا كه نه فقط ديگه احتمالا نيازي به شير عسلي نخواهيد داشت
اندازه پودر نارگيل رو هم بايد با تجربه به دست بياريد

به به شهزاد عزيز
تنبلي نيست. مشغله زندگيه. مخصوصا تو فصل مريضي بچه ها و شلوغي هاي آخر سال
من خودم گرفتارشم خوب درك ميكنم

من تمامشون رو از نو آپلود كردم
به مرور هم عكسهاشون رو توي "منوي روز" قرار ميدم كه اگر از چشمتون پنهون مونده يادآوري شه

مرسي از لطفتون
انشالا استفاده ببريد و اطرافيانتون رو هم خوشحال كنيد

به به
چه خوشگل و گرد و يك اندازه
نشون ميده توي كارتون حساس و دقيق هستيد
مثل هميشه عالي
احسنت

ژله رو توي پست قبلي كه پرسيده بوديد پاسخ دادم
در مورد باتركريم
راستش من خودم هميشه تركيب ژله رو با خامه كار ميكنم
اگر خامه فرم گرفته خوبي داشته باشيد كه به قالب كمربندي هم نيازي نيست
در غير اين صورت به شيوه موس كيك عمل كنيد
تو پستش توضيح دادم

دوس جون  ..... پس غذا چی؟؟؟؟؟؟ غذا !!!!!!!

شف عزيز سلام امروز اومدم اينجا يه اعترافي بكنم : من به سايت شما معتاد شدم :دي هر روز تا نيام به اينجا سر بزنم روزم شب نميشه واقعا كه در كار خود استاديد من تقريبا هر روز يكي از رسپي هاي شما رو درست ميكنم و وقتي براي همسرم ميارم تا ميرم قاشق بيارم هيچيش نميمونه عاشقتونمممممممممم ايشالله هميشه سالم و تندرست باشيد 

مرسی عزیزم... حتما با مربای زرد آلو امتحان میکنم و نتیجه شو بتون میگم

انشالا هميشه شاد باشيد و چيزاي خوشمزه درست كنيد

طیبه جون مدام دارم فکر میکنم ما چطور میتونیم اینهمه محبتت رو جبران کنیم .... عزیزم من داروساز هستم و مامان هم روانشناس ..... اگه زمانی فک کردی کاری ازمون ساخته س با کمال میل در خدمتت هستیم .... راستی توی یکی از پستات 
خوندم که از مشکل درد مفاصل حرف زده بودی .. نمیدونم مطمئن نیستم شایدم گز گز انگشتا بود ... اگه درد مفاصله آیا ارتروز داری ؟ یا ارتروروماتوئید ؟ یا مساله دیگس ؟ ... اگه هم گزگز انگشتاس احتمالن برا بالابودن کلستروله .... اینارو پرسیدم چون
براشون پیشنهادا و راهکارای خوبی دارم ... مامان من خودشون ارتروز دارن و خیلیم پیشرفته بود اما خداروشکر الان خیلی بهترن و حتی چهارطبقه رو راحت میان بالا ... کنترل چربی هم با پوست گردو معرکه س ..خیلی بهتراز چای سبز و بقیه موارد
پیشنهادی جواب میده .. درمواردی حتی میتونه جایگزین دارو بشه ...... خلاصه ایشالا که همیشه و همیشه سلامت باشی عزیزم
ولی در کل اینو بدون ما هرکاری ازمون بربیاد با کمال میل و باخوشحالی درخدمتت هستیم ... کوچولوی نازت رو ببوس .. شادباشی... لطفن خصوصی بمونه ... راستی من اسم اصلیم سارا هست 

جوابمو خوندم و خیلیم ممننونم ..حتمن اون رسپی رو به مامان میدم .... راستی یه خصوصی هم داری 

