2015/03/11

بيسكويت قيصي و پسته


قیصی و پسته توی بیسکویت؟ ترکیب طعمیش رو میتونید حدس بزنید. اندکی ترش و شیرین و آجیلی. از اون جالب تر اینه که من خمیر بیسکویت رو مثل یک تیوپ درست کردم و بعد از اینکه توی فریزر خوب سفت شد؛ برش زدم و تیکه های قیصی ظاهر بیسکویت رو موزایکی و خوشگل کردند.

میدونم که این بیسکویت رو امتحان خواهید کرد چون طعمش خاصه و تهیه اش هم بسیار ساده است.



شكر نصف ليوان
كره 100 گرم
وانيل پودري 1 ق چ
تخم مرغ يك عدد
آرد يك و يك چهارم ليوان
قيصي خورد شده يك و نيم ليوان
پودر پسته 40 گرم





فر رو روی 180 درجه سانتیگراد قرار بدید.
کره رو از قبل از یخچال خارج کنید تا نرم بشه.

کره و شکر رو به خوبی با همزن برقی هم بزنید.
تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید.
تخم مرغ باید هم دما با محیط باشه.
مجددا به خوبی هم بزنید.




قیصی ها رو بشورید و خوب خشک کنید.
با کارد قیصی ها رو به تکه های بزرگ تقسیم کنید.
نباید خیلی ریز برش بزنید چون قراره بعدا رول بشه و برش زده بشه. اینطوری نهایتا موزایکی تر و خوشگل تر خواهد بود.




آرد رو به مخلوط کره اضافه کرده و در حدی که خمیری بشه هم میزنیم.
قیصی ها رو اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم.




پودر پسته رو روی یک تکه کاغذ روغنی میریزیم.
خمیر بیسکویت رو به شکل یک استوانه در دستان فرم داده و روی پودر پسته قرار میدیم.




با کمک کاغذ روغنی استوانه رو روی پودر پسته میغلتونیم.




هر از گاهی استوانه رو بلند کرده و چرخونده و باز با کمک کاغذ میغلتونیمش.
تا زمانی که مغز پسته تمام سطح استوانه رو پوشش بده.




حالا کاغذ روغنی رو دور استوانه میپیچیم و اون رو روی یک سینی قرار داده و برای دقایقی توی فریزر میذاریم.
به اندازه ای که خمیر سفت بشه و بشه براحتی برش زد.




حالا استوانه رو از فریزر خارج کرده و با کاردی بزرگ برش میزنیم.

من استوانه رو به قطر 5 سانتيمتر در نظر گرفتم.
و برشها رو به ضخامت يك و نيم تا دو سانتيمتر.
به این ترتیب حدود 24 بيسكويت بدست آوردم.

ولی شما میتونید قطر استوانه رو کوچکتر گرفته و بیسکویتهای بیشتری داشته باشید.
اگر برشها شیک و تمیز در نمیاد یعنی استوانه به اندازه کافی سرد نشه پس مجددا برای دقایقی توی فریزر بذاریدش.
اگر خیلی سفت شده و نمیتونید به راحتی کارد رو توش فرو کنید باید اجازه بدید در دمای محیط باقی بمونه تا قدری نرم تر بشه. و بعد برش بزنید.




روی سینی فر یک تکه کاغذ روغنی قرار داده و بیسکویتها رو توش بچینید.
نیازی به چرب کردن کاغذ نیست.




سینی رو به مدت  15 الي 20 دقيقه در فر قرار بدید. زمان پخت بستگی به ضخامت بیسکویتها داره.
لطفا حتما قوانین مربوط به پخت بیسکویتها رو برای این بیسکویتها هم رعایت کنید.



هر چه زمان پخت این بیسکویتها بیشتر باشه؛ نهایتا بیسکویتهای ترد تری خواهید داشت. پس اگر تمایل دارید بیسکویتها نرم تر باشند زمان پخت رو 15 دقیقه و اگر میخواید ترد تر باشند این زمان رو 20 دقیقه در نظر بگیرید.
و البته با توجه به مواردی که قبلا عرض کردم شرایط فر شماست که زمان دقیق پخت رو تعیین میکنه.

این بیسکویتها رو تا یک هفته در ظرف در بسته بیرون از یخچال نگهداری کنید. و برای زمان بیشتر حتما در یخچال قرار بدید.
بیسکویتها رو ترجیحا تازه مصرف کنید.

بیسکویتی با طرح موزاییکی و طعمی ترش و شیرین و آجیلی.
همین امروز امتحانش کنید.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...