2015/01/06

نانهاي فوري ماست و جعفري


گاهي وقتها پستهاي خيلي معمولي اي كه مي‌ذارم به حدي پرطرفدار مي‌شن و با اقبال عمومي مواجه مي‌شن كه در تعجبش ميمونم. اين نان ماست بسيار سريع يكي از اين پستهاست.
يه سري موارد مثل همين يكي هست كه به حدي به نظر من ساده و معمولي مي‌رسه كه اصلا ارزش پست شدن نداره. و برام خيلي جالبه كه اينقدر مورد علاقه عموم قرار مي‌گيره. از همين رو تصميم گرفتم از يه مدل ساده ديگه اش كه در چشم بر هم زدني در كنار غذاهاي كبابي درستش مي‌كنم هم عكس بگيرم. شايد كار بنده خدايي رو راه بندازه و يه دعاي خيري هم به ما برسه.


مطابق دستور خمير نان رو آماده مي‌كنيم.
حدود يك و نيم ليوان جعفري خورد شده به مواد اضافه مي‌كنيم.
من جعفري ها v, زياد ريز خورد نمي‌كنم.



هم مي‌زنيم تا همه به خوبي مخلوط شن.



مي‌شه نان رو به اين شيوه يك تكه درست كرد. منتها من معمولا نانهاي كوچيك رو در قالب كاپ كيك درست مي‌كنم.

و طبق معمول هم براي يك اندازه در اومدنشون از قاشق بستني زني استفاده مي‌كنم.



مي‌تونيد از كاغذ كاپ كيك استفاده كنيد.
منتها من براي اينكه ظاهر كار بيشتر به نون نزديك باشه تا به كيك؛ كاغذ روغني رو به شكل مربع برش زده و چرب كرده و بعد توي قالب كاپ كيك قرار مي‌دم.



فر رو روي 200 درجه سانتيگراد قرار مي‌ديم.



به همين شكل همه قالبها رو پر مي‌كنيم.
حدودا بيست عدد نان خواهيم داشت.
سطح نانها رو صاف و صوف نكنيد. اينطوري خوشگل تر مي‌شن و قسمتهاي برجسته خمير بعد از پخت طلايي رنگ خواهند بود.




من باز حدود يك ليوان جعفري خورد شده رو روي نونها پخش مي‌كنم.




به مدت بيست تا بيست و پنج دقيقه در فر قرار ميديم.
يك دونه از نون ها رو از فر خارج كرده و با دو دست مي‌شكافيمش و داخلش رو چك مي‌كنيم. اگر مغزپخت شده بود يعني ديگه بايد نونها رو از فر خارج كنيم.
چون سوال برخي از دوستان بوده اينجا تاكيد ميكنم كه اگر نان شما مغزش خميري بود يعني زمان پخت كم بوده و اگر بافتش بيش از حد مثل كيكه يعني ميزان آردتون كم بوده. چون آردها استاندارد نيستند بهتره سفتي خمير نون رو با مقايسه با عكسها در نظر بگيريد تا با مشكل مواجه نشيد.

اين نونهاي جعفري بسيار خوشمزه هستند و فقط كافيه جاي جعفري رو با ساير سبزيها عوض كنيد. اون وقت با تنوع زيادي از اين نونهاي كوچولو روبرو خواهيد شد. فقط عنايت داشته باشيد كه ممكنه دو و نيم ليوان شويد خورد شده واسه اين دستور خيلي زياد باشه. لطفا اين نكته رو در مورد سبزيجات معطر در نظر داشته باشيد و با ميزان كم شروع كنيد.
انشالا كه از درست كردن و خوردن اين نانهاي سريع لذت ببريد.


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...