 خیلییییی ممنوووون... مرسی از راهنماییتون
من یه سوالی دارم با عرض شرمندگی و چون میدونم رسپی درخواستی نداریم اگه واستون مقدور بود پاسخ بدید : این شیرینی پفکی گردویی ها هست که تو عید هم زیاد می پزن... دنبال یه رسپی ازش بودم چند روزه اکثرا" مثه هم بودن یعنی زرده و پودر قند و وانیل رو میزنن بعد گردو خورد شده و در نهایت هم فر.درست کردم بد نبود اما خواستم نظرتونو راجبه این رسپی بدونم اگه تجربه این شیرینی رو دارید ممنون میشم راهنماییم کنید. بی نهاااااااااایت دوستون دارم

سلام استاد نازنینم مرسی از راهنماییهات فقط میزان خامش چقه که ژلاتینشو گفتی؟ بعدش شب تا صبح بذارم یخچال کافیه؟

سلام خانومی.خیلی وقته که هم نوشته هاتو میخونم هم ازشون استفاده میکنم/برای اینکه وقت نازنینتو نگیرم مزاحم نمیشدم/ولی دیدم از ادب به دوره که از محبتهات تشکر نکنم/ممنون

خیلی خیلی خوشمزه بودن، ممنونم

خیلی خوشمزه بودن، ممنونم

بله مورد علاقه منه
پفك گردويي و كنجدي بيسشون يكيه
عين هم درست ميشن
قلق خاصي هم نداره
اگر از اون كنجديه خوشتون اومده گردوييش رو هم درست كنيد

اگر تو خونه قالب كمربندي داريد اصلا دقيقا مطابق دستور موس كيكي كه گذاشتم عمل كنيد كه نتيجه اش هم تضميني باشه

بسيار عالي
خوشحالم كه دوستش داريد
احسنت

والا من چون سالها رژيم بد داشتم و شيوه احمقانه رايج در ايران براي لاغر بودن رو انجام ميدادم آخرش اين موضوع اثرش رو بعد از يك حاملگي نشون داد
نخوردن و رژيم گرفتن آخر و عاقبتش ميشه همين
اينه كه اميدوارم به مرور اين كمبود مواد معدني و ويتامينم درست شه و دردها از بين بره
من برام واقعا مشكل و دردناكه كه ورزش كنم ولي با هر سختي هم كه هست اينكار رو ميكنم چون ميدونم هيچي مثل ورزش نيست

چشم موضوع رو به مامانم ميگم
مرسي كه به فكر هستيد عزيزم

شف عزیز و نازززززززززززززززززززززززم
گل زیبای من
سلام 
توپک های زردآلو دیگه حرف نداشتند خوشمزه آسان با کلاس بی دردسر برای من تنبل و کلاس بیا برای مهمونا فقط عزیزم ببخشید لاینر نداشتم  خوب تزئینشان کنم براتون. میبوسمتون و دعای سلامتی براتون دارم

سلام شف عزيز لاله هستم من خيلي وقته با سايتتون آشنا شدم ولي واقعا عاشقتون دوستتون دارم و با خوندن دستوراتتون اعتماد به نفس ميگيرم و سعي ميكنم تا اونجا مكه مبتونم حتما از دستوراتتون استفاده كنم و .خانواده محترم رو خوشحال بازمهم از بابت همه چيز ممنون عزيزم .

سلام شف عزيز من توپك هاي زردآلو را درست كردم قيصي هام خوب له نشدن حتما بايد به شكل خمير دربيايد مزه قيصي بيشتر توي دهن مياد خودم شيرعسلي به يك روش ديگه درست كردم و داخل مواد ريختم امروز از شيرعسلي شما پرينيت برداشتم تا دوباره درست كنم خيلي ممنون از آموزشهاي خوب و ساده شما 

