کارگاه آشپزسازی
آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها
شكر...بودن يا نبودن
همزن... بودن یا نبودن
فر ... بودن يا نبودن
چطوري اندازه گيري كنيم
چطوري كامنت بذاريم
چطوري جستجو كنيم
وانيل
خامه فرم گرفته
خامه با پودر خامه
بلندر
از قالب كمربندي استفاده كنيم
با قالب سيليكوني كار كنيم
سوالات متداول
منوي روز
منوي موضوعي
آرشيو غذا و شيريني
جستجو
chef tayebeh
زندگی به سختی بهم ثابت کرده که تواناییهام محدوده. لذا مدتهاست که دیگه قول کاری که از پسش برنمیام رو به کسی نمیدم که بد قول و بی معرفت نشم. پس در کمال شرمندگی، جسارتا از پذیرفتن رسپی درخواستی معذورم. مرسی که درک میکنید
View my complete profile
Valentine
(65)
آوکادو
(12)
ادويه
(4)
براي بچه ها
(93)
بستنی ها
(37)
بيسكويتهاي تزئين شده
(37)
بيسيك
(46)
بیسکویت ها
(101)
بیسکویتهای ترش و شور
(13)
پاستا
(41)
پودینگ و کاسترد
(26)
پيراشكي-دامپلينگ-سمبوسه
(14)
پيش غذاها و غذاهاي جانبي- اردور- سايد ديش
(68)
پیتزا
(12)
تارت ها - پاي ها - كيش ها
(33)
ترشيجات
(1)
تزئینها
(70)
تن ماهي
(7)
چیزکیک
(25)
حلواها
(19)
خرما
(15)
خميرها و نان ها
(40)
خميرهاي تزئيني
(31)
دسرها
(75)
دلمه ها
(8)
ديپ و پته
(28)
زرده تخم مرغ
(26)
ژله ها
(29)
سالادها
(31)
ساندویچ ها
(17)
سس ها
(32)
سفيده تخم مرغ
(33)
سوالات متدوال
(60)
سوپ و آش و حليم
(14)
سوخاري
(26)
سوسيس
(5)
سوفله ها
(3)
شکلات
(114)
شير عسلي و شير تبخير شده
(45)
شیرینی های سنتی
(11)
شیرینی های عربی
(19)
شیرینیهای رژیمی
(7)
صبحانه
(18)
عکاسی
(5)
غذاهای آسیایی
(9)
غذاهای اسپانیایی
(1)
غذاهای ایتالیایی
(50)
غذاهای ایرانی
(23)
غذاهای بوشهری
(35)
غذاهای دریایی
(57)
غذاهای ژاپنی
(6)
غذاهای سبزیجات
(73)
غذاهای عربی
(24)
غذاهای فرانسوی
(13)
غذاهای فرنگی
(51)
غذاهای مکزیکی
(24)
غذاهای هندی
(12)
غذاهای یونانی
(2)
كارامل
(29)
كبابي
(18)
كوفته - برگر - كتلت - شامي - كوكو
(34)
کاپ کیک ها
(30)
کتاب خرمای شیرین
(4)
کرم ها
(34)
کیک چوبی
(9)
کیک ها
(112)
گراتن و كَسِرول
(10)
گرانولا و سريل
(10)
گوشت قرمز
(47)
لبنيات
(25)
ماکارون
(16)
مرغ
(55)
مواد اوليه خانگي
(48)
موس ها
(8)
میوه
(100)
نارگيل
(26)
نوتلا
(19)
نوروز
(131)
نوشیدنی ها
(47)
یلدا
(43)
►
2018
(17)
►
March
(5)
►
February
(8)
►
January
(4)
►
2017
(100)
►
December
(10)
►
November
(8)
►
October
(9)
►
September
(8)
►
August
(9)
►
July
(9)
►
June
(8)
►
May
(9)
►
April
(5)
►
March
(5)
►
February
(8)
►
January
(12)
►
2016
(34)
►
December
(6)
►
November
(2)
►
October
(1)
►
July
(1)
►
May
(1)
►
March
(6)
►
February
(8)
►
January
(9)
►
2015
(124)
►
December
(9)
►
November
(8)
►
October
(9)
►
September
(9)
►
August
(9)
►
July
(21)
►
June
(16)
►
May
(9)
►
April
(6)
►
March
(8)
►
February
(11)
►
January
(9)
▼
2014
(113)
►
December
(8)
►
November
(8)
►
October
(9)
►
September
(9)
►
August
(10)
►
July
(29)
►
June
(10)
►
May
(4)
►
April
(2)
►
March
(6)
►
February
(8)
▼
January
(10)
طرز تهيه خامه فرم گرفته
طرز تهيه خامه فرم گرفته از شير تبخير شده
كيك سه شير شكلاتي
كيك شكلاتي با مركز مذاب در قوطي كنسرو
براوني كارامل و پرتزل
فريز كردن تخم مرغ
بيسكويت سيسموني طرح سفاري
پاستاي گوش ماهي با ريكتا و پارمزان و پستوي بروكلي
پستوي بروكلي
پنير گُرگُنزُلا
►
2013
(144)
►
December
(11)
►
November
(10)
►
October
(9)
►
September
(9)
►
August
(10)
►
July
(7)
►
June
(61)
►
March
(7)
►
February
(10)
►
January
(10)
►
2012
(118)
►
December
(9)
►
November
(9)
►
October
(12)
►
September
(13)
►
August
(14)
►
July
(12)
►
June
(7)
►
May
(6)
►
April
(10)
►
March
(11)
►
February
(8)
►
January
(7)
►
2011
(98)
►
December
(9)
►
November
(8)
►
October
(7)
►
September
(5)
►
August
(2)
►
July
(7)
►
June
(9)
►
May
(9)
►
April
(8)
►
March
(10)
►
February
(12)
►
January
(12)
►
2010
(286)
►
December
(12)
►
November
(13)
►
October
(14)
►
September
(35)
►
August
(30)
►
July
(22)
►
June
(28)
►
May
(30)
►
April
(26)
►
March
(22)
►
February
(27)
►
January
(27)
►
2009
(20)
►
December
(20)
Powered by
Blogger
.
2014/01/30
طرز تهيه خامه فرم گرفته
1/30/2014 07:00:00 AM
کرم ها
No comments
به شيوه هاي مختلف ميتوان خامه فرم گرفته تهيه كرد. براي يادگيري اين شيوه ها بر روي هر لينك كليك كنيد.
طرز تهیه خامه فرم گرفته با استفاده از خامه 30% معروف به خامه صبحانه
طرز تهيه خامه فرم گرفته از پودر خامه و خامه پاكت صورتي
كرم شانتيي
طرز تهيه خامه فرم گرفته با پودر ژله و پودر خامه
طرز تهيه خامه فرم گرفته از شير تبخير شده
کرم خامه ای ماسکارپونه
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث
سوالات متداول
را به صورت كامل مطالعه بفرماييد
Email This
BlogThis!
Share to Twitter
Share to Facebook
Newer Post
Older Post
Home
0 comments:
Post a Comment
0 comments:
Post a Comment