2015/06/26

بستنی توت فرنگی و موز یک دقیقه ای


خب باز مثل پارسال ماه رمضون یه گریزی میزنم به بستنی های صد درصد رژیمی و سالم و خوشمزه و ... اعتباد آور یک دقیقه ای!

اینقدر اعتیاد من به این مدل بستنی ها زیاده که هر مدلی که فکرش رو بکنید من درستش میکنم.
و هر روز!




دیگه شیوه اش رو بلدید.
موز رو چیپسی فریز میکینم.
توت فرنگی رو هم اگر درشتن خورد میکنیم و اگر نقلی هستن درسته فریز میکنیم.

اجازه ندید میوه ها توی فریزر هوا ببینند.
توی کیسه فریز کنید و روشون تاریخ بنویسید که بدونید کدوم بسته رو سریع تر مصرف کنید.
و اگر مصرفتون به اندازه من بالاست که اصلا نیازی نیست نگران موندنش باشید!




من به میزان مساوی از موز و توت فرنگی استفاده کردم. ولی ترکیبش اختیاریه.
همینطور که مشاهده میفرمایید در پنح ثانیه اول میوه ها تبدیل به پودر میوه شدند.






و در چند ثانیه بعد بستنی کاملا فرم میگیره.
به همین سرعت. به همین سادگی. به همین خوشمزگی.
یه بستنی با طعم توت فرنگی. اندکی ترش و اندکی شیرین.
خنک و سالم و رویایی.
خداییش بهتر از بستنی های خامه ایه. جدی میگم. و اصلا هم آدم غیبت خامه رو متوجه نمیشه.
اصلا این رنگ ملیحش با آدم حرف میزنه.
دلتون میاد نخوریدش؟
میدونم پاسخ منفیه.

یا حق!

براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...