منم سه سوته درستش کردم کمی بیشتر شیر عسلی ریختم ولی دیدم بازم به خمیری عکس شف نشد
چون مزه اش خوب بود دست نگه داشتنم
مال من خوبیش به این بود که اصلا احتیاج نداشت بذارم یخچال که سفت شه
خودش قابل گرد شدن بود
من فکر میکنم بعضی قیصی ها مثل مال من خشک ترن بعضی ها همون طور که تو عکس شف پیداست نوچ ترن.
نمیدونم درست گفتم یا نه
کیفیت پودر نارگیل و شیر عسلی هم مارک تا مارک فرق میکنه
مثلا اینکه شیر عسلی که شف استفاده میکنن تا جایی که من از عکسا فهمیدم غلیظ تر و کاراملی تر از نستله است

واسه من که خودم درستش کرده بودم به نظرم رسید طعم قیصی خیلی غالبه
من وانیل هم ریختم
شیر عسلی هم که طعم قوی داره و البته نارگیل با همه اینا من بیشتر احساس خوردن لواشک زرد الو بهم دست میده

ولی حق با شف جونه
این واکنش اقای شوهر بود!
این چیه؟
خب بخور
در جا یه توپ گردالی قورت داده شد!
قابل توجه من تحت هیچ شرایطی مثل اقای شوهر عمل نمیکنم یعنی چیزی که نمیدونم چی توشه رو یه باره قورت نمیدم!

خب چیه؟
هم ترشه هم شیرین هم نارگیل داره هم نارنجیه!!!!!
گفتم این با همونی درست شده که دوستای محترم شما واستون کادو میارن شما دو تا دونشو میخوری بقیه اش رو دست من باد میکنه!!!!!

لواشک؟
نه!
البالو خشکه؟
نه چه ربطی داره
 با با قیصیه

جدی؟
قیصیه!!!
حالا که گفتی طعمش معلومه که قیصیه
!!!!!
میبینین تورو خدا

مرسی شف جون فکر کنم دفعه بعد اگر کمی مغز گردو وسطش بذارم هم شاید بد نباشه

سلام راستش من هم دقیقا" میخواستم حرفهای دوستان رو بزنم به نظر من هم طعم قیصی توش خیلی غالبه اول فکر کردم مال من یک اشتباهی شده که اینجوریه ولی مثل اینکه مال  من هم مثل پریس جون و زهرا جون همون طعم رو میده طیبه جون نمیخوام به دستورشما ایراد ی بگیرم فقط خیلی مزه خود قیصی رو میده من یک مقدارش رو تو دست گرد کردم و گذاشتم کنار حالا خواستم بدونم اگه شیر عسلی رو دو برابر رسپی بریزم عیبی نداره چون میخوام طعم شیر عسلی کاملا" توش مشخص باشه ولی الان که برای من اینطوری نیستش در ضمن همون پیمانه استاندار رو که 1/4 هستش رو ریختم درسته؟ یک مقدار بیشترش بکنم عیبی نداره

دست شما حسابی درد نکنه . من درست کردم و بردم کادو. خيلی خوششون اومد به علاوه اينکه واقعا کسی تشخيص نداد توش چيه . اما وقتی گفتم همه گفتن آره ه ه ه ه ه . مزه قيصی میده.

شيرينی خيلی ترش و خوش مزه ايه. به خصوص برای کسانی که کلا طعم ترش رو دوست دارن.

من اول پوست پرتقال نريختم. خيلی مزه قيصی می داد . اما پوست دو تا پرتقالو داخلش رنده کردم. کلا مزه پرتقال گرفت. 
خانم من که مشتريش شدم.خيلی ممنون. عالی توضيح دادين
اينم عکسش :)

 ممنون ممنون ممنون
نمیدونم چی بگم دیگه :)

merci,azizam hatman emtahan mikonam baraye bacheha ham monaseb dar zemn kamelan movafegham ba nazaret raje be shir asali in dastoor man ra ham emtahan kon pashimoon nemishavi
http://khalehparisa.blogspot.it/2013/02/blog-post_22.html

سلام دوست عزیزم...دست شما درد نکنه. خیلی خوشمزه بود. شوهرم که خورد نتونست تشخیص بده. بنظرم نه مزه ترش میداد و نه خیلی شیرین بود. یه مزه خاص. من وقتی خوردم یاد راحت الحلقوم های قدیم افتادم. 
بازم میگم دست شما درد نکنه. 
مریم
عکسش هم فرستادم که امیدوارم ببینید. 

