2014/01/28

طرز تهيه خامه فرم گرفته از شير تبخير شده


با شير تبخير شده هم ميشه خامه فرم گرفته درست كرد. شير تبخير شده درصد چربيش به نسبت خامه خيلي پايينتره اينه كه براي افرادي كه رژيم لاغري دارند استفاده از خامه فرم گرفته اي كه رژيمي هم هست يك موهبت به حساب مياد.

خامه فرم گرفته اي كه به اين صورت تهيه ميشه بافتي بسيار سبك داره و از لحاظ كيفيت يه چيزي هستش تو مايه هاي اسپري خامه. يعني تا اون حد لايت.

اين خامه در برابر گرما تحمل زيادي نداره و عمر كوتاهي داره. قابليت فرم دهي داره منتها به عنوان خامه براي تزئين كيك نميشه روش حساب باز كرد.

ولي به عنوان خامه روي پاي خيلي مناسبه. مثلا اين پاي خامه اي موزي. يا اين تارتلت زردآلويي. يا اين پاولوا.
به عنوان تاپينگ خامه روي دسرها يا سالاد ميوه ها. مثلا اين پواغ بل ايلن.
براي سرو نوشيدني ها. مثلا فول انبه.
يا حتي كيكهايي مثل ترس لچس. يا اين مدل شكلاتيش.

خلاصه گزينه واسه مصرفش زياده.


براي شروع يك قوطي شير تبخير شده رو توي كاسه خالي كنيد.
كاسه حاوي شير رو توي فريزر قرار بديد.
پره هاي همزن رو هم توي فريزر قرار بديد.


تا زماني كه دور تا دور شير يخ بزنه و شما به وضوح قطعات يخ رو مشاهده كنيد. يه چيزي بين نيم تا يك ساعت.




حالا با دور كند همزن شير رو هم بزنيد.
و بعد درجه همزن رو تا آخر زياد كنيد.



به همين ترتيب به هم زدن ادامه بديد. خامه بعد از دو سه دقيقه فرم ميگيره.



در حدي سفت ميشه كه پره هاي همزن روي سطح خامه خطوطي ايجاد ميكنند كه باقي ميمونه. به اين ترتيب متوجه ميشيد كه خامه فرم گرفته.

در حدي سفت ميشه كه ميتونيد با قيف و ماسوره بهش فرم بديد. ولي همينطور كه گفتم اصلا تحمل گرما رو نداره و بعد از مدتي كه بيرون از يخچال ميمونه فرمش رو از دست ميده.
در اين مرحله ميتونيد بهش اسانس و يا رنگ اضافه كنيد.

اگر مايليد خامه رو شيرين كنيد ميتونيد بعد از اينكه كمي شكل گرفت به اندازه نياز بهش پودر قند اضافه كنيد. ولي خامه اي كه در تصوير ميبينيد يك خامه شيرين نشده است. به اين مفهوم كه اگر پودر قند اضافه كنيد باز اندكي سفت تر هم خواهد بود.



نكته بسيار مهم: عنايت داشته باشيد كه اين مدل خامه هم همانند ساير خامه ها بايد به اندازه مناسب هم زده بشه. يعني اگر بيش از حد خامه رو هم بزنيد متاسفانه تبديل به كره ميشه و اصطلاحا خامه ميبره و شل ميشه.
پس زماني كه ديگه فرم گرفت و تا حدي سفت شد از هم زدنش دست بكشيد.

اگر شير تبخير شده به صورت صنعتي در دسترس شما نيست. با اين شيوه ميتونيد شير تبخير شده رو در خانه تهيه كرده و باهاش با همين روش خامه فرم گرفته درست كنيد.

همينطور كه گفتم خامه هاي فرم گرفته مختلف كاربردهاي خاص خودشون رو دارند. من در آينده باز هم مدلهاي ديگه اش رو آموزش خواهم داد.


برگرفته از verybestbaking


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...