2015/03/02

بیسکویت تافی انگلیسی


تصور اینکه یک بیسکویت چقدر خوشمزه میتونه باشه اگر قطعات ریزی از کارامل توش باشه زیاد سخت نیست.
اما مبارزه کردن در برابر نخوردنش بسیار سخته. (اینو از روی تجربه عرض میکنم!)
این بیسکویتی که درست کردم یک بافت نرم داره با تکه هایی از کارامل ترد. بسیار خوشمزه.

بیسکویت رو با تافی انگلیسی درست کردم. و طرز تهیه تافی انگلیسی در خانه رو در ادامه عرض خواهم کرد منتها اگر به تافی انگلیسی بازاری دسترسی دارید توصیه میکنم همین امروز از خجالت این بیسکویت بیرون بیاید.



کره 60 گرم
شکر قهوه ای نصف لیوان
وانیل 1 ق چ
تخم مرغ یک عدد
آرد یک و یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر 1 ق چ
تافی انگلیسی خورد شده نصف لیوان



توضیحات کامل در خصوص این کارامل رو در پست بعدی خواهید دید پس دیگه الان توضیح نمیدم.
یکی از معروفترین مارکهای تافی کاراملی (معروف به انگلیش تافی) در آمریکا مارک Heath هستش که در تصویر میبینید. این مارک رو من اینجا نتونستم پیدا کنم و این هم سوغات مروارید جون بوده که طبق معمول شرمنده فرمودند.
طعم تافی انگلیسی با طعم کارامل معمولی یا سوهان عسلی های رایج در ایران فرق میکنه. تافی انگلیسی میزان کره فراوانی داره که روی طعم این کارامل تاثیر مستقیم میذاره. بافت این کارامل طوریه که دندون رو آزار نمیده یعنی در هنگام خوردن قرچ قرچ نمیکنه. یه چیزیه تو مایه های سوهان قمی.
من در پست بعدی طرز تهیه تافی انگلیسی در خانه رو مفصل توضیح خواهم داد منتها اگر از همین الان احساس میکنید درست کردن این کارامل براتون سخته؛ میتونید این بیسکویت رو با خورده های سوهان درست کنید.



فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.

کره باید از قبل بیرون از یخچال قرار داده شده باشه. یعنی باید کاملا نرم باشه.
کره و شکر رو به خوبی هم میزنیم تا کرم لطیف و حجیمی بدست بیاد.
در صورتی که به شکر قهوه ای دسترسی ندارید از شکر معمولی میتونید استفاده کنید.
قدری رنگ بیسکویت و تا اندازه ای هم طعمش فرق خواهد کرد.

وانیل و تخم مرغ رو اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا مخلوط بشن.
تخم مرغ نیز باید هم دما با محیط باشه.



آرد و بیکینگ پودر رو اضافه کرده و فقط در حدی که مخلوط بشه هم میزنیم.
حالا تافی انگلیسی رو اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم.



از خمیر گلوله هایی "کمی کوچکتر از سایز یک گردو" درست میکنیم. حدودا 24 عدد توپ خواهیم داشت.

توپ ها رو روی کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار میدیم.
نیازی به چرب کردن کاغذ نیست.



سینی رو به مدت 15 دقیقه در فر قرار میدیم.
لطفا قانون پخت بیسکویتها رو مطالعه کرده و رعایت نمایید.



بیسکویت درون فر تا اندازهای پهن شده و قدری پف خواهند کرد.
روی سطح بیسکویتها ترکهای زیبایی مشاهده خواهد شد.
بیسکویتها رو پس از سرد شدن میل نمایید.



بیسکویتها کاوری ترد دارند. اما بافت درونی اونها کاملا نرمه. و با جویدنش هر از گاهی تیکه های سفت تافی زیر دندون میاد که طعمش رو متفاوت میکنه.

بیسکویتها رو در ظرف در بسته خارج از یخچال نگهداری کنید.


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...