2015/05/16

بستنی نوتلای یک دقیقه ای


یه عصر جمعه زمستونی داشتم قدم زنان از جمعه بازار برمیگشتم خونه. به حدی عرق کرده بودم که تنها چیزی که ذهنم رو اشغال کرده بود؛ بستنی بود.
یه وقت اشتباه نکنید. بوشهر زمستونای سردی داره. اون روز از شانس من هوا یه جوری بود. لباسم هم زیاد بود. پیاده رویم هم بیشتر... خلاصه بدنم بدجوری بستنی میطلبید.
تا رسیدم خونه رفتم سمت فریزر و یه بسته چیپس موز فریزی در آوردم.
قطعا در جریانید که من به این دلیل و به این دلیل همیشه توی فریزر چیپس موز دارم.
برنامه ام این بود که این بستنی شکلاتی رو درست کنم.
اما...
اما!
یهو چشمم افتاد به شیشه نوتلایی که برای مهدی روی کابینت گذاشته بودم. (و چون بچه هیچی نمیخوره این رو هم نمیخوره. پس تلاشی بی ثمر به حساب میومد.) با خودم گفتم: "این بستنی که واقعا مزه اش کولاکه. بذار این بستنی یک دقیقه ایم رو با همون ترکیبات درست کنم ببینم چه مزه ای میشه."
و دوستان من، اینچنین بود که یکی از خوشمزه ترین بستنیهای یک دقیقه ای خلق شد!
مزه اش واقعا رویاییه. و اصلا متوجه نمیشی که برای تهیه اش از موز استفاده شده و نه خامه. و اصلا متوجه نمیشی که در یک دقیقه درست شده نه سه ساعت.
حالا تصورش رو بکنید:
بدنتون از شما بستنی خوشمزه تقاضا میکنه و چاره ای جز اطاعت امر ندارید. به محض دریافت دستور، دستتون رو به سمت فریزر میبرید و یک دقیقه بعد بدن عزیزتون به هدفش رسیده.

من دیگه همینجا دست از حرف زدن میکشم چون خیلی هیجان زده هستم و کار داره به جاهای باریک کشیده میشه!




موز فریز شده یک عدد
نوتلا یک ق غ
پودر کاکادو 1 ق چ




اول از همه باید فرض رو بر این بذارید که شما معتاد این بستنی یک دقیقه ای ها هستید و همیشه تو فریزر چیپس موز دارید.
در غیر این صورت یه چند ساعتی عقب هستید و باید موزتون رو چیپسی کنید و بذارید فریزر تا یخ بزنه.
در حدی که وقتی یک چیپس رو تا میکنید؛ بشکنه.

این رو قبلا مصور نشون داده بودم.



دیگه دستگاه رو روشن میکنیم و طبق معمول اول موز ها پودر میشن.

برای اطلاعات بیشتر در مورد بلندر به این پست مراجعه کنید.




و بعد از چند ثانیه بستنی شکل میگیره.




حالا یک قاشق نوتلا بهش اضافه میکنیم.




البته این میزان حداقلشه. یعنی شما میتونید بیشتر نوتلا بریزید.
میدونید که قانون نوتلا چیه؟
قانونش اینه:
هر چی بیشتر بهتر.




و باز چند ثانیه ای دستگاه رو روشن میکنیم تا مخلوط شه.

تا اینجای کار هم ما یه بستنی خوشمزه داریم.
منتها واقعیتش اینه که من چشیدم و واسه ام خیلی شیرین بود. پس بهش پودر کاکائو اضافه کردم.




پودر کاکائو هم شیرینیش رو کمتر میکنه؛ هم رنگش رو شکلاتی تر میکنه؛ هم طعمش رو قوی تر میکنه.
و البته باید بچشید و ممکنه نیاز باشه از پودر کاکائوی بیشتری استفاده کنید.
مخصوصا اگر مثل من عاشق شکلات تلخ باشید.




درسته که این بستنی در عرض یک دقیقه پا به این دنیا میذاره؛ منتها همین بستنی در کمتر از یک دقیقه از صحنه روزگار محو و نابود میشه.
توصیه میکنم از اول، دو برابر رسپی رو درست کنید که وسط کار دستتون تو حنا نمونه.
واقعا خوشمزه است. تضمینی.
و اگر میخواید سالمتر باشه میتونید از نوتلای خونگی استفاده کنید. و تازه برای تنوع کار میتونید نوتلای خونگی رو با مغزهای دیگه ای مثل بادام یا بادام زمینی یا بادام هندی درست کنید.
همه شون خوشمزه میشن. من این رو از روی تجربه است که عرض میکنم.
ساده ، سریع ، و از همه اینا مهمتر سالم.
حالش رو ببرید.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...