2015/03/18

نوروز مبارک


عید نوروز شیرینیه چون خاطرات شیرینی ازش داریم. و اکثر اون خاطرات، خاطرات دوران کودکیمون هستند.
بیاید با درست کردن شیرینی های فانتزی، خاطرات شیرینی از نوروز برای بچه هامون به جا بذاریم.
و اگر بچه نداریم؛ کی واجب تر از خودمون؟!




خنک و با نمک و فانتزی و تو دل برو.
و از همه مهم تر، خوشمزه.




با بیسکویت شروع کنید.
مهم نیست چه بیسکویتی باشه.
از هر رسپی ای که مایل بودید استفاده کنید.
مهم اینه که طعمش رو خیلی دوست داشته باشید.
ابعادش هم باز مهم نیست.
میتونه کوچیک باشه یا بزرگ یا متوسط
یا حتی عظیم الجثه!
بیسکویتها رو بپزید و بذارید خنک بشن.




برای ببعی ها میتونید از خمیر مارزیپان استفاده کنید که از بادام درست میشه و بسیار خوشمزه است





خمیر کوچیکه رو روی خمیر بزرگه قرار میدیم و به هم میچسبونیم.
میدونید که چسب فوندانت و مارزیپان، آبه.



برای گوشها، شما باید مقداری از خمیر رو کف دست به صورت یک استوانه در بیارید.




پهنش کنید که نواری بشه.
بعد سر و تهش رو با دو انگشت شست و اشاره فشار بدید که مطابق تصویر گوشهای دراز و پهنی بوجود بیاد.

من برای راحتی کار، زیر و روی خمیر نشاسته ذرت پاشیدم.



حالا سر ببعی رو مرطوب کرده و گوشها رو در محل تماس دو خمیر کوچک و بزرگ میچسبونیم.




برای پشمش من مقداری خمیر سفید و مقداری خمیر رنگی رو مخلوط کردم اما زیاد ورز ندادم که خمیر طرح ابر و بادی داشته باشه.




از این خمیر گلوله های ریزی تهیه کردم.




اگر خمیر نرم و مرطوب و چسبناکه، خودش به راحتی به سطح بیسکویت میچسبه.
وگرنه میتونید روی سطح بیسکویت اول مقداری عسل و یا شکلات مذاب بمالید و بعد گلوله ها رو روش بچینید.




به همین ترتیب کله ببعی رو روی بدنش میچسبونیم.
و بعد روی سرش هم مو می‏‏کاریم!



برای تنوع، هر ببعی رو با یک رنگ میتونیم درست کنیم.




و هر کدوم رو هم متفاوت خلق کنید. مثلا چاق و لاغر. و یا با گوشهای آویزون د سایزهای مختلف.
اینطوری همه کنار هم خیلی خوشگل میشن.




برای چشمهاشون من از این ترافلهای شکلاتی ریز که توی نیهای مخصوص نوشیدن شیر هستند استفاده کردم.




چشمهاشون رو میتونید ریز یا درشت در نظر بگیرید.
در محل برخورد همون خمیر کوچک و بزرگ این چشمها رو هم بچسبونید.

بعد با نوک یک چاقو برای پوزه اش هم خط بندازید.



البته با پشت چاقو و نه روی چاقو.
چون نباید تیز باشه که طرحش خوشگل تر منتقل شه.




با شکلات مذاب میتونید روی بیسکویتها هر پیامی که دلتون خواست بنویسید.
یا اسم کودکان دلبندتون رو.
یا بزرگتر های دلبندتون!





سالی خوب و پر خیر و برکت، و تعطیلاتی شاد و شیرین رو برای شما و خانواده محترمتون آرزو میکنم.
سال نو مبارک!




بنا بر سنت همیشگی، به لحاظ اينكه من نيز مانند شما ترجيح ميدم نوروز رو با عزيزانم بگذرونم؛ پشت كامپيوتر نخواهم نشست. لذا به دليل عدم حضور فيزيكي من در دنياي مجازي، از اين لحظه به بعد و تا روی آنتن رفتن پست بعدی، كامنتها "در تمامي پستهاي كارگاه آشپزسازي" ثبت و يا حتي ذخيره نخواهند گرديد. 
متشکرم.

براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...