2014/07/29

كيك سه شير نارگيلي


مهرماه سال قبل براي تولدم كيك ترس لچس شكلاتي رو درست كرده بودم. دكتر بهار به خاطر اينكه در حال گرفتن تخصصشه واسه تولد من بوشهر نبود. اينه كه دو ماه بعدش كه چند روزي واسه ديدن برگشته بود خونه؛ من شام دعوتش كردم و فقط به خاطر اينكه دُز "كيك خوشمزه" خونش اون سال پايين نياد يه كيك ترس لچس ديگه درست كردم. اينبار نارگيلي.



اين كيك بي اندازه خوشمزه است حالا چه ساده چه شكلاتي و يا اينكه با طعم نارگيل. اگر عاشق كيك سه شير اسپانيايي هستيد اين ورژنش رو هم دوست خواهيد داشت.

برای کیک:
شکر 1 لیوان
کره 113 گرم
تخم مرغ 5 عدد
وانیل 1 ق چ
آرد یک و نیم لیوان
بیکینگ پودر 1 ق چ
نمک یک هشتم ق چ

برای گلیز:
شیر عسلی 400 میلی لیتر
شیر نارگيل يك ليوان
شیر يك لیوان

برای تاپینگ:
خامه 200 میلی لیتر
شکر یک چهارم لیوان
نارگيل رنده شده 1 ليوان
نارگيل تست شده 1 ليوان



خب براي شروع مطابق دستور كيك رو آماده ميكنيم.
من صرفا جهت نيل به هدف والاي "عكاسي از كيك" اينبار كيكم رو در يك قالب كوچكتر پختم كه خوب ارتفاع بگيره.
توصيه ميكنم شما كيك رو با همون ابعادي كه دادم تهيه كنيد چون واسه مهموني معقولانه تره. منظورم اينه كه تعداد افراد بيشتري رو ميتونيد ساپورت كنيد وگرنه ارتفاع كيك اثري روي طعمش نداره.



بعد از اينكه كيك سرد شد با چنگال مطابق دستور آبكشش ميكنيم.



شير و شير عسلي و شير نارگيل رو توي پارچ ريخته و خوب هم ميزنيم.
براي تهيه "شير عسلي" در خانه به اين پست مراجعه نماييد.
براي تهيه "شير نارگيل" در خانه به اين پست مراجعه نماييد.



و گليز رو روي كيك ميريزيم.



ممكنه به نظر زياد بياد ولي كيكه در جا همه رو جذب ميكنه.



فرايندش خيلي جذابه. بهتره بچه مچه كنار دستتون نداشته باشيد وگرنه كارتون در اومده.



تا قطره آخر از اين شربت شيري خوشمزه رو ميريزيم روي كيك.



حالا ميذاريمش يخچال تا خنك شه



اين نارگيلهاي تست شده اي كه ميبينيد رو از نارگيلهاي رنده شده خوشگلي درست كردم كه سوغاتي بودند (مرسي مرواريد جون) ولي چون ميدونستم بدون اين نارگيلها نميتونيد كيك من رو دقيقا با همون طعم درست كنيد؛ اين پست رو قبلا براتون آماده كردم. و اين كيك رو هم گذاشته بودمش تو نوبت تا الان كه بالاخره همه چيز فراهمه و شما ميتونيد مطابق دستور نارگيل تست شده رو در خانه تهيه كنيد.



مطابق دستور خامه فرم گرفته رو آماده ميكنيم.
و يا به هر كدام از اين شيوه ها. هر جوري كه راحت هستيد.

كيك رو از يخچال خارج كرده و خامه فرم گرفته رو روش قرار ميديم.


با قاشق سطح كيك رو با خامه پوشش ميديم.



و بعد يك ليوان نارگيل رنده شده تازه رو روي سطح كيك ميپاشيم.

براي تهيه نارگيل رنده شده در خانه به اين پست مراجعه نماييد.



سپس نارگيلهاي تست شده رو روش ميپاشيم. و به اين ترتيب يك تركيب رنگ زيبا خواهيم داشت.



تصويري از پشت صحنه كارگاه آشپزسازي:

آقا ما يه اشتباهي كرديم مثل اين ماماناي شيك قاشق خامه رو داديم بچه مون ليس بزنه. يكي نيست بگه آخه زن حسابي تو كه دو ساله بچه خودت رو خوب ميشناسي. اين بچه اهل خوردن نيست. پس عقلت كجا رفته؟!



از مضرات پشت دوربين بزرگ بودن.
از مضرات فود بلاگ داشتن.
از مضرات مادر عاقل نبودن.

يه جمله هم از طرف مهدي و مادر بزرگهاش بنويسم:
از مضرات بچه يك مادر فود بلاگ نويس بودن!



هرچند كه من آدميم كه هرگز كلمه "نكن" از دهنش بيرون نمياد.



برش زده و درجا قورتش ميديم.

قبلا بارها گفتم بازم ميگم: اين كيك خيلي خوشمزه است.

همه دوستش دارن. حق هم دارن!


يه كيك كره اي پرملات خوشمزه و سيراب از تركيبي از شيرهاي خوش طعم.

با وجود اينكه كيك كاملا با شربت شير سيراب شده و خيس خيسه ولي برشش خيلي خوشگل ميشه و شكلش رو خيلي عالي حفظ ميكنه.

اگر قراره توي يخچال بمونه حتما روي ظرف رو با سلفون بپوشونيد كه خشك نشه. ولي بعيد ميدونم خيلي بمونه. بدجوري اعتيادآوره.
حظ وافر ببريد!
عيد بر همگان مبارك!


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...