2013/03/09

بيسكويت كشمشي


بيسكويت كشمشي از جمله بيسكويتهاي پرطرفداره. طعم خيلي خوبي داره و درست كردنش هم دردسر زيادي نداره. يكي از گزينه هاي بسيار مناسب براي ايام نوروزه

كره 170 گرم
وانيل پودري  نصف ق چ
شكر قهوه اي (روشن) 1 ليوان
شير ربع ليوان
تخم مرغ 1 عدد
نمك ربع ق چ
بيكينگ پودر 2 ق چ
آرد 2 ليوان
كشمش 1 ليوان (125 گرم)



فر رو روي درجه 190 سانتيگراد 375 فارنهايت قرار ميديم
كره رو از ساعتها قبل از يخچال بيرون مياريم تا كاملا نرم شه
تخم مرغ بايد به دماي محيط برسه
لزومي نداره از شكر قهوه اي استفاده كنيد ولي اين روزها به راحتي تو بازار گير مياد
اگر از وانيل مايع استفاده ميكنيد اندازه اش 1 ق چ هستش
توصيه ميكنم پست وانيل رو مطالعه بفرماييد



كره و شكر و وانيل رو با همزن برقي هم بزنيد تا حجمش زياد شه
شير و تخم مرغ رو اضافه كرده كمي هم بزنيد




آرد و بيكينگ پودر و نمك رو مخلوط كرده و اضافه ميكنيم
در حدي كه مواد مخلوط بشن هم ميزنيم




كشمش رو اضافه ميكنيم
بهتره از كشمش با سايز ريز و رنگ تيره استفاده كنيد




در حدي كه كشمش ها با مواد مخلوط شن هم ميزنيم




روي سيني فر كاغذ روغني قرار ميديم
چرب كردن نميخواد
از مواد به اندازه يك اسكوپ با قاشق بستني زني توي سيني با فاصله ميريزيم
بيسكويتها تا حدي پهن خواهند شد ولي چون -به دليل داشتن بيكينگ پودر- پف خواهند كرد؛ بيسكويتهاي خوشگلي خواهيم داشت




دورن فر قرار ميديم به مدت 15 دقيقه يا تا زماني كه روشون قدري طلايي بشه
اگر ميخوايد سايز بيسكويتها كوچيكتر باشه زمان پخت هم كمتر خواهد بود




توصيه هميشگيم در مورد بيسكويتها رو تكرار ميكنم:
ابتدا دو تا دونه بيسكويت رو توي سيني قرار داده و ميپزيم اگر از نتيجه كار راضي نبوديم دما رو كم و زياد ميكنيم يا فاصله بيسكويتها رو بيشتر ميكنيم و يا كمي آرد توش ميريزيم.
اين كاريه كه من خودم از روي تجربه هميشه انجام ميدم.
من در مورد بيسكويت هرگز به ساعت نگاه نميكنم بلكه كنار فر مي ايستم تا بيسكويتها به رنگ دلخواهم برسند. به اين ترتيب همواره بيسكويتهاي با كيفيت عالي دارم



بعد از خروج از فر بهش زمان بديد تا كاملا سرد شه بعد از كاغذ جدا كنيد
اين بيسكويتها يه بافت كيكي-بيسكويتي دارند. با طعم خيلي خوب. منتها بنا به تجربه بهتون توصيه ميكنم اجازه بديد بيسكويتها چند ساعتي به همين شكل باقي بمونند. با جذب رطوبت بافت و طعم بيسكويت به مراتب بهتر خواهد بود. بعد ميتونيد توي ظرف در بسته توي يخچال نگهداري كنيد

بيسكويت كشمشي طعم دوست داشتني اي داره و آدم به سختي ميتونه در برابرش مقاومت كنه
درست كردنش خيلي آسونه ولي بهتره از الان تمرين كنيد
من اين بيسكويت رو عمدا واسه نوروزتون انتخاب كردم چون ميدونم ساده است و از پسش برميايد. مهمونها هم معمولا دوستش دارند


رسپي از joyofbaking

112 comments:

چه عالی استاد جونی من همیشه این شیرینی رو درست میکنم البته نه با این مواد حتما این رو امتحان میکنم باید خیلی خوشمزه تر باشه چون استاد جونی دستورش رو داده  راستی استاد امروز سمنو پزون دارم جاتون خیلی خالیه  دوستتون دارم بوس بوس  

سلام طیبه جان.ممنون عزیزم و خسته نباشی.
این دو روز مشهد که خیلی برف اومد اونجا رو نمیدونم اما

خستگی ات را به دانه های سپید برف بسپار
روز زمستانیت بخیر دوست چهار فصل من

مامانم خیلی این بیسکوییت را دوست داره منم خیلی مامانم رو دوست دارم.ممنون که این فرصت را برای من به وجود آوردی تا مامانم را خوشحال کنم.

