2015/03/14

بیسکویت گوسفندی


خیلی سریع و خیلی آسان میتونیم در عرض چند دقیقه بیسکویتهای با مزه و خوشمزه ای واسه کوچولوها درست کنیم. (یا کوچولوهای بزرگتر نما! جسارت نباشه. خودم رو عرض میکنم.)
برای درست کردن این بیسکویتها من از قالب گوسفندی استفاده نکردم و با همون قالبهایی که تو خونه داشتم کارم رو راه انداختم. (اصلا من قالب بیسکویت گوسفندی ندارم که بخوام ازش استفاده کنم.)




مهم نیست بیس بیسکویت شما چی باشه.
مهم اینه که رنگش روشن باشه. سفید یا کرم.
پس از خمیر هر بیسکویتی که مایل بودید میتونید استفاده کنید.
در اینجا من از رسپی شرت برد برنجی استفاده کردم که ببعی هام برفی بشن.



یه خمیر بیسکویت کاکائویی هم نیاز دارید. که باز اهمیتی نداره بیس بیسکویت چی باشه همین که رنگش سفید نباشه و بتونید بیسکویتهای دو رنگی داشته باشید کفایت میکنه.
من از رسپی شرتبرد کاکائویی استفاده کردم.
در انتهای همون پست توضیح دادم که اگر خواستید کاکائوییش کنید باید چکار کنید.

فقط باید یادآوری کنم که بیسکویتهای شرد برد من همه طعمی کم شیرین دارند.



مقداری از خمیر کاکائویی رو بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با کمک وردنه به ضخامت حدود نیم سانت پهن کنید.
من با کاتر گل دوزی خمیر رو قالب زدم.



بعد با قالب گرد ساده مرکز گل رو قالب زده و جدا کردم.

به این ترتیب گوش گوسفندها رو آماده کردم.




حالا برای شکم گوسفند با یک قالب گرد دالبر خمیر سفید رنگ رو قالب زدم.
شما میتونید با همین ضخامت نیم سانتی متر کار کنید. یا اینکه اگه براتون سخته بیسکویتها رو کمی ضخیم تر قالب بزنید.




با یک قالب دالبر کوچکتر سر گوسفند رو قالب زدم.
توجه داشته باشید بهتر اینه که هر خمیر دایره ای قالب زده شده، روی یک تکه کاغذ روغنی باشه که حمل و نقلش به فریزر راحت تر باشه.
چون همینطور که در قوانین تهیه بیسکویتهایی بی نقص توضیح دادم؛ بهتر اینه که بیسکویت ها رو قبل از پخت در فریزر قرار بدیم.





من با همون قالب دالبر کوچک خمیر کاکائویی رو هم قالب زدم.
پس الان ما از کله گوسفند دو رنگ سفید و قهوه ای داریم.

حالا با همون قالب دالبر بزرگ مطابق تصویر هر دو کله گوسفند رو قالب زدم.




برای قسمت بالایی سر گوسفند یعنی پشمهاش از رنگ سفید و برای صورت گوسفند از رنگ قهوه ای استفاده کردم و هر دو تکه رو کنار هم روی بدن گوسفند قرار دادم.

این دو تکه در هنگام پخت اندکی پف کرده و به هم خواهند چسبید.

دقیقا عکسش رو هم میتونید انجام بدید یعنی اون دو تیکه باقی مونده از کله ها رو باز کنار هم روی یه بدن دیگه بچسبونید.




دو تا دونه گوش رو که از قبل آماده کردم سر چاش قرار میدیم.
همینطور که عرض کردم این قطعات خودشون در هنگام پخت بیسکویت به هم خواهند چسبید.




آقا ما داشتیم برای بینی گوسفندها توی بقچه مون میگشتیم... بعد چون من چند تا ظرف ترافل رنگی دارم یکیش روی میز بود دو تاش توی دستم... یهو انگار یکی زده باشه زیر دستم، اونا ریخت و تمام زندگی من شد ترافل!
باز جای شکرش باقیه که مهدی خونه نبود وگرنه بی شک میگفت: "وااااااااااااااای مامااااانی چه کاااااااار بدی کرده!!!"
هیچی دیگه با تمام سرعت همه رو از روی کاونتر و کف آشپزخونه و توی هال جمع کردم و ... لحظه آخر در باز شد و مهدی و باباش برگشتن خونه. شانس آوردم آبروم جلو بچه حفظ شد!




بیسکویتها رو با همون دمای 170 درجه توی فر میپزیم.
زمانی بیسکویتها آماده هستند که لبه هاشون اندکی طلایی رنگ بشه.

شما میتونید بیسکویتها رو فقط به شکل کله گوسفند هم درست کنید. ولی اینا رو توی یه سینی دیگه توی فر بذارید چون سریع تر میپزند.
چند تا از بیسکویتها رو هم من دالبر دو رنگ درست کردم و روش با شکلات نوشتم "بع" جهت خالی نبودن عریضه!



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

1 comments:

سلام و خسته نباشید به خاطر سایت بسیار عالیتون و البته این پست زیبا و بهاری.
من جایی یه عکس دیدم که مربوط به سایت شما بود و مربوط میشد به یه بیسکویت لایه ای که بینش کرم فندق بود متاسفانه توی عکس اسم رسپی نبود و منم هر چی میگردم توی سایتتون پیدا نمیکنم،میشه لطفا راهنماییم کنید.ممنون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...