2013/10/08

طرز تهيه ماست چكيده


درست كردن ماست چكيده در خانه در حدي ساده است كه اصلا توجيهي نداره دنبال بازاريش بگردي. من چند سال پيش توي يكي از پستها در موردش توضيح دادم. امروز يك پست جداگانه بهش اختصاص ميدم چون خيلي كاربرديه.




يا آماده ميخريم.

توي يه صافي يه دونه پارچه تنظيف قرار ميديم. و صافي رو روي يك كاسه گود ميذاريم.

در مورد تهيه پارچه اش هم اگر مشكل داريد؛ اينجا توضيح دادم.

ورژن ساده ترش رو هم اينجا توضيح دادم.




حالا ماست رو ميريزيم توي تنظيف.
ميذاريم توي يخچال و اجازه ميديم كه آبش بچكه.



با سرعت خوبي شروع ميكنه به آب پس دادن
اين آب باقي مانده از ماست مصارف جالبي داره كه در آينده در جاي خودش به طور مفصل بهش خواهم پرداخت.




اين بعد از يك ساعته.
ميبينيد كه حاشيه اش كاملا سفت و چكيده شده.
يك عالمه آب ماست جدا شده.
اگر خيلي عجله داريد ميتونيد مرتب همش بزنيد و يا اينكه از اول توي چندين صافي كوچيك قرارشون بديد.
هر از گاهي هم چك كنيد يه وقت كاسه اي كه آب ماست توش ميريزه زيادي پر نشه. پس بايد هر از گاهي خاليش كنيد.



معمولا در عرض سه تا چهار ساعت آماده مصرفه ولي من هميشه ميذارم شب تا صبح توي يخچال بمونه. اگر ديديد ديگه زياد از حد چكيده شده ميتونيد با مقداري از آب ماست رقيق ترش كنيد.



من معمولا وقتي برنامه مهموني دارم از دو سه شب قبل شروع ميكنم به تهيه ماست چكيده. از هر يك كيلو ماست يك و نيم تا دو ليوان ماست چكيده حاصل ميشه كه واسه همين منظور من از دو سه شب قبلش شروع ميكنم تا چندين ليوان ماست چكيده واسه تزئين غذاهام داشته باشم. ماست چكيده بعد از چند روز توي يخچال به مرور زمان خشك تر و ترش تر ميشه كه خب اتفاقا خيلي هم مناسبه چون مزه بهتري به غذاها ميده.



يكي از مصارف ماست چكيده در تهيه دسرهاست. توصيه ميكنم از ابتدا از ماست شيرين استفاده كنيد و بعد از سه ساعت كه چكيده شد سريعا دسر رو تهيه كنيد. اينطوري طعم خامه اي و شيرين و مطلوبي خواهد داشت.
طبق تجربه من ميدونم كه ماستهاي با درصد چربي پايينتر به مراتب سريعتر چكيده ميشن و براي چكيده كردن ماستهاي خامه اي زمان بيشتري نياز هست. از اونجايي كه امروزه همه رژيم لاغري دارند؛ شخصا استفاده از ماستهاي كم چرب رو توصيه ميكنم اصلا نگران نباشيد نتيجه كار, دسرهايي بسيار خامه اي و خوشمزه خواهد بود. در حدي كه گمان ميكنيد توش خامه داره!

 صرفا جهت يادآوري:



ماست چكيده در غذاها حكم خامه فرم گرفته در شيريني ها رو داره. به اين مفهوم كه شما ميتونيد ماست چكيده رو رنگ كرده (حالا با رنگهاي مجاز خوراكي يا رنگهاي طبيعي) و با قيف و ماسوره انواع شكوفه ها و تزئينها رو روي غذاهاتون اجرا كنيد. و اتفاقا تمرين خوبي هم هست براي تزئين كيك چون تهيه ماست چكيده به مراتب ساده تر از خامه فرم گرفته است.
تصور كنيد با اين شيوه چقدر بهتر و سريعتر ميتونيد غذاها رو به بچه هاي بهونه گيرتون قالب كنيد!



ماست چكيده يك پاي ثابت در سفره غذايي منه. حالا چه ماست ميوه اي باشه چه فروزن يوگرت چه ساندويچ لوف.
و يا حتي فقط همراهي براي خرما و رطب!
يك ميان وعده با پروتئين بالا و لاغر كننده.
ماست چكيده رو مرتب خودتون در خانه تهيه كنيد و از خوردنش لذت ببريد.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...