میشه به جای کشمش چیپس شکلاتی بریزیم؟

 man ashegheshonam hataman dorstesh mekonam mamnoon shahf aziz

سلام طیبه جون و ممنون به خاطر این شرینی خوشمزه فقط میخواستم در مورد رنگ شیرینیها ازت بپرسم به خاطر نور این جوری  قهوه ای به نظر میاد یا اینکه به خاطر شکر قهوه ای این رنگی میشه؟ یک چیز دیگه هم اینکه من تا حالا با شکر قهوه ای این شیرینی رو درست نکرده بودم یعنی با شکر قهوه ای خوشمزه تر میشه تا شکر معمولی؟ میدونم در مورد پیمانه ها توضیح دادی همش رو هم خوندم فقط دوباره  واسه اطمینان میپرسم از همون پیمانه استاندارد 250 میلی برای همه شیرینیهایی که اندازه گیری  با لیوان انجام شده استفاده کنیم ؟ عزیزم من یک سوال هم قسمت بیسکوییتهای کره ای پرسیدم مال هفته پیش هستش خیلی به راهنماییت نیاز دارم چون دیگه وقتی ندارم و باید درستشون کنم میشه کمکم کنی راستی یک چیز دیگه هم اینکه اینجا دیگه رنگ ویلتون اصلا" نمیارن میگن وارداتش دیگه ممنوع شده از طرف وزارت بهداشت من چاره ای ندارم به غیر از اینکه از رنگهای خوراکی خودمون که البته فعلا" فقط زرد ویلتون رو ندارم و به جاش رنگ خوراکی ژله ای نیلگون که مثل اینکه تازه به بازار اومده رو باید استفاده کنم البته این هم ایرانی نیستش  ولی ژله ای هستش مثل ویلتون و البته فکر کنم  غلیظتر تا حالا با این رنگ  کار کردی؟ میتونم آیسینگم رو باهاش زرد کنم چون هیچ چاره ای ندارم بقیه سوالاتم رو هم توی بیسکوییت کره ای نوشتم اگه لطف کنی و جواب بدی ممنون میشم  

کمال تشکر و شادی من رو پذیرا باشید
واقعا رسپی های این روزها و شیرینی های مخصوص عیدتون عالیه خصوصا این که من امیدوارم بتونم یکی دو نمونه از این شیرینی ها رو برای این ایام درست کنم
این شیرینی مورد علاقه ی منه و همیشه دوست دارم یادش بگیرم
بازم ممنون و خسته نباشید

استاد جوني مرسي از اين رسپي من خيلي قديما مرتب درستش مي كردم ولي اصلا يادم نمي امد مقدار موادش چقدر بود. خيلي دوسش داشتم. مرسي بابت همه چي. حتما در اولين فرصت حاضر مي كنم .  من يادمه انقدر توش حرفه اي بودم كه ديگه رسپي جلوم نميذاشتم. تازه واسه خودم تنوع مي دادم، پودر كسترد پودر پرتقال و ... بهش اضافه مي كردم و دوست داشتم . بازم مرسي خيلي خوشحالم كردي.

به به.این شیرینی عجب نوستالژی داره.ممنون.

سلام  انشالله سوالم خنده دار نباشه! اما میشه با کشمش خیلی خیلی کمتر درستش کنیم؟  
اگه قراره کم شیرین بشه  جا داره شکر اضافه بشه؟ تا چه حد؟

به به عجب چیزیه.خوراک خودمه مرسی شف جونی:)))

من عاشقه این شیرینیم 

خیلی عالی شده دست گلت دارد نکنه طیبه جون 

من سه چهار ماهه دارم شیرینی کشمشی درست می کنم و هیچ وقت به کیفیت خوبی نرسیدم، دو هفته پیش که همه ش چسبید به هم و شبیه کیک شد! الان از ذوق مردم که رسپی خوبی دارم. دستتون درد نکنه. یک سوال دارم، جایی که گفتین تخم مرغ و شیر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم، منظورتون با همزن است یا با قاشق؟ همین طور در مورد آرد که بعدا اضافه می کنیم، با قاشق یا با همزن؟  

 استاد خوب و هنرمندمون خدا قوت. بسیاااااااااااااااااااااار عالی. حتما درست میکنم.

پس دستای حاج آقا مهدی کو؟ من تا صفحه را باز  کردم تندی عکسا را نگاه کردم دستاش و ببینم که دیدم از اون دستای تپلی بامزه خبری نیست!!! خدا براتون حفظش کنه.

