2014/12/27

بيسكويت چدار و ذرت و هالوپينو


اين بيسكويتهاي ترش و شور يكي از بهترين گزينه ها در كنار غذاي اصلي هستند. بافتشون همينطور كه قبلا گفتم يه چيزيه بين بيسكويت و كيك و نون.
در واقع مثل اين ميمونه كه ما نون هاي كوچولويي در كنار غذا درست كرده باشيم بدون اينكه تخصصي در نان پختن داشته باشيم يا حتي وقت زيادي رو بهش اختصاص بديم. سريع و ساده و بي دردسر. و صد البته خوشمزه.
اسم مبحثش رو گذاشتم بيسكويتهاي ترش و شور ولي عملا شما نبايد انتظار بيسكويت بودن ازشون داشته باشيد.
اگر خواننده ثابت كارگاه آشپزسازي هستيد اصلا نيازي نيست من اين چيزا رو واسه شما توضيح بدم. خودتون در جريان هستيد.
پس ميرم سر اصل مطلب:


آرد سفيد دو سوم ليوان
آرد ذرت يك سوم ليوان
بيكينگ پودر 1 ق چ
جوش شيرين ربع ق چ
كره 50 گرم
پنير چدار رنده شده نصف ليوان
فلفل هالوپينوي خورد شده 1 ق غ
ماست نصف ليوان



فر رو روي 190 درجه سانتيگراد قرار ميديم.

در خصوص آرد ذرت توضيح دادم. و به وفور هم يافت ميشه. براي اطلاعات بيشتر هم اين مطلب رو مطالعه بفرماييد.

آرد سفيد و آرد ذرت رو در كاسه ميريزيم.


بيكينگ پودر و جوش شيرين رو اضافه كرده و هم ميزنيم.



كره رو از يخچال خارج كرده و روي آرد رنده اش ميكنيم.




با نوك انگشتان (و نه كف دست. بلكه فقط نوك انگشتان) آرد و كره رو مخلوط ميكنيم. تا بافتش مثل خورده نون بشه.



پنير چدار رو رنده كرده و اضافه ميكنيم.
براي اطلاعات بيشتر در مورد پنير چدار به اين پست مراجعه كنيد.



ماست رو اضافه ميكنيم.
كم چرب. پر چرب. ترش. شيرين. فرقي نميكنه.



ترشي فلفل هالوپينو رو ميتونيد از فروشگاهها تهيه كنيد.
ميتونيد از تازه اش استفاده كنيد.
هدف اضافه كردن فلفله!
هر چند كه هالوپينو با ماركهاي ايراني به وفور در سوپرماركتها يافت ميشه ولي اگر در دسترستون نبود از ترشي فلفل معمولي استفاده كنيد.


ابتدا با قاشق هم ميزنيم.



و بعدش اگر نياز بود با دست.
مشاهده ميكنيد كه خمير تقريبا سفته. اما اندكي به دست ميچسبه.



طبق معمول من با قاشق بستني زني كار ميكنم.
سايزها يك اندازه خواهند بود و دردسرش هم كمتره.
اگر قاشق بيسكويت زني نداريد از قاشق غذاخوري معمولي استفاده كنيد.
بيسكويتها رو با فاصله روي كاغذ روغني روي سيني فر قرار ميديم.
نيازي به چرب كردن كاغذ نيست.


اگر انسان جسوري هستيد؛ روي هر كدوم از بيسكويتها هم چند برش از فلفل هالوپينو قرار بديد.
اما فقط اگر جسور هستيد.
آخه همه تحمل اينهمه تندي رو ندارند.
ميدونيد كه من دارم! پس روي چند تا از بيسكويتها واسه خودم فلفل اضافي ميذارم.



با اين ميزان شما حدود 8 عدد بيسكويت خواهيد داشت.

سيني رو به مدت 20 دقيقه و يا تا زماني كه روي بيسكويتها طلايي رنگ بشه در فر قرار ميديم.

در ضمن نيازي به اضافه كردن نمك نيست چون چدار پنير شوريه.
و براي بچه ها بيسكويتها رو بدون فلفل درست كنيد. يا با ميزان كم.



و گرمه نوش جان ميكنيم.
يعني تو هواي سرد اين نونهاي كوچولوي داغ حسابي ميچسبه. و اين تنها گرمي خود نونها نيست كه وجود آدم رو آتيش ميزنه... تندي فلفله كه كار اصلي رو انجام ميده! اي ول!




همينطور كه گفتم بافتش بينابينه. يه چيزي بين بيسكويت و كيك و نون.
آرد ذرت یه طعم خاصي به نونها ميده. اگر قبلا تجربه اش كرديد متوجه ميشيد چي ميگم. اگر هم اولين تجربه تونه شايد اولش يه كم جا بخوريد و براتون تازگي داشته باشه ولي در تجربه هاي بعدي واسه تون عادي تر ميشه. در كل نون ذرت خوشمزه است.
و پنير چدار همه چيز رو خوشمزه تر ميكنه.
پيشنهاد ميكنم امتحانش كنيد هم ساده است هم سريعه و هم ... تند و تيز و خوشمزه!


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

2 comments:

سلام من پنیر چدار ندارم چکار کنم؟

سلام من پنیر چدار ندارم چکار کنم؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...