2015/06/27

چیکن پارمزان لیمویی با فتوچینی


با چیکن پارمزان آشنا هستید. عملا تشکیل شده از مرغ و پارمزان به علاوه مخلفات. معمولا هم با پاستا سرو میشه. امروز مدلی از چیکن پارمزان رو مشاهده خواهید کرد که با فتوچینی درستش کردم به علاوه اینکه سسش سفید رنگ و کاملا پنیریه و از همه مهمتر... طعمش لیموییه.
قول میدم خوشتون میاد!

فتوچینی 200 گرم
روغن زیتون 3 ق غ
زست لیمو 1 ق چ
آبلیمو 2 ق غ
پنیر خامه ای 150 گرم
شیر 1 لیوان
آرد 1 ق غ
پنیر پارمزان 1 لیوان
مرغ پخته شده 2 لیوان
اسفناج 1 لیوان

برشهای لیمو و پارمزان و اسفناج برای تزئین





همینطور که عرض شد من خوراک پاستای امروز رو با فتوچینی درست کردم اما شما میتونید از پاستاهای مشابه استفاده کنید. مثلا اسپاگتی یا لینگوینی یا تالیاتلی یا بوکاتینی

آب پاستا رو بار بذارید و توش مقداری نمک بریزید.



زمانی که آب به جوش اومد پاستا رو توش بریزید و هم بزنید و اجازه بدید بپزه.

توصیه میکنم پاستا رو آلدنته بردارید. یعنی وقتی تستش میکنید دورش نرمه ولی مرکزش هنوز قدری سفته.
اینطوری بهتره. چون قراره بعدا باز هم پاستا با سس قدری پخته شه.



تا پاستا بپزه سسش رو هم آماده میکنیم.
پنیر خامه ای و شیر و آرد رو توی مخلوط کن یا بلندر ریخته و دستگاه رو روشن میکنیم تا سس یکنواختی حاصل بشه.





پاستا که پخت؛ اون رو آبکش میکنیم و توی تابه میریزیم.
بهش روغن زیتون اضافه کرده و زیر و روش میکنیم و هم میزنیم تا تمام پاستا با روغن پوشش داده بشه.





زست لیمو رو اضافه میکنیم.
شما میتونید از لیموی سبز یا زرد استفاده کنید. منتها عطر لیمو سبز دل انگیز تره!





آب لیمو رو هم اضافه میکنیم.
من چون برام خیلی مهمه همیشه به همه توصیه میکنم برای آشپزی کردن همیشه لیمو بخرید و همون لحظه آب بگیرید و همون لحظه هم استفاده کنید.
تاکید پشت تاکید!




هم میزنیم و سس رو هم اضافه میکنیم.
غلظت سس رو در تصویر مشاهده میفرمایید.
این بعد از اینکه حرارت ببینه کاملا غلیظ خواهد شد.




و اکنون ستاره صحنه... پارمزان.
اونم یک عالمه.
و قانون همیشگیش:
هر چی بیشتر بهتر!

اصلا این غذا چیکن پارمزان نخواهد بود اگر طعم پارمزان توش مشخص نباشه!
پس هرچه میخواهد دل تنگت بریز!





دیگه مرغ و اسفناح رو هم اضافه میکنیم و صلوات! یعنی به همین سادگی! این که من میگم غذاهای رمضان امسال رو خیلی سریع و ساده گرفتم؛ شوخی نمیکنم. واقعا ساده هستن. ولی بسیار خوشمزه.

در خصوص مرغ:
از هر قسمت از مرغ که دوست دارید استفاده کنید.
چون قراره تیکه هاش خیلی ریز باشه اصلا اهمیت نداره که چه قسمتی از پرنده رو دارید استفاده میکنید.
حتی میتونید از سایر پرندگان استفاده کنید.

مرغ رو میتونید با مقدار اندکی زردچوبه و دارچین و زنجبیل و تخم گشنیز و فلفل سیاه بپزید. یا به هر روش دیگه ای.
آب مرغ رو هم نگه دارید برای غذاهای دیگه که ازتون آب مرغ میخواد. (این رو قبلا توضیح دادم.)

برای اسفناج هم توصیه میکنم از برگهای ریزش استفاده کنید. هم خوشگل تره هم خوشمزه ترش میکنه.







حالا همش میزنیم و میذاریم روی حرارت متوسط اجاق و خیلی ملایم هم میزنیم تا پنیر ذوب شده و سس غلیظ بشه.
خیلی سریع سس شما غلیظ میشه و تمام سطح پاستا رو پوشش میده.
اینکه دوست دارید سس تا چه حد غلیظ باشه هم در کنترل خودتونه. فقط عنایت داشته باشید که بعد از اینکه تابه رو از روی حرارت برمیدارید پاستا باز هم مقداری از رطوبت سس رو جذب خواهد کرد و به مرور که پنیر موجود در غذا سرد میشه سس غلیظ تر هم خواهد شد. لذا زیاد اجازه ندید غلیظ شه. این موضوع رو به مرور با کسب تجربه متوجه خواهید شد.
اگر دیدید از دستتون در رفت و خیلی غلیظ شد؛ مقداری از آبی که پاستا رو توش پخته بودید بهش اضافه کنید تا قدری رقیق تر شه و به پختنش ادامه بدید تا سس به غلظت مناسب برسه. (به همین دلیله که همیشه مقداری از آب پاستا رو باید نگه داشت. صرفا جهت محکم کاری!)

در کل بیش از چهار پنج دقیقه طول نمیکشه.

برای سروش هم روش مقداری پارمزان بپاشید و با برگهای ریز اسفناج و برشهای نازک لیمو تزئین کنید.

اگر ذائقه ای مشابه با ذائقه من دارید خودم تضمین میکنم که به حدی عاشقش میشید که میره توی منوی اصلیتون. بی تعارف!
راستی من توی غذا نمک و فلفل نریختم.
نمک نمیخواد چون پنیرها شور هستند و پاستا هم در آب نمک پخته شده بوده.
فلفل هم اضافه نکردم که طعم خوش پارمزان قوی تر و مشخص تر باشه.
زست لیمو یه عطر قوی لیمویی به غذا میده و برای همینه که این غذا به هیچ ادویه ای نیاز نداره.
ساده. سریع. و بسیار خوشمزه.
با ضمانت مادام العمر!




براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...