2013/03/12

بيسكويت پنيرخامه اي و جو با تيكه هاي شكلاتي رنگ رنگي


يه حكمتي تو بيسكويتهاي رنگ رنگي هست كه بچه ها (و من) رو به سمت خودش جذب ميكنه.
من با استفاده از رسپي اين بيسكويتم يه بيسكويت خوشمزه ديگه درست كردم كه با داشتن همون طعم چيزكيكي؛ يه شكل چشمنواز هم خواهد داشت.

كره 170 گرم
شكر 1 ليوان
پنير خامه اي 120 گرم
وانيل پودري نصف ق چ
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد دو ليوان
ام اند امز خورد شده 2 ليوان
جو فوري 1 ليوان



كره بايد به دماي اتاق رسيده و كاملا نرم باشه
اگر از وانيل مايع استفاده ميكنيد مقدارش 1 ق چ هستش
توصيه ميكنم پست وانيل رو مطالعه بفرماييد

فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم

كره و شكر و وانيل و پنير خامه اي و زرده تخم مرغ رو به خوبي با همزن برقي هم ميزنيم تا حجيم شه




آرد رو اضافه ميكنيم




بايد در مورد جو فوري توضيح بدم
شما ميتونيد جو فوري رو توي بازار پيدا كنيد اين مدل جو با جو پرك فرق ميكنه. تقريبا پختي نداره

فقط سايز و شكلشون رو با هم مقايسه كنيد
اون دونه هاي درشت كه ميبينيد جو پركه اون ريزه ها هم جو فوري هستند

اگر بهش دسترسي نداريد ميتونيد از جو پرك استفاده كنيد:
جو رو توي يه سيني بزرگ بريزيد
بذاريد توي فر 180 درجه و هر از گاهي با قاشق چوبي همش بزنيد. بعد از نيم ساعت از فر خارج كرده و بعد از اينكه سرد شد توي بلندر قدري آسيابش كنيد
حالا از اين جو يك ليوانش رو جدا كرده و استفاده كنيد





جو رو توي مخلوط ريخته و هم ميزنيم




براي اين بيسكويت شما به اسمارتيز نياز داريد
مارك ام اند امز يه طعم كاملا شكلاتي داره و حتي عطر شكلات تلخ رو داره
اين مارك به خصوص شيرينيش به نسبت بقيه ماركها كمتره و براي همين در نهايت بيسكويتها شيرينيش زير دل رو نميزنه
متاسفانه اگر از ماركهاي ديگه استفاده كنيم بيسكويتها مون زيادي شيرين ميشن. پس احتمالا بايد اندكي از شكر رسپي رو كم كنيد.
اگر از ام اند امز استفاده ميكنيد هم كه نتيجه عالي خواهد بود





ميريزيمشون توي يك زيپ لاك و ميكوبيم تا خورد بشن
من همين بيسكويت رو با اسمارتيز هاي سايز ميني درست كردم و نكوبيدم به نظر خودم اگر اونها هم كوبيده بشن در نهايت ظاهر بيسكويت خوشگل تر خواهد بود

ولي زياد نكوبيدش همينقدر كه نصف يا ربع بشن كافيه. توشون دونه كامل هم باشه ايرادي نداره. فقط در كوبيدنش زياده روي نفرماييد

ام اند امز خورد شده رو هم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم
كم و زياد كردن مقدارش دست خودتونه. چشمي بسنجيد و ببينيد ميخوايد چقدر رنگي باشه




روي سيني فر كاغذ روغني قرار ميديم
چرب كردن نميخواد
از مواد به اندازه يك اسكوپ با قاشق بستني زني توي سيني با فاصله ميريزيم

اين بيسكويتها توي فر اونقدري تغيير شكل نميدند پس با دست يا پشق قاشق كمي پهنش كنيد




حالا توي فر قرارش ميديم به مدت 15 دقيقه
لازم نيست رنگ بيسكويتها عوض شه همين كه حاشيه زيرينش كمي طلايي بشه كافيه. از فر خارج كنيد.