ممنون دارم درستش می کنم و مطمینم که خوب می شه رسپی که شما بذارید بی نقصه 

عالی شد شف جون فقط من شکر معمولی استفاده کردم همون 1لیوان و ریختم خیلی شیرین شد  

یادش به خیر
قدیما من و خواهرم عاشق بیسکوییت کشمشی های بازاری بودیم
یه عالمه میخوردیم بعدش میدیدم جعبه شیرینی پر از کشمشه
اخه هر دومون کشمششو جدا میکردیم

حتما امتحانش میکنم
مرسی گلم

سلام دوستم
. واقعا خوشحال شدم که دستور شیرینی کشمشی رو گذاشتین، چون من واقعا این شیرینی رو دوست دارم و یاد قدیما می افتم.
دست گلت درد نکنه. :-*
حتما درست می کنم و عکسش رو میذارم. ممنون

 بله مقدار کشمش سلیقه ای هست.

عزیزم مقدار شکر رسپی به بقیه موادش هم بستگی داره، یعنی این مقدار شکر با مقدار کره و آرد و ... رسپی هماهنگ شده.

مقدار شکر رو در بعضی رسپی های حساس نمی شه خیلی راحت دست کاری کرد.

یک بار تست کنید ببینید شاید با همین یک لیوان شکر شیرینی اش براتون اندازه باشه.

 با همزن عزیزم.

اگر دقت کنید شف حتی مرحله اضافه کردن کشمش رو هم با همزن انجام دادن که البته اجباری نیست و می شه با قاشق هم مخلوط کرد.

طیبه جونم دیشب این رسپی رو امتحان کردم اگر لاهیجان رفته باشی مردم برای یه مدل شیرینی که بهش اونجا می گن کوکی داخل قنادی نادری صف می کشن من دیشب به این رسپی گردو و دارچین اضافه کردم که طعم شیری نی ها دقیقا طعم همون کوکی لاهیجان در اومد
عاشق گردو هستم و با این رسپی خوبی که دادی حتی بدون گردو هم عالی می شد
فقط من از کاغذ روغنی اضافه نکردم و کف سینی فر رو چرب کردم شیرینی هام خیلی پهن شدن و این باعث شد نازک باشن و به راحتی خرد بشن علتش همین بوده یا جای دیگه ای اشتباه کردم ؟
قربونت 

سلام شف نازنینم
به لطف شما اینجا خیلی بوی بهارمیاد
ممنون

طیبه جون دیشب این شیرینی خوشمزه رو درست کردم. من هم از کشمش استفاده کردم هم چیپس شکلاتی. خیلی خیلی خوشمزه شد. مخصوصا عطر کره و وانیل و اون لحظه ای که کشمش یا شکلات رو به مواد اضافه می کنی.... واااای  و خیلی صدای لذت بخشی داره. عاشقتم

من درستش کردم 50 گرم از شکر کم کردم چون یکی از دوستان اشاره کرده بود شیرین بوده
کشمشو هم نصف ریختم!
میدونم اسمش شیرینی کشمشیه ولی میدونستم اگه یه لیوان کشمش بریزم باید همش بشینم کشمش جدا کنم
ولی الان چون بزرگ شدم مقدارش که کم باشه دیگه میتونم بخورم
:)
راستی نصفی از کره رو با مارگارین جایگزین کردم

واسه دل مروارید جون
:)
ای حال میداد تو خونه بوی کره نپیچیده بود ای حال میداد
:-0
یکیشو داغ داغ خوردم به به
البته سردش بهتره چون نون کشمشی های قدیمی چویی بودن
اینم سردش تا حدی اونجوریه
مرسی شف جون

 سلام دوست عزيز
تجربه ي خود من مي گه كه مي شه.
خيلي هم خوب مي شه :-)

سلام طيبه جان خيلي رسپيت عاليه. ايشالله درستش ميكنم. راستي من دنبال يه دستور شيريني هستم كه توي دهن پودر ميشه و خيلي خوشمزست . البته اسمشو نميدونم. ميتونين بهم كمك كنين؟ ممنون ميشم

 مرسی عزیزجان از جواب

شيريني نخودچي و نارگيلي با دستور تهيه شف عزيز و يك نوع شيريني مينياتوري از مجله هنر آشپزي
ديشب كيك اپرا هم درست كردم ولي خيلي سخت بود خيلي خسته شدم ولي خوشمزه شد اما ديگه حوصله تزئينشو نداشتم بدون تزئين خورديم عكسشم چون قشنگ نيس نميزارم :)مرسي از رسپياي خوشمزتون

سلام طیبه جان
من درست کردم
فقط به جای شکر قهوه ای شکر دونه ریز استفاده کردم
البته 3 ق غ از یه لیوانی که تو رسپی بود کمتر ریختم تا زیاد شیرین نشه
چون شکر قهوه ای نداشتم
تو تهرانم اگه بخوای دنبال چیزی بگردی یه روز باید وقت بذاری براش
منم که مثلا دارم برای کنکور ارشد  میخونم
مثلنااااااا
جدی نگیرید زیاد!
بگذریم دستت درد نکنه خانم مهندس
جالبه که این سری مثه اینکه حاج آقا مهدی تشریف نداشتن منزل!

