2015/03/07

بيسكويت آلبالو خشكه و بادام


این بیسکویت خیلی خوشمزه است
خیلی خیلی خیلی خوشمزه است
به نظرتون به اندازه کافی تاکید کردم که خوشمزه است؟! یا بازم تکرار کنم؟
آقا همین امروز بیسکویتها رو درست کنید که از کفتون رفته.



كره 100 گرم
شكر نصف ليوان
تخم مرغ يك عدد
وانيل پودري نصف ق چ
اسانس بادام نصف ق چ
آرد يك و يك چهارم ليوان
آلبالو خشك هسته گرفته يك ليوان
بادام خرد شده يك و يك چهارم ليوان



فر رو روی 180 درجه سانتیگراد قرار بدید.
کره رو از قبل از یخچال خارج کنید تا نرم بشه.
آلبالو خشکه ها رو هسته بگیرید و اندازه گیری کنید.
بادام ها رو توی یک کیسه بریزید و مقداری بکوبید تا کمی خرد بشن. ولی هنوز تکه های درشت بادام دیده بشه.

کره و شکر رو به خوبی با همزن برقی هم بزنید.
تخم مرغ رو اضافه کنید.
تخم مرغ باید هم دما با محیط باشه.


چون این بیسکوتها بادامی هستند بهتره که توی خود بیسکویتها علاوه بر وانیل اسانس بادام هم بریزیم.
اگر اسانس بادام مایع در دسترس دارید که اندازه اش همینیه که در رسپی دادم. ولی اگر اسانس بادام شما روغنی هستش چهار قطره کفایت میکنه. توجه داشته باشید اسانسهای روغنی خیلی تند هستند و شیرینی رو تلخ میکنند. پس بیشتر استفاده نکنید.



آرد رو هم اضافه کرده و فقط به اندازه ای که مخلوط بشه هم میزنیم.

بادام و آلبالو خشکه رو اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم.
توجه داشته باشید اندازه بادام و آلبالو خشکه به نسبت مایه بیسکویت زیاده و دلیلش هم اینه که دوست داشتم با هر گاز مقدار زیادی آلبالو خشکه و بادام زیر دندونا بیاد.


روی یک سینی فر یک تکه کاغذ روغنی قرار میدیم.
نیازی به چرب کردن کاغذ نیست.
با کمک دستگاه بستنی زنی از خمیر روی کاغذ اسکوپ میکنیم.
با این میزان شما حدودا 18 عدد بیسکویت خواهید داشت.



سینی رو به مدت 20 دقيقه درون فر قرار میدیم.

بیسکویتها کاملا مغزپخت شده و بافتی ترد خواهند داشت.

سینی رو از فر خارج کرده و اجازه میدیم بیسکویتها سرد بشن.

حتما مطلب مربوط به پخت بیسکوتها رو مطالعه کرده و موارد رو به طور کامل رعایت نمایید.



این بیسکویتها بافتی ترد و کرانچی دارند و تیکه های بادام هم عامل مضاعفی برای کرانچی بودن این بیسکویتها هستند.
آلبالو خشکه طعم بیسکویتها رو ترش و شیرین میکنه.
در کل ترکیب آلبالو خشکه و بادام ترکیب طعمی بسیار خوشمزه ایه. حالا یه بیس بیسکویتی عالی هم بهش اضافه کنید... دیگه چه شود؟!
توصیه میکنم همین امروز درستش کنید.


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

1 comments:

سلام شف طیبه عزیز .. راستش اولین باره میخوام کامنت بزارم .. چون اولین باره موفق شدم ک کامنت بزارم :))
همیشه وب رو دنبال میکنم و از رسپی های عالیت لذت میبرم و استفاده میکنم
یه سوال در مورد این پست داشتم اینکه میشه بجای البالو خشکه از کشمش استفاده کرد ؟
ممنون میشم جواب بدین .. خسته نباشین

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...