2015/05/26

قارچ استروگانف


من طعم استروگانف رو خیلی دوست دارم و ورژنهای مختلفش رو درست میکنم.
چون زمانی که چیکن استروگانف رو پست کردم شما رسپی ساور کریم رو نداشتید؛ امروز قارچ استروگانوف رو مشابه با همون رسپی پست میکنم که با ساور کریم تست کرده و فرصت رفع اشکال داشته باشید.


روغن 1 ق غ
پياز 1 عدد
سير 1 حبه
قارچ 250 گرم
پودر فلفل پاپريكا 1 ق چ
سس ووستشير 1 ق غ
آب مرغ نصف ليوان
ساور كريم نصف ليوان
جعفري 1 ق غ




ستاره این غذا قارچه. پس یک عالمه قارچ (حتی بیشتر از اینی که در رسپی دادم هم میتونه باشه) رو خرد میکنیم.




پياز و سير رو خرد كرده و در روغن زيتون به مدت يك دقيقه تفت ميديم.

پودر پاپريكا رو اضافه كرده 30 ثانيه تفتش ميديم.




براي تهيه پودر پاپريكا در خانه به اين پست مراجعه نماييد


سس ووستشير رو اضافه كرده 30 ثانيه تفت ميديم.

برای تهیه  سس ووستشير به این لینک مراجعه کنید.


قارچها رو در تابه ميريزيم (در صورت نياز نمك اضافه كنيد.)




به مدت 1 دقيقه تفت میدیم.




و آب مرغ رو اضافه ميكنيم.




اجازه ميديم تا به مدت 5 دقيقه بپزه و مقداری تبخير شده و سس نسبتا غليظي به دست بیاد.




از روي حرارت برداشته و ساور كريم رو اضافه ميكنيم.
برای تهیه ساور کریم در خانه به این پست مراجعه نمایید.




جعفری رو اضافه کرده، قدري هم زده و سرو ميكنيم.




نباید زیاد همش بزنید که ترکیب رنگی داشته باشه.




من قارچ استروگانف رو به ورژن مرغی و گوشتیش ترجیح میدم. با وجودی که گیاه خوار نیستم، ذائقه ام با سبزیجات بیشتر کنار میاد. شما میتونید این رو با برنج یا پاستا سرو کنید. و یا نون.
من خالی خالیش رو بیشتر دوست دارم.




براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...