اصلاحیه :
فقط من از کاغذ روغنی استفاده نکردم

خیلی ممنون طیبه جان بابت رسپی. درست کردنش واقعا اسون بود فقط من چون شکر قهوه ای تیره داشتم مجبور شدم همون رو بریزم. شبیه کیک شکلاتی شده رنگش و نرم هم شده...ولی مزه اش خیلی خوب شده. واقعا ممنون

 یا درجه فرتون به خاطر استاندارد نبودن بالا بوده برای این شیرینی و یا این که باید دفعه دیگه کمی آردش رو بیشتر بریزید.

ولی حدس من بیشتر روی حرارت فرتون هست. حرارت فرتون رو کمتر کنید، حدود ده تا بیست درجه.

 کامنت قبلی اتون رو که خوندم قیافه ام شده بود شبیه اون آیکونه که سرش رو هی می کوبه به دیوار!!

البته می دونید که من هم با کشمش جنگ دارم. ولی از وقتی که اون کشمش ریزهای سیاهی که یه بار در موردش باهاتون صحبت کردم رو استفاده می کنم کمی از در رفاقت باهاشون در اومدم.

دفعه بعد در کل مارگارین استفاده کنید که عیشتون کامل بشه.

:D

اخ...اخ.... من و شوهر جان از صبح داریم سر یه بسته شیرینی کشمشی رسیده از هامبورگ میجنگیم! حالا خودم ماهیگیری یاد گرفتم. پیش به سوی عید پر از شیرینی کشمشی! دست شما درد نکنه شف طیبه. عیدتون هم پیشاپیش مبارک

دستتون درد نکنه. عالی شدن.

می تونم ازتون خواهش کنم کارهاتون رو در پست های مربوطه اش هم برای ایده دادن به دسوتای دیگه امون آپلود کنید.

سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال کلی داشتم نمی دونم جاش اینجا هست یا نه ؟ توی رسپیهایی که کره داره میشه به جاش از روغنهایی که مغازه های لوازم قنادی میفروشن و به صورت کاملا جامد ه و رنگش کرمی استفاده کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

شف عزیز میشه خواهش کنم بعضی از اندازه ها رو واسمون بنویسید ؟ مثلا 200 گرم آرد چتد قاشق غذا خوریه ؟ یا 1 لیوان روغن یا کره چند قاشق غذا خوریه؟ من همیشه سر این قضیه مشکل دارم

ممنون مروارید جانمن فرم سامسونگ هست فکر می کنم استاندارد باشه ولی این بار حتما به توصیت عمل می کنم

واااااای کمک من درستش کردم ولی همش توی فر وا رفت و به هم چسبید کلی دپرس شدم
من همه مرحله ها رو دقیق انجام داده بودم چرا این طوری شد؟

 خوب می شه با مارگارین؟ منم خیلی از بوی کره اذیت می شم

سپیده جون قبلا کنار صفحه یه قسمتی هم بود که همین تبدیل اندازه ها رو داشت.جدیدا دیگه نیست انگار.اگر رسپیهای قبلی رو سیو شده دارین نگاه کنین متوجه میشین .دوست من همین الان تو صفحه گوگلت سرچ کن:تبدیل اندازه ها ی آشپزی ..بعد راحت یکی از جدولهایی که میاره رو سیو کن برای همیشه.ازش یه پرینت میتونی بگیری بزنی رو یخچالت مثلا.
ضمنا توی پستی که مربوط به اندازه گیری درسته(لینکش بالای صفحه هست) شف هم جدول اندازه ها و تبدیلشون به هم رو کامل گذاشته بودن.

و یک توصیه دوستانه گلم:بهتره از ترازو یا همون پیمانه ها استفاده کنی.وقتی بخوای 200 گرم رو با قاشق بریزی احتمال خطا توش زیاد تر میشه.مخصوصا برای شیرینی و کیک که اندازه ها حساس تر میشن.

