2014/09/20

ميگوي سير و فلفلي


ميگو از اون مواد غذاييه كه من عاشقشم.
نه به اين دليل كه طعم خيلي خوبي داره.
نه به اين دليل كه تازه از دريا ميگيرند و ما ميخريم و اطمينان كامل از سلامتش داريم.
نه به اين دليل كه خواص زيادي داره و براي بدن مفيده.
بلكه به اين دليل كه به سرعت برق و باد آْماده ميشه و تا از اداره برگشتي سه سوته آماده است و بشقابش تو دستته و ميگوش تو دهنت!
من آدمي نيستم كه از عصر روز قبل واسه ناهار فردام غذا آماده كنم. اينقدر غذاهاي سريع بلدم كه آماده كردنشون خيلي كمتر از گرم كردن غذايي كه ديگران از شب قبل درست كردند وقت ميبره!
و البته به غذاي سرده خوردن هم اعتقادي ندارم.
(حالا همه اون جملات قبلي به كنار؛ شما بخوانيد: "خيلي تنبل تر از اين حرفهام كه بخوام امروزم رو درگير غذاي فردام كنم!")



ميگوي متوسط رو به درشت  10 عدد
پياز كوچك 1 عدد
سير 4 حبه
فلفل قرمز 1 عدد
روغن زيتون 2 ق غ
آرد سوخاري نصف ليوان
نمك
ليمو



پياز و سير و فلفل قرمز رو توي بلندر ميريزيم.
البته آنچه تو تصوير ميبينيد فلفل پيكانته هستش چون ميخواستم از اين غذا به مهدي هم بدم از فلفل قرمز تند استفاده نكردم. شما يه فلفل تر و تازه اساسي بزنيد به تن!

براي اطلاعات بيشتر در مورد بلندر به اين پست مراجعه كنيد.



با بلندر چندين پالس ميزنيم در حدي كه مواد خورد بشن نه اينكه له بشن.




دو قاشق روغن زيتون ميريزيم توي تابه و مخلوط سير و فلفل رو هم اضافه كرده و روي حرارت متوسط قرارش ميديم به مدت سه دقيقه.



بعد از اينكه مخلوط سير و فلفل خوب تفت خورد ميگوها رو اضافه ميكنيم. (لزومي نداره دم ميگوها رو نگه داريد. من فقط براي خوشگلي دمش رو نگه داشتم)



حالا به مدت شش دقيقه ميگوها رو هم روي حرارت متوسط اجاق تفت ميديم.
اكنون در صورت نياز نمك اضافه كنيد.



از روي حرارت برداشته و آرد سوخاري رو اضافه ميكنيم.
توصيه اكيد دارم كه از همون روش خودم براي تهيه آرد سوخاري استفاده كنيد چون طعم نهايي غذا رو تحت الشعاع قرار خواهد داد.



هم ميزنيم و درجا سرو ميكنيم.



حتما غذا رو با ليموي تازه ميل كنيد. اون ليمويي كه توي مواد اوليه دادم واسه همين لحظه است!




حالا من به اين ميگم ناهار!
ناهار يه آدم شاغل بايد اينجوري باشه. سريع و ساده و معطر و خوش طعم. و از همه مهمتر سالم و مقوي.
و باز از اونم مهم تر: ميگو با يه كاور كرانچي. بدون اينكه در حمام روغن سرخ شده باشه.
ناهارهاي من معمولا اين مدليند.
درست كنيد و لذت ببريد.


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...