2014/10/18

سس سالاد سزار


سالاد سزار يكي از معروف ترين سالادهاي دنياست. در مورد اين سالاد در پست خودش توضيح خواهم داد و امروز فقط به سس سالاد سزار خواهيم پرداخت.
سيزر درسينگ Caesar Dressing يا سس سزار به طور عمومي تشكيل شده از : روغن زيتون – سير – نمك – فلفل – سركه - آب ليمو – سس ووستشير – زرده تخم مرغ – پارمزان
در بعضي از ورژنها از افزودني هاي ديگري مثل آنچوي و كيپر و بيكن و پنير رمانو نيز استفاده ميشه.

واقعيتش اينه كه شما با دونستن مواد اوليه و كم و زياد كردن اونها ميتونيد سسي تهيه كنيد كه با ذائقه خودتون سازگار باشه. مثلا يكي ممكنه طعم خردل رو دوست نداشته باشه يا يكي بخواد كمتر توي سس سركه بريزه. در هر حال سسي كه تا لحظاتي ديگر خواهيد ديد سسيه كه من با ذائقه خودم تنظيمش كردم و طعمش رو خيلي دوست دارم.

زرده تخم مرغ 1 عدد
سير 2 حبه
فيله ماهي آنچوي 4 عدد
آب ليمو 1 ق غ
سس خردل 1 ق غ
سركه بالساميك 1 ق غ
سس ووستشير 1 ق غ
روغن زيتون يك سوم ليوان
پنير پارمزان رنده شده 2 ق غ



سيستم تهيه اين سس مثل مايونزه. يعني بايد زرده تخم مرغ رو با مواد اسيدي مخلوط كرده و بعد با روغن امولسيفاي كرد. بعضي ها ترجيح ميدن كه زرده تخم مرغ رو حذف كنند ولي من طعم سس سزار با زرده تخم مرغ رو بيشتر ميپسندم.

اضافه كردن ماهي آنچوي به سس يك امر اختياريه. و اصلا و ابدا هم طعمش رو تحت الشعاع قرار نميده يعني شما متوجه نميشيد توي سس ماهي وجود داره. ولي چون طعمش رو بهتر ميكنه من دوست دارم توي سس آنچوي هم بريزم.
براي اطلاعات بيشتر در مورد آنچوي به اين پست مراجعه نماييد.

زرده تخم مرغ و سير و فيله هاي آنچوي رو توي بلندر ميريزيم.
براي اطلاعات بيشتر در مورد بلندر به اين پست مراجعه نماييد.


شما به سس ووستشير نياز داريد كه در خانه ميتونيد تهيه اش كنيد.
من سركه بالساميك استفاده ميكنم شما مجازيد از هر سركه اي كه دوست داريد استفاده كنيد.
نوع سس خردلش هم مهم نيست. اندكي در طعم و بافت سس سزار تاثير ميذاره. همينطور كه گفتم بستگي به ذائقه داره.


آب ليمو و سس ووستشير و سركه بالساميك و سس خردل رو اضافه ميكنيم.
دستگاه رو روشن ميكنيم تا كاملا مخلوط يكنواختي بدست بياد.



حالا كم كم به شيوه تهيه مايونز روغن زيتون رو اضافه ميكنيم.
ميتونيد از روغنهاي ديگه هم استفاده كنيد ولي روغن زيتون خالص به دليل غلظت و عطر خاصش و همچنين اصالتي كه به اين سس ميده ارجحيت داره.


بعد از اندكي سس ما فرم ميگيره. سس نسبتا غليظي خواهد بود.



نهايتا پارمزان رو هم اضافه كرده و مخلوط ميكنيم.
من شخصا نمك اضافه نميكنم چون آنچوي و پارمزان شور هستند.
فلفل هم اضافه نميكنم كه طعم سس رو تحت الشعاع قرار نده.
شما طعم سس رو با ذائقه خودتون تنظيم كنيد.


از اين سس ميتونيد در انواع سالادها استفاده كنيد. طعم خيلي خاص و متفاوتي داره.
و همين باعث ايجاد تنوع در سالادهاي شما خواهد بود.

غلظت سس رو ميتونيد با اضافه كردن اندكي آب تنظيم كنيد. من ترجيح ميدم غليظ باشه.

سس سزار به صورت آماده در بطري در بازار موجوده ولي از من ميشنويد خونگيش يه چيز ديگه است چون هم تازه است هم ميتونيد با ذائقه خود و افراد خانواده طعمش رو تنظيم كنيد.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...