2015/04/28

وانتانهای پنیری


همينطور كه گفتم وانتانها ميتونند توي حمام روغن سرخ بشن و فيلينگشون هم ميتونه گوشتي و چرب و چيلي باشه. اما يك ورژن خيلي سالم و رژيمي وانتاني اینه كه از توفو درست بشه و توي فر هم پخته بشه.





توفو 100 گرم
كوارك 1 ق غ
پنير رمانو 2 ق غ
خمير وانتان





توضیح دادم توفو چیه و با مارکهای ایرانی هم در بازار قابل خریداریه.
اما اگر توفو در دسترس نداريد ناراحت نشید شما ميتونيد به راحتي با پنيرهاي ديگه جايگزينش كنيد. مثلا پنير سفيد يا فتا يا ليقوان يا لاكتيكي یا ... فقط اگر خیلی شور هستند بايد اول شيرينش كنيد.

در مورد رمانو توضيح داده بودم. پنير مشابه اش پارمزانه پس به راحتي با پارمزان جايگزينش كنيد. (واقعیتش اینه که من اون روز پارمزان تو خونه نداشتم پس از رومانو استفاده کردم)

و براي تهيه کوارک در خانه به اين پست مراجعه نماييد.




توفو رو به معكبهاي كوچك تقسيم كرده و با بلندر خوردش ميكنيم.

رمانو و كوارك رو هم اضافه ميكنيم.

من از هيچ ادويه اي استفاده نكردم چون دوست دارم طعم پنيرها رو احساس كنم بدون هيچ مزاحمي!




مطابق دستور ورقه هاي وانتان رو آماده ميكنيم.

به اندازه نصف قاشق چاي خوري از مخلوط پنير روي ورقه ها قرار ميديم.




لبه ورقه ها رو با آب مرطوب ميكنيم.




ورقه دوم رو روش قرار داده و با دست طوري پرسش ميكنيم كه داخلش هوا باقي نمونه.




بعد با چنگال دورش رو فرم ميديم.





روی سینی فر یک تکه کاغذ روغنی قرار میدیم.
كاغذ روغني رو چرب ميكنيم.
وانتان ها رو روش ميچينيم و روشون رو باز چرب ميكنيم و توي فر 180 درجه سانتيگراد قرار ميديم. فر باید از ده دقیقه قبل گرم شده باشه.




وانتان ها زماني آماده هستند كه لبه هاشون طلايي رنگ بشه.
شما مجازيد كه بدون چرب كردن هم درستشون كنيد. در نهايت كرانچي و ترد خواهند بود ولي طعمش يك مقداري فرق ميكنه كه خب ... صلاح مملكت خويش خسروان دانند!




وانتانها رو ميتونيد با سس دلخواه سرو کنید.
مثلا سس پستو.
برای تهیه پستو در خانه به این پست مراجعه نمایید.




و اگر در مود پستو نیستید؛ میتونید از سس تند يا كچاب يا هر سسي كه دوست داريد در کنارش استفاده كنيد.
يا اصلا خالي خالي بخورید.




اگر از مزه توفو خوشتون نمياد بهتون اطلاع بدم كه اصلا متوجه وجود توفو نخواهيد شد چون رمانو يا پارمزان يك طعم قوي و شور داره و کوارک یه بافت خامه ای و نرم بهش میده.









عنوان عکسهای آخر:
تقلید از مادر به شیوه ناشیانه!


خب این هم از وانتان.
همینطور که عرض کردم میتونید وانتانها رو با هر چی که عشقتون کشید پر کنید. خمیر جالبیه و کار کردن باهاش خیلی راحته.
بازی خوبیه!

میدونم خوشتون میاد.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...