2015/02/18

بيسكويت كره بادام زميني و شكلات


بیسکویت کره بادام زمینی یکی از بیسکویتهای خیلی خوشمزه است. دلیلش هم معلومه دیگه. کره بادام زمینی.
یعنی اصلا بیس بیسکویته چیز خوشمزه ایه. بعد شما شکلات هم بهش اضافه کن... دیگه خود اصل جنسه.

من قبلا یه رسپی عالی برای بیسکویت کره بادام زمینی بهتون دادم ولی چون احساس میکنم به اندازه کافی بهش توجه نشده امروز مجددا مطرحش میکنم که تلنگری باشه که حتما زحمت بکشید و یکبار برای خودتون درستش کنید!



یکی از ویژگیهای من که همه تون بهش واقفید اینه که شکلات خیلی دوست دارم. اونم از نوع دارک. اونم با درصد خلوص بسیار بالا. اونم به شکل مذاب. اونم به میزان فراوان.
نه خداییش... الان تحریک نشدید شکلات مذاب روی این بیسکویته رو لیس بزنید؟! خداییش؟!
بیسکویت اگه قراره توش شکلات داشته باشه؛ اصلا باید این مدلی شکلات داشته باشه. مذاب. زیاد. تلخ.

بریم سروقت بیسکویت:



كره 113 گرم
كره بادام زميني نصف ليوان
شكر 1 ليوان
تخم مرغ 1 عدد
شير 2 ق غ
وانيل 1 ق چ
آرد يك و سه چهارم ليوان
جوش شيرين 1 ق چ
شكلات 160 گرم



برای اینکه به بیسکویتهایی عین بیسکویت های من برسید باید شکلات رو درشت خورد کنید. یعنی تیکه های بزرگ شکلات در بین خورده شکلاتها دیده بشه.

اینکه شکلات چقدر تلخ باشه دیگه دست خودتونه. اگر زیاد از شیرینی خوشتون نمیاد؛ چون شما مجاز نیستید شکر بیسکویت رو کم کنید توصیه میکنم از شکلات تلخ تری استفاده کنید.



فر رو روي درجه 190 سانتيگراد 375 فارنهايت قرار ميديم.

مطابق دستور جلو رفته و خمیر بیسکویت رو آماده میکنیم.

برای تهیه کره بادام زمینی در خانه به این پست مراجعه نمایید.
درست کردن این بیسکویت با کره بادام زمینی خانگی رو تجویز میکنم.




حالا همه شکلات هایی که خورد کردیم رو توش میریزیم و با قاشق مخلوط میکنیم.



با این میزان شما حدود 30 عدد توپ تقریبا هم سایز گردو میتونید درست کنید.

بیسکویتها رو با فاصله روی کاغذ روغنی توی سینی فر قرار میدیم. نیازی به چرب کردن کاغذ نیست.

 یه نگاه به این عکس بندازید.
من تمام شکلاتهایی که از توپ ها بیرون زنده بودند رو با فشار انگشتان توی توپها فرو بردم. به این ترتیب در زمان پخت شکلاتها روی کاغذ روغنی نخواهند ریخت.
(اینکه شما در تصویر کاغذ روغنی نمیبینید دلیلش جنس خاص سینی فر منه که نیاز به کاغذ نداره)



مدت زمان پخت 12 تا 14 دقيقه هستش که خب بسته به حرارت فر شما و جنس سینی شما و سایز بیسکویتهای شما متغیر خواهد بود.

لطفا حتما این پست رو مطالعه کرده و قانون تست دو بیسکویت من رو همواره رعایت کنید.



بیسکویتها کاوری ترد و مغزی نرم دارند.
هر چی بیسکویتها بیشتر توی فر بمونند ترد تر خواهند شد و شکلات بیشتر خواهد پخت که توصیه نمیشه.
اگر مایلید بیسکویتها کاملا ترد باشند سایزشون رو کوچکتر بگیرید و قبل از اینکه توی فر قرار بدید اندکی با کف دست پهنشون کنید. اینطوری سریعتر ترد میشن بدون اینکه شکلات بیش از حد بپزه.



در عرض دوازده دقیقه بیسکویتهایی در دست داریم که عمرا بتونیم از جیگرمون بکنیم و اجازه بدیم فرد دیگه ای هم ازشون بچشه! خیلی خب حالا شاید یک دونه اونم فقط واسه گل روی آقای شوهر.

ترکیب طعم شکلات و کره بادام زمینی حرف نداره. این بیسکویتها رو حتما امتحان کنید. به شدت توصیه میشه.


  براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...