2015/06/29

ساندویچ مرغ و پستو


یه خوردنی خوشمزه دیگه ای که من معمولا برای خودم درست میکنم این ساندویچ پستو هستش. امروز یکی از ورژنهاش رو با هم میبینیم.
این ساندویچ فوق العاده سریع آماده میشه و طعمش با ساندویچ هایی که معمولا میخورید متفاوته.
اصلا فرایند تهیه اش هم مثل یه بازی سرگرم کننده میمونه که آشپزی کردن رو واسه آدم تبدیل به یه تفریح میکنه.
یه بازی خوشمزه مناسب برای زن و مرد و کوچیک و بزرگ!





نان تست چهار ورقه
پستو شش ق غ
مرغ پخته شده 2 لیوان
اسفناج دو مشت
پنیر تست ورقه ای 2 عدد
روغن زیتون 1 ق غ



شما به یه تابه گریل نیاز دارید.
اگر تابه گریل ندارید از یه تابه با کف ظخیم استفاده کنید.
اگر اون هم در دسترس نیست دیگه ناچارید از یه تابه معمولی استفاده کنید.
تابه رو با روغن زیتون فوق بکر چرب میکنیم.



یک ورقه نان تست رو روی تابه قرار میدیم.



سه قاشق پستو روی نان میمالیم.
برای تهیه پستو به این پست مراجعه نمایید.
این رو هم بگم که من میزان روغن پستو رو خیلی کم گرفتم که همینطور که مشاهده میکنید بیشتر به پوره شباهت داره تا سس.
اگر با مصرف سیر مشکل دارید میزان سیر رسپی رو تا اونجایی که امکان داره کم کنید. یا اصلا از پودر سیر استفاده کنید.
من که همیشه بیشتر هم میریزم! ولی شما من رو نادیده بگیرید من ذائقه عجیبی دارم.

علاوه بر پستوی ریحان شما میتونید در سایت پستوهای دیگه رو هم پیدا کنید و ساندویچ رو با سایر پستوها امتحان کنید.



مرغ رو به هر شیوه ای که مایلید بپزید.
من ترجیح میدم کبابی باشه و همچنین ترجیح میدم فیله ران مرغ باشه.
طبخ مرغ رو هم قبلا به چند شیوه توضیح دادم دیگه تکرار نمیکنم چون مطمئنم بلدید.

من تیکه های درشت مرغ رو روی ساندویچ میچینم که برشش خوشگلتر شه.





حالا برگهای درشت و سبز و خوشرنگ اسفناج رو انتخاب کرده و یک مشت ازش روی مرغ میچینیم.




و روش هم یک ورقه پنیر



ورقه دوم نان تست رو روی ساندویچ قرار میدیم.



یه تابه دیگه رو روی ساندویچ گذاشته و فشار میدیم.
در اینجا من از تابه گریل دو طرفه استفاده کردم.
شما میتونید از یه شیر جوش یا دیگ یا تابه کوچیک استفاده کنید.
تابه رو روی شعله بلند اجاق قرار میدیم و با تمام قدرت روی تابه بالایی فشار میاریم تا ساندویچ حسابی پرس شه.
البته من برای راحتی کار خودم یه دونه تابه چدن وحشتناک سنگین رو میذارم روش! و میرم دنبال آماده کردن ساندویچ دوم!



بسته به جنس تابه زمان پخت متغیر خواهد بود ولی حدودا بعد از یک دقیقه نان کاملا طلایی میشه و باید ساندویچ رو پشت و رو کنیم.
من دیگه تابه رو چرب نمیکنم. فقط ساندویچ رو وارونه میکنم و باز یه تابه میذارم روش و یه وزنه هم روی اون تابه قرار میدم و میرم دنبال زندگیم.
و بعد از سی تا چهل ثانیه بعد طرف دومش هم آماده است.
منتها این زمان ممکنه برای شما متغیر باشه. حتما خودتون کنار اجاق بایستید و مرتب چکش کنید.




ساندویچ رو از وسط نصف کرده و نوش جان میکنیم.
دوستانی که دستگاه "پنینی میکر" در منزل دارند میتونند به سادگی از دستگاهشون استفاده کنند. اون رو هم یه زمانی مصور توضیح خواهم داد ولی فعلا صلاح دیدم شیوه ای رو بگم که تقریبا همه میتونند انجامش بدن. چون تقریبا میشه گفت همه تابه تو خونه دارند.

راستی من یه مدل ترشی کیپر یا کاپاریس یا لگجی یا گلک با مارک ایرانی در بازار پیدا کردم و توی تصویر میبینید.
صادقانه باید عرض کنم که طعم ترشی محلی رو ترجیح میدم. اینم گفتم اطلاع رسانی کرده باشم.



این هم از یک ساندویچ مرغ فوق العاده سریع با طعم قوی ریحان و پنیر مذاب و نان برشته و ترد و کرانچی!
با این شیوه نان تست اینقدر فشرده میشه که عملا تبدیل به یه لایه نازک نان برشته میشه. خیلی خوشمزه است!
 امتحان کنید.



براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...