 مروارید جون و پریس جون!
من چند روز پیشا یه ایمیل گرفتم در مورد خواص بعضی خوردنیها بود.یکیش کشمش بود.27 تا فایده براش نام برده بود!بعد جلوی شماره 28 نوشته بود:چیه؟دیگه توقع دارین چیکار کنه کشمش؟نکنه میخواهین بیاد ایمیلاتونم چک کنه گزارش بده؟!:)))))))))))
 هر چی فکر کنین این کشمش کوچولو داشت.من قبلا هم میخوردم ولی مدتیه جایگزینش کردم با چیزهایی که باهاش چای میخوردم.اینه که توصیه میکنم شما هم باهاش اشتی کنین :دی.

 دوست عزیزم، اونها روغن قنادی هستن. با توجه به اینکه کره 80 درصدش روغن و 20 درصدش دوغه، به نظرم باید مقدار کره رو در 0.8 ضرب کنی و به اندازه حاصلش از روغن قنادی استفاده کنی. البته تا اونجایی که من شنیدم روغن های قنادی درصد چربی های ترانسشون بالاست و خوب خیلی مضرن! به نظرم کره از همه ضررش کمتره و طعمش هم بهتره. راستی روغن قنادی هیچ طعم و بویی نداره! برای همین هم به شیرینیت نه طعم خاصی میده و نه عطر خاصی.

عزیزم شاید شکر یا کره اش رو یه کوچولو زیادتر ریختی....این شیرینی به کره خیلی حساسه و شکر(اکثر شیرینی های خشک) و نکنه کاغذ زیرش رو  چرب کرده باشی وامیره، البته تو بعضی رسپی ها چرب میکنن 
ولی کم یا بعد هم زدن سفتی موادت درست اونی که باید بوده؟...فعلا به عقل منه تازه کار این میرسه
برات آرزو موفقیت دارم
ازاین دپرسی هفته ای یه بارو دارم

 عزیزم در فرهایی هم که مارک خیلی خوبی دارن و به قولی استاندارد هستن، گاهی پیش می یاد که حرارت استاندارد نباشه.

اینه که آدم باید با تجربه کار کنه و یا همونطوری که شف می گن همیشه، چند تا بیسکویت رو بذارین توی فر و ببینین چه جور عمل می یان.

من خودم شخصا الآن با تجربه ام می دونم که فر من با اینکه استاندارده، توی چه شیرینی ها و کیک هایی، درجه اش رو باید بالاتر یا پایین تر بیبرم.

مقدار آردتون رو " کمی " بیشتر کنید و حرارت فرتون رو هم ده درجه پایین تر ببرید. امیدوارم تجربه بعدی اتون موفقیت آمیز باشه.

دوست عزیز،

شف زیر عکس دو تا مونده به آخر نوشتن:

ابتدا دو تا
دونه بيسكويت رو توي سيني قرار داده و ميپزيم اگر از نتيجه كار راضي نبوديم دما رو
كم و زياد ميكنيم يا فاصله بيسكويتها رو بيشتر ميكنيم و يا كمي آرد توش ميريزيم.

من توی کامنت های همین پست برای دوستان دیگه ای که مشکل مشابه مشکل شما رو داشتن مطالبی رو نوشتم. ازتون خواهش می کنم قسمت کامنت ها رو مطالعه کنید و باز هم اگر سوالی داشتید حتما بپرسید.

 من با اصل کشمش مشکلی ندارم، بلکه با زیاد بودنش در مواد غذایی. مثلا در گرانولاهای آماده اینجا، یـــــــــــــــــک عالمه کشمش می ریزن. اصلا آدم حس این رو داره که داره فقط کشمش می خوره.

من که خدا رو شکر زیاد از بیرون چیزی نمی گیرم، ولی خب مسافرتی، مهمونی ای، جایی که هست از این زیاد بودن کشمش در مواد غذایی کلافه می شم.

ولی عـــــــاشق عدس پلو با پیاز داغ و کشمش سرخ کرده فراوان هستم.

آي عشق آي عشق
امان از اين بويت
آي عشق

به به 
به قول بوشهري ها ايشالا مرواتون همه ساله باشه
اتفاقا ما هم امسالم سمنوي بهاره جون بهمون رسيده من صبح و شب دارم سمنو ميخورم

انشالا هميشه شاد باشن و شما شادترشون كنيد

اون رو هم پست ميكنم

نه 
درسته كه شكر قهوه اي طعم داره منتها طعمش اونقدر زياد نيست كه تاثيري بذاره
بله رنگش تا حدي تاثيرگذاره. شكر قهوه اي يكي از خواصش نرم تر و مرطوب تر كردن بيسكويتهاست

بله

اون رو پاسخ دادم

تمام شيريني هايي كه تا اين هفته واسه عيد گذاشتم همه ساده و قابل اجرا براي مبتدي ها هستند
شما كه حتما از پسش بر ميايد