ميشه با برگه زرد الو درستش كرد؟

 قیصی برگه زردآلو هست، همونطوری که از اسم پست هم پیداست.

:D

 مگر این که برگه های شما خیلی خشک باشن و از اونهایی باشن که تیره هم هستن.

اونها کمی سفتن برای این کار.

 فهمیه جون توی دستور شف پسوت پرتقال یا وانیل اومده.اگر کمی توش پوست پرتقال رنده میکردی طعم پرتقالم بهش اضافه میشد و کمتر مزه قیصی میداد.شیر عسلی رو زیاد کنی شیرین تر میشه.ولی میتونی پودر نارگیل رو به نسبت قیصی بیشتر بریزی تا کمتر مزه قیصی بده.
اجازه خانوم شف درست گفتیم؟:دی

 سلام.پریس جون.من هم درست کردم و دقیقا شرایط شما رو داشتم.و فکر کردم ممکنه قیصی های من کهنه تر یا خشک تر باشن .کلا خمیرم کمی دون دون شد نسبتا  و شل نبود.ممکنه با خیس دادن قیصی از یکی دو ساعت قبل بشه این مشکل رو حل کرد..
ولی من بسیار از طعمش لذت بردم.به خصوص که با کمی رنده پرتقال یه طعم قوی تر هم بهش اضافه شد و گول زننده تر شد.گفتم فردا تو روز عکس میگیرم میذارم تو سایت که دوستان بهویی زنگ زدن و اومدن خونمون.هیچیش نموند:((و اونا هم متوجه نمیشدن چی توشه.نارگیل رو فقط حدس میزدن و میگفتن پرتقاله؟!:دی

مرسی شف جون مجددا...

شف جون اینم یادم رفت بگم در ادامه جوابم به پریس جون که:من بعضیهاشو تو کنجد غلطوندم.اقای شوهر ما خیلی پسندید و گفت کاش توشم میریختی.یکی دو تاییش رو تو پودر گل سرخ که اونام بسیار زیبا شدن و ترکیب رنگش جالب شد.فقط حیف که این بچه ها یهویی ریختن سرمون:دی و هیچی نموند برای عکاسی.البته خوبیش به این شد که چون سرزده اومده بودن و چیزی درست نکرده بودم(معمولا کیکی.شیرینی چیزی داریم) اینا رو گذاشتم جلوشون و کلی خوششون اومد.ممنونم..

نیمچه آشپز عزیز ممنون عزیزم باورت میشه من هنوز همون جوری توی یخچال داخل ظرف بسته نگه داشتم تا ببینم طیبه جون چی میگه؟ ولی خوب دیگه نزدیک عید هم که هستش سرش هم خیلی شلوغه وقت نداره اتفاقا" میخواستم همین کار رو بکنم و توش پوست پرتقال بریزم ولی دوست داشتم طعم شیر عسلی هم بده یا طعم شیر عسلی که همه چیز رو خوشمزه میکنه توش بیشتر مشخص باشه ولی طعم خود قیصی خیلی غالبه حالا شاید همون پوست پرتقال رو توش زدم بازم ممنون

طیبه جون این شیرینی یکی از شیرینی های خانگی بسیار قدیمی  و سنتی تبریز هست و منم چند ماه پیش برای عقد دوستم درست کرده بودم... فقط ما اینجا همیشه روشون خلال مبداریم و منم روی بعضی هاش شکلات تلخ هم ریختم که عالی شد... ممنون که اینو با همه قسمت کردی

