2014/08/26

وردنه مخصوص خميرهايي كه بايد خيلي نازك پهن شوند


هر چيزي رمز و رازي داره. شما بخوايد دست به هر كاري بزنيد بايد تكنيكش رو بلد باشيد. و براي نيل به اون هدف بايد ابزارهايي در دست داشته باشيد. من هميشه گفتم و ميگم كه با كمبود امكانات هم ميشه كار كرد منتها اگر اون امكانات رو در دست داشته باشيد به مراتب راحت تر ميتونيد زندگي كنيد.
قبلا به طور ضمني مطرح كردم كه چطور ميشه خميرها رو خيلي خيلي نازك پهن كرد. و عرض كردم كه من از وردنه ويژه اي استفاده ميكنم. بعد از اينكه پست خمير سمبوسه رفت روي آنتن متوجه شدم كه نياز هستش خيلي بيشتر از "يك توضيح ضمني" به اين مقوله پرداخته بشه. چون اصلا رمز رسيدن به يك سمبوسه خيلي خوشمزه و يا حتي اين كاسه ها اينه كه شما بتونيد خمير رو بسيار بسيار نازك پهنش كنيد. در غير اينصورت و همينطور كه در كامنتها هم مشاهده ميشه يه چيزي تو مايه هاي چوب تحويل خواهيد گرفت!

در استان بوشهر يك مدل نان به صورت سنتي تهيه ميشه كه بسته به اينكه در چه منطقه اي زندگي ميكنيد نامهاي مختلفي داره. از جمله: نون تُوِه يا نون تيري. براي تهيه اين نان از يك مدل وردنه مخصوص استفاده ميشه كه خيلي باريك و بلنده. يه چيزي تو مايه هاي سايز ني قليون. يعني همين وردنه اي كه مشاهده ميفرماييد.
اين وردنه در عين سادگي به لحاظ فرمي كه داره خمير شما رو به راحتي و در چشم بر هم زدني بسيار نازك پهن ميكنه.



من به لحاظ شغلم مرتب به نقاط مختلف استان سر ميزنم و تا جايي كه خودم ديدم همه شهرها و روستاها از اين مدل وردنه ها با طولهاي مختلف جهت خريداري موجوده. نسبتا ارزون هم هست. حدس خودم اينه كه استانهاي ديگه هم بايد از اين تكنولوژي بي اندازه حساس بهرمند باشند!!!
پس تشريف ببريد بازار و بگرديد و پيدا كنيد و خريداري كنيد و استفاده كنيد.
من خودم تو فروشگاههاي لوازم قنادي نديدم از اين تكنولوژي برتر استفاده بشه! معمولا از مغازه هاي لوازم محلي و سنتي ميتونيد خريداريش كنيد.
حتي اگر پيدا نكرديد با يه ني قليون يا لوله پي وي سي ميتونيد يه امتحاني بكنيد تا زماني كه يه وردنه باريك و بلند و خوشگل پيدا كنيد.

من ميتونم با استفاده از همين وردنه و بدون دستگاه رشته ساز يا پاستا ماشين پاستاهاي خيلي نازكي درست كنم. يا اينكه خمير فيلو رو در حد كاغذ نازك پهن كنم. و اگر من بتونم شما هم ميتونيد. فقط تمرين زياد ميخواد.
رمزش همينيه كه گفتم. اصلا همين الان بپريد توي آشپزخونه يه خمير سمبوسه درست كنيد و يه تيكه كوچولوش رو برداريد و با يه مداد چوبي معمولي روي تخته پهنش كنيد و مشاهده ميكنيد كه چقدر راحت ميتونيد نازك پهنش كنيد.

امكانات چيز خوبيه. اين ابزار هم بسيار كاربرديه. توصيه ميكنم ازش در منزل داشته باشيد.


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...