2014/06/29

بستني موزي يك دقيقه اي



در اينكه من تنبلم شكي نيست. ولي اينكه بيام به جهانيان هم ثابتش كنم ديگه واقعا جاي تاسف داره! چرا اينو گفتم؟ آخه عكسهاي اين پست رو من اوايل سال 91 گرفتم. به اضافه يك عالمه عكس از انواع بستنيهاي رژيمي اين مدلي. اينكه چرا تا الان پستشون نكردم... برميگرده به همون جمله اول. افتخار نداره ميدونم. و تمام تلاشم رو ميكنم كه همه اين بستني ها رو تا پايان تابستان امسال پست كنم. يا تابستان امسال بوشهر؟ آخه ما تابستونمون تا آذر ادامه داره!!! لعنت بر شيطون. تا پايان تابستان امسال شما.




تيرماه سال 89 من يه ميلك شيك بهتون ياد دادم كه از واجبات زندگي خودمه. اين ميلك شيك عضو حذف نشدني رژيم غذايي منه.
تازه الان كه داشتم متنش رو مرور ميكردم ديدم نوشتم كه در آموزش دادن همون ميلك شيكه هم تنبلي كرده بودم. 
نهادينه شده اين جريان در وجود من!

آقا اگر شما معتاد به اين ميلك شيك هستيد كه هستيد. اگر نيستيد همين الان آب دستتونه بذاريد زمين و يك پارچ ازش درست كنيد و بعدشم بريد تو خط اعتياد!
 من معمولا هر چي رو كه درست ميكنم خوشمزه ميدونم ولي همه رو به همگان توصيه نميكنم. وقتي دارم به اين شدت اين ميلك شيك رو توصيه ميكنم يعني اينكه براتون مفيده و بسيار هم خوشمزه است. مخصوصا (به قول آقاي شوهر: نخ سوزن) اگر به دنبال لاغر شدن و يا يك رژيم غذايي سالم هستيد.

انتهاي همون پست ميلك شيك يه اشاره اي كردم به بستنيش. و اتفاقا از كامنتها مشخصه كه بچه زرنگ تو كارگاه زياد داريم! در هر حال از واجباته كه مفصلا و مصورا اين بستني رو توضيح بدم.




عاشق خوردن باشي...مرده بستني هم باشي... سوخت و ساز طبيعي بدنت هم صفر باشه.
 يعني عملا متابوليسم منفي! بدن مردم وقتي يه چيزي ميخورن اتوماتيك ميسوزونتش. بدن ما وقتي يه چيزي نميخوريم هم اتوماتيك تبديلش ميكنه به چربي. اين يعني سوخت و ساز منفي!
ولي از شوخي گذشته يه آدمي مثل من كه با نفس كشيدن هم چاق ميشه قانونا و شرعا و عرفا اجازه خوردن بستني رو نداره. يكي مثل من كه ساعتها با پاي درد خسته و كوفته اونم اغلب شبها كه ديگه مسئوليتهاي روزش تموم شده فقط ميتونه ورزش كنه؛ اصلا وجدانش بهش اجازه نميده بعد از دو سه ساعت ورزش بياد بستني بخوره و فلسفه وجودي اون چيزي كه توي جمجمه شه رو زير سوال ببره!!!
راه حل؟
تا لحظاتي ديگر توضيح ميدم.


من و وجدانم هردومون به بدنم اجازه خوردن ميوه رو داديم و كاملا حلال ميدونيمش.

با هر يك دانه موز شما قادر خواهيد بود سه اسكوپ بزرگ بستني موزي درست كنيد.

و اين چنين است كه من هنوز زنده ام و هر روز بستني ميخورم!

من كه قراره هر روز موز بخورم خب به جاي اينكه يارو موزه رو پوست بكنم و گاز بزنم ... تبديلش ميكنم به بستني و به شكل بستني ميخورمش. تازه چون كاملا سرده همين سرديش باعث بالا بردن سوخت و ساز بدن شده و به كاهش وزن كمك هم ميكنه.

بستني بخوريم لاغر شويم!
ديگه از اين بهتر ميخوايد؟

سيستمش رو قبلا توضيح دادم.
لطفا اگر اين پست رو مطالعه نكرديد ابتدا بخونيدش چون ديگه نميخوام به تفصيل توضيح بدم.

موزها رو چيپسي برش ميزنيم و فريز ميكنيم.
قانونا چند ساعته آماده است.
ولي بهتره هر روز براي فردا يا روزهاي بعدتون موز فريز كنيد. نتيجه بهتري داره اگر چندين ساعت فريز شده باشه. من سالهاست تجربه اش رو دارم به من اطمينان كنيد.

زماني موزهاي شما آماده استفاده هستند كه اگر با انگشتان نصفش كنيد اينقدر خوب يخ زده باشه كه قشنگ بشكنه نه اينكه تا بشه بعد بشكنه.

بنابراين هميشه موز فريز شده توي فريزر داشته باشيد.

در مورد توده اي فريز نكردنش هم چون قبلا توضيح دادم ديگه تكرار نميكنم.



پس موزها رو توي غذاساز يا بلندر يا مخلوط كن يا هرچي كه در منزل در دسترس داريد بريزيد.
براي اطلاعات بيشتر هم به اين پست مراجعه كنيد.

دستگاه رو روشن ميكنيم.
موزها تبديل به پودر موز ميشن.
دليلش هم همون "كاملا فريز شدن" موزهاست.



با قاشق روي سطح پودر موزها فشار وارد ميكنيم و بعد مجددا دستگاه رو روشن ميكنيم.

در عرض چند ثانيه پودر موز تبديل ميشه به خمير موز.



باز با قاشق هم زده با سمت پايين فشار داده و متراكم كرده و مجددا دستگاه رو روشن ميكنيم.

زماني آماده است كه دستگاه مخلوط موزها رو بدون هيچ مزاحمتي به چرخش در بياره.

اگر از يك موز استفاده ميكنيد زير يك دقيقه بستني شما آماده است. اگر تعداد موزها بيشتره ممكنه دو سه دقيقه اي طول بكشه.




با چشمهاي خودتون مشاهده ميكنيد كه در زمان هم زدن در مراحل انتهايي بستني موزي شما تغيير رنگ داده و شروع ميكنه به سفيد رنگ شدن. خيلي جالبه يعني اون ته رنگ زردي كه داره ديگه از بين ميره.

تبريك ميگم شما در عرض يك دقيقه بستني اي آماده كرديد كه براي بدنتون مفيد هم هست!




اين بستني رو با قاشق بستني زني ميتونيد به راحتي و به خوشگلي اسكوپ كنيد. و حتي مثل بستني سنتي كش هم مياد.
هر موز به طور متوسط سه اسكوپ بستني به ما ميده. قانونا بايد به راحتي در چشم بر هم زدني خورده بشه اما اگر اضافه اومد توي كيسه ريخته و در فريزر بذاريد براي دفعه بعد مجددا توي دستگاه ريخته و تبديل به بستني كنيد. منتها تجربه به من ثابت كرده بار اول هميشه بافتش بهتره تا بار دوم. پس اگر اضافه اومد فريز كنيد و بعدا باهاش ميلك شيك درست كنيد.

بستني وانيلي پدر مادر دار كه اصل جنسه رو آدم شايد يكي دو بار در سال اجازه داشته باشه بخوره. ولي اين بستني از اونهاست كه هر روز ميشه با وجداني آسوده خورد. و لازم هم نيست 45 دقيقه پاي اجاق وايسي!

سريع ساده سالم خوشمزه. اعتياد به اين بستني توصيه ميشود.


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...