بله اتفاقا منم توي دفتر شريني پزيم چندين دستور نون كشمشي دارم منتها اين يكي چون مدلش خيلي ساده است و طعمش متفاوته براي عيد گذاشتم. اون دستورهاي سنتي كه دارم يه كم قلق دارند

واقعا
منو هم ياد بچگيهام ميندازه
از اون مهمتر آقاي شوهر كه اهل شيريني خوردن نيست اينو خيلي دوست داره

توصيه نميكنم بهش شكر اضافه كنيد شكر باعث وا رفتن بيسكويتها ميشه

اصلا حتي ميتونيد همه مواد رو از اول يكجا بريزيد توي كاسه و هم بزنيد
منتها من اين شيوه خودم رو ترجيح ميدم

متاسفانه بچه ام سه هفته است به شدت مريضه طفلي دل و دماغ هيچ كاري رو نداره حتي فضولي
ولي از طعم اينا خوشش مياد هر چند كه همه رو خورد ميكنه ميريزه كف خونه و در ميره

ميتونيد شكر رو كم كنيد 
البته سفتش ميكنه و از رطوبت بييسكويت و نرميش كم ميشه

منم خيلي بچه كه بودم كشمش هاش رو يواشكي دور ميريختم چون مامانم از بچه لوس خوشش نمياد. منتها يه كم كه عاقل شدم ديگه بچه خوبي شدم و بهش علاقمند شدم

حتي فر خودم كه روش قسم ميخورم هم با رسپيهاي خيلي دقيق همخوني نداره اينه كه با تجربه كم و زيادش ميكنم. مخصوصا در مورد بيسكويت
ايني كه ميگم هر بار دو بيسكويت توي سيني بذاريد نتيجه سالها تجربه است وگرنه نديدم ديگران اين كار رو بكنن. من هميشه فر استاندارد داشتم منتها بهشون اعتماد صد درصد نميكنم
انشالا درست ميشه نگرانش نباشيد

و البته چرب كردن سيني كمي باعث وا رفتن بيسكويت و ترد شدن لايه زيرين ميشه

انشالا هميشه دلتون بهاري باشه

اي ول
هليا جون شما كارهاتون هميشه عالي ميشن اينم مثل بقيه
واقعا خوشمزه به نظر ميرسند انشالا مهمونها هم لذت خواهند برد

بله اينا حساس نيستند
فقط اون شيوه تست كردن كه توصيه كردم رو رعايت كنيد

نگاه نكنيد كه من يك عالمه شيريني جور واجور درست ميكنم
اينا واسه اون "بيماري عشق به شيريني پزيه" وگرنه من خودم لب به شيريني تصفيه شده نميزنم
يا عسل طبيعي ميخورم يا خرما يا شيره خرما يا توت خشك يا كشمش
و انجير به خاطر بيماري روده ام
 ولي در كل شايد ماهي يك ذره از اينايي كه گفتم
من سالهاست به خودم عادت دادم كه چاي و قهوه بااااااااااااااايد تلخ خورده بشه
اينه كه منم مثل شمام گول اينهمه شيريني كه اينجا ميبينيد رو نخوريد
اينا واسه دوستانمه

منم همينطور
البته الان بچه خوبي شدم ها

اون كشمش ها آخر خوشمزگي بودن
عكسش رو گرفتم چند قرن ديگه پست خواهد شد
فكر كنم يك سالي از گرفتن عكسهاش ميگذره و احتمالا يك سال ديگه هم پستش كنم
ترافيك خيلي سنگين شده
ولي خيلي از طعمشون خوشم اومد. از ايني كه توي اين بيسكويتها ريختم خيلي خوشمزه تر بودن

ممنون عزیزان از توضیحتون 
من بار اول یک اسکوپ داخل فر گذاشتم خیلی نازک شد احساس کردم کره زیادی داره کمی آردبه موادم اضافه کردم   
یکی دیگه گذاشتم باز هم نشد 
و بعد کل مواد رو داخل قالب ریختم و مثل کیک پختم
این بار حتما با دمای پاین ترو البته با کاغذ روغنی امتحان می کنم 
فدای هر دو 

اصلا من معتقدم وقتي ميمونه بهتر ميشه
دستور نون كشمشي هاي قديمي رو دارم ها منتها قلق داره ممكنه تهش بسوزه يا بچسبه. دوست داشتم امسال يه دستور بذارم كه همه راحت از پسش بر بيان سخت ترهاش باشه واسه آينده

بله پريس جون ميتونيد اصلا كشمش نريزيد. كم كردن شكر باعث كم شدن رطوبت و نرمي بيسكويت ميشه كه خب صد درصد با اطلاع به اين موضوع جلو رفتيد
لطفا يه سرچ در مورد خواص مارگارين انجام بديد دوست ندارم كساني كه خيلي دوستشون دارم دچار بيماري بشن