باز هم توصيه ميكنم به شيوه من در مورد پخت بيسكويتها عمل كرده و ابتدا توي هر سيني فقط دو بيسكويت قرار بديد
لطفا به رنگ توجه كنيد و نه به زمان پخت




اين بيسكويتها به دليل داشتن جو طعمشون كمي با چيزكيك كوكي متفاوت هستش ولي در كل خيلي خوشمزه است
ام اند امز ها باعث ايجاد يه طعم شكلاتي در بيسكويت ميشن و با هر گاز احساس خوردن بيسكويت شكلاتي با طعم چيزكيك ميكنيم

براي درست كردن بيسكويت شكلاتي با تزئين اسمارتيز به اين پست مراجعه بفرماييد



چون اسمارتيزها رو خورد كرديم و توي بافت بيسكويت بخش شدند اين بيسكويتها با هر گاز يه رنگين كمان زيبا رو به آدم نشون ميدن و خوردنش واسه بچه ها (و من) خيلي لذتبخش و مفرحه!

با فرض بر اينكه هرچي توش جو داره خيلي سالمه (!) و لبنيات سرتا پاش فايده ست(!) و زرده تخم مرغ خيلي خاصيت داره (!) با خيال آسوده يكي پس از ديگري بيسكويتها رو گاز ميزنيم!

نذاريد وجود جو گولتون بزنه اين بيسكويتها اصلا طعم جو ندارند و طعم غالبش شكلاته و بعدشم پنيرخامه اي




بسيار زيبا و چشمنواز ... فوق العاده آسون و سريع... به هيچ عنوان حساس نيست كه فر استاندارد لازم داشته باشه... و از همه مهم تر اينكه اصلا توي فر تغيير شكل نميده.
از الان واسه عيد تمرين كنيد.
ميتونيد با سايز كوچيكتر درستشون كنيد ولي زمان پخت كمتر خواهد بود.
از كنار فر تكون نخوريد.
لذت ببريد!

40 comments:

استاد جونی دستت طلا کلی جوی فوری رو دستم مونده حتما اینو درست میکنم خسته نباشید بوس بوس

ممممممممم
خوشمزه‌ست  :)

وای خدا عجب تله پاتی عجیبی...موضوع از این قراره که چند وقت پیش مامانم برام یک بسته بزرگ "اوت میل" فرستاد و من دو روز پیش یه رسپی مافین با جو فوری پیدا کردم و پختم ولی اصلا" از طعمش خوشم نیومد... تو فکر بودم که خدایی رسپیهای طیبه جون حرف نداره و با اطمینان صد در صد میتونی ازشون استفاده کنی و ای کاش طیبه جون یه دستوری برای این جو فوری بگذاره که بتونم از این جوها استفاده کنم ... خلاصه امروز صبح که این کوکیهای خوشگل رو دیدم کم مونده بود جیغ بزنم..هورااا
راستی طیبه جون فکر کنم توعکس آخری کوکی اول از بالا رو فکرکنم آقا مهدی گاز زده چون جای گازش خیلی کوچولوه ه ه :))))))))))))))
بازم ممنون عزیزم    

دستت درد نکنه عزیزم

باسلام خدمت شف.یه سوال فوری.میخواستم بدونم کاسترد همون نشاسته ذرت هست؟

 شف جون با ارزوی اینکه زندگیتونم مثل این بیسکوییتهاتون توی سال جدید پر از رنگ های زیبا و شاد باشه.برای دوستانی که احیانا خواستن اینو درست کنن بگم که من چند وقت پیش جو فوری با مارک هاتی کارا خریدم.البته به این ریزی که شما نشون دادی نیست و درشت تره.ولی جوی فوریه و تو قوطی پلاستیکی بسته بندی شده و فروخته میشه.

