2015/05/12

کراکت سالمون وفتا و سیب زمینی


من عاشق این کراکت هستم. واقعا چیز شیک و خوشمزه ایه. مهدی هم خیلی دوستش داره و چه این مدلی سر چوب و چه ساده و گرد و نقلی، ازش استقبال میکنه. اسمش رو هم گذاشته "توپ توپی" و حتی اگر آقای شوهر به کراتها بگه "قل قلی" با جیغ مهدی مواجه میشه که : "نه بابایی این اسمش توپ توپیه. تووووپ ... توووووپی."

یکی از مواردی که من زیاد توی کامنتها میبینم اینه که مرتب میپرسند: "ما که چدار نداریم چیکار کنیم؟". معمولا خیلی راحت میگم که باید با پنیرهای دیگه جایگزین کنید. ولی اینبار امروز مصور توضیح میدم.




سيب زميني بزرگ 2 عدد
ماهي 100 گرم
شويد خورد شده 3 ق غ
پنير فتا 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پودر تخم گشنيز نصف ق چ
پودر خردل ربع ق چ
نمك و فلفل

تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاري يك و نيم ليوان




سیب زمینی ها رو در مایکروفر کبابی کنید. یا اینکه به این شیوه توی فر کبابش کنید.
پوست گرفته و لهشون کنید.




من از ماهی سالمون استفاده کردم و به این شیوه پختمش ولی شما میتونید از هر نوع ماهی ای که در دسترس دارید استفاده کنید.

ماهی ها رو به قطعات ریز خورد کرده و روی سیب زمینیها توی ظرف بریزید.




تخم مرغ و شوید و پنیر رو اضافه میکنیم.
پنیرش میتونه هر نوع پنیر سفیدی باشه. فتا یا لیقوان یا لاکتیکی یا ...




ادویه ها و نمک رو هم اضافه میکنیم.
البته اگر پنیر شما خیلی شوره بهتره نمک رو حذف کنید.




تمام مواد رو با چنگال مخلوط میکنیم.
پنیر هم با همین حرکات چنگال خورد شده و با مواد مخلوط میشه پس نیازی نیست از قبل تیکه تیکه اش کنیم.




با ابعاد دلخواه و به اشکال دلخواه بهشون فرم میدیم. من با این میزان 12 عدد کراکت درست کردم.




تخم مرغها و آرد سوخاری رو در دو کاسه میریزیم.

توصیه اکید دارم که به این شیوه خودتون آرد سوخاری درست کنید.




هر کراکت رو اول در آرد سوخاری و بعد در تخم مرغ و بعد مجددا در آرد سوخاری میغلتونیم.




میتونید حتی برای اینکه کاور کرانچیش کلفت تر باشه؛ مرحله غلتوندن در تخم مرغ و آرد سوخاری رو یک بار دیگه هم تکرار کنید.




به همین ترتیب همه کراکت ها رو آماده میکنیم.

در این مرحله شما میتونید کراکتها رو در زیپ لاک قرار داده و فریز کنید برای بعدها.
ولی به نظر من فریز کردن غذاها کار جالبی نیست. پس بهتره همین الان سرخشون کنیم.




کراکتها رو با حوصله در حمام روغن سرخ میکنیم.




اگر حرارت خیلی زیاد نباشه؛ کراکتها فرصت کافی برای مغزپخت شدن رو خواهند داشت.




یه کاور کاملا کرانچی که با هر گاز صدای قرچ قرچش شنیده میشه... یه مغز نرم و معطر و خوشمزه ... کراکتها موجودات خوشمزه ای هستند؛ حالا با هر پنیری میخواد باشه!




براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...