2015/02/16

کره بادام زمینی


من قبلا در حد کفاف و عفاف در مورد طرز تهیه کره بادام زمینی در خانه توضیح دادم.
ولی از همون روز قصد جدی داشتم که از فرایندش تصویر برداری هم بکنم که براتون مشهودتر باشه.

چند سال بعد.... و اکنون زمانش فرا رسیده!

خیلی برای فردی که برای مصرف روزانه اش مرتب کره بادام زمینی درست میکنه زشته که گرفتن چهار تا دونه عکس چند سال واسه اش طول بکشه. ولی خب... حرفش نزدنیه. بهتره بگذریم.



کره بادام زمینی از نعمات الهیه. جدی میگم. بی شوخی. اگر شما فوایدش رو میدونستید به سادگی از کنارش رد نمیشدید.
فقط همینقدر توضیح بدم که اگر قصد کاهش وزن دارید و یا تلاش میکنید در وزن فعلیتون باقی بمونید گنجوندن کره بادام زمینی در صبحانه از واجباته. از ما گفتن بود. دیگه خود دانید.



خیلی ساده است.
خیلی خیلی ساده است.
کافیه به اندازه نیاز مقداری بادام زمینی رو توی یه تابه بریزید و بذارید روی شعله متوسط اجاق.
اینکه هر بار چقدر کره بادام زمینی درست میکنید دست خودتونه.
باید ببینید مصرفتون به چه اندازه است.
یا اینکه بلندر شما سایزش تو چه مایه هاست.
توصیه من اینه که بلندر یا غذاساز رو کمتر از نیمه پر کنید.

پس نتیجه این شد که به اندازه نیازمون مقداری بادام زمینی رو توی یه تابه میریزیم.

من ترجیح میدم بادام زمینی ها بوداده و شور باشند. پوستش رو هم جدا نمیکنم.
این یه تصمیم کاملا شخصیه و هیچ ربطی هم به تنبلی نداره. به هیچ عنوان!

شما میتونید از بادام زمینی خام استفاده کنید.
یا بادام زمینی شوری که پوست نداره.

پس نتیجه این شد که فرقی نمیکنه بادام زمینی چطوری باشه.

بادام زمینی رو توی تابه روی حرارت قرار داده و در حدی که کاملا گرم بشه بهش حرارت میدیم.

توجه داشته باشید هدف من این نیست که بادام زمینی ها را تست کنم. صرفا میخوام به فرایند تولید کره بادام زمینی سرعت ببخشم.
وگرنه بدون گرم کردنش هم انجام پذیره.



بادام زمینی ها رو توی بلندر یا غذاساز یا مخلوط کن میریزیم.
برای اطلاعات بیشتر در مورد این مدل دستگاهها به این پست مراجعه کنید.

مشاهده میکنید که به سرعت تبدیل به پودر بادام زمینی میشن.




به هم زدن با دستگاه ادامه میدیم.
بعد از اندکی پودر بادام زمینی تبدیل به خمیر بادام زمینی میشه.



باز به همین شکل به پوره کردنش ادامه میدیم و اینبار مشاهده میکنیم که عملا بادام زمینی مثل یک کره مذاب میشه.

من چون از یک غذاساز بزرگ استفاده کردم و قدرت موتور دستگاه هم زیاده عملا دو سه دقیقه بیشتر طول نکشید تا بادام زمینی ها تبدیل به کره بادام زمینی بشن.
گرم بودن بادام زمینی ها سرعت کار رو دو سه برابر بالا میبره.


یعنی عملا در کم ترین زمان ممکن شما میتونید از بادام زمینی هاتون کره بگیرید!

مدت زمان دقیقا بستگی به قدرت موتور دستگاه داره. و اینکه شما دستگاه رو چقدر پر کرده باشید.
من با این میزان بادام زمینی نیازی نداشتم که با قاشق همش بزنم. چون دستگاه به اندازه کافی فضا برای حرکت داشت.
کره بادام زمینی شما با رعایت این نکات در زمان کمی قابل بهره برداریه!



به دلیل گرمای موجود در بادام زمینی ها و اصطکاک ایجاد شده در هنگام پوره کردن، کره بادام زمینی اصطلاحا مذاب خواهد بود.
به مرور زمان کره بادام زمینی سرد تر میشه و سفت تر هم خواهد شد.



من خودم شخصا کره بادام زمینی داغ و مذاب رو ترجیح میدم.
خوردنش با عسل طبیعی اصلا یه لطف دیگه ای داره.
یک برش نون، نصف قاشق کره بادام زمینی، اندکی عسل ... و من کاملا سیرم تا ظهر.



همینطور که عرض کردم کره بادام زمینی در اثر سرما (و زمانی که در یخچال باشه) کاملا سفت خواهد بود.
نرم و لطیف و کرم مانند.
از این کره بادام زمینی میتونید در انواع کیک ها و بیسکویتها و شیرینی ها استفاده کنید.

رنگ کره بادام زمینی بسته به اینکه پوستش رو گرفته باشید یا نه متفاوت خواهد بود.
من دوست دارم پوست داشته باشه. چرا همه اش فکر میکنید ربطی به تنبلیم داره؟!

کره بادم زمینی رو خودتون در خانه تهیه کنید.
بدون مواد نگهدارنده. 
از تولید به مصرف.
صد درصد طبیعی.
مقرون به صرفه.
بسیار کاربردی.
و همینطور که عرض کردم با این شیوه میشه همه کره ها رو تهیه کرد.
خوش باشید.


 براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...