 نه فاطمه جون نیست.کاسترد یه پودره برای درست کردن یه کرم به همین نام..روی خود قوطیشم دستور داره.البته بیس اونم نشاسته ذرته.نشاسته ذرت خالی با همین اسم الان توی اکثر فروشگاهها هست.هم ایرانی هم خارجیش...

وای وای
مگه ام اند ام به خونه میرسه که حالا بخوایم باهاش بیسکویت درست کنیم خواهر
دستت طلا

سلاااااااااااااام .. سلاممممم ..همگی سلام م م خوب شد شمااین پست رو گذاشتی تا من برم سئوالمو توی پست چیزکیک کوکی بنویسم ..اخه قسمت سرچ بازنمیشد و من 
نمیتونستم اون پست رو پیداکنم!!!! با تشکر از خودمان ;))) .... خب حالا اون سئوالو بنویسم بعد بیام اینوری ببینم استادجون
هنرمندمون امروز چی بهمون هدیه داده ... دست شما درد نکنه هیچوقت و هرگز 

راستی آیا میشه توی این رسپی بجای کره از روغن استفاده کنیم ؟؟؟ .. اخه من خودم خیلی طعم کره رو نمی پسندم براهمینه که برام مهمه بدونم توی کدوم رسپیا میشه روغن رو جایگزین کره کرد ... مرسی

به به
همین امروز می رم اسمارتیز می خرم انشالله
خیلییی خواستنین:)

آخی بالاخره موفق شدم ثبت نام کنم و کامنت بذارم.
سلام شف عزیز.
چند ماهه که پای ثابت این صفحه شما شدم و باید بگم به لطف دستورای دقیق و صادقانه و حرفه ای شما اشپزی و مخصوصا 
شیرینی پزیم از این رو به اون رو شده.
واقعا یه تشکر بزرگ بهتون بدهکارم بس که بهم انگیزه دادین این مدت.
دیشب برای اولین بار بیسکوییت پختم و با رویال ایسینگ تزیین ردم انقدر ذوق کردم که تا 4 صبح پر انرژی بودم و بیدار بودم.
رسپی براونیز بدون شکلات هم دیگه دیفالت خونه شده.
خلاصه خواستم بگم واقعا واقعا واقعا ممنون بابت زحمتات و بابت قلب بزرگی که داری
همیشه سلامت و شاد باشی.

خوب حالا برم سر وقت سوالا . اگه بخوام فوری اینا رو درست کنم 
از اون جایی که فرصت گستن دنبال جو و درست کردنش رو هم الان اصلا ندارم میشه حذفش کنم ؟
اتفاقی نمیفته توی بافتش ؟
باید ارد جایگزین کنم ؟
اخه خیلی خوشگلن دوست دارم واسه تولد دخترم که پس فرداست درستشون کنم. 

اینقدر خوشگل شده که نمی دونم چی بگم.دلم خواست الان.مرسی به مفدار زیاد:)

سلام دوستان.کسی میدونه توی تابه دوطرفه چه غذاهایی میشه درست کرد؟

 بله می تونید به جای کره از روغن استفاده کنید.

نمی شه ابن قضیه جایگزینی روغن و کره رو به همه رسپی ها تعمیم داد.

دوست عزیز،

شما می تونید چیز کیک کوکی ای رو که شف لینکش رو در همین رسپی گذاشتن، درست کنید.

همونطور که شف توضیح دادن این کوکی ها یه ورژن دیگه از همون کوکی ها هستن.

به جای چیپس شکلات و بیسکویت خرد شده، شما ام اند امز رنگی رو جایگزین کنید.