بسيار عالي
خوشم مياد كه سريع عمل ميكنيد و مزه ها رو ميچشيد اين خيلي عاليه

دو مدل قيصي الان تو بازار هست يه مدلشه كه خيلي سفته يه مدلش نرم و آبداره
ولي حتي اون مدل سفتش هم اگه خوب با مخلوط كن نرم شه ديگه اون مشكل پيش نمياد
موفق باشيد

خوشم مياد كه آقايون هميشه همه چيز رو هم از قبل ميدونستن ولي نوك زبونشون بوده

آره پريس جون هرچي تغيرات لازم ميدونيد اعمال كنيد
و بله سفت و خشك داره اين مدل نرمه اش جديدا تو بازار اومده خيلي خوشمزه تره
با اون سفتهاش هم درست كردم اگر قدرت موتور مخلوط كن خوب باشه اونم عالي نرم مشه

الان اصلا يادم نمياد اسم ماركش چيه و چند ماهيه چند تا مارك ديدم از اين قيصيهاي نرم رو توليد كردن خيلي خوردنش راحت ترهمن چون به خاطر بيماري روده بايد قيصي بخورم اينا رو الان بيشتر ترجيح ميدم

نه با خيس دادنش موافق نيستم. نميدونم به نظرم طعمش رو عوض ميكنه
يه كم بگرديد صد درصد گيرتون مياد چون اينجا زياد شده حتما اونجا هم هست

خراب كه نميشه
بله درصد شير عسلي و پودر نارگيلش رو بالا ببريد از ترشيش كم ميشه

البته اينم بگم من عاشق قيصي هستم

مرسي از ارائه تجربياتتون و همچينين به خاطر عكسهاي بسيار زيبا
چقدر هم كه خوشگل و سك اندازه هستن

به به
چخ بكگراوند سنتي زيبايي
احسنت

بله اتفاقا منم پودر گل سرخ رو براي تزئين زياد استفاده ميكنم (چون براي روده ام خوبه هميشه تو خونه دارم) ولي راستش اينا رو تا به حال با اون طعم امتحان نكردم. بايد ببينم چي ميشه
كنجد هم بله تركيب جالبيه
اتفاقا خواستم بذارم بعد ديدم عين سمسميه ميشه گفتم اينجوري تنوعش بيشتره
آخه ميدونيد كه من سمسميه رو هم خيلي دوست دارم 
باز چون كنجد براي اون بيماري روده من خوبه

چقدر جالبالبته اون سمت معمولا خيلي تنوع شيريني زياده 
بسيار زيبا هستند 
احسنت

 خدا رو شکر که پسنديدين :)

 ریحانه جون اون شیرینی پاپاتیا ها هم خیلی خوشگل شدن.افرین دوستم

ایشالا که با دعای همه بچه های کارگاه خیلی خیلی زود شفای کامل و سلامتی حاصل میشه عزیزم.

ممنون 
خیلی خوشحال شدم. اینم رومیزی ترمه است که خودم هم خیلی دوسش دارم. قابل شما را ندارد. 
دوستون دارم.

توپک های خوشمزه من،که بسیار مورد توجه شوهری قرار گرفت.هروقت به آشپزخونه
نگاه میکنم شوهری جان سرودستش داخل یخچال تشریف داره.
واسه من طعم نارگیل وترشی اولین چیزی بود که حس میشد
و داستان ،آره مزه قیصی میداد واسه منم تکرار شد

اینم توپک من:) توپک قیصی و شکلات
ممنون عالی بود

با تشکر از شما من این‌ها رو برای تولد دخترم درست کردم
http://www.isfand.com/2013/03/11/749/

فوق العاده بود شف عزیز 
ممنون

سلام طیبه جان

این هم ترفُل زردآلوی من. به نظرم زیادی مزه قیسی میداد بهش 1 ق غ شیر عسلی و 2 ق غ پودر نارگیل بیشتر اضافه کردم. مهمونا نتونستن بفهمن چیه!

دستت درست و مرسی

به خوشگلی کار شما نیست ولی طعمش فوق العاده است.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...