2015/06/24

سالاد ذرت و هویج


عرض کردم که امسال برای ماه رمضون هدفم اینه که فقط خوراکیهای خیلی سریع رو پست کنم. خوردنی هایی که بسیار سریع هستند در عین حالی که عملا زمان زیادی رو نیاز نیست برای تهیه شون در آشپزخونه بگذرونیم.

اوایل امسال چند روزی مشهد بودم. یک روز برای ناهار سالادی سر میز توی هتل بود که من زیاد از ترکیب طعمیش خوشم نیومد. شروع کردم به جدا کردن سبزیجاتش! (از اون کارهایی که آدم از سر بیکاری تو فرصتی که منتظره ناهاری که سفارش داده آماده شه انجام میده) سرگرم صحبت با بچه ها بودم و اشتباها مخلوطی از ذرت و هویجش رو خوردم! شاید این ماجرا خیلی احمقانه به نظر برسه ولی همونجا به خودم قول دادم تا برگشتم خونه واسه آقای شوهر این سالاد رو درست کنم!
نتیجه کاملا مثبت بود و نه تنها آقای شوهر بلکه سایر افراد خانواده هم از این سالاد خوششون اومد.
با وجود اینکه خیلی ساده است تصمیم گرفتم ازش یه پست تهیه کنم.
طعمش جالبه.





هویج باریک و بلند سه عدد
ذرت شیرین یک قوطی
سس فرانسوی 3 ق غ






عرض کردم هویج باریک و بلند چون طعم هویجهای باریک و بلند بهتره و شیرین تر هستند.
هویح رو بهتره با رنده ای رنده بزنیم که برشهاش مثل ورمیشل باریک و کشیده بشه.
باز به نظر من اینطوری هویج خوشمزه تره.




اگر حوصله دارید خودتون ذرت رو بپزید؛ در غیر این صورت شما هم از کنسروش استفاده کنید.







سس فرانسوی خودش میزانی نمک و فلفل داره به همین دلیل هست که این سس رو انتخاب کردم. اگر مایلید میتونید از مایونز استفاده کنید.





اینجاست که قضیه حیثیتی میشه!


سوال حیاتی اینه:
چقدر سس، خیلی سسه؟؟؟!!!







خیلی یعنی چقدر؟
کی دست بکشیم خوبه؟
اصلا چیزی تحت عنوان "سس زیادی" داریم؟


از اونجایی که واسه یه ایرونی اصیل هرچی سس بریزی بازم کم ریختی؛ من اختیارش رو میذارم با خودتون!

مثلا اگر به اختیار داداشهای آقای شوهر باشه کل بطری سس رو خالی میکنن روی سالاد.
اگر به اختیار آقای شوهر باشه همون سه قاشق بسه.
خدا رو شکر آقای شوهر هم ذائقه اش عین خودمه.





لطفا توش نمک نریزید. هدف اینه که یه سالاد داشته باشیم با یه شیرینی ملایم. یعنی شیرینی ناشی از شیرینی هویج و شیرینی ذرت.
فقط در حدی که سالاد جسم و جون بگیره هم بهش سس اضافه میکنیم.
طعمش خوبه. توصیه میکنم امتحان کنید. خوشمزه است.

راستی داشت یادم میرفت. اولا که همیشه سالاد آخرین چیزی باشه که برای سفره شام یا ناهار یا مهمونی ها آماده میکنید چون همه لذتش به تازگیشه. دوما که حتی اگر هم بر فرض محال نتونستید تهیه سالاد رو بذارید برای  آخرین لحظات، به هیچ عنوان سس رو بهش اضافه نکنید. هویج و ذرت رو مخلوط کنید و در لحظه ای که قراره سفره رو بچینید سس رو بهش اضافه کنید. همین نکات خیلی کوچولو هست که طعم غذا رو خیلی معمولی یا خیلی عالی میکنه. تفاوت در اینه! این نکته رو هم عرض کردم چون متاسفانه خیلی توی کامنتها میبینم که دوستان علاقه دارن همه چی رو از ساعتها و بلکه روزها قبل انجام بدن! که صحیح نیست. باور بفرمایید هیچ چی جای غذای تازه رو نمیگیره. مطمئن باشید.
ساده ولی تازه و خوشمزه!



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...