عزیزم من دیشب این رسپی رو درست کردم
 به جای ام اند ام از اسمارتیز معمولی سایز ریز استفاده کردم و جوی فوری هم نداشتم و به روشی که گفتی از جوی پرک درستش کردم ولی اشکال اینه که بیسکویت هام زیادی سفت شدن یعنی صبر کردم حاشیش طلایی بشه بعد برداشتم ولی فقط بعد از پخت نرم و ترد بود و بعد از چند ساعت سفت شده و به خوبی قبل نیست 
فکر می کنم زیاد توی فر موندن
اینم عکساش فدای تو بوس

  سلام طیبه جان خسته نباشی من یک قوطی از این جو دارم از بوشهر برام اوردن ولی مارکش فرق داره اسمش کپتان اوتز ولی شکلش همینه با این مارک آشنایی می تونم باهاش کوکی درست کنم ؟ من اینو توی سوپ و حلیم می ریزم. مرسی عزیز 

 سلام سارا جان من توی این مدل ماهی تابه ها همه چی درست کردم انواع غذاهای گوشتی؛بیسکویت؛کیک؛پیتزا؛ماکارانی پیتزا؛ و...خلاصه خیلی کاربرد داره انشالله سلامتی کاربزنی(به اصطلاح مازندرانی)

سارا جان من تو این تابه ماهی درست میکنم و گاهی تکه های کوچک مرغ ولی زیاد روغن نمیریزم اصلا یکی از حسن های این تابه ها کم روغن مصرف کردنشه

فکر کنم امشب همه دندونای منو اقا کرمه نوش جان کنن
خوش به حالش
ام اند امز
پنیر
شکر
این همه خوشبختی ....

خب خوبی دوستی چندینو چند ساله اینه که وقتی یه وبلاگ اشپزی میشه خونه دومت و صاحبش میشه خواهرت
دیگه نمیخواد یه رسپی رو دفترت پاکنویس کنی که نکته هاش یادت نره
نکته ها همین جا ثبت شدن و میتونی بعد مدت ها برگردی ببینی خب خودت که درست کردی چه تغییراتی دادی

مثلا من امروز برگشتم اونجا یعنی پست چیز کیک کوکی
بر اون اساس من شکرو نصف لیوان ریختم و اسمارتیزو یک لیوانو نصفی

خب من ذائقه ام با سایر دوستان کمی متفاوته
واقعیتش با وجود همه اینا هنوز این کوکی برای من بسیار شیرینه
من تو چیز کیک کوکی طعم پنیرو بیشتر احساس میکردم

با همه اینا اقای شوهر شیرینی نخور ما  لذت وافر بردن
من هم بینصیب نموندم
قسمت با حالش اینه که ترکیب رنگ هر کوکیز با اون یکی متفاوته و دلت میخواد از اون یکی هم بخوری ببینی اگه رنگش فرقه مزه اش هم فرقه!!!

اره دیگه ما بچه ها هیچ وقت بزرگ نمیشیم
:D :d

دلت شاد باشه شف جون
مرسی

 زری جون،

مارک مهم نیست. مهم اینه که جو فوری باشه.  شما هم که می گید شکلش همین شکله، پس دیگه حله.

:D

استاد عزیزم شما رو میپرستم حرف ندارین من 2سالی میشه که با وبلاگ شما آشنا شدم پارسال همین موقع بود با دوستان نمایشگاه شیرینی گذاشتیم من خیلی ناشی هستم ولی با رسپی های عالی شما تونستم ثابت کنم که اگه آدم یه چیزی رو بخواد میتونه جالبه که همه دوستان حرفه ای بودن ولی من تونستم البته اگه شما نبودین من حتی فکرشم نمیکردم اومدم اینجا ازتون تشکر کنم امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید و سایتون بالا سر ما خیلی دوستتون دارم

عزیزم  تجربه  ی  من میگه  که تو شیرینی هایی که از جو فوری استفاده میشه  اگه به جای جو معمولی از جو دو سراستفاده کنی دیگه این مشکل پیش نمیاد 

جو دو سر همون oatmeal هست 

سلام سلام
طیبه جان هزاران سپاس برای اعتماد به نفس و اشتیاقی که ازشما گرفتم.
امروز تولد آقای پدر بود و منم براش سعی کردم بترکونم و این کیک بهاری که طرحشو از سایت
 پیداکردم رو براش ساختمhttp://www.bakingdom.com/
کیک اسفنجی با باترکریم فرانسوی و مارشملو فوندانت.
بدلیل حس بهاریش تقدیم میکنم به استاد عزیزم و مروارید جون و همه دوستان گلم در این کارگاه پرازمحبت
امیدوارم سال نو براتون پر باشه از عشق و شادی.
بهاری باشید 

