2015/06/28

میلک شیک بنانا کریم پای


با دسر معروف "بنانا کریم پای" آشنایی دارید. میدونم که درستش کردید و میدونم که دوستش دارید.
من با الهام از این پای خوشمزه یه میلک شیک درست کردم که با نوشیدنش طعم این پای در ذهن تداعی بشه.

خیلی ساده است و خیلی سریع آماده میشه در عین حالی که یه نوشیدنی شیک و جالب و خوشمزه است.

حالا خودتون میبینید:


موز فریزی 1 عدد
شیر ربع لیوان
پودر بیسکویت 1 لیوان
بستنی نصف لیوان
شیر ربع لیوان





برای بیس موزیش من از بستنی موزی معروف و محبوبم استفاده کردم.
که با چیپس موز فریزی شروع میشه.




مطابق دستور به سرعت برق و باد بستنی موزی رو آماده میکنیم.

بعد ربع لیوان شیر هم بهش اضافه میکنیم تا غلظتش کمتر بشه.





برای سرو میلک شیک دو لیوان محیا میکنیم.

در هر لیوان دو قاشق پودر بیسکویت میریزیم.
نوع بیسکویت هم مهم نیست. من از دایجستیو استفاده کردم.





در هر لیوان روی پودر بیسکویت دو قاشق میلک شیک موزی میریزیم.





باز حدود  دو قاشق پودر بسکویت روش میپاشیم.




بستنی وانیلی و ربع لیوان شیر رو توی مخلوط کن ریخته و بعد لیوانها رو باهاش پر میکنیم.
اینکه میگم ربع لیوان شیر لزومی نداره حتما ربع لیوان باشه. شما ممکنه تمایل داشته باشید رقیق تر درستش کنید پس میتونید چشمی تنظیمش کنید






روش اندکی پودر بیسکویت پاشیده و با دو عدد چیپس موز فریزی تزئین میکنیم.

و به سرعت سرو میکنیم.

برای صرفش هم ... میتونیم لایه لایه بخوریم یا اینکه همه رو هم بزنیم و بخوریم.
یا با نی مینوشیم ....
یا سر میکشیم!

دیگه تصمیمش با خورنده است!



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...