هيچي جاي اين عشقه رو نميگيره

يه بار شرت برد كوكي رو درست كنيد
ميشه با آردهاي ديگه هم درستش كرد

مهم طعمه
و بله درك ميكنم خيلي انرژي ميخواد
احسنت و نوش جان

انشالا كه قبول ميشيد

بله زياد مهم نيست با هر شكري ميشه. ولي هر وقت ديديد بخريد انبار كنيد خراب نميشه

به شدت مريض بود از ضعف بي هوش شده بود من هم براي اينكه از افسردگي بيرون بيام شيريني درست كردم

خيلي خيلي خوشگل شدن دقيقا مشخصه كه چقدر كيفيتش خوبه
اي ول

نوش جان
بله عزيزم ملاس موجود در شكر قهوه اي باعث نرم شدن بيسكويت ميشه
ولي طعمش خيلي خوب ميشه
احسنت

اي ول هامبورگ
انشالا كه طعمش نزديك باشه چون رسپيها خيلي متنوع هستند و نتيجه ها متفاوت

آخ آخ
توصيه هاي ايمني رو جدي نميگيريد همين ميشه ديگه
ولي خب حداقل يك تجربه جديد كسب كرديد
من تجربه سالها بيسكويت پزي خودم رو نوشتم كه اين بلا به سرتون نياد
يكي از راههاي جلوگيري از خطاها همين استفاده از تجربيات ديگرانه
دفعه بعد اول كار فقط دوتا توي سيني بذاريد
انشالا درست ميشه

خدا مرگ بده منو
خبر نداره که اینجا طرفداراش دارن دست و پا میشکونن براش قربونش برم
ایشالا زودتر بهتر بشه و ما شاهد ورژنای بعدی باشیم
عاشقشم
ببوسش

مرسی که اینهمه تعریف میکنی
کلی روحیه میگیره آدم
ایشالا که همیشه خودت و خانوادت سلامت باشن

مرسی عزیزم از توضیحات کاملتون :) لطف کردی

یک پروژه موفقیت آمیز دیگه،خوب شکی نیست که دستورات شما همیشه
عالی از آب در میان،خیلی خوشمزه بود وبه قول دوستمون واقعا مزه کوکی
لاهیجان رو میداد
سپاس

وای چقد عالی
دست شما درد نکنه

 دوست عزیز،

حجم عکس هاتون رو کم و بعد اینجا آپلود کنید.

 آخی!!!! بچه ها وقتی مریض میشن پدر و مادرها خیلی خیلی زجر میکشن. حتما خیلی غصه میخورین. الهی قربونش برم حاج آقا مهدی که دردونه هم هست. حتما رفتم حرم براش دعا میکنم تا زودتر حالش خوب بشه!

طیبه جون من امروز این شیرینی را برای مامانم پخت.خیلی خوب و ترد شد.اصلا عالی شد.ببخشید که عکس نذاشتم.گفتم که رفتم خونه مامانم براشون شیرینی عید پختم اینم درست کردم وقتی از فر در اومد صبرکردم یکم سرد شه یکی خوردم وبدو برگشتم خونمون دیگه فرصت جدا کردن از کاغذ و چیدن و عکس گرفتن نداشتم.اما عالی شده بود.ممنون.

واقعا؟ چقدر حس خوبی بهم دادی طیبه جون
خودم که خییلی مزه شو دوست دارم. ایشالا مهمونام خوششون بیاد. با یه دنیا تشکر

سلام طیبه عزیز
واقعا از دیدن این سایت شگفت زده شدم چند تا از رسیپیهای عالیتو درست کردم که باعث شد اعتماد به نفسم اووووف
این شیرینی درست کردم فقط به جای کشمش شکلات چیپسی ریختم (بچه ها رو که میشناسی)

 مروارید جون عدس پلو با کشمش و پیاز داغ فراوان رو هستم..خدا رو چه دیدین؟شاید یه روز دور همی یه همچین عدس پلویی خوردیم با شف و دوستان دیگه.ایشالا..

مقش شب:

 https://qnyzma.sn2.livefilestore.com/y1pmX9hTXEg13DoeMRldfeO7-8PHa3C38A3M0G6cwzh2ByJyfTtximNYII2gq626_chc7Dr32WkgnARaHspM8cMgrN19VR_32FE/DSC_4977_01.JPG?psid=1

باز هم یکی از دستورهای ویژ ویژی که در سه سوت آماده می شن.

همه چیز مطابق دستور.