وااااااااااااااااااااااای مهدیه جون عالیه. واقعا حس بهارو منتقل می کنه. دستت درد نکنه و خوش به حال
پدرت که همچین دختری داره. تولدشون مبارک

خدای من. دلم خواست. خیلی خوشگلن. واقعا آفرین

 سارا جون شما بپرس چی نمیشه درست کرد:دی
من همه چیز.البته مال من از اون مدلیه که درش از هم جدا هم میشه.از تابه تنهاش برای گریل کردن همه چیز استفاده میکنم.مثلا بادمجون و استیک و کباب های مختلف و مرغ و ...!چون نمیچسبه و خوب گریل میشه با روغن بسیار کم.
از دو طرفه بودنش هم برای درست کردن انواه کوکو ها و چیزهایی که نیاز به برگردوندن دارن.چون فقط کافیه تابه ات رو بچرخونی و از اونور بذاری روی گاز.
چند روز پیش خونه یکی که فر نداشت لازانیا توی همین تابه درست کردم براشون.عالی شد.

تهچین توش خوب میشه.و حتی من دیدم دوستام کیک توش میپزن!
مرغ و سبزیجات میتونی بریزی توش و درش رو ببندی تا بپزه..چون درش خوب چفت میشه یه حالت بخارپزی میده به عذاها.

 مهدیه جان دختر تو چه کردی
دستت طلا

ممنونم بهارجان
هرچی هست و داریم از استاد گلمونه

مرسی دوست خوبم
مرسی از تبریکتون
امیدوارم بهارتون رنگی رنگی باشه شاد شاد
به بهارجان هم گفتم هرچی داریم واسه حضور سبز و صمیمی طیبه جونه، استاد گلمون

بسیار بسیار زیبا و بهاری. دستتون درد نکنه.

من که با دیدن عکس کارتون، اشکم سرازیر شد مهدیه جون.

من هم براتون سالی پر از شادابی، مثل رنگ های این کیک زیباتون آرزو می کنم.

موفق باشید.

سلام مروارید جون
راهنمایی های دلسوزانه شما هم در خلق این کارها جایگاه ویژه ای دارد که باید برای اونا از شما تشکرو قدرردانی نمایم.
امیدوارم آغاز سال جدید براتون سرشار از خاطره های شاد و شیرین باشه و تمام سال به همین منوال  خاطره انگیز.
به دوستی با طیبه جون وشما و تمام دوستان هنرمند این کارگاه افتخارمیکنم.
  

بسیار کوکی های خوشمزه و آسونی بودند. من فقط تو زمان پختش مشکل داشتم. حواسم نبود که اینها تغییر شکل زیادی نمیدن. به همین خاطر همینطوری نیمه قلمبه گذاشتمشون تو فر! و خب طلایی شدند اما مغزش خام بود. به همین خاطر تا داغ بودند دوباره با قاشق پهنشون کردم و گذاشتم تو فر. نه تنها بچه ها که آدم بزرگها رو هم خیلی جذب میکنه. ممنونم طیبه عزیزم :*

سلام طیبه جون خوبین؟ من اینها رو درست کردم اما جو پرک رو بو ندادم همینطوری با 1-2-3 آسیاب کردم
یخورده وا رفت!! اما خوب شدن
توی فر خیلی روشون نرمه!! ینی حدود 20 دقیقه میذارم بمونن بعد درشون میارم.... اشکالات کار رو از توی این جملات بیان کنید!! با تشکر :دی

سلام شف جان.

می خواستم بدونم

rolled oats و old fashioned oats

که تو رسپی ها استفاده میشن دقیقاً چین؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...