2014/06/24

طرز تهيه نارگيل تست شده


من تقريبا مبحث نارگيل رو تكميل كردم فقط مونده بود نارگيل تست شده كه اون رو هم امروز ميبينيد. بسيار چيز خوشمزه ايه حتما يك بار هم شده امتحانش كنيد.



توضيح دادم كه چطور ميتونيم با استفاده از يك نارگيل خام خودمون در خانه نارگيل رنده شده تهيه كنيم.
راه دومش اينه كه نارگيل رنده شده آماده رو از بازار خريداري كنيم. مشروط بر اينكه جايي زندگي كنيم كه نارگيل رنده شده در بازار موجود باشه!



نارگيل رنده شده رو ميتونيد همينطوري به صورت خام كف يك سيني معمولي فر بريزيد.



يا اينكه اول شيرينش كنيد و بعد كه شكرش جذب نارگيلها شد بريزيدش توي سيني فر.
شيرين كردنش رو توضيح دادم.




نارگيلهاي رنده شده رو به خوبي كف سيني پخش ميكنيم.
و در فر 170 درجه سانتيگراد قرار داده و هر 5 دقيقه همش ميزنيم تا به صورت يكنواخت تست بشه.



يعني هر 5 دقيقه يكبار بايد در فر رو باز كرده سيني رو از فر خارج كرده و نارگيلها رو زير و رو كنيم.
اولش احساس ميكنيد كه كار بيهوده اي انجام ميديد و اصلا نارگيلها تغيير رنگ نميدن. اما صبور باشيد و با حوصله!




بسته به رنگي كه ازش توقع داريد ممكنه بين 15 تا 20 دقيقه طول بكشه.
همين كه طلايي شد و از رنگش راضي بوديد از فر خارج كرده و اجازه بديد سرد بشه.

 


عكس قبلي تصوير نارگيل تست شده بدون شكر بود اين عكس نارگيل تست شده با شكره.
همينطور كه ملاحظه ميفرماييد از نظر ظاهري تفاوتي ندارند. هر دو طلايي و زيبا ميشن. ولي از نظر كالري و طعم متفاوت هستند.
اگر رژيم غذايي كم كالري رو دنبال ميكنيد كه خب شكر بهش اضافه نميكنيد در غير اين صورت توصيه من اينه كه شيرينش كنيد. ميزان شيرينيش هم دست خودتونه هر چقدر عشقتون كشيد بهش شكر اضافه كنيد.



اينكه چقدر رنگ نارگيل تست شده شما روشن يا تيره باشه دست خودتونه. من معمولا دوست دارم تا مرز سوختگي پيش بره چون طعمش رو اينطوري بيشتر ميپسندم و يه طعم تست شده خيلي خوشمزه داره. فقط خيلي خيلي خيلي مواظب باشيد. وقتي رنگش طلايي شد ديگه هر از چند ثانيه بايد مرتب همش بزنيد وگرنه در چشم بر هم زدني ميسوزه و سياه ميشه و به درد نميخوره.

بعد از اينكه نارگيل تست شده كاملا سرد شد ترد و كرانچي ميشه و موقع خوردن زير دندونها قرچ قرچ صدا ميكنه. توصيه ميكنم به سرعت مصرف كنيد چون وقتي بمونه رطوبت رو به خودش جذب كرده و ترديش رو از دست ميده و ديگه خوردنش لذتي نداره.
نارگيل تست شده در مقوله شيريني پزي كاربرد داره كه حتما بهش خواهم پرداخت منتها خالي خاليش فوق العاده خوشمزه است. حتما امتحان كنيد. من و مهدي هر بار كه نارگيل ميگيريم با هم نارگيل تست شده درست ميكنيم و پروژه دو نفره لذتبخشيه!


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...