2015/05/30

کیسادیای میگو


روم نمیشه بگم. ولی چون مجلس بی ریاست خدمتتون عرض میکنم:
من کیسادیا رو به پیتزا ترجیح میدم.
همین. گفتمش. خلاص.






ميگو 200 گرم
فلفل دلمه اي خورد شده 2 ق غ
پياز 1 عدد
روغن زيتون 1 ق غ
پودر سير ربع ق چ
پودر زيره سبز ربع ق چ
آب ليموي تازه 1 ق غ
ترشي فلفل هالوپينوي خورد شده 2 ق غ
پنير چدار رنده شده 2 ليوان
نان ترتيا يك برابر رسپي






 ابتدا ترتياها رو آماده ميكنيم.
مطابق دستور  پيش رفته و نهايتا 6 و يا 8 عدد ترتیا  درست ميكنيم.
تعداد ترتیاها بستگی به سايز نانها خواهد داشت که اختیاریست.
نانها رو در پارچه اي پيچيده و كنار ميذاريم.




پياز رو خورد كرده و يك دقيقه در روغن زيتون تفت ميديم.
فلفل دلمه اي رو اضافه كرده و 30 ثانيه ديگه تفتش ميديم.
ميگوها رو اضافه ميكنيم.




پودر سير و پودر زيره رو اضافه كرده و به مدت 5 دقيقه تفت ميديم.
از روي حرارت برداشته و آبليموي تازه رو اضافه ميكنيم.
من همیشه روی استفاده از آب لیموی تازه تاکید میکنم چون بهش اعتقاد دارم.
لیمو بخرید. 
همیشه هست. 
همون لحظه آب بگیرید. 
استفاده کنید. 
به همین سادگی.

طعم غذا به مراتب بهتر خواهد بود.

اگر با طعم زیره مشکل دارید کمتر استفاده کنید یا حذفش کنید.




ترشي فلفل هالوپينو با ماركهاي ايراني و خارجي در بازار موجود ميباشد. در صورتي كه به اين فلفل دسترسي نداريد از ساير فلفلها استفاده نماييد.




فلفل ها رو به تابه اضافه ميكنيم.
اینکه چقدر فلفل بریزید کاملا اختیاریه.



باید از پنیر چدار استفاده کنیم.
که خوشبختانه ایرانیش در بازار موجوده و میتونید تهیه کنید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد چدار به این پست مراجعه کنید.




پنير چدار رو رنده ميكنيم.

همينطور كه توضيح دادم ميتونيم از پنيرهاي مختلفي استفاده كنيم.
من از دو نوع پنير چدار استفاده كردم.




درست کردن ترتیا کار بسیار ساده و مفرحیه. ازش نترسید. بعد از مدتی بهش عادت میکنید و درست کردنش براتون خیلی عادی میشه.




تابه گريل رو با روغن زيتون چرب ميكنيم.
يك عدد ترتيا در تابه قرار ميديم.
روش مقداري چدار ميريزيم.




سپس مقداري از مخلوط ميگو



و مجددا مقداري چدار


از من میپرسید هرچی پنیرش بیشتر باشه بهتره!



ترتياي دوم رو روش قرار داده و با فشار دست پرس ميكنيم.




با شعله متوسط اجاق كيساديا رو گريل ميكنيم.
سپس پشت و رو كرده و سمت ديگه اش رو هم گريل ميكنيم.




با كارد برش میزنیم.



میتونیم هر کیسادیا رو به چهار قسمت یا شش قسمت تقسیم کنیم.





نانهای ترتیا بر اثر حرارت تابه تست شده و کرانچی میشن.
البته بیرونش ترده و داخلش هنوز نرم.



این خطوطی که تابه گریل روی کیسادیا ایجاد میکنه واقعا زیباست. اگر از این تابه ها دارید حتما ازش استفاده کنید.




و البته چرب بودن تابه هم روی طلایی بودن این خطوط تاثیر میذاره.




و اما قسمت هیجان انگیز ماجرا...




یه بار هم که شده خوردن کیسادیای داغ با پنیر مذاب رو به همراه ساور کریم خنک امتحان کنید.
قول میدم نا امیدتون نمیکنه.
واقعا خوشمزه است.
واقعا.
آیا بهتون گفتم که خوشمزه است؟
آره.
 خیلی خوشمزه است.



برای تهیه ساور کریم در خانه به این پست مراجعه نمایید.
و کیسادیای میگو رو هم با میگوی تازه امتحان کنید.
یکی از خوشمزه ترین غذاهای میگوییه.
خوشمزه تر از پیتزا!
عالی!





براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...