2015/06/16

گنش کره بادام زمینی


گنش یه کرم شکلاتیه که از ترکیب شکلات و خامه تهیه میشه.
همینطور که توضیح دادم بسته به غلظتی که برای کیکها یا دسرها لازم داریم باید نسبت شکلات به خامه رو تغییر بدیم.
یعنی در گنش ما میتونیم شکلات رو هم اندازه خامه در نظر بگیریم. یا کمتر و یا بیشتر.
گنشی که امروز مشاهده میفرمایید یه گنش هستش که من با اضافه کردن کره بادام زمینی تولید کردم.






شکلات 300 گرم
خامه 200 گرم
کره بادام زمینی سه چهارم لیوان





من معمولا از شکلات تلخ استفاده میکنم. منتها برای گنش و مخصوصا زمانی که برای مصرف سایرین قراره کرم درست کنم؛ حتما از شکلات با درصد پایین استفاده میکنم که میزان شیرینی کرم متعادل باشه.
پس شما بنا به ذائقه میتونید از هر نوع شکلاتی که دوست داشتید استفاده کنید.
فقط مجددا تاکید میکنم که زمانی کرم شما خوشمزه است که شکلات شما خوشمزه باشه.
پس حتما از یک شکلات خوشمزه استفاده کنید. مارک مهم نیست.





وقت بذارید و با حوصله شکلات رو خورد کنید.
اینطوری کرم شما سریع تر فرم میگیره.







از خامه معمولی استفاده میکنیم.
این عکس رو عمدا گرفتم که ببینید که از خامه صبحانه پاکت صورتی معمولی استفاده کردم.
درصد چربی خامه هم مهم نیست.
نقش اصلی رو شکلات ایفا میکنه نه خامه.





خامه رو بذارید تا گرم شه.
نیازی نیست به جوش بیاد.
قبل از اینکه بخواد قل قل بزنه از روی حرارت بردارید.

من طبق معمول خامه رو در مایکروفر گرم میکنم. هر از چند ثانیه همش میزنم تا زمانی که کاملا گرم بشه.






شکلات خورد شده رو توی ظرف خامه بریزید.






هم نزنید.



با ویسک روی سر شکلاتها فشار بیارید تا همه در خامه غوطه ور بشن.
پنج دقیقه بهش استراحت بدید.





حالا شروع کنید به هم زدن.
عجب تصویری!


با آرامش هم بزنید و از این صحنه زیبا لذت ببرید.




حالا کره بادام زمینی رو اضافه میکنیم.

برای تهیه کره بادام زمینی در خانه به این لینک مراجعه کنید.






بوسیله ویسک کرم رو هم میزنیم تا یک رنگ و یکدست بشه.




کرم به نسبت سفت و غلیظ نیست چون هنوز کاملا گرمه.





به مرور که سرد میشه غلیظ تر میشه.
و اگر توی یخچال بذاریدش کاملا سفت میشه.
فقط اگر میخواید توی یخچال بذاریدش حتما سطح کرم رو با سلفون بپوشونید.
تاکید میکنم: سطح کرم. نه سطح کاسه.





کرم اینقدر سفت میشه که حتی میتونید با قیف و ماسوره کیکهاتون رو باهاش تزئین کنید.
رنگ کرم بستگی به نوع شکلات مصرفی شما خواهد داشت.




شما میتونیداز کرم به عنوان فیلینگ در پایها و تارتها و کیکها و دسرها استفاده کنید.
همینطور که مشاهده میکنید من از کره بادام زمینی ای استفاده کردم که توش تیکه هایی از بادام زمینی خورد شده هم وجود داره.
این کاملا اختیاریه. اگر میخواید با قیف و ماسوره از کرم برای تزئین کیک استفاده کنید باید دقت داشته باشید که کره بادام زمینی شما کاملا نرم و لطیف باشه.



طعم این کرم به حدی خوبه که باید جلوی خودتون رو بگیرید که خالی خالی نخوریدش.
ولی آی خالی خالیش میچسبه! مخصوصا با انگشت!
و مخصوصا اگه انگشتش کوچولو باشه!
ولی جلوی بچه هاتون رو نگیرید. بذارید از خوردن کرم کیکشون لذت ببرند. فوقش دوباره درست میکنید دیگه!







یه گزینه دیگه برای مصرف این کرم، صبحانه است. کافیه از خواب که بیدار شدید سریع کرم رو واسه صبحانه آماده کنید. یا اصلا موقع خواب آماده اش کنید و تا صبح رویای گنش کره بادام زمینی ببینید!
حتما میزان کره بادام زمینیش رو با ذائقه بسنجید.
این اندازه میزانیه که من با ذائقه خودم و میزان شیرینی شکلات تنظیم کردم.
پس شما کم کم کره بادام زمینی اضافه کنید و هم بزنید و بچشید تا اینکه از طعمش رضایت کامل پیدا کنید.
این کرم رو میتونید به اندازه زیادتر درست کرده و تا چند روز توی یخچال نگهداری کنید.
خیلی خوشمزه است.
توصیه میشه.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...