مزه یاممممممممی،

تازه بعد از چند روز بیسکویت ها جا هم می افتن و کشمش ها بقیه مزه های بیسکویت رو به خودشون جذب می کنن و دوباره یامممممی.

دست شف درد نکنه.

سال نوی همگی مبارک.

شف عزیز من دوست ندارم حالت کیکی داشته باشه کمی تردتر و نازکتر
در این صورت من را راهنمائی بفرمائید.ممنون عزیزم می بوسمت.

ممنونم طیبه جون، عالی و خوشمزه بود. سال نو هم پیشاپیش بر شما و خانواده محترمتون مبارک، امیدوارم سالی سرشار از سلامتی و شادی داشته باشین

اول از همه هورااااا من بالاخره تونستم کامنت بزارم!
ممنونم شف جون خیلی عالی در اومد
به توصیه شما هم عمل کردم اول تست کردم،اول فکر می کردم باید صبر کنم تا روش طلایی بشه وو در نهایت سوختش
اما تو سینی اصلی سر تایم اماده شد و عالی
عاشقتم یعنی هااااااااااااا

سلام من دو دفعه از این شیرینی درست کردم دفعه اول مقدار توی سینی رو زیاد ریختم و هم کمی بی رنگ بود دفعه دوم کمی رنگ زرد ریختم و مقدارش رو هم کم کردم عالی بود مقداری گردو هم خرد کردم وداخلش ریختم تشکر از وقتی این رسپی های شیرینی رو درست کردم هیچ خونه ای دستم به شیرینی نمیره میدونم یکم نا مردیه ولی ....... چه میشه کرد کیفیت بالاست

salam chef aziz ,man shrirni keshmeshiharo dodrst kardam mesle hamishe recipe ali bood faghat tahesh kami sokht baiad begam ke fer man convection hast.damasho az 375 be 350 kam kardam vali baz ham kami sokht mishe lotfan komakam konid?

خدا توفیق قناعت به هممون بده!!!

سلام طیبه جون سال نو مبارک راستش من این شیرینی رو روز قبل عید پختم ولی وای چشمت روز بد نبینه تو فر که گذاشتم از بالا می سوختن از زیر خام بودن نمیدونم چرا اینطوری شد..کره اش هم زیاد شده بود ..کلی هم کار داشتم که شب عیدی انجام نداده بودم آخرشم با شوهرم دعوام شد که گفت شب عیدی حالا چه شیرینی پزیت گرفته منم همشو ریختم دور...:( حالا البته آشتی کردیم اما می خوام دوباره درست کنم راهنمایی می کنی که دیگه اینطور نشه.. مرسی

ا پس چزا دو ساعت کامنت تایپ کردم یهو پرید. اشکالی نداره. وااای وای چه رنگی، چه عکسی، چه نوری و ار همه مهمتر چه شیرینی های خوشمزه ای
دستت درد نکنه مروارید جون سرآشپز نمونه

سلام سلام. الان این موجودات خوشمزه از فر در اومدند و باید بگم عالی شده
اول اینکه طیبه جون خیلی دلم برات تنگ شده و یه جورایی انگار عضوی از خانواده ما شدی و خیلی نگرانتم )از بعد از زلزله ( و خواستم یه تشکر اساسی ازتون بکنم بابت اینهمه لطف که به همه ما داری
جونم براتون بگه که دو عدد تست حتی فرصت خنک شدن هم پیدا نکردند و زودی فرستاده شدند به قبرستان شیرینی و کیک ها.... دستت درد نکنه سرآشپز که به لطف شما همه ما هنرمند شدیم. حتما حتما در اسرع وقت براتون عکس ها رو آپلود میکنم
بوس هم برای طیبه جون و هم مروارید جون

اینم از شیرینی من و پیشی خانم که لحظه آخر خودشو انداخت توی عکس! فقط طیبه جون ببخشید نمیدونم چرا اینقدر تپه ماهور شد این شیرینی... البته با اجازتون دوتای اولی رو هم میذارم که نظر بدهید. ممنون
توضیح عکس دوم اینه که بنده داغ داغ یه گاز جانانه بهش زدم که فقط تست کنم ببینم چطوره که واقعا مزه اش عالی بود با اینکه من زیاد با کشمش میونه خوبی ندارم، این یکی رو خیلی دوست داشتم

خیلی خوشمزه بود.ولی چون من با اسکوپ نریختم و با قاشق ریختم کج و کوله در اومد و بازهم چون شکر قهوه ای نداشتم از شکر سفید استفاده کردم.

سلام دوستان. من فر ندارم سولاردام دارم. میشه راهنماییم کنید که چطور بایدد این شیرینی رو درست کنم؟
ممنون میشم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...